Hee bir de marullu sirkeli salata yedim. :)
Bu arada yemek esnasinda su icmemek icin siz de benim gibi savas veriyor musunuz? Cook zoor! Bugun neler cektim neleer...
arkadaşlar merhaba.25 gündür dukan yapıyorum.5.5 kg verdim.ama hem çok sıkıldım hem kendimi iyi hisstmiyorum.karatayın kitabını almadım henuz ama alıp okuyacağım.netten arastırıyorum 1 kaç gündür.size sormak istiyorum.benim gibi dukandan gecen varmı aranızda. verdiğim kiloyuda geri almak istemiyorum.gecen varsa eger kilo aldımı karataya geçince.
birde bu doğal yumurta tavuk vs nerden buluyorsunuz.ankarada oturuyorum.internet satişları var ama çok pahalı.çok mu masraflı bir diyet.elbetteki kim istemez doğal ürünler yemeği aama çogu zaman bulamam bunları.
ayrıca polikistik hastasıyım bu konudada canan hanımın açıklaması var biliyorum o yuzden baya kararlıyım gecmeye ama endişelerim var nasıl yapmalıyım.şimdiden teşekkrler
O kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam bi taraftan bebek oldu diye gelen misafirler, bi taraftan çocukların ikisi de ateşli dün sabahtan beri mahvoldum. Bu yıl yüksek lisansın tezi verilecek onun telaşı , bir de Eylül'de okul başlayacak yani çalışmaya başlayacağım . Bir de 1. Sınıf okutacağım .. Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum.. 2. Çocuk gerçekten zormuşBu arada karataydan firem yok Pazartesi 83 olmayı planlıyorum.. İnşallah :) affınıza sığınıyorum durum bundan ibaret .. Eylül'de her şey daha düzenli olur inşallah.. Hepinizi çok öpüyorum ..
Soğuk içiyorum canım. Sıcak içince midem bulanıyor benim :18:
karatay mutfağında bi dondurma tarifi vardı yanılnıyorsam ona bak
oh oh ne güzel ilk güne yklm yi koyacaktım ama sanırım bicnv daha uygun olacak sonra yklm yapar sonra da selmanın kızı ilk 3 netleşti
saat 14 e kadar bildirim yapıyoruz listeyi hazırlayacak arkadaş da toparlayıp yayınlıyor hemen
kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değiliz..herkes kendini hangi kiloda,kaç bedende mutlu hissediyorsa bununiçin mücadele etmeli bence.istediğin kıyafeti giymenin hazzı bütün tatlılardan daha çok tatmin ediyor insanı.Tatlının tadını 5-10 saniye sonar algılamıyorsun,damağın hemen alışıyor ama fit bir bedenle 24 saat başbaşasın..
ben seni çok iyi anlıyorum canım tek başıma 3 tane çocuk büyüttüm 5 er yaş araları vardı..hem yoğun iş temposu, bide sorumsuz babaları vardı 4. çocukta oydu..gece 2 lere kadar koştururdum (koşturmaktan 60 kg yu geçmezdim iyi tarafı oydu) ne anne ne kaynana ne kardeş kimsem yoktu bi yarım saat şu çocuklara bakan olsada kafa dinlesem derdim o kadar ihtiyacım olurduki ama nerde...evden onlarla çıkar onlarla girerdim bide bakıcılara yemek taşırdım ..oğlum çok yaramazdı haftanın 3 günü şikayet için okula çağırırlardı sabah 7.30 da okula gider oradan 8.30 da işe yetişirdim millet gülerdi mesaiye okulda başlıyorsun diye ...(3 çocukla 2 yıllık açıköğretimi ikmale kalmadan 2 yılda bitirdim, ehliyet kursuna gittim, bilgisayar kursuna gittim, şeflik kursuna gittim çoğu kişi beni idolü olarak görür) çok şükür artık büyüdüler bu kadar koşturmaya rağmen hiç bir zaman kendimi bırakmadım ne giydiysem ona uygun takılarım ayakkabılarım herkes hayran kalırdı nasıl bu kadar çok şeyi yapıyorsun diye ...beyne ne verirsen onu alırsın çaresizim yorgunum dersen dahada zorda kalırsın ben hep kendimi motive ettim sende et herşeyin üstesinden gelirsin bu zorluklarda geçecek onlarda büyüyecek......geçen bir arkadaş diyet kaçınılmazsa zevkini çıkaracaksın demişti ya buda öyla bişey ..bu çocukları biz doğurduk biz büyüteceğiz o zaman zevkini çıkararak kendimizi sıkmadan hayata bağlanarak tadını çıkararak büyütmeliyiz..
allah kolaylık versin yardımcın olsun canım..fire vermediğin ve azmin içinde seni kutlarım
Kızlar yarın akşam şehir dışına gidecem.ct sabahı tartı sonucumla; pt günü yarışmaya katılmayı düşünüyorum,bugün reglimin 1. Günü olmasına rağmen -300 çıktım:) yoğurt çorbaları işe yarıyor gibi.
Oğlum kurdeşen oldu3 gündür üzüntüden 300 gr vermiş olabilirim.iğneler ilaçlar fayda etmedi üniversiteye kaydını yaptıracaz,ev bakacaz... ben de oğluşumdan ayrılacam diye şimdiden kendimi kötü hissetmeye başladım
Cnm kilo bildirim çizelgesine varım canım listeyi bu hafta değil de sonraki haftalarda seve seve hazırlarım cnm benim öpüyorum çok el sallıyorummm gör beni şekerimm
yemek esnasında su içmemek mi gerekiyor arkadaşlar?
selam kızlar listeyi yapacak ilk 3 belli olmuş.sıram gelince bende seve seve yaparım.bu arada benim aklıma birşey takıldı.neden pztesi?çalışanlar için zor olmaz mı işyerinden gelince anca yapabilir.ben öğretmenim pazartesi seminerlerimiz başlıyo.seminerler öğleye kadar gerçi ama normal çalışma saatine göre listeyi 5 ten önce hazırlayamam mesela.bazı çalışanlar daha geç çıkıyorlar işten.bunu pazar gününe alsak olurmu.tabi bu benim fikrim çoğununluk ne düşünürse o olur sonuçta.
.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?