Eveeeet! Suan ne yapacagimi gercekten bilmiyorum. Arkadasimdan telefon aldim ve beni bugun evine ogle yemegine davet etti. Cok mutlu oldum tabii ki... Sonucta uzun zamandir gormedigim diger arkadaslarimla da gorusmus olacagim. Ama bu ayni zamanda Karatay'a elveda demek oluyor ne yazik ki... Hele ki bu kadar hevesle baslamisken, 2.gunumde olacak is mi??? Ne yapacagim ben simdi? Kimseye rejim yaptigimi da soylemek istemiyorum, cunku arkadaslarimin arasinda benden daha kilolular var ve onlar rejim falan yapmiyor. Ben rejim yapiyorum dersem hepsinin yuzu degisecek, onceki tecrubelerimden biliyorum, ve bana istemeseler de kirilacaklar. Sanki ben nispet yapiyormusum gibi... Onceden bu konu gectiginde hep aynisi oluyordu cunku. Sizce ne yapmaliyim? Bir gun kacamagin sonunda kendime nasil bir ceza vereyim?
Soğuk içiyorum canım. Sıcak içince midem bulanıyor benim :18:
Bu arada yemek esnasinda su icmemek icin siz de benim gibi savas veriyor musunuz? Cook zoor! Bugun neler cektim neleer...
arkadaşlar merhaba.25 gündür dukan yapıyorum.5.5 kg verdim.ama hem çok sıkıldım hem kendimi iyi hisstmiyorum.karatayın kitabını almadım henuz ama alıp okuyacağım.netten arastırıyorum 1 kaç gündür.size sormak istiyorum.benim gibi dukandan gecen varmı aranızda. verdiğim kiloyuda geri almak istemiyorum.gecen varsa eger kilo aldımı karataya geçince.
birde bu doğal yumurta tavuk vs nerden buluyorsunuz.ankarada oturuyorum.internet satişları var ama çok pahalı.çok mu masraflı bir diyet.elbetteki kim istemez doğal ürünler yemeği aama çogu zaman bulamam bunları.
ayrıca polikistik hastasıyım bu konudada canan hanımın açıklaması var biliyorum o yuzden baya kararlıyım gecmeye ama endişelerim var nasıl yapmalıyım.şimdiden teşekkrler
günaydın arkadaşlar
k.k ve çayımı içerken geçmişi okuyorum birazdan yürüyüş yapıcam
sıkıntıların ardından kendimi toparlamam lazım bu arada xc9 canım bu hafta listeyi ben yapabilirim eğer başka arkadaş üstlenmediyse
O kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam bi taraftan bebek oldu diye gelen misafirler, bi taraftan çocukların ikisi de ateşli dün sabahtan beri mahvoldum. Bu yıl yüksek lisansın tezi verilecek onun telaşı , bir de Eylül'de okul başlayacak yani çalışmaya başlayacağım . Bir de 1. Sınıf okutacağım .. Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum.. 2. Çocuk gerçekten zormuşBu arada karataydan firem yok Pazartesi 83 olmayı planlıyorum.. İnşallah :) affınıza sığınıyorum durum bundan ibaret .. Eylül'de her şey daha düzenli olur inşallah.. Hepinizi çok öpüyorum ..
arkadaşlar ramazanda 67,5 idim bu sabah tartıldığımda ise 69,6 geldım çıldırcam
sadece akşamları dondurma yedım ve iş yerıonde meyve çıkıncxa onlardan yedım meyveyıde önceden yıyodum zaten ne fark ettı sadece akşamları dondurma yemek kılo verdırmeyı bırak kılo aldırtır mı inanın yardımınıza çoook ihtıyacım varrrrrrrrrrrrr
:18::18:
çokk moralım bozulduuuu
haklısın cxanım daaa bıktım ocaktan berı dıyetteyıom 20 kılo vbermıştım sonuç i,yi ama ınsan sureklı olunca bıkıyo meyve yenılıyodu dıye bılıyorum ben örnek vereyım mercımek çorbası kavun ve taze fasulye yıyodum iş yerınde tabıkı pırınç pilavı yemıyorum
arkadaşlar bu 3. yazışım
yarın liste hazırlama sırası yayınlayacağım pzt listede yer almak isteyenler düzenli menü bildirimi yapmak ve liste hazırlamayı kabul etmek durumundadır
liste hazırlamada öncelik yeni gelen arkadaşlarda olacaktır yeni gelenlerden katılmak isteyenlerin bana mesaj atmaları yada buradan el kaldırmalarıyeterli olacaktır
Bana kızanlar var,daha hedefime çok yolum olduğu halde; bu kadar yeter diyen de var.:) oysa herkes kendini bilir değil mi? Kulakları tıkayıp devam ediyorum...! zaten bu benim için bir rejim değil ki !! Bir yaşam tarzı oldu çok rahatım gastritim falan da kalmadı:)Kizlar rejim yapmaniz evinizde konu oluyor mu? Cevrenizdekiler nasil bakiyor?
Canım sana kolaylık diliyorum:) çoook geçmiş olsun kuzucuklarına...O kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam bi taraftan bebek oldu diye gelen misafirler, bi taraftan çocukların ikisi de ateşli dün sabahtan beri mahvoldum. Bu yıl yüksek lisansın tezi verilecek onun telaşı , bir de Eylül'de okul başlayacak yani çalışmaya başlayacağım . Bir de 1. Sınıf okutacağım .. Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum.. 2. Çocuk gerçekten zormuşBu arada karataydan firem yok Pazartesi 83 olmayı planlıyorum.. İnşallah :) affınıza sığınıyorum durum bundan ibaret .. Eylül'de her şey daha düzenli olur inşallah.. Hepinizi çok öpüyorum ..
arkadaşlar ramazanda 67,5 idim bu sabah tartıldığımda ise 69,6 geldım çıldırcam
sadece akşamları dondurma yedım ve iş yerıonde meyve çıkıncxa onlardan yedım meyveyıde önceden yıyodum zaten ne fark ettı sadece akşamları dondurma yemek kılo verdırmeyı bırak kılo aldırtır mı inanın yardımınıza çoook ihtıyacım varrrrrrrrrrrrr
:18::18:
çokk moralım bozulduuuu
bana anlatabılırmısın nasıl hazılıyosun lımonlu suyu ve ne zaman hazırlıyosunnnnn
tamam canım da napıyım pekı canım çok istıyo dondurmayı keke çare buldum da fındık yada cevızden ıncırlı yapıyorum
gelecek pazartesi benim icin cok uygun, seve seve yaparim.
liste yayinlama saati kactaydi?
.......bu ptsi eğer uygunsa listeyi ben yapmak isterim. selmanın kızı, sen bende yaparım demişsin ama bir sonraki hafta ben tr de olmayacağım. ondan sonraki hafta da durumum belli değil. eğer uygunsa ben alayım bu hafta.
arkadaşlar bu 3. yazışım
yarın liste hazırlama sırası yayınlayacağım pzt listede yer almak isteyenler düzenli menü bildirimi yapmak ve liste hazırlamayı kabul etmek durumundadır
liste hazırlamada öncelik yeni gelen arkadaşlarda olacaktır yeni gelenlerden katılmak isteyenlerin bana mesaj atmaları yada buradan el kaldırmalarıyeterli olacaktır
dukandan seam geçmişti, dukanıda kendine özel yemek yapmanın zorluğundan bahsetmişti. karataya geçince kilo almadı sadece dukana göre daha yavaş verdi..arkadaşlar merhaba.25 gündür dukan yapıyorum.5.5 kg verdim.ama hem çok sıkıldım hem kendimi iyi hisstmiyorum.karatayın kitabını almadım henuz ama alıp okuyacağım.netten arastırıyorum 1 kaç gündür.size sormak istiyorum.benim gibi dukandan gecen varmı aranızda. verdiğim kiloyuda geri almak istemiyorum.gecen varsa eger kilo aldımı karataya geçince.
birde bu doğal yumurta tavuk vs nerden buluyorsunuz.ankarada oturuyorum.internet satişları var ama çok pahalı.çok mu masraflı bir diyet.elbetteki kim istemez doğal ürünler yemeği aama çogu zaman bulamam bunları.
ayrıca polikistik hastasıyım bu konudada canan hanımın açıklaması var biliyorum o yuzden baya kararlıyım gecmeye ama endişelerim var nasıl yapmalıyım.şimdiden teşekkrler
benim çevrem, iş yerim karatay yaptığımı biliyor, yorumlar güzel oluyor, ben çok kilolu olduğum için sanırım, bana laf sokan kimse yok ya, kimse bana bana yeter artık yapma demiyor ama o günler de gelecek inşallah :)Kizlar rejim yapmaniz evinizde konu oluyor mu? Cevrenizdekiler nasil bakiyor?
yklm sen nihayet geldin, bir an önce taoparlanacağına eminim, sana call sonuçlarını sormuştum, nasıldı,ne kadar yaptın?günaydın arkadaşlar
k.k ve çayımı içerken geçmişi okuyorum birazdan yürüyüş yapıcam
sıkıntıların ardından kendimi toparlamam lazım bu arada xc9 canım bu hafta listeyi ben yapabilirim eğer başka arkadaş üstlenmediyse
canım senin bebeğin ne kadardı? hala doğduya gelenler olduğuna göre? 2 çocuk gerçekten zordur heralde, öyleki ben tek çocukla bile zorlanıyorum,hayat bazen gerçekten zor oluyor, rabbim kolaylık versin inşallah.. küçük bebekle işe başlamak zorunda olmanın zorluğunu ben de dün gibi hatırlıyorum, anne ve çalışan kadın olmak gerçekten zor, o yüzden oğlum yıllardır kardeş istemesine rağmen 2.ye cesaret edemedim bir türlü.. bebeğe bakacak biri varsa işi sorun etme, aslında iş yerinde dinleniyorsun.. tekrar kolay gelsin..O kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam bi taraftan bebek oldu diye gelen misafirler, bi taraftan çocukların ikisi de ateşli dün sabahtan beri mahvoldum. Bu yıl yüksek lisansın tezi verilecek onun telaşı , bir de Eylül'de okul başlayacak yani çalışmaya başlayacağım . Bir de 1. Sınıf okutacağım .. Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum.. 2. Çocuk gerçekten zormuşBu arada karataydan firem yok Pazartesi 83 olmayı planlıyorum.. İnşallah :) affınıza sığınıyorum durum bundan ibaret .. Eylül'de her şey daha düzenli olur inşallah.. Hepinizi çok öpüyorum ..
canmı o kadar umutsuz olma, ille de bozacağın anlamına gelmez.. menüde karataya uyumlu bişeyler mutlaka vardır, en azından salata, eğer yoksa karataya en uyumlusundan bir miktar ye.. ısrar olursa mideme dokunuyor falan de.. ama ne olursa olsun tatlıdan uzak dur..Eveeeet! Suan ne yapacagimi gercekten bilmiyorum. Arkadasimdan telefon aldim ve beni bugun evine ogle yemegine davet etti. Cok mutlu oldum tabii ki... Sonucta uzun zamandir gormedigim diger arkadaslarimla da gorusmus olacagim. Ama bu ayni zamanda Karatay'a elveda demek oluyor ne yazik ki... Hele ki bu kadar hevesle baslamisken, 2.gunumde olacak is mi??? Ne yapacagim ben simdi? Kimseye rejim yaptigimi da soylemek istemiyorum, cunku arkadaslarimin arasinda benden daha kilolular var ve onlar rejim falan yapmiyor. Ben rejim yapiyorum dersem hepsinin yuzu degisecek, onceki tecrubelerimden biliyorum, ve bana istemeseler de kirilacaklar. Sanki ben nispet yapiyormusum gibi... Onceden bu konu gectiginde hep aynisi oluyordu cunku. Sizce ne yapmaliyim? Bir gun kacamagin sonunda kendime nasil bir ceza vereyim?
Klasik Karatay KahvaltısıBazilarinizda goruyorum kahvaltiya "Kkk" yaziyorsunuz. Ne manaya geliyor?
canım tabıkı kataraya göre beslenıyorum normalde dondurma yemıydum ancak ramazanda çok az yenmesı serbesttı bende az yedım kılo da verdım sıkıntı olmadı ancak şimdi sanırım sı9kıldım koruma aşamasında değilim hala vermem gereken 10 kılo var malesef ama sureklı aynı şekılde mı devam edıcezzzzzzz
ben kızlarımıda bu beslenmeye alıştırıyorum evde ne pişerse onu yiyorlar hafta sonları kahvaltıyı ben hazırlıyorum zorla yediriyorum hafta içi tembeller hazırlamaya üşenip aç aç oturuyorlar sabah 5 te yatıp gündüz 3-4 kalkıp benim işten gelmemi bekliyorlar...işyerimdekilerin bazıları dalga geçiyor bazıları zayıfladığımı görünce onlarda başlıyorlar..misafirliğe gittiğim kişiler gıcık oluyorlar bişey yemiyorum diye sen ne biçim misafirsin bişey ikram edemiyoruz bizde yanında yiyemiyoruz diye .. bende siz rahat olun istediğinizi yeyin benim canım çekmez diyorum çekmiyorda tabiki ben kaçamak yapmaya yaapmaya can çekme olayı kalmadı çok rahatımKizlar rejim yapmaniz evinizde konu oluyor mu? Cevrenizdekiler nasil bakiyor?
ben seni çok iyi anlıyorum canım tek başıma 3 tane çocuk büyüttüm 5 er yaş araları vardı..hem yoğun iş temposu, bide sorumsuz babaları vardı 4. çocukta oydu..gece 2 lere kadar koştururdum (koşturmaktan 60 kg yu geçmezdim iyi tarafı oydu) ne anne ne kaynana ne kardeş kimsem yoktu bi yarım saat şu çocuklara bakan olsada kafa dinlesem derdim o kadar ihtiyacım olurduki ama nerde...evden onlarla çıkar onlarla girerdim bide bakıcılara yemek taşırdım ..oğlum çok yaramazdı haftanın 3 günü şikayet için okula çağırırlardı sabah 7.30 da okula gider oradan 8.30 da işe yetişirdim millet gülerdi mesaiye okulda başlıyorsun diye ...(3 çocukla 2 yıllık açıköğretimi ikmale kalmadan 2 yılda bitirdim, ehliyet kursuna gittim, bilgisayar kursuna gittim, şeflik kursuna gittim çoğu kişi beni idolü olarak görür) çok şükür artık büyüdüler bu kadar koşturmaya rağmen hiç bir zaman kendimi bırakmadım ne giydiysem ona uygun takılarım ayakkabılarım herkes hayran kalırdı nasıl bu kadar çok şeyi yapıyorsun diye ...beyne ne verirsen onu alırsın çaresizim yorgunum dersen dahada zorda kalırsın ben hep kendimi motive ettim sende et herşeyin üstesinden gelirsin bu zorluklarda geçecek onlarda büyüyecek......geçen bir arkadaş diyet kaçınılmazsa zevkini çıkaracaksın demişti ya buda öyla bişey ..bu çocukları biz doğurduk biz büyüteceğiz o zaman zevkini çıkararak kendimizi sıkmadan hayata bağlanarak tadını çıkararak büyütmeliyiz..O kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam bi taraftan bebek oldu diye gelen misafirler, bi taraftan çocukların ikisi de ateşli dün sabahtan beri mahvoldum. Bu yıl yüksek lisansın tezi verilecek onun telaşı , bir de Eylül'de okul başlayacak yani çalışmaya başlayacağım . Bir de 1. Sınıf okutacağım .. Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum.. 2. Çocuk gerçekten zormuşBu arada karataydan firem yok Pazartesi 83 olmayı planlıyorum.. İnşallah :) affınıza sığınıyorum durum bundan ibaret .. Eylül'de her şey daha düzenli olur inşallah.. Hepinizi çok öpüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?