Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim ben kilolu oldugum halde ayni tepkilerle karsilasiyorum her zaman..
genellikle karataya uygun menülerde oluyor, salatalar, kisirlar, mercimek köftesi gibi..
onlardan yiyebilirsin..
bende kimseye söylememeyi tercih ediyordum her zaman.

merhaba kızlar sabah yağda yumurtalı karatay kahvaltımı yaptım.10,15 itibariyle bitirdim.dün öğle ve akşam menülerimi yazamamıştım yazayım hemen.
öğle:haşlama tavuk,patlıcan yemeği ve yoğurt
akşam 2 dilim peynir ve domates(sırf acıkmamak için akşam 7.30 da yedim.öptüm sizi çıkmam lazım

Bu arada yemek esnasinda su icmemek icin siz de benim gibi savas veriyor musunuz? Cook zoor! Bugun neler cektim neleer...

anlamadım neden yemekte su içmiyorsun susadıysan iç

seam vardı dukandan geçen sanırım 3 ay yapmış dukandaki gibi hızlı kilo vermedi ama hedefine ukaştı ve herzaman karatayın dukandan sonra ne kadar iyi geldiğini söylerdi şu an tatilde gelince ona sor
ben de tavuk ve yum doğal bulamadım ama süt yoğurt peynirim doğal bulabildiğin kadarıyla yapacaksn

yarın liste oluşturucam seni başa yazarım önceliği yeni arkadaşlara vericem

sana kolaylıklar diliyorum ayrıca firesiz gidişin için de

buradan ayrılmasaydın biz sana o kadar dondurma meyve yedirmezdik
karatayı uzun süre yaınca gi si yüksek gıdalar vücuda girdiğinde bi de sık sık olunca anında şişiveriyoruz burada kaç kişi bayramdan sonra + çıktı mesela ben +2 dim moralini bozma

haklısın cxanım daaa bıktım ocaktan berı dıyetteyıom 20 kılo vbermıştım sonuç i,yi ama ınsan sureklı olunca bıkıyo meyve yenılıyodu dıye bılıyorum ben örnek vereyım mercımek çorbası kavun ve taze fasulye yıyodum iş yerınde tabıkı pırınç pilavı yemıyorum

arkadaşlar bu 3. yazışım

yarın liste hazırlama sırası yayınlayacağım pzt listede yer almak isteyenler düzenli menü bildirimi yapmak ve liste hazırlamayı kabul etmek durumundadır
liste hazırlamada öncelik yeni gelen arkadaşlarda olacaktır yeni gelenlerden katılmak isteyenlerin bana mesaj atmaları yada buradan el kaldırmaları yeterli olacaktır

demek ki her akşam dondurma insülin dengesini bozmuş bence kilo korumada da buradan ayrılma

tamam canım da napıyım pekı canım çok istıyo dondurmayı keke çare buldum da fındık yada cevızden ıncırlı yapıyorum

gelecek pazartesi benim icin cok uygun, seve seve yaparim.
liste yayinlama saati kactaydi?

Kizlar rejim yapmaniz evinizde konu oluyor mu? Cevrenizdekiler nasil bakiyor?
Bana kızanlar var,daha hedefime çok yolum olduğu halde; bu kadar yeter diyen de var.:) oysa herkes kendini bilir değil mi? Kulakları tıkayıp devam ediyorum...! zaten bu benim için bir rejim değil ki !! Bir yaşam tarzı oldu çok rahatım gastritim falan da kalmadı:)
Canım sana kolaylık diliyorum:) çoook geçmiş olsun kuzucuklarına...

Canım biz dondurma yemiyoruz ki .! Kilo aldırmaz olur mu? Ben bu yaz bir kere yedim... Özellikle akşamları yenmemesi gerekiyor.! Karataya göre beslenmiyor musun ?

selam kızlar,
geçmişi okumadım henüz. ev işlerimi toparlayayım yemeğimi ocağa koyayım geleceğim.
evde olmak süper.

dün sabah 6 km yürümüştüm. akşamda eşimle yürüyelim dedik. onla da 4,5 km yürüdük. toplamda gün boyu 10,5 km yürümüş oldum kişisel rekorum.
artık o kadar alıştım ki yürümeye eşimin 4,5 saat sonrası dalağı şişti bende tık yok.
sabah tartıldığımda ise 69,2 çıktım. ki bugün reglimin ilk günü...
pazartesi süprizler bekliyo olabilir beni.
bu arada bu ptsi eğer uygunsa listeyi ben yapmak isterim. selmanın kızı, sen bende yaparım demişsin ama bir sonraki hafta ben tr de olmayacağım. ondan sonraki hafta da durumum belli değil. eğer uygunsa ben alayım bu hafta.

sabah kkk kahvaltısı 11:30 da bitti. önümüzdeki maçlara bakacağız.
herkesi öpüyorum.
unutmayın başarmak için çok nedenimiz var.

tamam canım da napıyım pekı canım çok istıyo dondurmayı keke çare buldum da fındık yada cevızden ıncırlı yapıyorum

karatay mutfağında bi dondurma tarifi vardı yanılnıyorsam ona bak

gelecek pazartesi benim icin cok uygun, seve seve yaparim.
liste yayinlama saati kactaydi?

oh oh ne güzel ilk güne yklm yi koyacaktım ama sanırım bicnv daha uygun olacak sonra yklm yapar sonra da selmanın kızı ilk 3 netleşti
saat 14 e kadar bildirim yapıyoruz listeyi hazırlayacak arkadaş da toparlayıp yayınlıyor hemen

Cnm kilo bildirim çizelgesine varım canım listeyi bu hafta değil de sonraki haftalarda seve seve hazırlarım cnm benim öpüyorum çok el sallıyorummm gör beni şekerimm

Son düzenleme:
dukandan seam geçmişti, dukanıda kendine özel yemek yapmanın zorluğundan bahsetmişti. karataya geçince kilo almadı sadece dukana göre daha yavaş verdi..

benim çevrem, iş yerim karatay yaptığımı biliyor, yorumlar güzel oluyor, ben çok kilolu olduğum için sanırım, bana laf sokan kimse yok ya, kimse bana bana yeter artık yapma demiyor ama o günler de gelecek inşallah :)
yklm sen nihayet geldin, bir an önce taoparlanacağına eminim, sana call sonuçlarını sormuştum, nasıldı,ne kadar yaptın?
canım senin bebeğin ne kadardı? hala doğduya gelenler olduğuna göre? 2 çocuk gerçekten zordur heralde, öyleki ben tek çocukla bile zorlanıyorum,hayat bazen gerçekten zor oluyor, rabbim kolaylık versin inşallah.. küçük bebekle işe başlamak zorunda olmanın zorluğunu ben de dün gibi hatırlıyorum, anne ve çalışan kadın olmak gerçekten zor, o yüzden oğlum yıllardır kardeş istemesine rağmen 2.ye cesaret edemedim bir türlü.. bebeğe bakacak biri varsa işi sorun etme, aslında iş yerinde dinleniyorsun.. tekrar kolay gelsin..
canmı o kadar umutsuz olma, ille de bozacağın anlamına gelmez.. menüde karataya uyumlu bişeyler mutlaka vardır, en azından salata, eğer yoksa karataya en uyumlusundan bir miktar ye.. ısrar olursa mideme dokunuyor falan de.. ama ne olursa olsun tatlıdan uzak dur..
Bazilarinizda goruyorum kahvaltiya "Kkk" yaziyorsunuz. Ne manaya geliyor?
Klasik Karatay Kahvaltısı

canım tabıkı kataraya göre beslenıyorum normalde dondurma yemıydum ancak ramazanda çok az yenmesı serbesttı bende az yedım kılo da verdım sıkıntı olmadı ancak şimdi sanırım sı9kıldım koruma aşamasında değilim hala vermem gereken 10 kılo var malesef ama sureklı aynı şekılde mı devam edıcezzzzzzz

ramazandaki tartı sonucauna fazla güvenme.Beslenme düzenimiz çok farklıydı çünkü.Ramazan ayı içinde herkes 2-3 kilo vermiş gibi görünüyor.oruç bittikten birkaç gün sonar,normal beslenme düzenine geçince asıl kilon belli oluyor.O kiloyu baz alma,ramazandaki tartı sonucuna takılma bence.

allah kolaylık versin.Benimde 2,5 ve 4,5 yaşlarında iki oğlum var.büyüğü bu yıl anasınıfına başlıyor.küçüğüde kreşe vermeyi düşünüyorum.Bu sene rahatladım biraz.seninkiler ne kadar?

bende asla kimseye diyet yapıyorum demem.Her kafadan bir ses çıkıyor.bilende yorum yapıyor,bilmeyende.çok sinir bozucu oluor.
dikkat ediyorum derim,midem rahatsız derim(reflü var zaten, yalan değil). saatli ilaç içiyorum derim.herkesin çenesini bir şekilde kapatırım yani. Karatay diyet değil yaşam tarzı diye anlatmaya çalışıyorum ama bir sure sonar insanların yorumları çok yorucu oluyor. Bilgi kirliliği çok fazla.Hangi birini düzelteceğimi şaşırıyorum bazen.
kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değiliz..herkes kendini hangi kiloda,kaç bedende mutlu hissediyorsa bununiçin mücadele etmeli bence.istediğin kıyafeti giymenin hazzı bütün tatlılardan daha çok tatmin ediyor insanı.Tatlının tadını 5-10 saniye sonar algılamıyorsun,damağın hemen alışıyor ama fit bir bedenle 24 saat başbaşasın..

ben kızlarımıda bu beslenmeye alıştırıyorum evde ne pişerse onu yiyorlar hafta sonları kahvaltıyı ben hazırlıyorum zorla yediriyorum hafta içi tembeller hazırlamaya üşenip aç aç oturuyorlar sabah 5 te yatıp gündüz 3-4 kalkıp benim işten gelmemi bekliyorlar...işyerimdekilerin bazıları dalga geçiyor bazıları zayıfladığımı görünce onlarda başlıyorlar..misafirliğe gittiğim kişiler gıcık oluyorlar bişey yemiyorum diye sen ne biçim misafirsin bişey ikram edemiyoruz bizde yanında yiyemiyoruz diye .. bende siz rahat olun istediğinizi yeyin benim canım çekmez diyorum çekmiyorda tabiki ben kaçamak yapmaya yaapmaya can çekme olayı kalmadı çok rahatım

ben seni çok iyi anlıyorum canım tek başıma 3 tane çocuk büyüttüm 5 er yaş araları vardı..hem yoğun iş temposu, bide sorumsuz babaları vardı 4. çocukta oydu..gece 2 lere kadar koştururdum (koşturmaktan 60 kg yu geçmezdim iyi tarafı oydu) ne anne ne kaynana ne kardeş kimsem yoktu bi yarım saat şu çocuklara bakan olsada kafa dinlesem derdim o kadar ihtiyacım olurduki ama nerde...evden onlarla çıkar onlarla girerdim bide bakıcılara yemek taşırdım ..oğlum çok yaramazdı haftanın 3 günü şikayet için okula çağırırlardı sabah 7.30 da okula gider oradan 8.30 da işe yetişirdim millet gülerdi mesaiye okulda başlıyorsun diye ...(3 çocukla 2 yıllık açıköğretimi ikmale kalmadan 2 yılda bitirdim, ehliyet kursuna gittim, bilgisayar kursuna gittim, şeflik kursuna gittim çoğu kişi beni idolü olarak görür) çok şükür artık büyüdüler bu kadar koşturmaya rağmen hiç bir zaman kendimi bırakmadım ne giydiysem ona uygun takılarım ayakkabılarım herkes hayran kalırdı nasıl bu kadar çok şeyi yapıyorsun diye ...beyne ne verirsen onu alırsın çaresizim yorgunum dersen dahada zorda kalırsın ben hep kendimi motive ettim sende et herşeyin üstesinden gelirsin bu zorluklarda geçecek onlarda büyüyecek......geçen bir arkadaş diyet kaçınılmazsa zevkini çıkaracaksın demişti ya buda öyla bişey ..bu çocukları biz doğurduk biz büyüteceğiz o zaman zevkini çıkararak kendimizi sıkmadan hayata bağlanarak tadını çıkararak büyütmeliyiz..
allah kolaylık versin yardımcın olsun canım..fire vermediğin ve azmin içinde seni kutlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…