Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşım bende detoks yapmak istiyorum kitaptamı yazıyor yoksa başkabiyerdenmi okudun tarifi ayran çorbasımı yaptığın
ayran detoksu yapıyorum googledan ayran detoksu diye ararsan tarifini bulursun bu arada karatayla ilgisi yok, hem detoks olsun diye, hem de son aldığım kilolardan daha çabuk kurtulayım diye ama maalesef pek umutlu değilim zira az önce çok kötü bir kaçamak yaptım :18: hiç olmuycak bişeydi çok pişmanım
çantalar gelsin

Son düzenleme:
[xc9;31688147]kızlar bugün düğünde giyeceğim elbiseyi aldım
hala verilecek kilolarım olmasına rağmen kendimi çok güzel buldum elbisenin içinde en çok da vücudumun fit haliyle gurur duydum hergün mersinin rutubetli sıcağında kan ter içinde kalarak yaptığım pilates için kendimi alkışlıyorum aferin bana
şimdi daha da coşkulu devam edeceğim hem sporuma hem diyetime
bişey daha ekleyeyim bende selülit falan kalmadı bunu da hem spora hem de karatayıma borçluyum

Tebrikler xc9 Süpersin arkadasim.
Darisi basima.
Bende mayis ayinda 71,800 gramdim sonra ise girdim fazla dikkat edemedim.
Su an kg aldim diye arkadaslarim benimle alay ediyor.
Kg verdim diye sevinirken yaklasik 3 ayda 5 kg almisim. 27 eylülde yakin arkadasimin oglu evlenecek.
Ben elbisemi almistim ama kg aldigim icin su an dar geliyor. 2 kg da olsa vermem gerek Ekime.
Bazen irademe Hakim olamiyorum yiyorum & yedikten sonra vicdan azabindan agliyorum valla kizlar.

Son düzenleme:
ne yalan söyliym linki vermesen inanmayacaktım şu ana kadar ne hocanın ağzından ne de yazılanlarda böyle bi bilgiye rastlamadım linki hemen okuyayım

okudum ve inanmadım bilgiler hocaya ait değil

Son düzenleme:
savasın gülü
ekime daha çok var 2 de verirsin 4 de yeterki iste
mahzen
ben çanta işine ara verdim eylülde başlayacağım başkası göndersin

ben okudum ama canan hocanın kendinin söylediği ile ilgili bir bilgi okumadım.. herhangi birinin karatay diyeti hakkındaki düşünceleri olduğunu düşünüyorum...

[xc9;31702377]sen düzenli takılmıyorsun ki nasıl yardımcı olalım isteklisin güzel spor da yapıyorsun ama yeme konusunda bazen gevşiyorsun işe başlamadan önce iyi gidiyordun şimdi o moda geri dönmen gerek sonrası kolay.

xc9 Canim haklisiniz ama ise gidince cok yogundum. Hem is hem ev. Evde bazi tamirat vardi su an az ara verildi.
bu ara bitti. Ins buradayim yeni paratik verene dek.
Ins kalici olacagim. Lütfen bana da yardimci & Destek olurmusunuz.?
Bu karabugday Mi esmer bugday mi Danimarkada yok. Normal bugday haslayip bu detoks´u bende yapabilirmiyim.?

[felluz;31671611]VERENLER

1. Law-yer % 2,14
2.Calm % 2,08
3. Hedef60 % 1,72
4. Elifce82 %1,47
5.Leneva %0,90
6. Simsims % 0,68
7. Bicnv. % 0,42
8. Felluz. % 0,25

DURAKSAYANLAR

Xc9
Gül 0663
Akasya

ALANLAR

Mahzen% + 3,14
Sivasın gülü % +1,30

Liste icin cok tsk ediyorum felluz. Ellerine, emegine saglik canim.
Kilo veren vermeyen tüm arkadaslari tebrik ediyorum.
Herkes elinden geleni yapiyor kendince.

Son düzenleme:

bu bilgiler karatay hocaya ait değil yanlış bilgiler var mesela öğle 12 yemek yiyen biri akşam 20 de yemek yiyorsa 1 tane ara öğün az diye bir yorum var ki tamamen safsata ben 2 öğün yapıyorum ara öğün almaksızın 7-8 bazen 9 saat aç kalabiliyorum ara öğün karatayda zaten yok ayrıca kalbi kolesterolü şakeri olanlar için çok ideal karataya protein değil düşük glisemik index diyeti demek daha doğru olur çünkü yazıda bahsedildiği gibi besinlerin termojenik özellikleri ile değil düşük gi ile kilo verdirir dukanla karıştırılmış yanlışlarla dolu bir yazı
lütfen karatay hocanın ağzından çıkmamış yazıları paylaşmayalım ki topiği bilgilenmek amaçlı ziyaret edenlere yanlış bilgi vermiş olmayalım

Sanki onunla söyleşi yapılmışta o söylüyormuş gibi . Belkide ben öyle anladım. Kitabı elimde zaten var.Okuyacağım ona göre kendime bir yol çizeceğim

Son düzenleme:

gazete haberini okudum ama bu haber bana hiç inandırıcı gelmedi.Canan hocanın ağzından duysam ancak o zaman inanabilirim.Hocamız yıllardır bunların tersini söylüyor.

Yazmaya ancak vakit bulabildim.

Sabah 09.00 kkk, 1 bardak süt

Öğlen 15.30 mantarlı tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, marul ve salatalık

Akşam 20.00 bir bardak süt, biraz yer fıstığı, 2 tane gün kurusu kayısı

Spor 50 dk. koşu bandında yürüüş (5.0 hızla)

Herkese iyi geceler

Bu ddiyeti ben önceden yapmıştım en öenmli özelliği aç kalınmaması değil mi? et köfte çok doyuruyordu beni. Ama biraz zahmetli her gün köfte falan yapıyordum.Ev hanımı olsam neysede işe gidip gelince uğraşması biraz sorun oluyordu.

ben kullanıyorum canım....EF. 1200 S en yüksek Epa bunda var....F nin yanındaki noktaya sen alfabenin ilk harfini koyup öyle ararsın marka veremiyoruz

BU KOCA BİR YALAN::::: kitaplarda okursan anlarsın hocanın kolestrolu 325 o yıllardır uyguluyor...yaşlanmazsınız gençleşirsiniz diye bas bas bağırıyor.....hoca zaten kalp doktoru hastalarıda kalp hastası onlara önerip sonuç aldığı için kitap yazmaya gerek duymuş....baş ağrısı yapar demiş saçma arkadaşım baş ağrısından aylarca mahvoldu doktor doktor gezdi en son istanbulun en ünlü beyin cerrahına gitti damarın biri tıkalı diğeri %70 tıkalı kist var ameliyat dediler annesi vefat edince ameliyatı erteledi o sırada ben karataya başlamıştım oda şekeri olduğu için başlamıştı baş ağrısı yavaş yavaş geçmeye başladı 1 ay sonra şekeri düşmeye başladı doktor ilacın birini azalttı..3 aydır yapıyor çok şükür baş ağrısı kalmadı ,dinçleşti ,zayıfladı,uyuklamaları geçti,horlaması azaldı gençlik ve sağlık kazandı... benim saçlarım tutam tutam elime gelirdi 4 aydır yapıyorum dökülme azaldı....yüzlerce hastalığa faydası var ...HOCAYI KISKANANLAR ÇATLASI

günaydın kızlar klasik kahvaltımı saat 9 itibariyle bitirdim.bugün erkenciyim:)ama yumurta yemedim canım istemedihepinize güzel günler diliyorum.bu arada karatay hocamızı çekemeyen o kadar çok kişi varki.meyve veren ağaç taşlanır

AYRAN DETOKSU SONUCUM::::::::::::: -300 vermişim
çok komik en son yapan arkadaş -1100 vermişti demekki benim yağım kalmamış ideal kiloma ulaşmışım yağsız çıtır olmuşum...benim gibi gram gram verene göre çok baya bi kilo geçen ay 100 gram bile verememiştim bir günde 300 vermek hiç yoktan iyi bunada şükür diyorum

gunaydın kızlar,

bol leptinli bir gün dilerim
unutmayın başarmak için çok nedenimiz var.

bu arada dün akşam az çılbır, az sulu köfte, salata yedim..
akşam 8den sonra misafirlerim vardı çayda, hiç bir aburcubur çerez vs yemedim.

sabah kalktım 6 km yürüyüşümü yaptım.
bugün regl oldum..
motivasyonumu maşallah çok beğeniyorum
eşim bazen karataya uygun olmayan bişiler yerken bana da teklif ediyor. reddedebiliyorum.
eskiden nolcak bir öğünden diye yiyordum her seferinde.

bu pazartesi daha iyi çıkarız inşallah.

hadi arkadaşlar ha gayret.
başaracağız.

bu arada karatay kahvaltımı az önce bitirdim..

Günaydin hayirli bir gün diliyorum hepinize Karatay citirlari.

Sabah. 2 kasik kiyma ile 2 yumurtali menemen, 1 dilim peynir, 5 tane ceviz. Su & cay.
Zeytinim & omega 3 bitti 2 gündür yogunluktan gidip alamadim ins bugün alacagim.
Bugün kursum var. ins yürürüm biraz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…