kimmik aramıza hoşgeldin. kaç kilosun. boyun kaç.
sağlıklı yaşama hoşgeldin. ben de buraya geleli sadece 1 hafta oldu. herkes o kadar sıcak ki kendimi aylardır burada hissediyorum.
hoşgeldin aramıza hergün düzenli menü bildirimi yaparsan ve liste hazırlamayı kabul edersen pzt yarışmamıza katılabilirsin
Arkadaşlar biri bana menemenin ekmeksiz nasıl yenebileceğini açıklayabilir mi? AslındA cANAN hocaya sormak lazım. Her şeyde ekmeksiz yenmiyor ki
Arkadaşlar biri bana menemenin ekmeksiz nasıl yenebileceğini açıklayabilir mi? AslındA cANAN hocaya sormak lazım. Her şeyde ekmeksiz yenmiyor ki
canım günlük 2-3 gr arası almak lazımmış...epa değerine göre alınıyor ...epa değeri 396 söylediğim markanın ....396*5=1980 yapıyor 2 ay 4 aldım baktım eksik oluyor 5 e çıkardım...baktığım omega 3 lerin içinde en yüksek değerlisi bu bundan önceki kullandığımda 8 almam gerekiyordu bitince araştırdım ve verdiğim markayı aldım canan hocada onu tavsiye ediyorGünde 5 tane çok değil mi? :44:
nasıl bir çizelgeden bahsediyosun lenevacım?takip açısından kolay olsun diye kilo çizelgesi yapsaak?
o detoks ayrı, bahsettiğin çorba karataya uyumlu bir çorba, detoksla alakası yok aslında.. sen detoks yapıcaksan diğerini yapbunu ne kadar süre yapıyoruz 2 günlük mü.birde gün boyu bunumu içiyoruz.diğer kızlar 2 saatte bir içilen ayran detoksu yapıyorlar sanırım bu damı öle tüketilevcek:44:
hıı tabi tabi... mahzenin kendine hayrı yok bu aralar..:18:
sen detoks gibi menünü mahvetmişsin ben bal gibi detoksumu mahvettim..
....
takip açısından kolay olsun diye kilo çizelgesi yapsaak?
ben sabah ta bir arkadaşa cevap yazmıştım aynı konuda okumamışsın sanırım. oradan kopyalayıp yapıstırıyorum.....EF. 1200 S en yüksek Epa bunda var....F nin yanındaki noktaya sen alfabenin ilk harfini koyup öyle ararsın marka veremiyoruz....çok araştırdım en yüksek bu günde 5 tane içiyorum yanındada 1 tane antioksidan içmek gerek oda.... solg.r Vm 2000
sabah
kurumeyvesiz kkk (ben genelde kurumeyve yemiyorum kızlar pek sevmiyorum çünkü)
akşam
2 ısırık çiğköfte dürüm
1 lt ayran
dışarıdaydım 6 saat sonra bunları yedim daha doğrusu 1 lt ayran alıp içtim çiğköfte benim ufaklığındı
3 saat sonra eve geldim masanın üstünde közlenmiş biber duruyordu 6-7 tane yedim üstüne de 1 kase taze fıstık yedim
plates yapamadım maalesef vaktim yoktu 3 saat avm de dolaştım o yürüyüşten sayılsın eve gelince de 20-25 dk yüzdüm
3 lt su içtim çooook yorgunum ama şimdi de mutfağı toparlamam gerek pazardan alınanlar yıkanacak yerleşecek ooof of işler beni bekler kaçıyorum bye
size diyetimizin bize etkileri adına güzel, kendi adıma kötü birşey söyliyeyim.
bu aralar ben diyete çok uygun şeyler yiyemedim(40 gün filan olmuştur) bu nedenle hipoglisemi atakları vardıya onlar geri geldi.
çünkü sabah yoğurt+kuruyemiş, öğlen kkk + salata, akşam herhangibir tencere yemeği+salata/yoğurt/cacık şeklindeki menümü terk ettim. hala kilo verebiliyorsam bu hayatımın en koşuşturmacalı dönemini yaşadığım içindir. çok üzgünüm. yine insülin direnci falan gelişti heralde. çünkü akşamüstü saat 5e doğru el ayak kesilmesi-dizlerin titremesi-ter basma-mide kazınması. bunların hepsi oluyor. ve o sırada şekerli bişeylere saldırıp(2 gün önce iş çıkışı mobilyacıdaydım limonata getirmişler hayatımda ağzıma sürmemiş olmama rağmen kafama diktim yani.) kısır döngüye giriyoruz. bunu fark ettim bende önlemimi aldım düzene girene kadar 5 gibi kuruyemiş yiyorum. burdan anladım ki diyetimize sıkı sıkı sarılmak gerekiyorki sağlığımızdan olmayalım.
canım bende kilo kontrolü amacıyla buradayım.Kilo koruma döneminde de Karatay a devam.Gün içinde mümkün olan en az saf,rafine karbonhidratı tüketmemiz gerekiyor.Elimizden geldiğince diyet modundan uzaklaşmamamız gerekiyor.Ben bu kısı döngüyü nerdeyse 20 yıldır yaşıyorum.kilo verip verip geri almaktan bıktım artık.Boyum 1.60.amacım 55 kilo ve 38 bedenin üstüne çıkmamak.çizelgemdeki hedefi beynimi daha verecek kilom var modundan uzaklaştırmaamk için düşük tuttum.(1-2 kilo daha versem hiç fena olmaz aslında ama sporsuz mümkün değil benim için.Zaten ideal kilomdayım.dukan testinde ideal kilo 58 çıkmıştı hatta.Çok mantıklı gelmişti bana.Kişiye özel bir testti.)
SONUÇ OLARAK
KİLO VERMEK İÇİN VE BİR DAHA GERİ ALMAMAK İÇİN ÖMÜR BOYU KARATAYA DEVAM....
hep söylüyoruz ya, bu bir diyet değil, yaşam biçimi.....
kolay gelsin xc9,
6 saat açlığın üstüne iyi dayanmışsın tebrik ederim.
kahvaltı da kurumeyve ne olaki? hangi kurular yeniyor. bir de bazı arkadaşlarımız kahvaltıda nektarin yazıyor.
özel bir tavsiye mi bu nektarin yoksa abartmamak koşulu meyve yiyebilmemizin mi sonucu?
mahzen o ekmek ne güzeldir şimdi ekşi mayayla mı yaptı annen
o çizelgeden mi bahsediyordunuz hay allah ben de başka bişey diyonuz sandımdı.sevet bence de çizelge şart yahu kızlar leneva günlerdir söylüyor niye çizelge yapmıyorsunuz bakiymbiz nerden aklımızda tutalım kim kaç kiloydu diye
ben karataya başlayalı kaç kez menemen yedim hatırlamıyorum sanırım 1 kez ve zorlanmamıştım..ben suyunu çektiriyorum yanında beyaz peynir çok yakışıyor bazen de altını kapatınca üstüne kaşar koyuyorum o da hepsini toparlıyor ve nefis oluyor
hoca az pişmiş yumurta öneriyor ben rafadan sevmiyorum, kayısı tercihim.. yağda yumurtayı da kısık ateşte kapağı kapalı yine az pişirin diyor..naneli limon ben de sahanda yumurtayı eğer çırparak pişirmezsem yani sarısı ile beyazı ayrı olduğunda ekmekle yeniyor ancak bu nedenden o çeşidi yapmıyorum diyetteyken.
kızlar, rafadan az haşlanmış, tavada yumurta da mı az pişmiş yencekti nasıldı Canan Hocanın tavsiyesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?