......
merhaba xc9, ben yapabilirim diye düşünüyorum ama inşallah bişeyi yanlış yapmam. geçen haftanın listesine bakıp yapsam olur mu?
ben senin kgnu kendime yakın bulup seni gizli rakibim ilan etmiştim. ama sen 1,5 kg vererek arayı açtın..
yarışa var mısın?
canım bugün bildirim yapanlara göre hazırlamak gerekiyor bazıları yüzdeleri hesaplamamış onlar hesaplanacak 1. sayfada örneği var hallederim dersen yap yoksa eski arkadaşlardan biri yapar tahminim yoksa da ben akşam 6 gibi eve gelince yaparım
simsims merhaba canım
haftaya ben de kilo vereceğine inanıyorum.
insan her daim kendiyle mutlu olmalı.. yazdıklarında haklısın.
kendimize bu güzel dünyayı zehir etmeyelim..
lenava hayırlı olsun düğün ne zaman?
kolay gelsin koşturmaların
Merhaba arkadaşlar,
özellikle kilo verebilenleri gönülden tebrik ediyorum. defalarca diyet denemem oldu ama hepsi fiyasko. 1 defasında 5 kilo verebilmiştim tabi daha sonra yavaş yavaş yine geri aldım. dönem dönem iştahım kesilip dönem dönem açılıyo. kilo verememe nedenlerimden biri tiroidimin az çalışmasıymış. ama sadece ona yükleyemem bunu çünkü müthiş yemek yiyen biriyim. bir de tiroid ilaçları iştahımı açtı sormayın gitsin.
bu diyet liseteleri aşırı programlı oluyor bu da bana göre değil. şimdi yürüyüşe başladım. en azından sıkılaşsam bana yeter.
28 yaşındayım bu arada. kilom 66, boyum 1,68 , hedefim 55 kilo olmak ve öyle kalmak. ve simit bölgemden kurtulmak.
herkese kolay gelsin. moraller düşmesin hiç.
merhaba kızlar her güzel şey gibi tatil de bitti sabah işe başladım sanki bütün işler beni beklemiş bir sürü toplantı var hayırlısı diyerek kolları sıvamam lazım...
dün 5 te yoğurt yemiştim düğünde bişeyler atıştırırım diye maalesef karataya uygun bişey yoktu 2-3 bardak suyla akşamı yemeğini geçiştirdim
sabahta kızımla kkk kahvaltısı yaptım
KİLOM AYNI yine gram bile yok
merhaba arkadaşlar,
ben garip bir dönemdeyim.reglim yaklaşık biray gecikti.hamileyim sandım ama test negatif çıktı.doktora gideyim hem kontrol olurdedim.pco hastasıyım nasılolsa.evet gittim.küçük bir kist oluşumu varmış regl olmam için ilaç verdi.yaklaşık birhafta kullandım.aşırı ödem ve zaten regl durumundan garipbir haldeyim.ve ilaçbittiği halde yine hastaolmadım.ama yaklaşık bir ay boyunca regl öncesi tatlıkrizler, aşırıyeme isteği ve doymama durumundayım.yani patlamak üzere gibiyim.bugüntartıldığımdaki kiloyu yazmıcam hatta bir hafta tartılmak dahi istemiyorum.Tez zamanda bir sabunköpüğü gibi sönmek istiyorum...
canım, Allah yardımcın olsun. bence imkanın varsa yürüyüş yap ve bol su tüket.
yemekleri aklına getirmemeye çalış..
pco hastalrında böyle bi kısır döngü var, yedikçe yiyesin geliyor. yediğin içinde daha çok istiyorsun.
sana dua edicem.
canım;
yaşım 28, boyum 1,68 başlangıç kilom 62(hatta 63leri gördüğümü hatırlıyorum) hedef kilom 55. Ti
ve ben bu kiloya ulaştım, şimdide hedefimi 53 e çektim. ve onuda başarıcam inşallah. ben bu aralar her ne kadar düzgün yemekler ve doğru saatlerde yemesemde düzenime geri döndüğümde gayet güzel gidiyordum. sanada tavsiye ederim. bizim öyle aşırı programımız falan yok. birkaç ana kural var buna uyuyosun ve kilolardan kolaylıkla kurtuluyosun.
beni görenler sen ne kadar çok yemek yiyorsun böyle diye şaşırıyorlar
canım, Allah yardımcın olsun. bence imkanın varsa yürüyüş yap ve bol su tüket.
yemekleri aklına getirmemeye çalış..
pco hastalrında böyle bi kısır döngü var, yedikçe yiyesin geliyor. yediğin içinde daha çok istiyorsun.
sana dua edicem.
merhaba kizlar,
ben geldim, hatirladinizmi beni..
bazi sorunlardan dolayi daha gelememistim.
yakin zamandada malesef cok istedigim hamileligim sona erdi.
Allaha sükür, artik iyi oldum diyebilirim.
son zamanlar sizi gizli gizli takip ediyordum.
ilk aylar iyi gecsede son haftalarda üzüntüden kendimi yemege verdim, buna dur demenin vakti geldi diye düsünüyorum.
insallah yardimlarinizla aldiklarimizi ve daha fazlasini veririz hep beraber..
hepiniz öpüldünüz..
ne kadar iyisin..çok teşekkür ederim.gerçekten öyleyim zayıfladığımda pcoda yoluna giriyor.yani zayıflamak benimiçin estetikten çok bir ihtiyaç.karatay diyeti insülindirencini kırdığında bu da bana çok iyigelmişti.ama tatil gelipteben ne zaman tatlıi, meyva falan yedim.işteyineo pis döngünün içine girdim.şimdi çıkmaya çalışıcam inşallah tekrar.geçen haftaboyuncabirsaat yürüdümhergün bol su içtim.amahaftasonu bunları ihmal ediyorumgaliba...
bir pcos hastası da benim. o dualardan bir nebze de bana lütfen.
merhaba kizlar,
ben geldim, hatirladinizmi beni..
bazi sorunlardan dolayi daha gelememistim.
yakin zamandada malesef cok istedigim hamileligim sona erdi.
Allaha sükür, artik iyi oldum diyebilirim.
son zamanlar sizi gizli gizli takip ediyordum.
ilk aylar iyi gecsede son haftalarda üzüntüden kendimi yemege verdim, buna dur demenin vakti geldi diye düsünüyorum.
insallah yardimlarinizla aldiklarimizi ve daha fazlasini veririz hep beraber..
hepiniz öpüldünüz..
Tebrik ederim.
hem yaşıtız hem boydaş :)) kilodaş olmayı da tercih ederdim ama bakalım belki yürüyüşle işi çözerim. şeker kullanmıyorum çay kahve veya nescafe'de ama tatlıyı seviyorum. Tatlı dediysem şerbetli tatlılar değil. tiramisu, cheesecake, topkekler vs. abur cubur manyağıyım. ayrıca akşam ekmek yiyorum malesef. miktarı da yemeğe göre değişiyor.öğlen hiç tüketmiyorum. sabah da 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum. bunları kessem ve yürüyüşe devam etsem olur gibi geliyor.
benim çok yanlışım var. su da içemiyorum doğru dürüst. zorluyorum ama maksimum 1 lt.
keşke ben de 55 olsam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?