canım ben de bugün başladım, daha önce seam yapmıştı.. ben de aynen senin gibi ekmek yerine ceviz yemeyi düşündüm ama fındık yedim, ekmek yemedim.. sabah yumurta da getiremedim sadece peynir birkaç zeytin yedim sanırım bu da olmadı olmadı..günaydın bayanlar
bu sabah ayran detoksuna başladım bakalım ne kadar vereceğim....aylardır gram gram gidiyordu 6 saatten önce bişey yemiyordum vücudumu şaşırtayım bakalım ne olacak yarın sonucu yazarım en son yapan arkadaşımız 1 günde 1100 gr vermişti nickini hatırlayamadım seam mıydıki yada xc9
canım karabuğday ı bende dün duydum xc9 dan yeni konu
akşam menüm.19.00 da .....2 dilim pirzola...ayran...salata
sabah menüm...09.00..1 yumurta..domates..az peynir..2 kıvırcık..yarım dilim kepekli ekmek
( ayran detoksunda 1 dilim ekmek varmış 4 aydır ekmek yemediğim için garibime gitti ceviz falan yiyeyim diye düşündüm olmaz bu protein detoksu ekmek yazıyor yemek zorundasın dedim ve yarımı zor yedim suçlu gibi hissettim kendimi)
başta hızlı verirsin ama sonrası yavaş gider, ama aç kalmadan verirsin, emziriyor olman büyük avantaj, sıvı alımını azaltmadığın sürece de sütünün azalması da söz konusu olmaz, hergün et yemiyorum bende, kendime özel yemek yapma gereği de olmuyor. evde ne pişiyorsa onlardan yiyorum..Arkadaşlar bende aranız katılmayı düşünüyorum.Vermem gereken 12 kilom var
Şimdi size sorum şu: her gün et tavuk mu yemek zorundayız? bütçemizi sarsmaz mı? ben üzretsiz izin almayı düşünüyorum.Parasal yönden biraz sıkıntıya gireceğiz ama şu da var ben abur cuburada inanılmaz para harcayan birisiyim.Ona vereceğim parayı ete veririm.Ayda kaç liraya mal olur et? kusura bakmayın biraz ayıp oldu belki ama maddi boyutunuda düşünmeliyim.Eşimde var sonuçta sadece ben değil eşimde yiyecek.Nasıl olacak bilmiyorum.
Ayrıca ben emziren bir anneyim süt yönünden kesinlikle sıkıntı yaşamak istemiyorum.Sizce sütüm azalırmı? emziren anneler ne dersiniz?
Ayrıca ayda kaç kilo veririm bu diyetle?
.Vermem gereken 12 kilom var
Şimdi size sorum şu: her gün et tavuk mu yemek zorundayız? bütçemizi sarsmaz mı? ben üzretsiz izin almayı düşünüyorum.Ayrıca ben emziren bir anneyim süt yönünden kesinlikle sıkıntı yaşamak istemiyorum.Sizce sütüm azalırmı? emziren anneler ne dersiniz?
Ayrıca ayda kaç kilo veririm bu diyetle?
kahvaltı karatayın olmazsa olmazı ...kahvaltıyı krallar gibi, öğle yemeğini dükler gibi, akşamı da fakirler gibi yapın diyor....canım hata yapıyorsun karatay diyet değil sağlıklı beslenme programı sen sağlıksız beslenmiş oluyorsun .....düzenli uygulanırsa 2 senede bütün hücreler yenileniyor çoğu hastalıklar düzeliyor ben öyle düşünerek uyguluyorum...canım ben kahvaltı yapmıyorum. sabah sabah yiyesim gelmiyor çünkü. sadece 1 kase yoğurt yiyorum 1 çay bardağına yakında badem/ ceviz. ben yoğurdu evde k.yemişleri işte yiyorum. ama senin evde yeme olanağın yok galiba. küçük kapaklı bir kase edin, içine yoğurt koy al yanına çık. yada muz falan götürebilirsin, aklıma bişey gelirse yine yazarım
canım ben de bugün başladım, daha önce seam yapmıştı.. ben de aynen senin gibi ekmek yerine ceviz yemeyi düşündüm ama fındık yedim, ekmek yemedim.. sabah yumurta da getiremedim sadece peynir birkaç zeytin yedim sanırım bu da olmadı olmadı..
yağsız ayran diyordu ama ben tam yağlı koyun yuğurdundan ayran yaptım bu oldu mu bilemiyorum, evde salatalığım yoktu bide.. ne biçim detoks yapısam artık.. nitekim şimdi getirdiklerimi yiyorum bakalım sonuç ne olacak.. tuzsuz olduğundan hiç tadı yok yanında acı biber yiyorum :)sen benden daha fazla kilo verirsin benimki gram gram zor gidiyor ne inatçı yağlarmış kesip tavada eriteceğim
ben yörsan hazır ayran aldım tuzu var, salatalık yoktu işe yürüyerek gelirken marketten 2 tane aldımiçine kırmızı pul biber, nane ve karabiberde koydum şimdilik iyi gidiyor bakalım
kaybolma bir yere, karatayla aranı da fazla açma bence.. en kısa sürede sağlıklı beslenmeye geri dön.. call yapıyordun devanm edebildin mi, sonucu nasıl?
o zaman yklm ile karıştırdım benyok canım nerdee yanlış hatırlıyorsun sen tatilde gelince birlikte yapıcaktık ehehe ama öyle şeyler duydum ki xc9dan yapmak içimden gelmiyorşaka bi yana yürüyüş yapsam kafi bakalım bugun aksam insallah yürücem
herkese günaydın kızlar
bol leptinli bir gün dilerim herkese.
sabah 7 de kalkıp 6 km yürüyüşümü yaptım. geldim karatay kahvaltımı yaptım. sizde ne var ne yok?
xc9cugum düğünde çook güzel olacağına eminim.
ben dün akşam 15:00 den şimdiye kadar yemedim ya baya zorlandım lawyercim.
gece midem baya garipti.
Teşekkürler canım:) pizza için decezasız olmaz:)
hakettim canım biliyorum.kaçamak yok artık.bugün sabah 11 de klasik karatay kahvaltımı bitirmiştim.oğlumla kahvaltı yaparken uzun sürüyo :)
akşam 17:00 de mercimek çorbası ,3 tane fırında köfte,zeytinyağlı patlıcan yemeği ve yoğurt yedim.şimdidde çay içiyorum.spor yok hiç içimden gelmiyo .
tşk canım siteye üye olduktan sonra sipariş vereyim umarım kargosu uçuk bi fiyat çıkmaz astarı yüzünden pahalı olmasın di mi
karabuğdayla zayıflama diye bir topik var orada anlatıyor pilav gibi pişirip yiyormuşsun kıymalı yoğurtlu salatayla vs
aynen ayran detoksu gibi günboyu onu yiyorsun bazıları 1 hafta 10 gün yapıyormuş ben onu sağlıklı bulmuyorum haftada 1 kere yapılabilinir bence yada 2
aynen ben de pul biber ve nane ile yedim, 2 saatte bir yiyin diyor ama ben 4 saat oldu, sen nasıl yaptın 2 saatte bir yedin mi? bir de kaça kadar yiyceksin en son 21 -22 diyor ama ben 8 den sonra yemeyi düşünmüyorum
merhaba hangi siteye üye oluyorsunuz beni aydınlatırmısın ve ben dün akşam karabuğday diyetini aradım sizin tarifinize uygun pişirme yöntemini görmedim sizin gördüğünüz daha makul yenebilirbi tarif nerde gördünüz banada söylerseniz incelerim teşekkürler
Biri de bana dur dese hatta beni hapsetse. 2 ay sadece Canan hanimin diyetini uygulatsa.
Ne olur arkadaslar banada destek olun. Inanin gercekten zayiflamam gerekiyor.
Bende cok zor durumdayim. kg vermezsem sorun olacak. Sagligimla ilgili ama iradesizim bu aralar.
Dün icimde bir canavar vardi sanki. Ögle 1 tabak yesil mercimek salatasi,
Aksam 1 tabak pancar yapragi dolmasi, 2 2 tane kizarmis balik.
Bol su & makine kahvesi.
Bugün sabah. 2 yumurta zeytin yaginda, 1 muz, 1 dilim peynir. cay.
Ögle arkadasa ugradim 2 tane mercimekli bükme. cay.
Aksam. Bahcemdeki ürünlerden salata. 1 tas yogurt. 1 litre su.
2 km yürüdüm. 1 saat fitnes.
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?