Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tamam, sakinim, sakinim.
Offf, hayir sakin falan degilim. Resmen bugun gittigim misafirlikte onume gelen her seyden yedim... ve patlayacak kadar midemin dolu olmasi bir yana, beni bitiren asil sey pismanligim... ( Keske yemeseydim o tatlilari, o hamur islerini... Bugun evde sabaha kadar kosmayi planliyorum. Ve tabii ki aksam yemegi yok...

Teşekkürler canım :)yarın sabah tartılırım orda tartılamıycam diye.bildirimimi pt sabahı telefonumdan yaparım karışıklık olmazsın...iyi zayıflamalar:)

Tesekkur ederim soruma cevap veren herkese... Simdi ben de yaptigim rejimle ilgili evden nasil bir tepki aldigimi sizlerle paylasmak istiyorum.
Bizim aile ve akrabalarda balik etli kizlar sevilir. Zayiflara iyi gozuyle bakilmaz, sanki onlar hastaliklidir onlara gore, sagliksizdir. Ben de bunu bildigimden evde hissettirmemeye calistim ama tabii ki ekmek yemedigim kimsenin gozunden kacmayinca ortam kizismaya basladi. Her ne kadar onlarin dogru bildiklerinin aslinda yanlis oldugunu anlatmaya calissam da, Karatay diyetinin aslinda bir diyet degil saglikli yasam bicimi oldugunu savunsam da kimseyi dinletemiyorum. Simdi neredeyse ekmek yemezsem babaannem hakkini helal etmeyecegini soyluyor. Aslinda akraba olarak her seyin en iyisinden yeriz, paket gida almayiz ve ev yapimi urunlere cok ragbet ederiz. Annem hep zeytinlerimizi, salcalarimizi evde yapar. Cok sukur o konudan cok kismetliyiz. Eve hic margarin sokmayiz mesela. Ama diger yandan taze, sicacik ekmek, tereyagli pilav kesinlikle her aksamin vazgecilmezidir ne yazik ki... Ama sagolsun anneannem butun hepsinden cok farkli ve benim yanimda. Kizlarda en sevdigi sey bakimli ve zayif olmalaridir. 70 yasinda olsa bile hala her gece yatmadan once yuzune, ellerine krem surmeden uyumaz. Sen onlara bakma, pes etme diyor. Ve bu da beni en sevindiren sey... Ve tabii bir de burada sizin yazdiklarinizi okumak... :)

sağol canım bilgi için..
yemekte su içmeyelim öyle ise.

kimmikcim, kızma kendine olur böyle şeyler
güzel olan pişmanlık hissedebiliyor olman..
bida yapmamaya çalış olur mu?

kimmikcim, inşallah başaracaksın. sen onlara bakma.
benimde annem orantısız ısrar ediyor bazen yasak bişeyleri yemem konusunda. ama direneceğiz.
bu arada kendine kilo çizelgesi yapmak istermisin imza olarak. eğer istersen aşağıdaki linkten yapabilirsin.
yardıma hazırım..

Weight Loss - Diet Ticker

Miden bayram etti,cezayı ayakcağızların çekecek.!! Ben de bazen günlerde bir şeyler yemek zorunda kalıyorum,ama çok minik minik alıyorum ve dengelemeye çalışıyorum.ama çok nadir oluyor bu durum.! Yedin mi denge bozuluyor canım ve çabuk acıkmaya başlıyorsun.! Zararın neresinden dönsen kardır:)

bu arada kızlar dün çay içerken eşim r.lokat ikram etti. belki ağzıma giren 15 gündür ilk tatlı şeydi. normalde çok severdim. hiç cezbetmedi tadı. oysa eskiden yedikçe yiyesim gelirdi.

iyi akşamlar kızlar akşam 7.30 gibi çaylı kahvaltı yaptık menemen ,peynir,zeytin güzel giitti.eşim menemeni nasıl ekmeksiz yiyorsun diye sorunca işte böyle gayette güzel yiyorum dedimkendisi yiyip kilo almayanlardan.bizim evde bir aburcubur çekmecesi var yemin ediyorum 1 aylık erzak vardırbenim aklımı da hep çelmeye çalışıyo hınzır ama yemezler(nadir kaçamaklar dışında onuda eşim yokken yapıyorum dalga geçer diye)iyi gecelr.....

kızlar merhaba ben dün akşam üye oldum benide aranıza alırsaniz sevinirim maalesef ben çok kiloluyum 91 kilocuk bugün itibariyle karatay
diyetine başladım boy 160 yaş 32 mutlaka vermem lazım çünkü hem karaciğer yaglanmam var hemde dugunumuz lutfen benide gazlayin arada çünkü başka şekilde veremeyeceğimi biliyorum neyseki bugün bitti he sporumuda yaptım koşu bandında 1 saat 6d yürüdüm zor bir gündü artık bu kilolar gidinceye kadar kafanızı şisiririm hepinizi öptüm

Merhabalar;
Bende karatay ile saglıklı kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 73 den 70 e düştüm siz 71 den 61 e ne kadar zamanda düştünüz.

geçmiş olsun canım...bunlar güzel ayrılıklar allah diplomasınıda gösterir inşallah......benim oğlum Azerbaycan 'da, kızım İstanbul'da ben Ankara'dayım çocuklar büyüyünce aile dağılıyor..
geçmiş olsun canım

hoş geldin aramıza

Hoşgeldin aramıza

Önce felluz ve yklm'ye geçmiş olsun dileklerimle başlıyor sonra da menü bildirimimi yapıyorum bu saatte

Sabah 7.30 kkk, 1 bardak süt

Öğlen 15.00 tavuk şiş, salata, yoğurt

Akşam 19.30 ton balıklı salata

Adaçayı, limonlu soda, bol bol su ve çay.. Bugün 4 litre falan sıvı almışımdır kesin

Spor:60 dk. koşu bandı

Merhabalar;
Bende karatay ile saglıklı kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 73 den 70 e düştüm siz 71 den 61 e ne kadar zamanda düştünüz.

Hoşgeldin. Şimdilik 71'den 61'e düşmediğim için cevap veremiyorum şahsen ama bu diyetle daha çok verenler de var emin ol. Başarılar dilerim

hoşgeldin aramıza hergün düzenli menü paylaşımı yaparsan ve liste yapmayı kabul edersen pzt yarışmamıza katılabilirsin
kabul ediyorsan haftaya listeye girebilirsin 1 hafta bildirim yapmış olmak gerek

Merhabalar;

6 ayda düştüm ama bayramdaki kaçamaklarım yüzünden şu an 61 değilim o ayrı mesele

Son düzenleme:
arkadaşlar liste hazırlama sırası aşağıdadır bildirimnler pzt 14.00 e kadar yapılacaktır
yeni gelenler 1 hafta düzenli menü bildirimi yapmayı ve liste hazırlamayı kabul ederlerse pzt yarışmamıza katılabileceklerdir:13:
duyurulur...

1. bicnv 02.09.2013
2. yklm 09.09.2013
3. selmanınkızı 16.09.2013
4. hedef60 23.09.2013
5. elifce 30.09.2013
6. lawyer 07.10.2013
7. sivasıngülü 14.10.2013
8. calm 21.10.2013
9. haloson 28.10.2013
10. xc9 04.11.2013
11. felluz 11.11.2013
12. mahzen 18.11.2013
13. leneva 25.11.2013
14. gül 02.12.2013
15. akasya 09.12.2013

07.10 benim liste hazırlama günümmüş. O gün listeyi hazırlarken 64-63 gibi bir kiloda olsam ne güzel olur.

Ben sabah kahvaltımı saat 10.45 gibi kaşarlı omlet, zeytin, salatalık, süt ve tuzsuz çiğ yer fıstığı ile yaptım. Bir tane de gün kurusu kayısı var.

Kahvaltıyı geç yaptım diye bugün 2 öğünle geçiştirebilmeyi umuyorum.

Tabiki listede yapariz menüde yazarız niçin katıldık buraya ben bugün kahvaltıda menemen peynir zeytin salatalık tarçınlı imonlu enginar çay içtim 1 saat sonrada spor yapmayi dusunuyorum tabi geri kalanini yapinca yazarim -

seni de listeye ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…