Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar evde yoğurt yapamıyorsak sizce hangi marka yoğurt almalıyız? İçinde süttozu olmayan veya en az katkı maddesi olan yoğurt markası var mı bildiğiniz?
en çabuk ekşiyen yoğrt en güvenilirdir
2 kg luk yoğurdun üstünde 6 kg luk sütün kaymağı oluyor yastık gibi bence onlardan uzak dur

merabayın arkadaşlar,

bugün mönüm şöyle;sabah: 2-3 dilim domates,peynir,çay ve 2 kuru kayısı (bugüne güzel başladım ve canım bişey istemedi.)
kahve
akşam:tavuk ızgara,salata,boool ayran.
kendime yeni hedefler koydum.kızıımın doğum gününde 20-25 gün var.65 olucam.kasımın başında 60.aralık 58.

herkese ödemsiz dertsiz tasasız güzel birgün diliyorum...

Arkadaşlar evde yoğurt yapamıyorsak sizce hangi marka yoğurt almalıyız? İçinde süttozu olmayan veya en az katkı maddesi olan yoğurt markası var mı bildiğiniz?

ben yörsanın ev yoğurdunu almıştım.2kglıktı.gerçekten ev yoğuırdu gibiydi.denemelsiniz.ayrıca peyniri sütünü tereyağını da çok beğeniyorum.piyasa ürünü olarak alınabilir birmarka bence...

hımmm 10 günde 10 kilo mu çok çok güzel geliyo kulağa hakkaten

canım Ankara'ya gelince uğrarsan sevinirim bir kahvemi içersin..

xc9
akşam menüm...2 parça pirzola...salata ve yoğurt
sabah karatay kahvaltısı

selam kızlar

9,30 karatay kahvaltısından sonra
saat 15:00 de köfte ve salata yedim bir de ayran.
bol su
ve yeşil çay.
akşamı atlayabilirsem atlamayı düşünüyorum..

sabah 09.00 kkk 1 bardak süt

öğlen 14.15 tavuk şiş, salata, yoğurt

akşam 20.00 civarı olacak: 2 parça ızgara et, salata

aralarda türk kahvesi bol su ve akşam da tabi ki en az 45 dk. yürüyüş

Felluzcum, günaydın
kızın nasıl oldu?
Teşekkürler canım,daha iyi çok şükür:)
kilo veren vermeyen hatta alan, herkesi tebrik ediyorum. çünkü herkes az çok emek veriyor. felluz cum sanada ellerine sağlık diyorum ve çoook öpüyorum seni
Çok naziksin lenevacımmm: bende seni öpüyorum
hımmm 10 günde 10 kilo mu çok çok güzel geliyo kulağa hakkaten

Sakın! sakın! sakın haaa !!! Devam karatayaaaa... Xc9 un dediği gibi sadece 1,2 gün yapılmalı..! Monodiyetler zararlı unutmayalım..!!

Sabah:kkk

Öğlen:1 büyük kase buğdaylı yoğurt çorbası,2 kaşık sebzeli bulgur,tepside et 1 dilim.

Akşam:1 kase buğdaylı yoğurt çorbası,taze fasülye.

eline sağlık arkadaşım kızınada geçmiş olsun.bugün dışardaydım maalesef diyeti bozdum.sabah karatay kahvaltısı yaptım ama öğlen pizza yedimkaç senedir pizza yememiştim.neyse yarın tamgaz devam

sabah
2 yumurta 3 dilm dil peyniriyle kocaman bir omlet
1 şeftali
40 dk pilates

öğle
2 kaşık kısır
1 bardak şalgm
1 büyük kase ayran çorbası

akşam
1 büyük kase ayranlı çorba
45 dk yürüyüş ardından 1 kase daha çorba bugün biraz detoks gibi oldu

kızlar bugün düğünde giyeceğim elbiseyi aldım
hala verilecek kilolarım olmasına rağmen kendimi çok güzel buldum elbisenin içinde en çok da vücudumun fit haliyle gurur duydum hergün mersinin rutubetli sıcağında kan ter içinde kalarak yaptığım pilates için kendimi alkışlıyorum aferin bana
şimdi daha da coşkulu devam edeceğim hem sporuma hem diyetime
bişey daha ekleyeyim bende selülit falan kalmadı bunu da hem spora hem de karatayıma borçluyum

Son düzenleme:
Selam hanımlar

Sabah 09:30 kkk
Öğlen 15:00 ıZgara köfte, salata, ayran (son öğün)

Spor 6 km yürüyüş
Sıvı bol su 4 lt kadar, 2 kupa yeşil çay, türk kahvesi, bol çay

Çok aç değildim akşam, 20:00 gibi eşime hazırlarken yemeyim dedim. Gül0663 un dedikleri geldi aklıma öğün atlamakla ilgili.
Bakalım sabah tartıda faydası olacak mı

Lawyer izindeyim

Son düzenleme:

harikasin xc9cugum azmine ve leptinine sağlık
Düğün kimindi, bi de sen Kac yasindaydin.

hayran kaldım size.Bu ne azim..hem diyet hem pilates hem yürüyüş..Off off ben napacam.Kilom olmuş 80, yemeği severim tatlıyı severim. Napacam ben? iştahum da açık.Hemde emzirme dönemindeyim. Sütüm gidecek diye ödüm kopuyor

arkadaslar ben biraz karatay a ara veriyorum belkide bırakıyorum bilmiyorum ama bu forumda olmaya ve sizi takip e devam edicem.haberleşmeye devam..hepinize bol şans öpüyorum

harikasin xc9cugum azmine ve leptinine sağlık
Düğün kimindi, bi de sen Kac yasindaydin.

tşk canım yaşım 38
düğün görümcemin kocam evin en büyüğü ve tek erkek ben de tek gelinim anlayacağın aile efradı gelinden sonra en çok bana bakacak bi de herkes ankarada bi tek biz dışarıdayız uzak akrabalar yıllar sonra görecek...

tşk ederim daha fazlasını yaptığım zamanlar da oldu yaş 35 i geçince ne olduğunu anlamadım ne yapsam gramla kilo gidiyor extra çaba gerekiyor
emzirme döneminde metablozma çok hızlı çalışır bu bi avantaj doğru beslenirsen sütün daha da artar korkarsan kaçar unutma karatay senin için de uygun bi beslenme tarzı biraz oku araştır aklına yatacaktır ama kararlılık ve devamlılık şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…