boşver sen artıları,sporu arttır sadece,hem iştahın kapanır,hem şekle girersin
nedir bu pirinc lapası pirinc yasak deyil mi?
içelim ,güzelleşelimmm
aynen ya ıcelım guzelleselımloksandra sen ıstnbldamısın canım
10 Kasım 2011 23:15’ten itibaren kilolarımızı hızlı bir şekilde vermeye başlıyoruz, ay küçülen faza geçiyor.
Şu 2 hafta çok dikkat edelim yediklerimize de bol bol gitsin.
ok ,yarından itibaren gunde 1 kılo verıyoruz o zaman dimimed arkadasımız gıbı
ya med nerde arkadaslar bılıyomusunuz,bu hafta hiç görünmedi de:26:
aynen gülcüm:))) Çok sıvı tüketmek kilo vermeyi kolaylaştırır mı? - UZMANTV bu lınkte canım belkı bakmak ısteyen olurBol su ıcelım o zaman ya.
yok canım yaaa,kuş uçmaz kervan geçmez bır yerdeyım maalesef.malatyanın bır ılcesındeyım,ama buradaki köylerden bulamıyorum
Cidden ya şöyle günde yarım kilo 1 kilo gitse ne güzel olacak.
Sıkıldım 2 ileri 1 geri derken.
Benim yine motiveye ihtiyacım var sanırım ama bu sefer daha kolay olacak.
Bir de ben kaçamak yapmadım cumadan bu yana ama 1 kg almış gözüküyorum.
ayın fazından dolayı zayıf ınsalarında kılosu degısıyormu peki;onlar da kılo alıyor mu bızım gibi?:26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr canan hoca ahaber de atv nın haber kanalı
Teşekkür ederizz .
Açtım izliyorum.
kızlar bende sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum 10 kasım benim içinde başlangıç tarihi olsun. size kilomu söylemeyi isterdim ama utanıyorum(( ben çok çıtı pıtı aşırı zayıf bir kızken üniversitede sürekli kilo aldım her yıl için nneredeyse 10 kilo aldım diyebilirim. sonra eklendi de eklendi (( neyse geçen sene diyetisyene gittim 20 kilo verdim herşey süperdi tüm kıyafetlerin içinde dönüyordum resmen:) çok mutluydum. taki taşınana kadar tayin sebebiyle şehir değişikliği yaptık. burda kilolarımı geri aldım. evde neredeyse 1 yıldır hiç yemek yemedik diyet falan hikaye oldu. burdada bir diyetisyene gittim ama anlaşamadık ben elektrik alamadım da denebilir kendimi rahat hissedemedim. nasıl diyet yapılır ne yenir ne neye karşılık gelir çok iyi biliyorum. inşallah birbirimize yardımcı ve destek oluruz.
Hosgeldınızkızlar bende sizinle birlikte kilo vermeye başlamak istiyorum 10 kasım benim içinde başlangıç tarihi olsun. size kilomu söylemeyi isterdim ama utanıyorum(( ben çok çıtı pıtı aşırı zayıf bir kızken üniversitede sürekli kilo aldım her yıl için nneredeyse 10 kilo aldım diyebilirim. sonra eklendi de eklendi (( neyse geçen sene diyetisyene gittim 20 kilo verdim herşey süperdi tüm kıyafetlerin içinde dönüyordum resmen:) çok mutluydum. taki taşınana kadar tayin sebebiyle şehir değişikliği yaptık. burda kilolarımı geri aldım. evde neredeyse 1 yıldır hiç yemek yemedik diyet falan hikaye oldu. burdada bir diyetisyene gittim ama anlaşamadık ben elektrik alamadım da denebilir kendimi rahat hissedemedim. nasıl diyet yapılır ne yenir ne neye karşılık gelir çok iyi biliyorum. inşallah birbirimize yardımcı ve destek oluruz.
Hocaya sormuslar "Soru : Sevgili Hocam,,istedigimiz kiloya ulasınca abartmadan cikolata yenilebilir mi ??
KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?teşekkürlerrr. yukardaki kolo ve hedef kilo gösteren grafiği nasıl ekliyoruz bende yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?