hayrola bi sorun mu vararkadaslar ben biraz karatay a ara veriyorum belkide bırakıyorum bilmiyorum ama bu forumda olmaya ve sizi takip e devam edicem.haberleşmeye devam..hepinize bol şansöpüyorum
hayrola bi sorun mu var
merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istiyorum izniniz olursa kendimi tanıtayım kilolubi bayanım iki çocuğum var birçok diyet denedim bi müddet etkili oluyor bırakıncada fazlası ile geliyor bizim yeme şeklimizi değiştirmemiz gerekiyor türk toplumu ve bende dahil olmak üzere ekmeği tatlıyı ve tuzlu gıdaları seviyoruz onlar olmazsa doyamamaktan korkuyoruz ve gitgidede enine doğru yol alıyoruz malesef tatlıyı seven bayanlar size bi sorum olacak tatlıdan nasıl vazgeçebiliyorsunuz ben tatlıyemediğim gün kriz geçiriyor gibiyim tatlıdan kastım şerbetli tatlı değil günlük azda olsa tatlı girecek vicudumu çayın içinde şeker gibi
Selam hanımlar
Sabah 09:30 kkk
Öğlen 15:00 ıZgara köfte, salata, ayran (son öğün)
Spor 6 km yürüyüş
Sıvı bol su 4 lt kadar, 2 kupa yeşil çay, türk kahvesi, bol çay
Çok aç değildim akşam, 20:00 gibi eşime hazırlarken yemeyim dedim. Gül0663 un dedikleri geldi aklıma öğün atlamakla ilgili.
Bakalım sabah tartıda faydası olacak mı
Lawyer izindeyim
Teşekkürler canım,daha iyi çok şükür:)
Çok naziksin lenevacımmm: bende seni öpüyorum
Sakın! sakın! sakın haaa !!! Devam karatayaaaa... Xc9 un dediği gibi sadece 1,2 gün yapılmalı..! Monodiyetler zararlı unutmayalım..!!
tebrik ederim canım senin adına çok sevindimkızlar bugün düğünde giyeceğim elbiseyi aldım
hala verilecek kilolarım olmasına rağmen kendimi çok güzel buldum elbisenin içinde en çok da vücudumun fit haliyle gurur duydum hergün mersinin rutubetli sıcağında kan ter içinde kalarak yaptığım pilates için kendimi alkışlıyorum aferin bana
şimdi daha da coşkulu devam edeceğim hem sporuma hem diyetime
bişey daha ekleyeyim bende selülit falan kalmadı bunu da hem spora hem de karatayıma borçluyum
simsims, nereye yaaa? olmuyor ama böyle, bir yerlere gitmek yokarkadaslar ben biraz karatay a ara veriyorum belkide bırakıyorum bilmiyorum ama bu forumda olmaya ve sizi takip e devam edicem.haberleşmeye devam..hepinize bol şansöpüyorum
tşk canım yaşım 38
düğün görümcemin kocam evin en büyüğü ve tek erkek ben de tek gelinim anlayacağın aile efradı gelinden sonra en çok bana bakacak bi de herkes ankarada bi tek biz dışarıdayız uzak akrabalar yıllar sonra görecek...
süpersinben de yavaş yavaş keseyim diyorum akşam öğünlerini. zaten işten geç geliyorum 9'u buluyor sofrradan kalkmamız bazen. en iyisi iki öğüne düşeyim ben de
canım karabuğday ı bende dün duydum xc9 dan yeni konubu karabuğdaydan ne yapıyorsunuz gerilerde yazılıysa beni mazur görün ben ilkdefa girdim sizin sayfanıza
canım yemeği kesmek için 3 çok erken saat 7-8 arası yoğurt içine fındık fıstık ceviz gibi damak tadına uygun bişeyler koyarak yersen tok tutarben dün akşam 15:00 den şimdiye kadar yemedim ya baya zorlandım lawyercim.
gece midem baya garipti.
sorum var... karatayda kahvaltı yapamıyorsak ne yapılabilir ... troid ilacımı ac içtikten sonra zaman geçmesi lazım o arada iş yerine geliyorum .. kahvaltı yapamıyorum ekmek arası falan filan geçiştiriyorum ...
bir fikir istiyorum ... lütfen sayın karataycılar
kızlar bugün düğünde giyeceğim elbiseyi aldım
hala verilecek kilolarım olmasına rağmen kendimi çok güzel buldum elbisenin içinde en çok da vücudumun fit haliyle gurur duydum hergün mersinin rutubetli sıcağında kan ter içinde kalarak yaptığım pilates için kendimi alkışlıyorum aferin bana
bişey daha ekleyeyim bende selülit falan kalmadı bunu da hem spora hem de karatayıma borçluyum
Teşekkürler canım:) pizza için deeline sağlık arkadaşım kızınada geçmiş olsun.bugün dışardaydım maalesef diyeti bozdum.sabah karatay kahvaltısı yaptım ama öğlen pizza yedimkaç senedir pizza yememiştim.neyse yarın tamgaz devam
Tebrikler dostum:) bu sporların mükafatı olacaktı mutlakakızlar bugün düğünde giyeceğim elbiseyi aldım
gitmeee yaaa.!! sorun nedir ki ?? Alışmıştık sana simsimsarkadaslar ben biraz karatay a ara veriyorum belkide bırakıyorum bilmiyorum ama bu forumda olmaya ve sizi takip e devam edicem.haberleşmeye devam..hepinize bol şansöpüyorum
Hoşgeldin niloş:)merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istiyorum izniniz olursa kendimi tanıtayım kilolubi bayanım iki çocuğum var birçok diyet denedim bi müddet etkili oluyor bırakıncada fazlası ile geliyor bizim yeme şeklimizi değiştirmemiz gerekiyor türk toplumu ve bende dahil olmak üzere ekmeği tatlıyı ve tuzlu gıdaları seviyoruz onlar olmazsa doyamamaktan korkuyoruz ve gitgidede enine doğru yol alıyoruz malesef tatlıyı seven bayanlar size bi sorum olacak tatlıdan nasıl vazgeçebiliyorsunuz ben tatlıyemediğim gün kriz geçiriyor gibiyim tatlıdan kastım şerbetli tatlı değil günlük azda olsa tatlı girecek vicudumu çayın içinde şeker gibi
Aramıza hoşgeldin naneli-limon:)Arkadaşlar bende aranız katılmayı düşünüyorum.Vermem gereken 12 kilom var
Şimdi size sorum şu: her gün et tavuk mu yemek zorundayız? bütçemizi sarsmaz mı? ben üzretsiz izin almayı düşünüyorum.Parasal yönden biraz sıkıntıya gireceğiz ama şu da var ben abur cuburada inanılmaz para harcayan birisiyim.Ona vereceğim parayı ete veririm.Ayda kaç liraya mal olur et? kusura bakmayın biraz ayıp oldu belki ama maddi boyutunuda düşünmeliyim.Eşimde var sonuçta sadece ben değil eşimde yiyecek.Nasıl olacak bilmiyorum.
Ayrıca ben emziren bir anneyim süt yönünden kesinlikle sıkıntı yaşamak istemiyorum.Sizce sütüm azalırmı? emziren anneler ne dersiniz?
Ayrıca ayda kaç kilo veririm bu diyetle?
merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istiyorum izniniz olursa kendimi tanıtayım kilolubi bayanım iki çocuğum var birçok diyet denedim bi müddet etkili oluyor bırakıncada fazlası ile geliyor bizim yeme şeklimizi değiştirmemiz gerekiyor türk toplumu ve bende dahil olmak üzere ekmeği tatlıyı ve tuzlu gıdaları seviyoruz onlar olmazsa doyamamaktan korkuyoruz ve gitgidede enine doğru yol alıyoruz malesef tatlıyı seven bayanlar size bi sorum olacak tatlıdan nasıl vazgeçebiliyorsunuz ben tatlıyemediğim gün kriz geçiriyor gibiyim tatlıdan kastım şerbetli tatlı değil günlük azda olsa tatlı girecek vicudumu çayın içinde şeker gibi
tebrik ederim canım senin adına çok sevindim
bu arada düğün ne zaman? benim de bir düğünüm çıktı 29 eylülde, tam bir ayım var hem aldıklarımı vermem hem de sıkılaşmam lazım, bakalım ne yapabileceğim..
...............
.............xc9cugum düğünde çook güzel olacağına eminim.
.......QUOTE]
ben de ben de
sonucu yazarım en son yapan arkadaşımız 1 günde 1100 gr vermişti nickini hatırlayamadım seam mıydıki yada xc9
canım karabuğday ı bende dün duydum xc9 dan yeni konu
( ayran detoksunda 1 dilim ekmek varmış 4 aydır ekmek yemediğim için garibime gitti ceviz falan yiyeyim diye düşündüm olmaz bu protein detoksu ekmek yazıyor yemek zorundasın dedim ve yarımı zor yedim suçlu gibi hissettim kendimi)
seam da yapmıştı ben de ben sadece yum peynir yemiştim kahvaltıda
canım hergün et yemiyoruz ama yumurta yoğurt veya ayran oluyor kuruyemiş olarak da yerfıstığı yiyebilirsin hem daha hesaplı hem de çiğ olarak çok lezzetli ben cevizden fındıktan daha çok yiyorum menülerimize bak sen de yiyeceklarini ona göre ayarla abur cubura verilen para inan ki proteine verilenden daha çok oluyorArkadaşlar bende aranız katılmayı düşünüyorum.Vermem gereken 12 kilom var
Şimdi size sorum şu: her gün et tavuk mu yemek zorundayız? bütçemizi sarsmaz mı? ben üzretsiz izin almayı düşünüyorum.Parasal yönden biraz sıkıntıya gireceğiz ama şu da var ben abur cuburada inanılmaz para harcayan birisiyim.Ona vereceğim parayı ete veririm.Ayda kaç liraya mal olur et? kusura bakmayın biraz ayıp oldu belki ama maddi boyutunuda düşünmeliyim.Eşimde var sonuçta sadece ben değil eşimde yiyecek.Nasıl olacak bilmiyorum.
Ayrıca ben emziren bir anneyim süt yönünden kesinlikle sıkıntı yaşamak istemiyorum.Sizce sütüm azalırmı? emziren anneler ne dersiniz?
Ayrıca ayda kaç kilo veririm bu diyetle?
.....Tebrikler dostum:) bu sporların mükafatı olacaktı mutlakakıskananlar çatlasııııınnnn:)
gitmeee yaaa.!! sorun nedir ki ?? Alışmıştık sana simsims
.......))
çok tşk canım 20 günüm kaldı bi de çizelgemdeki kiloya yeniden insem tam süper olacak
lenevacım sana da çok tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?