ayran detoksu yapıyorum googledan ayran detoksu diye ararsan tarifini bulursun bu arada karatayla ilgisi yok, hem detoks olsun diye, hem de son aldığım kilolardan daha çabuk kurtulayım diye ama maalesef pek umutlu değilim zira az önce çok kötü bir kaçamak yaptım :18: hiç olmuycak bişeydi çok pişmanımmerhaba arkadaşım bende detoks yapmak istiyorum kitaptamı yazıyor yoksa başkabiyerdenmi okudun tarifi ayran çorbasımı yaptığın
Arkadaşlar Canan hoca bu diyetle ilgili açıklamalar yapmış. Buna göre : Karatay diyetini kimler yapamaz?
Karatay diyetinde kilo verme hızlı olduğu için metabolizmayı yorar.Vücudun daha hızlı YAŞLANMASINA neden olur.Kalp rahatsızlığı olan, kolestrol sıkıntısı olan vs. vs. uygulayamaz demiş.
Arkadaşlar ben zaten yaşlanmaktan korkarım (aslında hepimiz korkarız) birde vücudun daha hızlı yaşlanmasına neden olur diye Canan hoca kendisi söylemiş. İnanmayan şu linke baksın: Karatay Diyeti İle Hızlı Kilo Verilir Mi | HABERUSTAM.COM
ne diyorsunuz bu duruma?
ben okudum ama canan hocanın kendinin söylediği ile ilgili bir bilgi okumadım.. herhangi birinin karatay diyeti hakkındaki düşünceleri olduğunu düşünüyorum...
xc9
naptın malum siteye üye olabildin mi?
bu bilgiler karatay hocaya ait değil yanlış bilgiler var mesela öğle 12 yemek yiyen biri akşam 20 de yemek yiyorsa 1 tane ara öğün az diye bir yorum var ki tamamen safsata ben 2 öğün yapıyorum ara öğün almaksızın 7-8 bazen 9 saat aç kalabiliyorum ara öğün karatayda zaten yok ayrıca kalbi kolesterolü şakeri olanlar için çok ideal karataya protein değil düşük glisemik index diyeti demek daha doğru olur çünkü yazıda bahsedildiği gibi besinlerin termojenik özellikleri ile değil düşük gi ile kilo verdirir dukanla karıştırılmış yanlışlarla dolu bir yazı
lütfen karatay hocanın ağzından çıkmamış yazıları paylaşmayalım ki topiği bilgilenmek amaçlı ziyaret edenlere yanlış bilgi vermiş olmayalım
Arkadaşlar Canan hoca bu diyetle ilgili açıklamalar yapmış. Buna göre : Karatay diyetini kimler yapamaz?
Karatay diyetinde kilo verme hızlı olduğu için metabolizmayı yorar.Vücudun daha hızlı YAŞLANMASINA neden olur.Kalp rahatsızlığı olan, kolestrol sıkıntısı olan vs. vs. uygulayamaz demiş.
Arkadaşlar ben zaten yaşlanmaktan korkarım (aslında hepimiz korkarız) birde vücudun daha hızlı yaşlanmasına neden olur diye Canan hoca kendisi söylemiş. İnanmayan şu linke baksın: Karatay Diyeti İle Hızlı Kilo Verilir Mi | HABERUSTAM.COM
ne diyorsunuz bu duruma?
ben kullanıyorum canım....EF. 1200 S en yüksek Epa bunda var....F nin yanındaki noktaya sen alfabenin ilk harfini koyup öyle ararsın marka veremiyoruzselam kızlar
tam hız karatay devam. işler yoğun gelemiyorum
öğlen 1 gibi tavuklu mantar sote ve az ezogelin çorbası içtim
bol su, yeşil çay, bol çay devam.
bu arada ketentohumu aldım bugün kendime.
aranızda omega 3 kullanan var mı hangisinden alsam?
ne diyorsunuz bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?