Geçmiş olsun.
Oğlunun üniversitesi hayırlı olsun felluzcuğum. Allah mezuniyetini, başarılarını göstersin.
tamamdır yarın bildirirsen seni listeye o kg ile eklerim pazartesi.
süpersin, karatay kardeşliğine devam..
Su 24 saat icilmeli. Ancak yemek sirasinda icilmemeli. Cunku mide asidini sulandirir, hazimsizliga neden olur. Her gun azar azar yudum yudum 2,5 litre tuketilecek. En onemli kriter idrar rengi acik limonata renginde olacak. Oyle degilse vucuda yeterli su girmiyordur. Bu nedenle de bagirsaklar calismiyor. Iste bu sebeple Turkiye'nin en buyuk sorunlarindan biri de kabizliktir.
Arkadaslar bunlar Canan Karatay hocanin kendi sozleri.
Tamam, sakinim, sakinim.
Offf, hayir sakin falan degilim. Resmen bugun gittigim misafirlikte onume gelen her seyden yedim...ve patlayacak kadar midemin dolu olmasi bir yana, beni bitiren asil sey pismanligim... ( Keske yemeseydim o tatlilari, o hamur islerini... Bugun evde sabaha kadar kosmayi planliyorum. Ve tabii ki aksam yemegi yok...
Tesekkur ederim soruma cevap veren herkese... Simdi ben de yaptigim rejimle ilgili evden nasil bir tepki aldigimi sizlerle paylasmak istiyorum.
Bizim aile ve akrabalarda balik etli kizlar sevilir. Zayiflara iyi gozuyle bakilmaz, sanki onlar hastaliklidir onlara gore, sagliksizdir. Ben de bunu bildigimden evde hissettirmemeye calistim ama tabii ki ekmek yemedigim kimsenin gozunden kacmayinca ortam kizismaya basladi. Her ne kadar onlarin dogru bildiklerinin aslinda yanlis oldugunu anlatmaya calissam da, Karatay diyetinin aslinda bir diyet degil saglikli yasam bicimi oldugunu savunsam da kimseyi dinletemiyorum. Simdi neredeyse ekmek yemezsem babaannem hakkini helal etmeyecegini soyluyor. Aslinda akraba olarak her seyin en iyisinden yeriz, paket gida almayiz ve ev yapimi urunlere cok ragbet ederiz. Annem hep zeytinlerimizi, salcalarimizi evde yapar. Cok sukur o konudan cok kismetliyiz. Eve hic margarin sokmayiz mesela. Ama diger yandan taze, sicacik ekmek, tereyagli pilav kesinlikle her aksamin vazgecilmezidir ne yazik ki... Ama sagolsun anneannem butun hepsinden cok farkli ve benim yanimda. Kizlarda en sevdigi sey bakimli ve zayif olmalaridir. 70 yasinda olsa bile hala her gece yatmadan once yuzune, ellerine krem surmeden uyumaz. Sen onlara bakma, pes etme diyor. Ve bu da beni en sevindiren sey... Ve tabii bir de burada sizin yazdiklarinizi okumak... :)
Tamam, sakinim, sakinim.
Offf, hayir sakin falan degilim. Resmen bugun gittigim misafirlikte onume gelen her seyden yedim...ve patlayacak kadar midemin dolu olmasi bir yana, beni bitiren asil sey pismanligim... ( Keske yemeseydim o tatlilari, o hamur islerini... Bugun evde sabaha kadar kosmayi planliyorum. Ve tabii ki aksam yemegi yok...
arkadaşlar bu 3. yazışım
yarın liste hazırlama sırası yayınlayacağım pzt listede yer almak isteyenler düzenli menü bildirimi yapmak ve liste hazırlamayı kabul etmek durumundadır
liste hazırlamada öncelik yeni gelen arkadaşlarda olacaktır yeni gelenlerden katılmak isteyenlerin bana mesaj atmaları yada buradan el kaldırmalarıyeterli olacaktır
geçmiş olsun canım...bunlar güzel ayrılıklar allah diplomasınıda gösterir inşallah......benim oğlum Azerbaycan 'da, kızım İstanbul'da ben Ankara'dayım çocuklar büyüyünce aile dağılıyor..Kızlar yarın akşam şehir dışına gidecem.ct sabahı tartı sonucumla; pt günü yarışmaya katılmayı düşünüyorum,bugün reglimin 1. Günü olmasına rağmen -300 çıktım:) yoğurt çorbaları işe yarıyor gibi.
Oğlum kurdeşen oldu3 gündür üzüntüden 300 gr vermiş olabilirim.iğneler ilaçlar fayda etmedi üniversiteye kaydını yaptıracaz,ev bakacaz... ben de oğluşumdan ayrılacam diye şimdiden kendimi kötü hissetmeye başladım
geçmiş olsun canımmahzen77 beni farkettiğine sevindim canım 2 gündür hastaydım bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuşum dün bütün gün acildeydim
bugün biraz daha iyiyim ondan onceside psikolojim çok kotüydü tatilde 2 kilo alarak geri dondüm
tatilde calla devam etmedim ama leslie ve call biarada yapıcam başladım
sen devam ediyormusun calla
xc ben listeyi haftaya pzt mi yapıcam:79::79:
kızlar merhaba ben dün akşam üye oldum benide aranıza alırsaniz sevinirim maalesef ben çok kiloluyum 91 kilocuk bugün itibariyle karatay
diyetine başladım boy 160 yaş 32 mutlaka vermem lazım çünkü hem karaciğer yaglanmam var hemde dugunumuz lutfen benide gazlayin arada çünkü başka şekilde veremeyeceğimi biliyorum neyseki bugün bitti he sporumuda yaptım koşu bandında 1 saat 6d yürüdüm zor bir gündü artık bu kilolar gidinceye kadar kafanızı şisiririm hepinizi öptüm
kızlar merhaba ben dün akşam üye oldum benide aranıza alırsaniz sevinirim maalesef ben çok kiloluyum 91 kilocuk bugün itibariyle karatay
diyetine başladım boy 160 yaş 32 mutlaka vermem lazım çünkü hem karaciğer yaglanmam var hemde dugunumuz lutfen benide gazlayin arada çünkü başka şekilde veremeyeceğimi biliyorum neyseki bugün bitti he sporumuda yaptım koşu bandında 1 saat 6d yürüdüm zor bir gündü artık bu kilolar gidinceye kadar kafanızı şisiririm hepinizi öptüm
Merhabalar;
Bende karatay ile saglıklı kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 73 den 70 e düştüm siz 71 den 61 e ne kadar zamanda düştünüz.
Merhabalar;
Bende karatay ile saglıklı kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 73 den 70 e düştüm siz 71 den 61 e ne kadar zamanda düştünüz.
Tabiki listede yapariz menüde yazarız niçin katıldık buraya ben bugün kahvaltıda menemen peynir zeytin salatalık tarçınlı imonlu enginar çay içtim 1 saat sonrada spor yapmayi dusunuyorum tabi geri kalanini yapinca yazarim -
arkadaşlar liste hazırlama sırası aşağıdadır bildirimnler pzt 14.00 e kadar yapılacaktır
yeni gelenler 1 hafta düzenli menü bildirimi yapmayı ve liste hazırlamayı kabul ederlerse pzt yarışmamıza katılabileceklerdir:13:
duyurulur...
1. bicnv 02.09.2013
2. yklm 09.09.2013
3. selmanınkızı 16.09.2013
4. hedef60 23.09.2013
5. elifce 30.09.2013
6. lawyer 07.10.2013
7. sivasıngülü 14.10.2013
8. calm 21.10.2013
9. haloson 28.10.2013
10. xc9 04.11.2013
11. felluz 11.11.2013
12. mahzen 18.11.2013
13. leneva 25.11.2013
14. gül 02.12.2013
15. akasya 09.12.2013
16. seraym 16.12.2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?