Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dünki menüm...
sabah---- kkk
akşam dünden kalan ayran detoksunun çorbası .....

işler yoğun geç geliyorum dün işyerine götürecek yemeğim yoktu ayran detoksunuda 1 gün yapmıştım kalanını götürüp 2. günki detoksa benzer karatayla karıştırıp yapayım bakalım gram gidecekmi deneyeyim dedim ..sabah 10.30 da kkk , akşamda 6.30 da ayrandan 2 kase yedim başka bişey yemedim sabah baktımki 200 gram daha gitmiş

dilekcim benim arkadaşım geçen yıl çok zorlanarak dukanla 12 kilo verdi. çok kısıtlı bir diyet olduğu için psikolojik açıdan çok zorlandı. bu kış aynı kiloyu tekrar aldı.
şimdi birlikte karatay yapıyoruz. 3-4 er kg verdik. şimdi o karatayı dukana göre çok ama çok rahat buluyor. bu kadar yiyerek zayıflayacağına bir türlü kendini inandıramıyor. bundan dolayı diyet moduna giremiyor ve kaçamak yapıyor.
ben kesinlikle karatayı tavsiye ederim..

hedef60 çok kolay gelsin telaşların.. Allah yardımcın olsun.

teşekkürler kızlar, bu pazartesi benden.
inşallah çok kg vermiş oluruz şansıma..

selam kızlar listeyi yapacak ilk 3 belli olmuş.sıram gelince bende seve seve yaparım.bu arada benim aklıma birşey takıldı.neden pztesi?çalışanlar için zor olmaz mı işyerinden gelince anca yapabilir.ben öğretmenim pazartesi seminerlerimiz başlıyo.seminerler öğleye kadar gerçi ama normal çalışma saatine göre listeyi 5 ten önce hazırlayamam mesela.bazı çalışanlar daha geç çıkıyorlar işten.bunu pazar gününe alsak olurmu.tabi bu benim fikrim çoğununluk ne düşünürse o olur sonuçta.

bu arada öğle menüm

tarhana çorbası,haşlama tavuk ,yoğurt,1 avuç badem.yalnız kızlar adet dönemlerinde içime baygınlıklar geliyo bende kansızlık var,halsiz oluyorum.maalesef dünden beri çiğ badem atıştırıyorum aralarda.öpüldünüz

Hayirli cumalar kizceler.

Sabah 2 kk yumurta 1 avuc badem, 1 tane seftali, 1 dilim peynir. 2 tane omega 3.
Epeydir yazmayi unutuyorum.

Ögle. 1 tabak zeytinyagli pirasa. 2 kasik kiyma. 1 tane tavuk budu. 1 pet su.
Cay.

Aksam icinde ayran corbasi düsünüyorum.

Su & cay.

hayat devam edecek, bayıldım yukarıdaki cümlene.

gul ablacım maşallah, azmine hayran kaldım. Allah çocuklarının güzel günlerini göstersin sana.

geçmişi okudum geldim kızlar,
akşam yemeğimi de yedim. birazdan yürüyüşe çıkacağım.
herkese bol leptinli bir gün olsun...

sabah: kkk+1 şeftali 11:30 da bitti.
akşam: taze fasulye+cacık 17:30 da bitti.
bol su & yeşil çay & çay
spor : bakalım ne kadar yapacağım..

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase yoğurt çorbası,3 kaşık kabak.

Akşam:1 kase yoğurt çorbası,1 dilim bonfile,3 kaşık kabak,2 kaşık patlıcan salata.

Kızlar yarın akşam şehir dışına gidecem.ct sabahı tartı sonucumla; pt günü yarışmaya katılmayı düşünüyorum,bugün reglimin 1. Günü olmasına rağmen -300 çıktım:) yoğurt çorbaları işe yarıyor gibi.

Oğlum kurdeşen oldu 3 gündür üzüntüden 300 gr vermiş olabilirim.iğneler ilaçlar fayda etmedi üniversiteye kaydını yaptıracaz,ev bakacaz... ben de oğluşumdan ayrılacam diye şimdiden kendimi kötü hissetmeye başladım

Son düzenleme:

Geçmiş olsun.
Oğlunun üniversitesi hayırlı olsun felluzcuğum. Allah mezuniyetini, başarılarını göstersin.
tamamdır yarın bildirirsen seni listeye o kg ile eklerim pazartesi.
süpersin, karatay kardeşliğine devam..

Cnm kilo bildirim çizelgesine varım canım listeyi bu hafta değil de sonraki haftalarda seve seve hazırlarım cnm benim öpüyorum çok el sallıyorummm gör beni şekerimm

4. sen ol o zaman

yemek esnasında su içmemek mi gerekiyor arkadaşlar?

yoooo öyle bi bilgi bende yok

seni de 5 e yazayım
eskiden cuma günüydü cumaya kadar herkes kendini tutuyor haftasonu kaçamak yapıyor sonraki hafta da onu vermek için uğraşıyordu haftasonu kaçamaklarının önüne geçebilmek için pzt yapmıştık diyetlerin gayriresmi miladı pzt dir ya
bence şimdi bunda değişikliğe gitmeyelim düzenimiz bozulmasın ancak bildirim ve liste yayınlama saatleriyle tabi ki oynayabilriz zaten liste hazırlayacak kişi ne zaman yayınlayabieceğini söylüyor bildirime geç kalacak olan olursa beni bekeyin şu saate kadar diyebiliyor o konularda sıkıntı olmaz saat 14 diye düzen olması açısından söylüyoruz
senin sıran geldiğinde de kaçta yayınlayacağını söylersn bekleriz

sabah (saat 11.00):
yumurtasız karatay kahvaltısı
bir miktar köy ekmeği (anacığımın ekmeği bitti nihayet artık yemem)

akşam(saat 19.00):
1 tabak detoks çorbası
2 küçük acı biber

2 gündür spor modunda değilim, hiç kolumu kaldırasım yok
bakalım yürüşe çıkmayı deniycem birazdan..

mahzen77 beni farkettiğine sevindim canım 2 gündür hastaydım bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuşum dün bütün gün acildeydim
bugün biraz daha iyiyim ondan onceside psikolojim çok kotüydü tatilde 2 kilo alarak geri dondüm
tatilde calla devam etmedim ama leslie ve call biarada yapıcam başladım
sen devam ediyormusun calla

xc ben listeyi haftaya pzt mi yapıcam:79::79:

Son düzenleme:
Selam Kizlar aksam 17.00 den 18.00 kadar fitneste spor.
1 km yürüdüm. saat 19.00 da ayranli mercimekli bulgur corbasi yedim. 1 pet su.

Su 24 saat icilmeli. Ancak yemek sirasinda icilmemeli. Cunku mide asidini sulandirir, hazimsizliga neden olur. Her gun azar azar yudum yudum 2,5 litre tuketilecek. En onemli kriter idrar rengi acik limonata renginde olacak. Oyle degilse vucuda yeterli su girmiyordur. Bu nedenle de bagirsaklar calismiyor. Iste bu sebeple Turkiye'nin en buyuk sorunlarindan biri de kabizliktir.

Arkadaslar bunlar Canan Karatay hocanin kendi sozleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…