Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istiyorum izniniz olursa kendimi tanıtayım kilolubi bayanım iki çocuğum var birçok diyet denedim bi müddet etkili oluyor bırakıncada fazlası ile geliyor bizim yeme şeklimizi değiştirmemiz gerekiyor türk toplumu ve bende dahil olmak üzere ekmeği tatlıyı ve tuzlu gıdaları seviyoruz onlar olmazsa doyamamaktan korkuyoruz ve gitgidede enine doğru yol alıyoruz malesef tatlıyı seven bayanlar size bi sorum olacak tatlıdan nasıl vazgeçebiliyorsunuz ben tatlıyemediğim gün kriz geçiriyor gibiyim tatlıdan kastım şerbetli tatlı değil günlük azda olsa tatlı girecek vicudumu çayın içinde şeker gibi

merhaba hoşgeldin. ben de aynen senin gibiydim tatlı birşeyler olmadan yaşayamam diye düşünüyordum. sana tavsiyem youtube'dan bir kaç Canan Karatay videosu izle ve şekerin bize neler yaptığını, nasıl zarar verdiğini dinle. emin ol nefret edeceksin. ilk günler biraz zorlanabilirsin o zaman da kahvaltıda kuru kayısı falan yiyerek tatlı ihtiyacını giderebilirsin. kilo vermeye başladığını görünce zaten tatlı gelmeyecek aklına

Kızlar Eylül ayını bekliyorum yoğunluktan kurtulmak için menü bilgidirimi yapayım .. Sabah 11 de kkk saat 15 te 1 tabak kısır bir tabaj yoğurtlu patlıcan közleme 1 tane kıymalı börek .. Regl oldum biraz rahatladım .. Şişliğim gidecek inşallah görüşmek üzere

süpersin ben de yavaş yavaş keseyim diyorum akşam öğünlerini. zaten işten geç geliyorum 9'u buluyor sofrradan kalkmamız bazen. en iyisi iki öğüne düşeyim ben de

yok canım benim zaten ben de böyle düşünüyorum :) hani sadece fikir güzel geliyo ama hiç sağlıklı değil.. benim acelem yok ben 10 ayda da verebilirim on kiloyu :)

dünkü menümü de yazayım :)

Sabah
karatay kahvaltısı
öğle
bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
salata
ara
1 avuç ceviz
akşam
2 tavuk baget, salata, yoğurt

2 litre su. maalesef yürüyüş yok...

Son düzenleme:
tebrik ederim canım senin adına çok sevindim
bu arada düğün ne zaman? benim de bir düğünüm çıktı 29 eylülde, tam bir ayım var hem aldıklarımı vermem hem de sıkılaşmam lazım, bakalım ne yapabileceğim..
arkadaslar ben biraz karatay a ara veriyorum belkide bırakıyorum bilmiyorum ama bu forumda olmaya ve sizi takip e devam edicem.haberleşmeye devam..hepinize bol şans öpüyorum
simsims, nereye yaaa? olmuyor ama böyle, bir yerlere gitmek yok daha liste yapıcaksın

kızlar ben de bugün ayran detoksu yapmaya karar verdim, karabuğday temin edene kadar bizim buğdayımızla yapıcam, bakalım nasıl sonuçlanacak?

herkese günaydın kızlar

bol leptinli bir gün dilerim herkese.

sabah 7 de kalkıp 6 km yürüyüşümü yaptım. geldim karatay kahvaltımı yaptım. sizde ne var ne yok?

xc9cugum düğünde çook güzel olacağına eminim.

süpersin ben de yavaş yavaş keseyim diyorum akşam öğünlerini. zaten işten geç geliyorum 9'u buluyor sofrradan kalkmamız bazen. en iyisi iki öğüne düşeyim ben de

ben dün akşam 15:00 den şimdiye kadar yemedim ya baya zorlandım lawyercim.
gece midem baya garipti.

günaydın bayanlar

bu sabah ayran detoksuna başladım bakalım ne kadar vereceğim....aylardır gram gram gidiyordu 6 saatten önce bişey yemiyordum vücudumu şaşırtayım bakalım ne olacak yarın sonucu yazarım en son yapan arkadaşımız 1 günde 1100 gr vermişti nickini hatırlayamadım seam mıydıki yada xc9

bu karabuğdaydan ne yapıyorsunuz gerilerde yazılıysa beni mazur görün ben ilkdefa girdim sizin sayfanıza
canım karabuğday ı bende dün duydum xc9 dan yeni konu

akşam menüm.19.00 da .....2 dilim pirzola...ayran...salata

sabah menüm...09.00..1 yumurta..domates..az peynir..2 kıvırcık..yarım dilim kepekli ekmek
( ayran detoksunda 1 dilim ekmek varmış 4 aydır ekmek yemediğim için garibime gitti ceviz falan yiyeyim diye düşündüm olmaz bu protein detoksu ekmek yazıyor yemek zorundasın dedim ve yarımı zor yedim suçlu gibi hissettim kendimi )

ben dün akşam 15:00 den şimdiye kadar yemedim ya baya zorlandım lawyercim.
gece midem baya garipti.
canım yemeği kesmek için 3 çok erken saat 7-8 arası yoğurt içine fındık fıstık ceviz gibi damak tadına uygun bişeyler koyarak yersen tok tutar .... uzun süre açlık beyinde kıtlık hissi yaratıp yenilenleri yağa dönüştürüp depoda saklarmış kitapta yazıyor...ben 4 aydır yaptığım bide ramazanda oruçta 17 saat aç kaldığım için açlığa dayanabildim mecburiyettendi ama sonuç güzeldi hergün yapınca aynı sonucu vermez ben bundan sunu anladım gec yemek bana yaramıyor..ben çocuklardan dolayı 19.30 da yemek yiyordum eritemiyorum demekki...bundan sonra 19'u geçirmeyeceğim çalıştığım için 18.00 de evde oluyorum hazırlayıp yemek ancak o saat olur..hafta sonlarıda 18.00 de kesmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar bende aranız katılmayı düşünüyorum.Vermem gereken 12 kilom var
Şimdi size sorum şu: her gün et tavuk mu yemek zorundayız? bütçemizi sarsmaz mı? ben üzretsiz izin almayı düşünüyorum.Parasal yönden biraz sıkıntıya gireceğiz ama şu da var ben abur cuburada inanılmaz para harcayan birisiyim.Ona vereceğim parayı ete veririm.Ayda kaç liraya mal olur et? kusura bakmayın biraz ayıp oldu belki ama maddi boyutunuda düşünmeliyim.Eşimde var sonuçta sadece ben değil eşimde yiyecek.Nasıl olacak bilmiyorum.
Ayrıca ben emziren bir anneyim süt yönünden kesinlikle sıkıntı yaşamak istemiyorum.Sizce sütüm azalırmı? emziren anneler ne dersiniz?
Ayrıca ayda kaç kilo veririm bu diyetle?

Son düzenleme:

canım ben kahvaltı yapmıyorum. sabah sabah yiyesim gelmiyor çünkü. sadece 1 kase yoğurt yiyorum 1 çay bardağına yakında badem/ ceviz. ben yoğurdu evde k.yemişleri işte yiyorum. ama senin evde yeme olanağın yok galiba. küçük kapaklı bir kase edin, içine yoğurt koy al yanına çık. yada muz falan götürebilirsin, aklıma bişey gelirse yine yazarım

tebrikler tebrikler tebriklerrrrrrrrrrr

Teşekkürler canım:) pizza için de cezasız olmaz:)
Tebrikler dostum:) bu sporların mükafatı olacaktı mutlaka kıskananlar çatlasııııınnnn:)
arkadaslar ben biraz karatay a ara veriyorum belkide bırakıyorum bilmiyorum ama bu forumda olmaya ve sizi takip e devam edicem.haberleşmeye devam..hepinize bol şans öpüyorum
gitmeee yaaa.!! sorun nedir ki ?? Alışmıştık sana simsims

Hoşgeldin niloş:)
Karatay kitaplarını alıp; bir an önce okumaya başlasan iyi olur.! Şekeride ekmeği de rahatça kesebileceksin...biz yapabiliyorsak sen de yaparsın ..!!
Aramıza hoşgeldin naneli-limon:)
Canım et yediğimiz zaman daha uzun süre tok kalabiliyoruz...ama öyle bir zorunluluk yok tabi ki.! Bütçene göre Karataya uygun mönüler oluşturabilirsin...kitaptan veya netten örnek mönüleri inceleyip ona göre sana uygun olanları seçebilirsin..abur cubur yerine sağlıklı şeyler bebeğine de daha çok yarayacaktır canım:))

Son düzenleme:

hoş geldin canım. bunlar hep yanlış beslenmeyle hormonel dengenin ve duyarlılığın bozulmasının sonuçları. karatay iyi gelecek. ilk birkaç gün sabah kahvaltına hurma eklersin( kiii çokk şekerli ve diyette önerilmiyor, ama rafine şekerden iyidir) sonra onu günkurusu kayısıya çevirirsin. zaten tatlıya olan bağımlılığın biterr gider

xc9, mahzen77, felluz tesekkür ederim ilginize.. ben burdayım ve sizden de kopmaya hiç niyetim yok.sadece karatay teyzeye biraz ara verdim.beslenmeme gene dikkat ediyorum.hersey yolunda sizi ve bu topigi seviyorum..

tşk canım hem yürüyüş hem pilates tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…