Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba;
Aç kalmadan kilo verebiliceğimiz hemde sadece su kaybı değil yağdan kilo vermemizi sağlayan 2 günlük ayran detoksu ile kendinizi hem tok hissediceksiniz hemde2 gün gibi kısa bir sürede 2 kilo vermenin keyfini çıkarıcaksınız 2 saatte bir yemek yediğimiz içinde açlık pek hissetmiycez bakalım 2 günlük detoksumuzun tarifine
2 lt kadar az yağlı yoğurttan yapıcağımız ayran içerisine
2 salatalık,8 kaşık buğday (kuru) haşlanarak konulacak
kasık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek nanede serpebilirsiniz
bu birgünlük 2.gün tekrardan hazırlanacak yağ ve tuz eklemiyoruz
kahvaltıda bir dilim esmer ekmekle az yağlı peynir domates salatalık 1 tanede haşlanmış yumurta yiyoruz saat 10 dan itibaren 2 saat ara ile soğuk çorbamızı akşam 8 e kadar içiyoruz gün boyunca bol su ve yeşil çay içilebilir
şok diyet olduğundan 2 günden fazla tekrarlamayın.

Netten alintidir.

Bunu bende yapabilirmiyim kizlar.?

Son düzenleme:
canım özel mesaj kutun dolu oldugu için dün sana mesaj atamadım :) bu arada herkeseeee günaaaaaydınnnnnnnn :))))

yine iyi ben 2 günlük protein yüklemesi yapmıştım sonuç sıfırdı

irade şart spor şart

bu arda lawyer ı da layalım yürüyüş için
sıcaklardan yürüyüş yapmakta zorlanıyoruz o nedenle bazılarımız yaz döneminde bıraktı haftaya eylüle giriyoruz herkes yeniden yürüyüşlere egzersizlere başlasın lütfen kendimize yeniden bi gaz verelim kurban bayramını hadef olarak alalım

Seni çok tebrik ediyorum canım

felluzum bu alıntılama işinde bi tuhaflık var az önce sen kendinden alıntılamışsın gibi olmuş şimdi de ben eliften alıntılamışım gibi ne oluyor yaw ortalık çorbaya döndü:44::44:

kesinlikle kahvaltı olmazsa olmazı. kötü örnek, örnek değildir. işte ben o kötüyüm kahvaltı yapamıyorum canım yaaa çok istiyorum oysa ama yiyemiyorum. ben diyete ilk başladığımda sabah 8 de uyanıyordum, bu yoğurt kuruyemişle geçiştirip kahvaltımı 12 de yapıyordum(karatay kahvaltımı) şimdi o düzen biraz şaştı şu sıra. şöyle özetliyeyim; corn falkes, simit, poğaça yemektense yoğurt falan yiyeyim bari dedim

Canım sanki ben yazmışım gibi kıskananlar çatlasında ne demek? Niye kıskanalım? keşke gerçektende zayıflatsa insanlar ideal kilolarına ulaşsa..Bunun neresini kıskanalım? hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Benim verdiğim linkte yazanı söylüyorum. Kafadan uydurmyorum yani.

dün dündür bugun bugundür :)
Evet kesinlikle:)
çok şanslısın ben eylülden önce kılımı kıpırdatmayacağım
amaaaaa bencem nahzen yakalarsa affetmez ya da bi başkası
Hakkettim valla..detoks gibi mönümü mahvettim:)
felluzum bu alıntılama işinde bi tuhaflık var az önce sen kendinden alıntılamışsın gibi olmuş şimdi de ben eliften alıntılamışım gibi ne oluyor yaw ortalık çorbaya döndü:44::44:
Yakında saç saça girecez valla bu gidişle:)) neyse düzelir..:))

oradakiler sanki canan hocanın birebir aağzından çıkanlar değil gibi geldi bana. biri diyetten anladığını yorumlamışş yaaa lütfen öyle olsun. bende yaşlanmak istemiyorum. ve çoook saçım dökülüyo zaten, kel kalıcam diye korkuyorum, bu konudaki hertürlü öneriyede açığım

[

ne çorbası bu kızlar malum sürekli giremiyorum ve eskiyi çok fazla okuyamıyorum
bu arada regl oldum çok şükür
Dövme buğdayla yapılan yoğurtlu çorba canım(yarma buğday da deniliyor) buğdayı haşlıyorum iyice şişecek,soğuyunca yoğurtla karıştırıyorum azcık su ve tuz da ekleniyor. Armağan çağlayan bu çorbayla zayıflamış:))

Son düzenleme:
kadınlar yaşlanmaz yaş alır sen de korkma nanelimon da korkmasın kadını en güzel yaşı 35-36 dan sonra başlar 40-45 arası zirve yapar( felluz burası sana çok uydu) ertuğrul özkök ü okumuyor musunuz hiç adam 40 yaş kadınını 1 yıldır yazıyor şöyle güzel böyle seksi diye...
adam 47 diye kitap yazdı

Cnm sanki onun ağzından çıkmış gibi birde resmini koymuşlar ama onun konuşması değil ..Ama ben googledan araştırdım protein diyetini herkes yapamaz. Kemik erimesi vb.hastalığı olanlar falan yapamaz. Protein diyetlerinin zararları diye yaz araştır. Bence az da olsa karbonhidratta almak lazım. Ama şöyle birşey var ne kadar karbonhidrat yersek o kadar tatlı krizleri,yemek isteğimiz açılıyor.

Merhaba,
Bu konuda herkesi analitik düşünmeye davet ediyorum, hepimiz bir zamandır buradayız, belki en eski ben varım içinizde, hiç Karatay'la hızlı kilo vereni duymadım, aksine yavaş veriyor herkes.. O yazılanlar da tamamen kişisel yorum, hoca değil + ara öğün, mümkünse 2 öğün yapılmasını salık veriyor.. Bence içiniz rahat olsun arkadaşlar..

karatayda karbonhidratı kuruyemişten kurubaklagillerden kuru meyveden alıyoruz hergün kuruyemiş şart diye onun için diyor hoca akasya iyi demiş burada ayda 4 kilo veren yok ne hızlı vermesi
dediğin doğru hocanın resmi bir de soru cevap olarak hazırlanmış ropörtaj gibi bi izlenim bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…