felluzcum çok teşekkür ederim liste için
Hoçgeldin selmanın kızı:) geçmiş olsun, yüce rabbim kırılan hatrını onarsın...hep beraber kiloları verecez inşallah...merhaba kizlar,
ben geldim, hatirladinizmi beni..
bazi sorunlardan dolayi daha gelememistim.
yakin zamandada malesef cok istedigim hamileligim sona erdi.
Allaha sükür, artik iyi oldum diyebilirim.
son zamanlar sizi gizli gizli takip ediyordum.
ilk aylar iyi gecsede son haftalarda üzüntüden kendimi yemege verdim, buna dur demenin vakti geldi diye düsünüyorum.
insallah yardimlarinizla aldiklarimizi ve daha fazlasini veririz hep beraber..
hepiniz öpüldünüz..
mahzencim link bu bölümler arka arkaya açılıyor8 Minute Abs - YouTube
şarjım bitecek hepsi zorluyor sonraki 2 gün adım atamadım totomon bacağımın ağrısından ama ısrarla devam ettim geçti zamanla alışıyorsun yarın görüşürüzbu videoyu görmüştüm daha önce, bu pilates mi? pilates gözüyle izlememiştim, bölgesel incelme hareketleri idi sanırım..
pilates veya değil ama hareketlerin etkili olacağı kesin.. zorlanmadan yapabiliyor musun hareketleri? karın hareketleri mahvediyor beni, debbienin slimin6pack videosu var 10 dakikalık bişey buna çok benziyor bir ara yapıyordum ama çok zorlanmıştım, gerçi devam edince alışıyorsun zorlanmıyosun o kadar ve benim devasa göbeğime çok lazım bu egzersizler..
VERENLER
1. Law-yer % 2,14 :124: :124: :124:
2.Calm % 2,08 :124: :124:
3. Hedef60 % 1,72 :124:
4. Elifce82 %1,47
5.Leneva %0,90
6. Simsims % 0,68
7. Bicnv. % 0,42
8. Felluz. % 0,25
DURAKSAYANLAR
Xc9 :44:
Gül 0663 :44:
Akasya :44:
ALANLAR
Mahzen% + 3,14
Sivasın gülü % +1,30
günaydın güzeller...tatilden döndüm,kaçamaklı karatay yaptım,şöyle ki yediklerim karataya uygundu ancak saatlere dikkat etmedim,alkol ve yarım waffle dışında abatmadan döndüm...yeni katılan arkadaşlarımız olmuş galiba,kürkçü dükkanına geri dönenler de...canımı sıkan bir sağlık problemim çıktıtedavi olabilirsem şayet ekim gibi tekrar aranıza dönebilirim...bu süreçte çok da yiyip içtiklerime dikkat edemeyeceğim sanırım...en kısa zamanda karataya ve sağlıklı günlerime dönmek istiyorum...umarım hepiniz istediğiniz kilolara inersiniz...
günaydın güzeller...tatilden döndüm,kaçamaklı karatay yaptım,şöyle ki yediklerim karataya uygundu ancak saatlere dikkat etmedim,alkol ve yarım waffle dışında abatmadan döndüm...yeni katılan arkadaşlarımız olmuş galiba,kürkçü dükkanına geri dönenler de...canımı sıkan bir sağlık problemim çıktıtedavi olabilirsem şayet ekim gibi tekrar aranıza dönebilirim...bu süreçte çok da yiyip içtiklerime dikkat edemeyeceğim sanırım...en kısa zamanda karataya ve sağlıklı günlerime dönmek istiyorum...umarım hepiniz istediğiniz kilolara inersiniz...
Aslında daha kalkmadım yataktan yazıyom:))) he heeee:)bi bakiim dedim...kahvaltı hazırlamaya gidiyorum:)
kızlar geçenlerde karabuğdayı(greçka) yamıştım ama hiç ses gelmedi millet kür yapıyormuş günde 1 kg veriyormuş rusyada çok yaygınmış ben burada bulamadım ankaraya gidince bakıcam antalya ve civarında marketlerde varmış rus çok ya oralarda
forumda bi topik var karabuğdayla zayıflama diye bi bakın sonra üstüne konuşuruz
ben kaçtım bye
kızlar geçenlerde karabuğdayı(greçka) yamıştım ama hiç ses gelmedi millet kür yapıyormuş günde 1 kg veriyormuş rusyada çok yaygınmış ben burada bulamadım ankaraya gidince bakıcam antalya ve civarında marketlerde varmış rus çok ya oralarda
forumda bi topik var karabuğdayla zayıflama diye bi bakın sonra üstüne konuşuruz
ben kaçtım bye
günaydın kızlar 10 da toplantı var hemen yazıp kaçayım sabah sabah mutlu oldum aylardır gram gram veremezken bu sabah - 500 çıktım pazar akşamı düğünde karataya uygun yiyecek bişey bulamayınca yememiştim 5 te yediğim yoğurtla dün 10. 30 a kadar durdum dün eve gittiğimde eksik gelince tartıda sorun var sandım sabah baktımki süper bundan sonra arada bir akşam yemeyeceğim demekki benim arada bir vücudumu şaşırtmam lazımmış diye düşünüyorum
bu arada herkes tatilde kilo aldı ben almadım kaçamak yapmadığım için tabiiki...kaçamak yapanlar kiloları aldılar çantayıda hakettiler ... ben en fazla gittiğim yerlerde fırça yedim ne biçim misafirsin bişey yemiyorsun diye
ben geçenlerde kara buğday aldım (ankara'dayım) ama dediğinizmi acaba diş bulguru yaparken kullanılıyor
burada hollandalı çok ben migrosta bulurum diye düşünmüştüm ama yok maalesef oysa internet sityesinde var görünüyor sadece duru ve yar bakliyatta var durunun fabrikası karamanda mıkarabuğday greçka görsellerde aradığımda sanki bildiğimiz buğdaydan farklı bişey gibi geldi.. sanırım durunun da varmış o zaman bulabilirz, buralara pek gelmez ama tüh keşke geçen hafta haberim olsaydı fabrikadan alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?