canım ben okumuştum yazdığında ama biraz araştırınca yorumlara falan bakınca verdiğimi geri aldım diyenleri görünce korktum açıkçası
kızlar greçka alabileceğimiz bir link buldum burdan paylaşmıyorum isteyenlere özelden mesaj atalım, xc9 a attım ama 5 dakikada bir atabiliyoruz ve şimdi çıkmam gerek..
günaydın kızlar herkese...........
xc9 öğle hammışki dizimin arkasındaki kaslarım nasıl ağrıdılar dün senin verdiğin 8 dklık videoları bir önceki gün yaptım diye..
özellikle adamlar egzersiz yaptırırken toplam kaç sayı kaldığını ve kaçta kaçının bittiğini grafik olarak görüyorsun ya hadi bitcek hadi bitcek derken 8 dk nası geçiyo anlamıyorsun. yalnız tüm hareketleri tam sayısında ve onlar kadar yapamadım ben ilk gün.
.........
Ehhh.!!! Arada bir kendimizi şımartalım diyoruz ama; sonra burnumuzdan geliyor:))vay vay keyfe bak sen
Sıkma canını, inişler çıkışlar olabilir.günaydınnnndünkü menümü yazıyorum hemen
sabah
2 yumurta
2 dilim dil peyniri
6 zeytin
domates salatalık yeşil biber
öğle
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
salata
ara
3 kuru incir
akşam
4 kalem pirzola
4 çiğköfte
ayran
bu sabah tartıldığımda düne göre kilo aldığımı gördüm. canım sıkıldı. dün incir dışında bi kaçamak da yapmadım.. neden böyle oldu anlayamadım... yine de non stop diyete devamherkese güzel günlerr
sorum var... karatayda kahvaltı yapamıyorsak ne yapılabilir ... troid ilacımı ac içtikten sonra zaman geçmesi lazım o arada iş yerine geliyorum .. kahvaltı yapamıyorum ekmek arası falan filan geçiştiriyorum ...
bir fikir istiyorum ... lütfen sayın karataycılar
sorum var... karatayda kahvaltı yapamıyorsak ne yapılabilir ... troid ilacımı ac içtikten sonra zaman geçmesi lazım o arada iş yerine geliyorum .. kahvaltı yapamıyorum ekmek arası falan filan geçiştiriyorum ...
keşke uyanabilsem :) cok isterdim amma uyanamıyorum ki erkenden malum oglusum zaten gece bazen uyandığı için o uyanmadan ne kadar uyusam kardır dıyorum :)
iş yerine otobüsle geliyorum .. yumurta cok kokar ... salatalık kuruyemiş getirebilirim .. acaba onlarla doyarmıyım diye düşünüyorum .. karatayla gecen aylarda 7 kilo verdim simdi kalan 15 kiloyu vericem inş ...
başlıyorum zaten hep uyuyorum fakat sabhları sıkıntı oluyor ..
sadece 1 tanesi geri aldım diyor biri ayda bi kaç kere 2-3 günlük kür olarak yapmış başka da diyet yapmamış ayda 6 kg gitmiş ben de 1-2 günlük kürler olarak yapmayı doğru buluyorum
tşk canım hemen bakayım
2 günde hamlama geçiyor ben adım atamıyordum oturamıyordum bile ama geçti
dediğin gibi grafik olması işi kolaylaştırıyor vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun
Tebrik ederim.
hem yaşıtız hem boydaş :)) kilodaş olmayı da tercih ederdim ama bakalım belki yürüyüşle işi çözerim. şeker kullanmıyorum çay kahve veya nescafe'de ama tatlıyı seviyorum. Tatlı dediysem şerbetli tatlılar değil. tiramisu, cheesecake, topkekler vs. abur cubur manyağıyım. ayrıca akşam ekmek yiyorum malesef. miktarı da yemeğe göre değişiyor.öğlen hiç tüketmiyorum. sabah da 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum. bunları kessem ve yürüyüşe devam etsem olur gibi geliyor.
benim çok yanlışım var. su da içemiyorum doğru dürüst. zorluyorum ama maksimum 1 lt.
keşke ben de 55 olsam :))
kahvaltılık götüremiyorsan 1 kavanoz kuruyemişi işyerinde bırak hergün 1-2 bardak sütle ye çıkmadan zeytin peyniri de hızlıca yesorum var... karatayda kahvaltı yapamıyorsak ne yapılabilir ... troid ilacımı ac içtikten sonra zaman geçmesi lazım o arada iş yerine geliyorum .. kahvaltı yapamıyorum ekmek arası falan filan geçiştiriyorum ...
xc9
siteye üye olamadım bir türlü, kargo ücreti 5 tl, bişey değil de üye olamadım bir türlü, önce aktivasyon gerçekleştirilemedi sonra deneyiniz dedi, tekrar deneyince de bu e posta sistemde kayıtlı zaten dedi..
sen yapabildin mi bişey?
denemekte fayda var yine de tabi ama ne bileyim insan bu kadr zamanda bu kadar fazla kilo verdiren şeylere şüpheyle yaklaşıyor. sonuçta bu kiloların nasıl zor gittiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. yine de gördüğüm zaman aklımda bulunacak
Günaydın arkadaşlar,
Ben birkaç gün izin istiyorum, malum 2-3 günüm kaldı, hem çalışıp hem taşınmak kolay olmuyor.. Arada okumaya çalışıyorum ama sizler de beni biraz özleyin artıkne yapalım Yakında görüşmek üzere, çok sağlıklı ve incelmeli günler diliyorum sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?