ben olamadım canım yaa, önce ativasyon gerçekleştiremedi ded sonraki denemelerimde de e-posta sistemde kayıtlı dedi.aaaaa tamamen unuttum
hatırlattığın iyi oldu sen naaptın
ben de -400 vermişim, en azından zorlanmadan.. kar kardır.. akşem 22 deki kaçamağım olmasa daha farklı olurdu...AYRAN DETOKSU SONUCUM::::::::::::: -300 vermişim
çok komik en son yapan arkadaş -1100 vermişti demekki benim yağım kalmamışideal kiloma ulaşmışım yağsız çıtır olmuşum ...benim gibi gram gram verene göre çok baya bi kilo geçen ay 100 gram bile verememiştim bir günde 300 vermek hiç yoktan iyi bunada şükür diyorum
Dün 2 minik baklava yedim( hem de geç saatte... cezama razıyım
ben dün yaptım buradan verilen tarife göre..2 lt ayran,4 kaşık bulgur,4 kaşık nohut,4 kaşık yeşil mercimek ve 2 tanede salatalık vardıMerhaba;
Aç kalmadan kilo verebiliceğimiz hemde sadece su kaybı değil yağdan kilo vermemizi sağlayan 2 günlük ayran detoksu ile kendinizi hem tok hissediceksiniz hemde2 gün gibi kısa bir sürede 2 kilo vermenin keyfini çıkarıcaksınız 2 saatte bir yemek yediğimiz içinde açlık pek hissetmiycez bakalım 2 günlük detoksumuzun tarifine
2 lt kadar az yağlı yoğurttan yapıcağımız ayran içerisine
2 salatalık,8 kaşık buğday (kuru) haşlanarak konulacak
kasık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek nanede serpebilirsiniz
bu birgünlük 2.gün tekrardan hazırlanacak yağ ve tuz eklemiyoruz
kahvaltıda bir dilim esmer ekmekle az yağlı peynir domates salatalık 1 tanede haşlanmış yumurta yiyoruz saat 10 dan itibaren 2 saat ara ile soğuk çorbamızı akşam 8 e kadar içiyoruz gün boyunca bol su ve yeşil çay içilebilir
şok diyet olduğundan 2 günden fazla tekrarlamayın.
Netten alintidir.
Bunu bende yapabilirmiyim kizlar.?
canım sen üstünemi alındın sana neden öyle bişey yazayım..sen link vermissin onu okudum ve ona yorum yaptım...çoğu doktor ve basın canan karatayı karalamaya çalışıyor ben o yazıyı yazan ve karalayanlara kıskananlar çatlasın dedimCanım sanki ben yazmışım gibi kıskananlar çatlasında ne demek? Niye kıskanalım? keşke gerçektende zayıflatsa insanlar ideal kilolarına ulaşsa..Bunun neresini kıskanalım? hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Benim verdiğim linkte yazanı söylüyorum. Kafadan uydurmyorum yani.
kadınlar yaşlanmaz yaş alır sen de korkma nanelimon da korkmasın kadını en güzel yaşı 35-36 dan sonra başlar 40-45 arası zirve yapar( felluz burası sana çok uydu) ertuğrul özkök ü okumuyor musunuz hiç adam 40 yaş kadınını 1 yıldır yazıyor şöyle güzel böyle seksi diye...
adam 47 diye kitap yazdı
Evet evet ben de git gide güzelleşiyorum kızlar:)) inanmayacaksınız ama 40'lı yaşlarda bunalıma gireceğimi zannnederdim,hiç te değil; saçlarım hiç olmadığı kadar belime kadar uzadı,bana neyin daha çok yakışacağını biliyorum ve kendimi daha çok beğeniyorum,sen hiç yaşlanmayacak mısın?? Diyorlar..ayyy .!! Çok şımardım sanırım.:))
Evet evet ben de git gide güzelleşiyorum kızlar:)) inanmayacaksınız ama 40'lı yaşlarda bunalıma gireceğimi zannnederdim,hiç te değil; saçlarım hiç olmadığı kadar belime kadar uzadı,bana neyin daha çok yakışacağını biliyorum ve kendimi daha çok beğeniyorum,sen hiç yaşlanmayacak mısın?? Diyorlar..ayyy .!! Çok şımardım sanırım.:))
Merhaba herkese,
Ben bu siteye daha yeni üye oldum. :) Ve bu site sayesinde de Karatay diyeti hakkında birçok bilgi edinmiş oldum. Öncelikle bilgi paylaşımı yapanlara çok teşekkür ediyorum.
22 yaşındayım ve aslında çok kilolu olduğumu düşünmesem de daha sağlıklı bir yaşam için bu diyeti uygulamaya karar verdim.Bugün ilk günümdeyim ve bence çok keyifli zamanlar geçireceğime inanıyorum.
Bugün kahvaltıda 2 yumurtadan domatesli bir menemen yaptım, yedim. Nam nam nam!Yanında çiğden domates ve salatalık da yedim. 11 adet yeşil ve siyah zeytin karışık yedim ve bir avuç ceviz, beyaz peynir ve biraz da kaşar peyniri yedim. Yanında da 3 fincan şekersiz siyah çay içtim.
Ara ara yine bu şekilde yediklerimi yazmak istiyorum. Çok heyecanlıyıııım!
Şuan için daha çok başlangıçtayım, umarım devamını getirebilirim ve istediğim vücuda kavuşabilirim.
Bana şans dileyin lütfen! :)
Kadınların regl öncesi tatlı krizleri oluyor, ne yapacağız o zaman?
O ensülin direnci ve karaciğer yağlanması belirtisidir. Sağlıklı beslenirsen o tür krizler olmaz. Doyuncaya kadar sağlıklı her şeyi yemek gerekiyor. Bu tür krizler vücutta omega-3 eksikliği olduğunun göstergesi. Yeterince omega-3 alanlarda o tür sıkıntılar olmuyor. diyor karatay hoca son yazısında
Merhaba herkese,
Ben bu siteye daha yeni üye oldum. :) Ve bu site sayesinde de Karatay diyeti hakkında birçok bilgi edinmiş oldum. Öncelikle bilgi paylaşımı yapanlara çok teşekkür ediyorum.
22 yaşındayım ve aslında çok kilolu olduğumu düşünmesem de daha sağlıklı bir yaşam için bu diyeti uygulamaya karar verdim.Bugün ilk günümdeyim ve bence çok keyifli zamanlar geçireceğime inanıyorum.
Bugün kahvaltıda 2 yumurtadan domatesli bir menemen yaptım, yedim. Nam nam nam!Yanında çiğden domates ve salatalık da yedim. 11 adet yeşil ve siyah zeytin karışık yedim ve bir avuç ceviz, beyaz peynir ve biraz da kaşar peyniri yedim. Yanında da 3 fincan şekersiz siyah çay içtim.
Şuan için daha çok başlangıçtayım, umarım devamını getirebilirim ve istediğim vücuda kavuşabilirim.
Merhaba herkese,
hıı tabi tabi... mahzenin kendine hayrı yok bu aralar..:18:çok şanslısın ben eylülden önce kılımı kıpırdatmayacağım
amaaaaa bencem nahzen yakalarsa affetmez ya da bi başkası
sen detoks gibi menünü mahvetmişsin ben bal gibi detoksumu mahvettim..Evet kesinlikle:)
Hakkettim valla..detoks gibi mönümü mahvettim:)
Yakında saç saça girecez valla bu gidişle:)) neyse düzelir..:))
biz protein diyeti yapmıyoruz ki.. ben valla sebzeyi daha çok yiyorum ayrıca karbonhidrat da alıyoruz ama gisi düşük, yani sağlıklı doğal karbonhidrat alıyoruz..Cnm sanki onun ağzından çıkmış gibi birde resmini koymuşlar ama onun konuşması değil ..Ama ben googledan araştırdım protein diyetini herkes yapamaz. Kemik erimesi vb.hastalığı olanlar falan yapamaz. Protein diyetlerinin zararları diye yaz araştır. Bence az da olsa karbonhidratta almak lazım. Ama şöyle birşey var ne kadar karbonhidrat yersek o kadar tatlı krizleri,yemek isteğimiz açılıyor.
sağlıklı yaşama hoşgeldinMerhaba herkese,
ayran detoksunu birgün uygulamak yeterli mi? 2 gün mü gerekiyor?
bir de diyetin hangi evresinde uygulamak gerekli. duraklarken mi? bi de ne sıklıkta? ne çok sorum varmış..
Merhaba herkese,
Dövme buğdayla yapılan yoğurtlu çorba canım(yarma buğday da deniliyor) buğdayı haşlıyorum iyice şişecek,soğuyunca yoğurtla karıştırıyorum azcık su ve tuz da ekleniyor. Armağan çağlayan bu çorbayla zayıflamış:))
gülcüm sen omega3 kullanıyor musun? ben de almayı düşünüyorum ne tavsiye edersin.
ben sabah ta bir arkadaşa cevap yazmıştım aynı konuda okumamışsın sanırım. oradan kopyalayıp yapıstırıyorum.....EF. 1200 S en yüksek Epa bunda var....F nin yanındaki noktaya sen alfabenin ilk harfini koyup öyle ararsın marka veremiyoruz....çok araştırdım en yüksek bu günde 5 tane içiyorum yanındada 1 tane antioksidan içmek gerek oda.... solg.r Vm 2000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?