Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

rumuz: mahzen77
başlangıç tarihi:27.05.2013
başlangıç kilo: 82 kg
geçen haftaki kilo: 76,4 kg
bu haftaki kilo: 79,2 kg
fark:+2,4
yüzde:3,16
boy: 1.58
beden: 44
spor: yok

mahzencim hoşgeldin özlettin kendini
sen o kadar zamanda 2.5 almışsın ben 5 günde 2 aldım 5oo gr gitti 1.5 i kaldı 2 haftadır kısa özet istiyorsan durum bu tatilde çoğunluk kilo aldı asdece bikaç kişi verdi moraller bozuk toparlanmaya çalışıyoruz

......

merhaba xc9, ben yapabilirim diye düşünüyorum ama inşallah bişeyi yanlış yapmam. geçen haftanın listesine bakıp yapsam olur mu?

canım bugün bildirim yapanlara göre hazırlamak gerekiyor bazıları yüzdeleri hesaplamamış onlar hesaplanacak 1. sayfada örneği var hallederim dersen yap yoksa eski arkadaşlardan biri yapar tahminim yoksa da ben akşam 6 gibi eve gelince yaparım

İlk sayfadaki tabloya göre düzelttim şimdi. Yüzde hesaplamasını unutmuşum

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta: 70
Bu hafta:68.5
Fark:1.5
Toplam fark:1.5
Yüzde: 2.14
Beden:40-42
Sporönüşümlü olarak iki gün Leslie Sansone 2 mil, 2 gün koşu bandında yürüyüş
Boy:1.61

Günaydin kizlar hayirli haftalar.

Dün aksam 1 kase yogurt icine, üzüm & findik koydum yedim.

Bu sabah. 2 incir, 2 hurma, 1 dilim Peynir. 1 yumurta. 1 kücük cikolata sekeri.
1 lite su ictim. & kahve.

Baslangic tarih 13.08.2012
Baslangic kg. 83.
Boy 1.58

Gecen hafta kg 76, 600.
Bu hafta kg 77.700.

Tartilacagimi unuttum kizlar. Suyu bol ictim.

Clam
başlangıç tarihi: 19 Ağustos
başlangıç kilo:81,5
bu hafta kilo: 79,9
fark:1,6
beden:42,44
boy:1.60
spor:ilk iki gün yarımşar sat yürüyüş sonraki günlerde ise tık yok efenim

benim için az kaçamaklı bir hfta oldu :) iki haftadır ağzımdan tek lokma ekmek geçmedi :)çok mutluyum . gerçi cumartesi günü misafirlikten dolayı iki ince dilim kek yedim kaçamak olarak ama napalım

xc9 hoşbulduk canım. özet için de ayrıca teşekkür ederim.. sanırım pilatese başlamışsın nasıl gidiyor?
liste için maalesef vakit ayıramam ama beşten sonra yapabilirim isterseniz..

xc9cuğum o zaman bu hafta sizlerden biri yapsın da ben haftaya yapabilirim öğrenmiş olup.
lawyercım rakibimsin artık.. tatlı bi rekabet tabi bizimkisi..

bu arada öğle yemeğinden geldim kızlar
ezogelin çorbası ve peynirli salata yedim.
arz ederim
akşam anneme gideceğiz umarım ki bozmayacağım.

teşekkürler canım. 19 ekim. hepinizi beklerim

canım;
yaşım 28, boyum 1,68 başlangıç kilom 62(hatta 63leri gördüğümü hatırlıyorum) hedef kilom 55. Ti
ve ben bu kiloya ulaştım, şimdide hedefimi 53 e çektim. ve onuda başarıcam inşallah. ben bu aralar her ne kadar düzgün yemekler ve doğru saatlerde yemesemde düzenime geri döndüğümde gayet güzel gidiyordum. sanada tavsiye ederim. bizim öyle aşırı programımız falan yok. birkaç ana kural var buna uyuyosun ve kilolardan kolaylıkla kurtuluyosun.
beni görenler sen ne kadar çok yemek yiyorsun böyle diye şaşırıyorlar

hay allah yaaa, bu kadar uğraşıyosun ama gitmiyo şu inatçı kilolar. inşallah sorun neyse birgün çözülür

merhaba arkadaşlar,

ben garip bir dönemdeyim.reglim yaklaşık biray gecikti.hamileyim sandım ama test negatif çıktı.doktora gideyim hem kontrol olurdedim.pco hastasıyım nasılolsa.evet gittim.küçük bir kist oluşumu varmış regl olmam için ilaç verdi.yaklaşık birhafta kullandım.aşırı ödem ve zaten regl durumundan garipbir haldeyim.ve ilaçbittiği halde yine hastaolmadım.ama yaklaşık bir ay boyunca regl öncesi tatlıkrizler, aşırıyeme isteği ve doymama durumundayım.yani patlamak üzere gibiyim.bugüntartıldığımdaki kiloyu yazmıcam hatta bir hafta tartılmak dahi istemiyorum.Tez zamanda bir sabunköpüğü gibi sönmek istiyorum...

canım, Allah yardımcın olsun. bence imkanın varsa yürüyüş yap ve bol su tüket.
yemekleri aklına getirmemeye çalış..
pco hastalrında böyle bi kısır döngü var, yedikçe yiyesin geliyor. yediğin içinde daha çok istiyorsun.
sana dua edicem.

ne kadar iyisin..çok teşekkür ederim.gerçekten öyleyim zayıfladığımda pcoda yoluna giriyor.yani zayıflamak benimiçin estetikten çok bir ihtiyaç.karatay diyeti insülindirencini kırdığında bu da bana çok iyigelmişti.ama tatil gelipteben ne zaman tatlıi, meyva falan yedim.işteyineo pis döngünün içine girdim.şimdi çıkmaya çalışıcam inşallah tekrar.geçen haftaboyuncabirsaat yürüdümhergün bol su içtim.amahaftasonu bunları ihmal ediyorumgaliba...

merhaba kizlar,

ben geldim, hatirladinizmi beni..
bazi sorunlardan dolayi daha gelememistim.
yakin zamandada malesef cok istedigim hamileligim sona erdi.
Allaha sükür, artik iyi oldum diyebilirim.
son zamanlar sizi gizli gizli takip ediyordum.

ilk aylar iyi gecsede son haftalarda üzüntüden kendimi yemege verdim, buna dur demenin vakti geldi diye düsünüyorum.
insallah yardimlarinizla aldiklarimizi ve daha fazlasini veririz hep beraber..

hepiniz öpüldünüz..

Tebrik ederim.

hem yaşıtız hem boydaş :)) kilodaş olmayı da tercih ederdim ama bakalım belki yürüyüşle işi çözerim. şeker kullanmıyorum çay kahve veya nescafe'de ama tatlıyı seviyorum. Tatlı dediysem şerbetli tatlılar değil. tiramisu, cheesecake, topkekler vs. abur cubur manyağıyım. ayrıca akşam ekmek yiyorum malesef. miktarı da yemeğe göre değişiyor. öğlen hiç tüketmiyorum. sabah da 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum. bunları kessem ve yürüyüşe devam etsem olur gibi geliyor.

benim çok yanlışım var. su da içemiyorum doğru dürüst. zorluyorum ama maksimum 1 lt.

keşke ben de 55 olsam :))

bir pcos hastası da benim. o dualardan bir nebze de bana lütfen.

tabiiki hatırlıyoruz selmanın kızı değilmsiin sen?

kaybın için üzgünüm.Allah inşallah sana bunu unutturacak bir evlat nasip etsin.

bende aynıdurumdayım.psikolojik olarak yemeye verenlerden kendini.amabunun sonu yok.yol yakınken dur diyelim.ipin ucunu kaçırmayalım...

bir pcos hastası da benim. o dualardan bir nebze de bana lütfen.

denvırcım teşekkür ederim o senin iyiliğin canım.
pco çok kuvvetli seni zorlayan bir hastalık olabilir ama inan bana beynin, iraden istersen çok daha kuvvetli.

sen ve CKbeautyandsheer duamdasınız. hepimiz birbirimize dua edelim kızlar.

Selamnın kızı kaybın için üzüldüm canım, Allah size onu şefaatçi etsin. benim yakın arkadaşım da yaşadı. çok üzüldük.
sonrasında tekrar hamile kaldı. şu anda 1 yaşında dünya tatlısı bir oğlu var.
Allah sana da tekrar nasip etsin en hayırlı zamanda.

CKbeautyandsheer, gün içindeki menülerini paylaş.
burada arkadaşlar uyarıyorlar sağolsunlar. böylelikle kendini disipline edebilirsin belki.
ekmek yerine ceviz, badem, fındık ye sabahları mesela. hem daha çok doymuş olacaksın hem de glisemik endeksi düşük gıdalar almış olacaksın.

nikimin anlamını tekrar ediyorum herkes için
BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…