en çabuk ekşiyen yoğrt en güvenilirdirArkadaşlar evde yoğurt yapamıyorsak sizce hangi marka yoğurt almalıyız? İçinde süttozu olmayan veya en az katkı maddesi olan yoğurt markası var mı bildiğiniz?
en çabuk ekşiyen yoğrt en güvenilirdir
2 kg luk yoğurdun üstünde 6 kg luk sütün kaymağı oluyor yastık gibi bence onlardan uzak dur
Arkadaşlar evde yoğurt yapamıyorsak sizce hangi marka yoğurt almalıyız? İçinde süttozu olmayan veya en az katkı maddesi olan yoğurt markası var mı bildiğiniz?
kahvaltılık götüremiyorsan 1 kavanoz kuruyemişi işyerinde bırak hergün 1-2 bardak sütle ye çıkmadan zeytin peyniri de hızlıca ye
canım evde işlerim vardı uğraşamadım öğleden sonra da yokum akşam ilgileneceğim
şok diyetlere ben de itibar etmem bunu 1-2 günlük kür gibi düşündüm ayran detoksunda da insanlar bir günde 1 kilo veriyorlar yada protein yüklemede
yoksa tabi ki 10 gün ye 10 kilo ver olacak şey değil(kulağıma çok hoş geldi bi an)
ben yörsanın ev yoğurdunu almıştım.2kglıktı.gerçekten ev yoğuırdu gibiydi.denemelsiniz.ayrıca peyniri sütünü tereyağını da çok beğeniyorum.piyasa ürünü olarak alınabilir birmarka bence...
bir anda -500 görmen sevindirici umarım devamı gelir
karabuğday(greçka) tahıl familyasından değilmiş kuzukulağıgillerden diyor kuzukulağına benzer bir bitkinin tohumu sıcak suda bekletip direkt yeniyor yani sert bişey değil
senin dediğin kabuklu buğday bunun adı buğday ama buğday değil ankarada bilkentteki marketlerde olabilir
xc9
akşam menüm...2 parça pirzola...salata ve yoğurt
sabah karatay kahvaltısı
canım Ankara'ya gelince uğrarsan sevinirim bir kahvemi içersin..
xc9
akşam menüm...2 parça pirzola...salata ve yoğurt
sabah karatay kahvaltısı
tşk içtim say
görümcemin düğününe gelicez kınaydı düğündü çok yoğun olucaz düğünün ertesinde de hemen döneceğiz zaten okullar açılıyor...
Teşekkürler canım,daha iyi çok şükür:)Felluzcum, günaydın
kızın nasıl oldu?
Çok naziksin lenevacımmm: bende seni öpüyorumkilo veren vermeyen hatta alan, herkesi tebrik ediyorum. çünkü herkes az çok emek veriyor. felluz cum sanada ellerine sağlık diyorum ve çoook öpüyorum seni
hımmm 10 günde 10 kilo muçok çok güzel geliyo kulağa hakkaten
eline sağlık arkadaşım kızınada geçmiş olsun.bugün dışardaydım maalesef diyeti bozdum.sabah karatay kahvaltısı yaptım ama öğlen pizza yedimVERENLER
1. Law-yer % 2,14 :124: :124: :124:
2.Calm % 2,08 :124: :124:
3. Hedef60 % 1,72 :124:
4. Elifce82 %1,47
5.Leneva %0,90
6. Simsims % 0,68
7. Bicnv. % 0,42
8. Felluz. % 0,25
DURAKSAYANLAR
Xc9 :44:
Gül 0663 :44:
Akasya :44:
ALANLAR
Mahzen% + 3,14
Sivasın gülü % +1,30
kızlar bugün düğünde giyeceğim elbiseyi aldım
hala verilecek kilolarım olmasına rağmen kendimi çok güzel buldum elbisenin içinde en çok da vücudumun fit haliyle gurur duydum hergün mersinin rutubetli sıcağında kan ter içinde kalarak yaptığım pilates için kendimi alkışlıyorum aferin bana
şimdi daha da coşkulu devam edeceğim hem sporuma hem diyetime
bişey daha ekleyeyim bende selülit falan kalmadı bunu da hem spora hem de karatayıma borçluyum
sabah
2 yumurta 3 dilm dil peyniriyle kocaman bir omlet
1 şeftali
40 dk pilates
öğle
2 kaşık kısır
1 bardak şalgm
1 büyük kase ayran çorbası
akşam
1 büyük kase ayranlı çorba
45 dk yürüyüş ardından 1 kase daha çorba bugün biraz detoks gibi oldu
harikasin xc9cugum azmine ve leptinine sağlık
Düğün kimindi, bi de sen Kac yasindaydin.
hayran kaldım size.Bu ne azim..hem diyet hem pilates hem yürüyüş..Off off ben napacam.Kilom olmuş 80, yemeği severim tatlıyı severim. Napacam ben? iştahum da açık.Hemde emzirme dönemindeyim. Sütüm gidecek diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?