Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kilo bildirimim
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:55,3
bu hafta kilo: 54,8
haftalık yüzde:0,9
fark:500
toplam fark:7,2
beden:38-36-34
boy:1.68
spor:düğün hazırlığı koşturmacası

bu söylediklerin belkide senin çözülme noktan olabilir, tabiikiş haftaya kilo vereceksin. 500 gr olacak, ama olacak. 500 gr almaktan iyidir sonuçta. ha gayret diyorum.

Günaydın arkadaşlar. Karatay diyeti ile ilk haftam bitmiş bulunuyor. Regl ve bir akşam alkol almak dışında herşey çok iyi gitti. Sonuç olarak 1.5 kilo verdim.

Başlangıç: 19.08.2013
Başlangıç kilom: 70
Boy: 1.61
Beden: 40-42
1. hafta sonunda kilom: 68.5 (26.08.2013)
Spor: 2 gün koşu bandı (25 dakika ile başladım şu an 45 dakikadayım) 2 gün leslie sansone 2 mil dönüşümlü olarak. Cumartesi hariç her gün spor yaptım.

Son düzenleme:
simsims merhaba canım
haftaya ben de kilo vereceğine inanıyorum.

insan her daim kendiyle mutlu olmalı.. yazdıklarında haklısın.
kendimize bu güzel dünyayı zehir etmeyelim..

lenava hayırlı olsun düğün ne zaman?
kolay gelsin koşturmaların

lawyer çok tebrik ederim.

bu arada kızlar ben de formata uygun bildirim yapayım.

Başlangıç: 01.03.2013
Başlangıç kilom: 73,2
geçen haftaki kilom: 70,2
Şimdiki kilom: 69,9
Hedefim: 63
Boy: 1.67
Azalma:-300 gr
Beden: 40-42
Spor: 7 gün 6 km yürüyüş..

Felluz
başlangıç tarihi:9 mart
başlangıç kilo:87
geçen haftaki kilo:78.4
bu hafta kilo: 78.2
haftalık yüzde:0.255
fark:-200
toplam fark:8.8
beden:42,44
boy:1.63
spor:düzensiz yürüyüş

Aslında daha iyi bir düşüş bekliyordum hem regl olacam hem de 3 gündür kabızlık var.neyse buna da şükür:)

bicnv canım 1 Mart'ta başladığını yazmışsın. O günden beri kesintisiz olarak uyguladın mı diyeti?

Merhaba arkadaşlar,

özellikle kilo verebilenleri gönülden tebrik ediyorum. defalarca diyet denemem oldu ama hepsi fiyasko. 1 defasında 5 kilo verebilmiştim tabi daha sonra yavaş yavaş yine geri aldım. dönem dönem iştahım kesilip dönem dönem açılıyo. kilo verememe nedenlerimden biri tiroidimin az çalışmasıymış. ama sadece ona yükleyemem bunu çünkü müthiş yemek yiyen biriyim. bir de tiroid ilaçları iştahımı açtı sormayın gitsin.

bu diyet liseteleri aşırı programlı oluyor bu da bana göre değil. şimdi yürüyüşe başladım. en azından sıkılaşsam bana yeter.

28 yaşındayım bu arada. kilom 66, boyum 1,68 , hedefim 55 kilo olmak ve öyle kalmak. ve simit bölgemden kurtulmak.

herkese kolay gelsin. moraller düşmesin hiç.

Aslında daha iyi bir düşüş bekliyordum hem regl olacam hem de 3 gündür kabızlık var.neyse buna da şükür:)

felluzcum merhaba, belki haftaya hem reglin etkisi geçer hem de kabızlığın baya bi vermiş olursun..

tebrik ederim

bicnv canım 1 Mart'ta başladığını yazmışsın. O günden beri kesintisiz olarak uyguladın mı diyeti?

lawyercim yok canım. mayısa kadar hep git gel yaptım. ama marttan beri gündemimde kg konusu. mayısta başladığım kilodaydım diyebilirim. sonra haziran ortası gibi yurtdışına gittim 2 hafta. orda inanılmaz bozdum.
gelince tekrar dikkat ettim.
sonra bi de ramazanda dikkat etmedim..
ama bundan sonra kararlıyım, sizlerin de desteğiyle hedefime inene kadar tam gaz devam...

kızlar bu telefonumdaki uygulama ile günde kaç km yürüyorum ölçüyorum demiştim ya,

toplamda 47 kez yürümüşüm.
207 km :)
toplam 40 saat yürümüşüm.
bir de görünen 10464 kcal yakmışım.

yürüyüş başına ortalamam 4,4 km gibi duruyor.

merhaba kızlar öncelikle başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.allah teyzemin evlatlarına sabır versin diyorum.ateş düştüğü yeri daha çok yakar çünkü.

elifce
başlangıç tarihi:19.08.2013
başlangıç kilo:68
geçen haftaki kilo:68
bu hafta kilo: 67
haftalık yüzde:yüzdeyi hesaplamayı unuttum
fark:-1000gr
beden:40
boy:1.66
spor:yok

2-3 gündür düzensiz yememe rağmen 1 kilo gitmiş çok şükür.regl oldum olacam zaten şişkinlik var fazlasıyla.öpüyorum sizi iyiki varsınız insan kendini yanlız hissetmiyor

O zaman hep birlikte ve kararlı bir şekilde yola devam

kızlar an itibariyle 2,6 lt su içtim.
bir çay, bir koca kupa yeşil çay içtim.
bu arada çok yazıyorum diye kusura bakmayın, sıkılırsanız söyletin daha çok yazayım.

merhaba kızlar her güzel şey gibi tatil de bitti sabah işe başladım sanki bütün işler beni beklemiş bir sürü toplantı var hayırlısı diyerek kolları sıvamam lazım...
dün 5 te yoğurt yemiştim düğünde bişeyler atıştırırım diye maalesef karataya uygun bişey yoktu 2-3 bardak suyla akşamı yemeğini geçiştirdim
sabahta kızımla kkk kahvaltısı yaptım
KİLOM AYNI yine gram bile yok

akasya ve felluz geçmiş olsun acil şifalar

arkadaşlar bildiğiniz gibi yaz döneminde liste hazırlamayı gönüllüler yapmıştı haftaya eylüle giriyoruz artık düzenli bir sıra oluşturmak gerek
düzenli menü bildirimi yapan ve liste hazırlamayı kabul edenler pzt listesinde yer alacaktır
kabul eden arkadaşlar el kaldırsın lütfen

bugünkü listeyi ben toparlamayı düşünüyordum ama 14 ten önce evden çıkmam gerekiyor son kez bir gönüllüye ihtiyacımız var duyurulur...

rumuz: xc9
başlangıç tarihi1: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 62.7 kg
bu haftaki kilo: 62.7 kg
fark: 0
yüzde: 0
boy: 1.55
beden: 40
spor: pilates+yüzme+yürüyüş

merhaba gul, umarım işlerini kısa zamanda toparlarsın..
bol leptinli bir hafta dilerim

merhaba xc9, ben yapabilirim diye düşünüyorum ama inşallah bişeyi yanlış yapmam. geçen haftanın listesine bakıp yapsam olur mu?

herkesler iyidir inşallah
bayram ve 2 haftalık tatil bitti ve maalesef kürkçü dükkanına geldik, tatil iyi de dönüşü çok zor oluyor yaa.. işler desen yığılmış beni bekliyor
kilo desen artı aldı başını gidiyor, tatil boyunca diyet spor yalan oldu ve 18 günün sonunda bana +2.4 kg başımı nerelere vursam
ama önemli değil telafi edicem inşallah, sağlıklı yaşama tekrar döndüm geç te olsa :)
kilo bildirimi yapsam mı bilemiyorum :18:

kızlar bu arada geçmişi okumam lazım ama fırsatım olmayacak gibi.. buralarda olan hayırsever bir arkadaş bana özetleyebilir mi acaba?
bir yaramazlık var mı? egzersizlere başlandı mı vs. vs.
umarım fazla olmuyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…