AYRAN DETOKSU SONUCUM::::::::::::: -300 vermişim
çok komik en son yapan arkadaş -1100 vermişti demekki benim yağım kalmamışideal kiloma ulaşmışım yağsız çıtır olmuşum ...benim gibi gram gram verene göre çok baya bi kilo geçen ay 100 gram bile verememiştim bir günde 300 vermek hiç yoktan iyi bunada şükür diyorum
gunaydın kızlar,
bol leptinli bir gün dilerim
unutmayın başarmak için çok nedenimiz var.
bu arada dün akşam az çılbır, az sulu köfte, salata yedim..
akşam 8den sonra misafirlerim vardı çayda, hiç bir aburcubur çerez vs yemedim.
sabah kalktım 6 km yürüyüşümü yaptım.
bugün regl oldum..
motivasyonumu maşallah çok beğeniyorum
eşim bazen karataya uygun olmayan bişiler yerken bana da teklif ediyor. reddedebiliyorum.
eskiden nolcak bir öğünden diye yiyordum her seferinde.
bu pazartesi daha iyi çıkarız inşallah.
hadi arkadaşlar ha gayret.
başaracağız.
bu arada karatay kahvaltımı az önce bitirdim..
Seni çok tebrik ediyorum canımgunaydın kızlar,
bol leptinli bir gün dilerim
unutmayın başarmak için çok nedenimiz var.
bu arada dün akşam az çılbır, az sulu köfte, salata yedim..
akşam 8den sonra misafirlerim vardı çayda, hiç bir aburcubur çerez vs yemedim.
sabah kalktım 6 km yürüyüşümü yaptım.
bugün regl oldum..
motivasyonumu maşallah çok beğeniyorum
eşim bazen karataya uygun olmayan bişiler yerken bana da teklif ediyor. reddedebiliyorum.
eskiden nolcak bir öğünden diye yiyordum her seferinde.
bu pazartesi daha iyi çıkarız inşallah.
hadi arkadaşlar ha gayret.
başaracağız.
bu arada karatay kahvaltımı az önce bitirdim..
Hepimiz zaman zaman kaçamak yapabiliyoruz:) önemli olan kaldığımız yerden devam etmemiz...ben de spor konusunda sınıfta kalırım:) inşallah düzenli yapacağım günler olur..Teşekkürler canım:) pizza için decezasız olmaz:)
hakettim canım biliyorum.kaçamak yok artık.bugün sabah 11 de klasik karatay kahvaltımı bitirmiştim.oğlumla kahvaltı yaparken uzun sürüyo :)
akşam 17:00 de mercimek çorbası ,3 tane fırında köfte,zeytinyağlı patlıcan yemeği ve yoğurt yedim.şimdidde çay içiyorum.spor yok hiç içimden gelmiyo .
Evet ben de merak ediyorum verecek miyim diye.??? Ama regl olmak üzereyim hiç bişey anlaşılmıyor şimdi.! Çorba bittikçe yapıyorum,bağırsaklarımı iyi çalıştırdığını da farkettim:) yalnız çok gaz yapıyor sende de yaptı mı?felluz iki gündür menülerin detoks gibi bu haftanın sonucunu merak ediyorum
ben geçenlerde 900 gr vermiştim ya o hafta sarımaklı yoğurtla dövmeyi karışırıp yemiştim 3-4 kere üstüne sos da yapmıştım sabahları da kkk yani senin menülerin gibi aynen
Seni çok tebrik ediyorum canım
Hepimiz zaman zaman kaçamak yapabiliyoruz:) önemli olan kaldığımız yerden devam etmemiz...ben de spor konusunda sınıfta kalırım:) inşallah düzenli yapacağım günler olur..
Evet ben de merak ediyorum verecek miyim diye.??? Ama regl olmak üzereyim hiç bişey anlaşılmıyor şimdi.! Çorba bittikçe yapıyorum,bağırsaklarımı iyi çalıştırdığını da farkettim:) yalnız çok gaz yapıyor sende de yaptı mı?
gaz fazla yapmadı çok ilginçtir karataya başladığımdan bu yana pek gaz problemim olmadı ayıptır söylemesi
ben çok gazlıydımşimdi neredeyse hiç yok
ayyy çok utandım bunu yazarken
Dün 2 minik baklava yedim( hem de geç saatte... cezama razıyım
Dün 2 minik baklava yedim( hem de geç saatte... cezama razıyım
kesinlikle kahvaltı olmazsa olmazı. kötü örnek, örnek değildir. işte ben o kötüyümcanım sütün azalmaz artar bile....öncelikle karatay kitabını alman lazım orada emziren annelere yönelik konularda var nasıl beslenmeli süt nasıl artar hepsi yazıyor
et konusunda zorunluluk yok bütçene göre yaparsın... ben et sevmediğim için haftada bir alıyorum genelde kıyma olarak ya köfte yapıyorum yada yemeklere azar azar koyuyorum..market tavuğu hiç almıyorum karatay almayın diyor.köy tavuğuda çok büyük oluyor dipfrize koymayada cesaret edemiyorum tavuk çabuk zehirliyor diye..arasıra balık ve ciğer alıyorum...sakatat serbest istediğini ye...proteini diğer gıdalardan günlük almaya bak
kahvaltıyı tam yapacaksın en önemlisi o hemde geç acıktırıyor... emzirdiğin için 2.5 öğün yap.. doktor arkadaş öyle yapıyor kahvaltı....öğle yemeği...akşamda yoğurt içine kuruyemiş çeşitleri koyuyor ...kitaptaki menüler örnek sen onu saatine ve bütçene göre uygulayacaksın.....burada yazılanları oku bak herkes hergün et yemiyor..
kahvaltı karatayın olmazsa olmazı ...kahvaltıyı krallar gibi, öğle yemeğini dükler gibi, akşamı da fakirler gibi yapın diyor....canım hata yapıyorsun karatay diyet değil sağlıklı beslenme programı sen sağlıksız beslenmiş oluyorsun .....düzenli uygulanırsa 2 senede bütün hücreler yenileniyor çoğu hastalıklar düzeliyor ben öyle düşünerek uyguluyorum...
gaz fazla yapmadı çok ilginçtir karataya başladığımdan bu yana pek gaz problemim olmadı ayıptır söylemesi
Karatay bana da bu yönden çok iyi geldi,buğday çorbasını çok yiyince oluyor ama olsun,artısı daha çok.
Utanma canım ne yapalım...hayatın gerçekleri:)))
ne çorbası bu kızlar malum sürekli giremiyorum ve eskiyi çok fazla okuyamıyorum
bu arada regl oldum çok şükür
Bu ddiyeti ben önceden yapmıştım en öenmli özelliği aç kalınmaması değil mi? et köfte çok doyuruyordu beni. Ama biraz zahmetli her gün köfte falan yapıyordum.Ev hanımı olsam neysede işe gidip gelince uğraşması biraz sorun oluyordu.
ben kullanıyorum canım....EF. 1200 S en yüksek Epa bunda var....F nin yanındaki noktaya sen alfabenin ilk harfini koyup öyle ararsın marka veremiyoruz
BU KOCA BİR YALAN::::: kitaplarda okursan anlarsın hocanın kolestrolu 325 o yıllardır uyguluyor...yaşlanmazsınız gençleşirsiniz diye bas bas bağırıyor.....hoca zaten kalp doktoru hastalarıda kalp hastası onlara önerip sonuç aldığı için kitap yazmaya gerek duymuş....baş ağrısı yapar demiş saçma arkadaşım baş ağrısından aylarca mahvoldu doktor doktor gezdi en son istanbulun en ünlü beyin cerrahına gitti damarın biri tıkalı diğeri %70 tıkalı kist var ameliyat dediler annesi vefat edince ameliyatı erteledi o sırada ben karataya başlamıştım oda şekeri olduğu için başlamıştı baş ağrısı yavaş yavaş geçmeye başladı 1 ay sonra şekeri düşmeye başladı doktor ilacın birini azalttı..3 aydır yapıyor çok şükür baş ağrısı kalmadı ,dinçleşti ,zayıfladı,uyuklamaları geçti,horlaması azaldı gençlik ve sağlık kazandı... benim saçlarım tutam tutam elime gelirdi 4 aydır yapıyorum dökülme azaldı....yüzlerce hastalığa faydası var ...HOCAYI KISKANANLAR ÇATLASI
günaydın kızlar klasik kahvaltımı saat 9 itibariyle bitirdim.bugün erkenciyim:)ama yumurta yemedim canım istemedihepinize güzel günler diliyorum.bu arada karatay hocamızı çekemeyen o kadar çok kişi varki.meyve veren ağaç taşlanır
Evet kesinlikle:)dün dündür bugun bugundür :)
Hakkettim valla..detoks gibi mönümü mahvettim:)çok şanslısın ben eylülden önce kılımı kıpırdatmayacağım
amaaaaa bencem nahzen yakalarsa affetmez ya da bi başkası
Yakında saç saça girecez valla bu gidişle:)) neyse düzelir..:))felluzum bu alıntılama işinde bi tuhaflık var az önce sen kendinden alıntılamışsın gibi olmuş şimdi de ben eliften alıntılamışım gibi ne oluyor yaw ortalık çorbaya döndü:44::44:
Arkadaşlar Canan hoca bu diyetle ilgili açıklamalar yapmış. Buna göre : Karatay diyetini kimler yapamaz?
Karatay diyetinde kilo verme hızlı olduğu için metabolizmayı yorar.Vücudun daha hızlı YAŞLANMASINA neden olur.Kalp rahatsızlığı olan, kolestrol sıkıntısı olan vs. vs. uygulayamaz demiş.
Arkadaşlar ben zaten yaşlanmaktan korkarım (aslında hepimiz korkarız) birde vücudun daha hızlı yaşlanmasına neden olur diye Canan hoca kendisi söylemiş. İnanmayan şu linke baksın: Karatay Diyeti İle Hızlı Kilo Verilir Mi | HABERUSTAM.COM
ne diyorsunuz bu duruma?
Dövme buğdayla yapılan yoğurtlu çorba canım(yarma buğday da deniliyor) buğdayı haşlıyorum iyice şişecek,soğuyunca yoğurtla karıştırıyorum azcık su ve tuz da ekleniyor. Armağan çağlayan bu çorbayla zayıflamış:))[
ne çorbası bu kızlar malum sürekli giremiyorum ve eskiyi çok fazla okuyamıyorum
bu arada regl oldum çok şükür
kadınlar yaşlanmaz yaş alır sen de korkma nanelimon da korkmasın kadını en güzel yaşı 35-36 dan sonra başlar 40-45 arası zirve yapar( felluz burası sana çok uyduoradakiler sanki canan hocanın birebir aağzından çıkanlar değil gibi geldi bana. biri diyetten anladığını yorumlamışş yaaa lütfen öyle olsun. bende yaşlanmak istemiyorum. ve çoook saçım dökülüyo zaten, kel kalıcam diye korkuyorum, bu konudaki hertürlü öneriyede açığım
oradakiler sanki canan hocanın birebir aağzından çıkanlar değil gibi geldi bana. biri diyetten anladığını yorumlamışş yaaa lütfen öyle olsun. bende yaşlanmak istemiyorum. ve çoook saçım dökülüyo zaten, kel kalıcam diye korkuyorum, bu konudaki hertürlü öneriyede açığım
oradakiler sanki canan hocanın birebir aağzından çıkanlar değil gibi geldi bana. biri diyetten anladığını yorumlamışş yaaa lütfen öyle olsun. bende yaşlanmak istemiyorum. ve çoook saçım dökülüyo zaten, kel kalıcam diye korkuyorum, bu konudaki hertürlü öneriyede açığım
karatayda karbonhidratı kuruyemişten kurubaklagillerden kuru meyveden alıyoruz hergün kuruyemiş şart diye onun için diyor hoca akasya iyi demiş burada ayda 4 kilo veren yok ne hızlı vermesiCnm sanki onun ağzından çıkmış gibi birde resmini koymuşlar ama onun konuşması değil ..Ama ben googledan araştırdım protein diyetini herkes yapamaz. Kemik erimesi vb.hastalığı olanlar falan yapamaz. Protein diyetlerinin zararları diye yaz araştır. Bence az da olsa karbonhidratta almak lazım. Ama şöyle birşey var ne kadar karbonhidrat yersek o kadar tatlı krizleri,yemek isteğimiz açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?