Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

VERENLER

1. Law-yer % 2,14 :124: :124: :124:
2.Calm % 2,08 :124: :124:
3. Hedef60 % 1,72 :124:
4. Elifce82 %1,47
5.Leneva %0,90
6. Simsims % 0,68
7. Bicnv. % 0,42
8. Felluz. % 0,25

DURAKSAYANLAR

Xc9 :44:
Gül 0663 :44:
Akasya :44:

ALANLAR

Mahzen% + 3,14
Sivasın gülü % +1,30

benim diyete başlama sebebim de pco mun tekrarlamasıdır... ama olsun bu bahaneyle kilolarımdan kurtulacağım umudum var benim hem de çok :) vereceğiz inşallah hep birlikte :)

Son düzenleme:

2. olmuşum yuppiiiiii

Kızımı hastaneye götürdüm rapor alıp geldik,dinlenirken listeyi hazırladım,yanlışım varsa affedin kızlar..
Kilo verenleri çoook kutlamakla beraber; duraksayanlar ve alanlara bol bol motivasyonlu günler diliyoruum ve asla vazgeçmek yok diyorumm:13: :13: :13:

öncelikle kızının bir sıkıntısı yoktur umarım canım geçmiş olsun çok. ve eline sağlık liste için

eline sağlık felluzcuğum
tebrikler tüm kilo veren arkadaşlarım bi de ben
kızlar ben çıkıyorum öptüm herkesi

akşamki menüm de belli olduğu için şimdiden yazayım.

sabah 09:00: 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, 5-6 tane fındık

öğle 15.30 : 1 yumurta, peynir, 1 şeftali

akşam: ızgara et, yoğurt ve biraz salata

Sabah ve öğle arasında geçen altı buçuk saatte leptin'i harekete geçirmiş olmayı umuyorum

Son düzenleme:
felluzcum eline sağlık liste için.. verenleri tebrik ediyorum bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş (yada geri dönenler) Law-yer, Clam,Elifce82, Bicnv, CKbeautyandsheer, selmanınkızı hepsine ayrı ayrı hoş geldiniz diyorum..

canım maalesef yemenin sonu yok, zaman zaman hepimiz bu döngü içine giriyoruz, ben de tatilde bütün kardeşler bir aradayız senede 1 kez de olsa diyerek ve yiyerek artılarda döndüm tatilden ama önemli olan en kısa zamanda yanlıştan geri dönmek, ben bugün daha dikkatli idim, yarın daha da dikkatli olucam ve tez zamanda diyet moduna giricem.. umarım sen de en kısa zamanda toparlanırsın
nikimin anlamını tekrar ediyorum herkes için
BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR.
çok güzelmiş anlamı, katılıyorum sana başarmak için fazlası ile nedenimiz var

felluzcum çok teşekkür ederim liste için

xc9 hoşbulduk canım. özet için de ayrıca teşekkür ederim.. sanırım pilatese başlamışsın nasıl gidiyor?
liste için maalesef vakit ayıramam ama beşten sonra yapabilirim isterseniz..

senin kulaklarını çınlattım duydun mu
call egzersizlerine başlayayım artık ağırlığına katlanırım dedim 4 gün ancak dayandım sinirlerim bozuldu ben de önce call daki gibi uzun uzun esneme yapıyorum sonra da çok enerjik bi pilates videosu buldum onu yapıyorum istersen linkini veriririm sen ebru şallıyı sevmiyodun ya

canım öncelikle geçmiş olsun sıkıntılarını atlatmana sevindim
sen bizi gizli gizli takip ediyormuşsun ben de seni takip ediyordum sayfana girip en son ne zaman online oldu bu kız diye...
hiçbişey demeden kayboldun merakta bıraktın
hergün 1 kase çilek yediğin için sana çilek kız mı diyorduk ne:44:çilek mevsimi bitti naapıyosun

1
bugun yediklerim:
sabah:kkk ceviz
ögle:a1/2 kase domates corba kaşarlı üzerine 1/2ekmek
aksam:taze fasulye yogurt

slm arkadaşlar

o kadar mutsuzum ki bi haftadır topiğe girip sizleri okuyorum ama bişeyler yazmak içimden gelmiyor tatil donüşü 2 kilo almışım
motivasyonumu o kadar kırdı ki spor yok diyet yok iyice diplere vurdum kendimi toparlamaya çalışıyorum yarın başlıycam diyorum
ertesi gün oluyor yine aynı ruh hali aranızda aynı durumda olan arkadaşlar varmı bu ruh halinden nasıl kurtulucam
başlamak için istek heves hiçbişey kalmadı bende

Teşekkür ederim mahzencim:)biz de seni özledik, sende hoş geldin:)
Hemen yarın başlıyorsun canım.!!!güzel bir kkk yap arkası gelir:)

kulaklarım sık sık çınladı ama sen miydin o?
linki alabilirim canım, ben ebrunun yeni başlayanlar için pilates diye bi videosunu indirmiştim 2008 yılından.. hem sanırım daha acemi olduğundan, hemde bıdı bıdıları bitmek bilmiyordu, irrite olmuştum ama başka bir video ise ebrunun da olsa deneyebilirm, seninki ebrunun mu, kaç dakikalık?
ben de call yapmaya tekrar motive olmaya çalışıyor idim.. napsam kine?

yklm ben de sendenim.. tatilden artı 2.4 kilo ile döndüm ve diyet moduna girmeye çalışıyorum, ama acaip bir iştah açıklığı var nedense.. diyet modunda değilken bu kadar çok yemiyordum inan gündüz iyiydim ama akşam öyle bir cozuttum ki.. sonrasında yürüyüşe çıktım zor da olsa...
sen call yapıyordun nasıl sonuç alabildin mi? birbirimizi motive edelim canım, yarın çok daha güzel olacak eminim..

felluzcum
hoş bulduk, ben de sizleri çok özledim.. burdan ayrı kalmak her yönden zarar valla.. ama seneye bayram tatiline kadar burdan ayrılmak yok, söz veriyorum kendime ve size..

aaaaaaa!!! bu ne ya! bayram kimseye yaramamış herkes kilo almış moraller 0
olmaz böyle artık ''motivasyonumu kaybettim'' lafını duymak istemiyorum bizi de etkiliyorsunuz herkes kendine gelsin lütfen
2-3 kilo için bugün yılgınlığa düşersek 2 ay sonra ağlaya ağlaya silbaştan yapmak zorunda kalırız
bu hafta liste hazırlama sırası yapıcam motivasyonunu yitirenleri liste başına yazayım da buraya biraz daha bağlansınlar

canım diğer bilgisayarda ekli yarın veririm aslında bikaç sayfa önce de vermiştim bulursam birazdan da veririm her bölgeyi 8 dk çalıştırıyor plateste kesintisiz 8 dk aynı bölgeyi çalışmak önemli 5 parça toplam 40 dk ürüyor ben önden call dki gibi uzn esniyorum sen de yap çok seversin yabancı 2 adam 1kadın çok ritmik enerjik

ben motivasyonumu kaybetmedim aslında, sadece toparlanmaya çalışıyorum ama yine de beni başlara yazabilirsin
tamam canım geçmişe bende bakayım yabancı diyosun peki Türkçe dublajlı veya alt yazılı mı? pilates tecrübem olmadığı için anlayamam da..

başlara yklm ve simsims i yazacağım onlar bu ara dağılmışlar toparlamak lazım

altyazı yok ama hep bildik haraketler nefes alıp vermeyi unutma yeter pilateste en önemli şey nefes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…