Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dünkü menümü de yazayım kızlar

sabah kkk menü

öğlen ezogelin çorbası, peynirli salata

akşam 20:30 da biraz geç oldu. mercimek çorbası, salata, bir tabağa (mantar,taze fasulye ve malesefki pirinçli biber dolması), 3 kase anne yoğurdu.

spor 6 km yürüyüş

su: bol su+yeşil çay+bol çay

biber dolması ve akşam 20:30 da yemeğe başlamam olmasaydı iyiydi.. çantaları alabilirim...
herkese bol leptinli bir gün dilerim...

canım ben okumuştum yazdığında ama biraz araştırınca yorumlara falan bakınca verdiğimi geri aldım diyenleri görünce korktum açıkçası

sadece 1 tanesi geri aldım diyor biri ayda bi kaç kere 2-3 günlük kür olarak yapmış başka da diyet yapmamış ayda 6 kg gitmiş ben de 1-2 günlük kürler olarak yapmayı doğru buluyorum

kızlar greçka alabileceğimiz bir link buldum burdan paylaşmıyorum isteyenlere özelden mesaj atalım, xc9 a attım ama 5 dakikada bir atabiliyoruz ve şimdi çıkmam gerek..

tşk canım hemen bakayım

2 günde hamlama geçiyor ben adım atamıyordum oturamıyordum bile ama geçti
dediğin gibi grafik olması işi kolaylaştırıyor vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun

tşk canım siteye üye olduktan sonra sipariş vereyim umarım kargosu uçuk bi fiyat çıkmaz astarı yüzünden pahalı olmasın di mi
karabuğdayla zayıflama diye bir topik var orada anlatıyor pilav gibi pişirip yiyormuşsun kıymalı yoğurtlu salatayla vs
aynen ayran detoksu gibi günboyu onu yiyorsun bazıları 1 hafta 10 gün yapıyormuş ben onu sağlıklı bulmuyorum haftada 1 kere yapılabilinir bence yada 2

sorum var... karatayda kahvaltı yapamıyorsak ne yapılabilir ... troid ilacımı ac içtikten sonra zaman geçmesi lazım o arada iş yerine geliyorum .. kahvaltı yapamıyorum ekmek arası falan filan geçiştiriyorum ...

bir fikir istiyorum ... lütfen sayın karataycılar

vay vay keyfe bak sen
Ehhh.!!! Arada bir kendimizi şımartalım diyoruz ama; sonra burnumuzdan geliyor:))
Sıkma canını, inişler çıkışlar olabilir.
Ara yapıp leptinini bozma emi!!! Başarılar canım:)

merhaba gamzeleyy, saati kurup ilacını içip geri yatsan olmaz mı acaba?

Evden götürmen en mantıklısı.! Küçük bir kutuya 2 haşlama yumurta,zeytin,kuruyemişler filan rahatça sığar,seni 4,5 saat tok tutacak.! değer:))

keşke uyanabilsem :) cok isterdim amma uyanamıyorum ki erkenden malum oglusum zaten gece bazen uyandığı için o uyanmadan ne kadar uyusam kardır dıyorum :)

iş yerine otobüsle geliyorum .. yumurta cok kokar ... salatalık kuruyemiş getirebilirim .. acaba onlarla doyarmıyım diye düşünüyorum .. karatayla gecen aylarda 7 kilo verdim simdi kalan 15 kiloyu vericem inş ...
başlıyorum zaten hep uyuyorum fakat sabhları sıkıntı oluyor ..

gamzeleyy ben de işyerinde kahvaltı ettiğim için yumurta yiyemiyorum. kalanlar ile doyuyorum.
bu sabah

1 domates
1,5 salatalık
peynir
zeytin
ceviz yedim doydum..
1-2 ye kadar da acıkmıyor insan..

Allah yardımcın olsun. eğer evde kahvaltı etmek istersen yine de saati kurup ilaç içip geri uyumayı dene derim..
tabi bi uyanınca geri uyuyabiliyorsan. kimisi uyuyamaz.

bebeğin mi var, Allah bağışlasın.
kaç aylık?

evet bebeğim var ..20 aylık :)
birlikte yatıyoruz gece bir kac kez zaten emmek içiin uyandırıyor beni :)
o yüzden ilaç için bir kac kez denedim kalkamadım kalsam aslında süper olucak ..
evde kahvaltı yaparım hemde oglusumla belkide ama oturtamadım henüz..
iş yerindede zor oluyor peynir zeytın domates salatalık ...

Son düzenleme:
xc9
siteye üye olamadım bir türlü, kargo ücreti 5 tl, bişey değil de üye olamadım bir türlü, önce aktivasyon gerçekleştirilemedi sonra deneyiniz dedi, tekrar deneyince de bu e posta sistemde kayıtlı zaten dedi..
sen yapabildin mi bişey?

Günaydın arkadaşlar,

Ben birkaç gün izin istiyorum, malum 2-3 günüm kaldı, hem çalışıp hem taşınmak kolay olmuyor.. Arada okumaya çalışıyorum ama sizler de beni biraz özleyin artık ne yapalım Yakında görüşmek üzere, çok sağlıklı ve incelmeli günler diliyorum sizlere

denemekte fayda var yine de tabi ama ne bileyim insan bu kadr zamanda bu kadar fazla kilo verdiren şeylere şüpheyle yaklaşıyor. sonuçta bu kiloların nasıl zor gittiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. yine de gördüğüm zaman aklımda bulunacak

olursun canım. takıl bize

kilo veren vermeyen hatta alan, herkesi tebrik ediyorum. çünkü herkes az çok emek veriyor. felluz cum sanada ellerine sağlık diyorum ve çoook öpüyorum seni

kahvaltılık götüremiyorsan 1 kavanoz kuruyemişi işyerinde bırak hergün 1-2 bardak sütle ye çıkmadan zeytin peyniri de hızlıca ye

canım evde işlerim vardı uğraşamadım öğleden sonra da yokum akşam ilgileneceğim

şok diyetlere ben de itibar etmem bunu 1-2 günlük kür gibi düşündüm ayran detoksunda da insanlar bir günde 1 kilo veriyorlar yada protein yüklemede
yoksa tabi ki 10 gün ye 10 kilo ver olacak şey değil(kulağıma çok hoş geldi bi an)

akasya kolay gelsin canım.. bizden uzak olsan da karataya yakın ol.
bol leptinli günler dilerim..

Arkadaşlar evde yoğurt yapamıyorsak sizce hangi marka yoğurt almalıyız? İçinde süttozu olmayan veya en az katkı maddesi olan yoğurt markası var mı bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…