Arkadaslar herkese günaydın.ben 2 hafta önceki tatilden tam 3,5 kilo alıp geldim ve gecen hafta bunun sadece 500gramını vermişim.dün cok abarttım.bugun tartılacagımı bile bile.motivasyonum bu hafta cok düşüktü.sizde destek oldunuz zaman zaman tesekkür ederim.suan kilom 72.iki hafta önce 69dum.
Birde bi şey far ettim bu hafta.kilo aldıkça kendimi aşagıladıgımı,begenmedigimi,herseyi kiloya bagladıgımı gördüm.mesela alışveriş kiloluyken yapılmaz diyenlerdendim.o yüzden 2 kotla 2 yıl gecirdim belki.onun yerine vücudumu daha güzel gösteren pantolonlar bulabilirdim elbette.neymiş eger kiloluyken yeni birşeyler alırsan zayıflamazmıssın.ee almayıncada zayıflmıyorsun..bana uymadı bu taktik.anlamam çok zaman aldı ama..
Ben cok küçük yaştan beri kilo alıp veriyorum arkadaslar.bana zayıflayınca elbise kot alınıdı.hatta ortaokuldayım yaz tatili olmuş kilom 62.kendime dedim ki 60 kilo olana kadar evden cıkmak yok.o yaz evden bakkal veya aile gezmesi dışında evden çıkmadım kızlaar.hapis yaptım kendime..hala aklıma geldikce inanamam 2 ay ev hapsi yaptım( sonrasında 21 yaşında 10 kilo verdim bir ayda.ilk erkek arkdasım öyle oldu.kilo verdim erkek arkadasım olabilir kilo alınca cok cirkinim olamaz.kilo verince güzel giyinilir alışveriş yapılır kilo alınca paspal bol giyinirlir ve alışveriş yapılamaz.kilo verilince arkadaslarla bulusulur kilo alınca eve kapanılır.böyle bir hayatla kendime ettigim işkencenin farkına vardım.eşimle 52 kiloydum sevgili oldugumuzda.zayıftım sevgilim olabilrdi.ya şimdi 72 kiloyum.kızlar ben kendimi sadece zayıfken sevmişim.o zaman deger vermişim.anladım ki böyle yaptıkca kendimi degersizleştirdikçe de kilo almış bu kısır döngüye girmişim.
şimdi farkındalık zamanı;ben zayıfkende şişmanken de degerliyim, güzelim ,kendime yakışanı bulur güzel giyinir ve arkadaslarımla buluşurum.kilo degildir beni degerli veya degersiz yapan.kendimi oldugum gibi seviyorum.belki bu kilolar bana bunu ögretmek için vardılar kimbilir.yaptıgım işkenceler sonuç verse ben de dügünümde zayıflamayı başarabilir veya şu zamana kadar zayıflamalıyım dedigimde zayıflayabilirdim.bilmiyorum benim gibi olanlar var mı ama kendimi dinlemedigimi ihtiyaçlarımı karşılamadıgımı fark ettim.kendimi cok ihmal etmişim.şimdi farkındalık zamanı ister zayıflarım ister zayıflamam ama hep kendimi sevicem.öpüyorum kızlar.bugun zayıflamayı başaran herkesi tebrik ediyorum.benim gibi kilo alanlara ise bi daha ki hafta neden olmasın diyorum :)
Günaydın arkadaşlar. Karatay diyeti ile ilk haftam bitmiş bulunuyor. Regl ve bir akşam alkol almak dışında herşey çok iyi gitti. Sonuç olarak 1.5 kilo verdim.
Başlangıç: 19.08.2013
Başlangıç kilom: 70
Boy: 1.61
Beden: 40-42
1. hafta sonunda kilom: 68.5 (26.08.2013)
Spor: 2 gün koşu bandı (25 dakika ile başladım şu an 45 dakikadayım) 2 gün leslie sansone 2 mil dönüşümlü olarak. Cumartesi hariç her gün spor yaptım.
bu arada kızlar ben de formata uygun bildirim yapayım.
Başlangıç: 01.03.2013
Başlangıç kilom: 73,2
geçen haftaki kilom: 70,2
Şimdiki kilom: 69,9
Hedefim: 63
Boy: 1.67
Azalma:-300 gr
Beden: 40-42
Spor: 7 gün 6 km yürüyüş..
Aslında daha iyi bir düşüş bekliyordumhem regl olacam hem de 3 gündür kabızlık var.neyse buna da şükür:)
bicnv canım 1 Mart'ta başladığını yazmışsın. O günden beri kesintisiz olarak uyguladın mı diyeti?
felluzcum merhaba, belki haftaya hem reglin etkisi geçer hem de kabızlığın baya bi vermiş olursun..
tebrik ederim
lawyercim yok canım. mayısa kadar hep git gel yaptım. ama marttan beri gündemimde kg konusu. mayısta başladığım kilodaydım diyebilirim. sonra haziran ortası gibi yurtdışına gittim 2 hafta. orda inanılmaz bozdum.
gelince tekrar dikkat ettim.
sonra bi de ramazanda dikkat etmedim..
ama bundan sonra kararlıyım, sizlerin de desteğiyle hedefime inene kadar tam gaz devam...
O zaman hep birlikte ve kararlı bir şekilde yola devam
merhaba kızlar her güzel şey gibi tatil de bitti sabah işe başladım sanki bütün işler beni beklemiş bir sürü toplantı var hayırlısı diyerek kolları sıvamam lazım...
dün 5 te yoğurt yemiştim düğünde bişeyler atıştırırım diye maalesef karataya uygun bişey yoktu 2-3 bardak suyla akşamı yemeğini geçiştirdim
sabahta kızımla kkk kahvaltısı yaptım
KİLOM AYNI yine gram bile yok
akasya ve felluz geçmiş olsun acil şifalar
arkadaşlar bildiğiniz gibi yaz döneminde liste hazırlamayı gönüllüler yapmıştı haftaya eylüle giriyoruz artık düzenli bir sıra oluşturmak gerek
düzenli menü bildirimi yapan ve liste hazırlamayı kabul edenler pzt listesinde yer alacaktır
kabul eden arkadaşlar el kaldırsın lütfen
bugünkü listeyi ben toparlamayı düşünüyordum ama 14 ten önce evden çıkmam gerekiyor son kez bir gönüllüye ihtiyacımız var duyurulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?