Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

felluzcum çok teşekkür ederim liste için

Hoçgeldin selmanın kızı:) geçmiş olsun, yüce rabbim kırılan hatrını onarsın...hep beraber kiloları verecez inşallah...

kızlar geçenlerde karabuğdayı(greçka) yamıştım ama hiç ses gelmedi millet kür yapıyormuş günde 1 kg veriyormuş rusyada çok yaygınmış ben burada bulamadım ankaraya gidince bakıcam antalya ve civarında marketlerde varmış rus çok ya oralarda
forumda bi topik var karabuğdayla zayıflama diye bi bakın sonra üstüne konuşuruz
ben kaçtım bye

Son düzenleme:
mahzencim link bu bölümler arka arkaya açılıyor8 Minute Abs - YouTube

bu videoyu görmüştüm daha önce, bu pilates mi? pilates gözüyle izlememiştim, bölgesel incelme hareketleri idi sanırım..
pilates veya değil ama hareketlerin etkili olacağı kesin.. zorlanmadan yapabiliyor musun hareketleri? karın hareketleri mahvediyor beni, debbienin slimin6pack videosu var 10 dakikalık bişey buna çok benziyor bir ara yapıyordum ama çok zorlanmıştım, gerçi devam edince alışıyorsun zorlanmıyosun o kadar ve benim devasa göbeğime çok lazım bu egzersizler..

Sabah:kkk

Öğlen:1 büyük kase buğdaylı yoğurt çorbası,tavuk

Akşam1 kase yoğurt çorbası,patlıcan salata,1 parça tavuk.

Son düzenleme:
şarjım bitecek hepsi zorluyor sonraki 2 gün adım atamadım totomon bacağımın ağrısından ama ısrarla devam ettim geçti zamanla alışıyorsun yarın görüşürüz

Heyyyooo 1. olmuşum

Diğer arkadaşları da tebrik ederim ama bence duraksayanlar ve alanlar da tebrik edilmeli. burada olmaları bile bunu başaracaklarının göstergesi bence

günaydın güzeller...tatilden döndüm,kaçamaklı karatay yaptım,şöyle ki yediklerim karataya uygundu ancak saatlere dikkat etmedim,alkol ve yarım waffle dışında abatmadan döndüm...yeni katılan arkadaşlarımız olmuş galiba,kürkçü dükkanına geri dönenler de...canımı sıkan bir sağlık problemim çıktı tedavi olabilirsem şayet ekim gibi tekrar aranıza dönebilirim...bu süreçte çok da yiyip içtiklerime dikkat edemeyeceğim sanırım...en kısa zamanda karataya ve sağlıklı günlerime dönmek istiyorum...umarım hepiniz istediğiniz kilolara inersiniz...

geçmiş olsun canım umarım öenmli bişey değildir sğlık problemin en kısa zamanda seni yeniden aramızda görmek dileğiyle...

Geçmiş olsun seamcim, umarım en kısa zamanda atlatır aramıza dönersin..

günaydınnnn dünkü menümü yazıyorum hemen
sabah
2 yumurta
2 dilim dil peyniri
6 zeytin
domates salatalık yeşil biber

öğle
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
salata

ara
3 kuru incir

akşam
4 kalem pirzola
4 çiğköfte
ayran

bu sabah tartıldığımda düne göre kilo aldığımı gördüm. canım sıkıldı. dün incir dışında bi kaçamak da yapmadım.. neden böyle oldu anlayamadım... yine de non stop diyete devam herkese güzel günlerr

günaydın kızlar 10 da toplantı var hemen yazıp kaçayım sabah sabah mutlu oldum aylardır gram gram veremezken bu sabah - 500 çıktım pazar akşamı düğünde karataya uygun yiyecek bişey bulamayınca yememiştim 5 te yediğim yoğurtla dün 10. 30 a kadar durdum dün eve gittiğimde eksik gelince tartıda sorun var sandım sabah baktımki süper bundan sonra arada bir akşam yemeyeceğim demekki benim arada bir vücudumu şaşırtmam lazımmış diye düşünüyorum

bu arada herkes tatilde kilo aldı ben almadım kaçamak yapmadığım için tabiiki...kaçamak yapanlar kiloları aldılar çantayıda hakettiler ... ben en fazla gittiğim yerlerde fırça yedim ne biçim misafirsin bişey yemiyorsun diye

ben geçenlerde kara buğday aldım (ankara'dayım) ama dediğinizmi acaba diş bulguru yaparken kullanılıyor

herkese günaydın karataycı kızlar

seamcim
geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey değildir ve tez zamanda aramıza dönersin

hala tatil modundan çıkamadım, sabah kalkmak çok zor geliyor, neredeyse 1 saat erteledim saati.. ve hala çok uykum var...

karabuğday greçka görsellerde aradığımda sanki bildiğimiz buğdaydan farklı bişey gibi geldi.. sanırım durunun da varmış o zaman bulabilirz, buralara pek gelmez ama tüh keşke geçen hafta haberim olsaydı fabrikadan alırdım

Son düzenleme:

canım ben okumuştum yazdığında ama biraz araştırınca yorumlara falan bakınca verdiğimi geri aldım diyenleri görünce korktum açıkçası

kızlar greçka alabileceğimiz bir link buldum burdan paylaşmıyorum isteyenlere özelden mesaj atalım, xc9 a attım ama 5 dakikada bir atabiliyoruz ve şimdi çıkmam gerek..

günaydın kızlar herkese

mahzen77 hoşbuldum canım. nikimin anlamı herkese ışık olsun
mahzen devasa göbeğim lafına bittim bu arada... benim de göbeğim var.

xc9 öğle hammışki dizimin arkasındaki kaslarım nasıl ağrıdılar dün senin verdiğin 8 dklık videoları bir önceki gün yaptım diye..
özellikle adamlar egzersiz yaptırırken toplam kaç sayı kaldığını ve kaçta kaçının bittiğini grafik olarak görüyorsun ya hadi bitcek hadi bitcek derken 8 dk nası geçiyo anlamıyorsun. yalnız tüm hareketleri tam sayısında ve onlar kadar yapamadım ben ilk gün.

yklm bir an önce toparlanırsın inşallah, daha hedefine giden yolun çok başındasın. bence başlarda kilo vermek daha kolay olsa gerek.
hadi azim arkadaşım.

seam geçmiş olsun, sağlık problemlerini inşallah aşıp aramıza dönersin.

bir anda -500 görmen sevindirici umarım devamı gelir
karabuğday(greçka) tahıl familyasından değilmiş kuzukulağıgillerden diyor kuzukulağına benzer bir bitkinin tohumu sıcak suda bekletip direkt yeniyor yani sert bişey değil
senin dediğin kabuklu buğday bunun adı buğday ama buğday değil ankarada bilkentteki marketlerde olabilir diye düşünüyorum realde falan kuzey ülkelerinde rusyada amerikada yenirmiş protein oranı yüksek olduğu için yağ yakımında çok iyiymiş
topiği bulun okuyun azeri bi kadın yazmış

burada hollandalı çok ben migrosta bulurum diye düşünmüştüm ama yok maalesef oysa internet sityesinde var görünüyor sadece duru ve yar bakliyatta var durunun fabrikası karamanda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…