listede yaparım menüde yazarım madem üye olduk herşey kabul yeterki zayıflayayım bugün sabah menemen salatalık zeytin peynir ve tarçınlı şahtere çayı içtim ama ben bunların öncesinde sabah kalkınca deve dikeni kapsülünü yarım çay bardağı su karışımı ile içtim ondan yarım saat sonrada maydonoz limon kürünü yaptım karaciğerimi temizlemem lazım az sonrada koşu bandımda 1 saat yürürüm mekiğimide çekerim benim pazrtesi 4. günüm olmuş olacak genede yazayımmı kilomu
Selam çıtırlar
Bugün nihayet regl oldum, buna rağmen sabah tartıda
68.8 çıktım.
Gözlerime inanamadım
Inşallah bu sefer olcak
O gaz 9,5 km yürüyüş yaptım
Geldim kkk yaptım
Şimdi arkadaşımla bulusmaya gidiyorum
Normalde siz olmasaniz aman nolcak birgün bozsam derdim
Ama bugün bozmucam diyeti inanıyorum
Unutmayin başarmak için çok nedenimiz var
selam hatunlar sabah 10 da yumurtasız kk bitirdim.az öncede bulgurlu biber dolması yaptım zeytinyağlı.öğlen tarhana çorbası be dolma yerim yanına da cacıkşu spor olayına başlasam iyi olcakta işte.adetim bitsin.dışarısıda yağmurlu yürüsem :44:bahaneler gırla bende.bu pazartesi yüzümün güleceğini pek sanmıyorum açıkçası malum regl davuldan halliceyim
xc9 Özür canim. Inan görmedim. Yeni gördüm bu mesaji.
Canim sorun cizelge yapmamak degil benim acimdan. % leri tam ugyulayamak. Bu asamayida basaramamistim.
Ins yaparim bu kez.
Selam çıtırlar
Bugün nihayet regl oldum, buna rağmen sabah tartıda
68.8 çıktım.
Gözlerime inanamadım
Inşallah bu sefer olcak
O gaz 9,5 km yürüyüş yaptım
Geldim kkk yaptım
Şimdi arkadaşımla bulusmaya gidiyorum
Normalde siz olmasaniz aman nolcak birgün bozsam derdim
Ama bugün bozmucam diyeti inanıyorum
Unutmayin başarmak için çok nedenimiz var
Mrb kızlar ben de bugün başladım karataya
sabah:09:00 1 yumurta 2 sarılıydı :) köy yumurtası bulmam lazım kısa zamanda,1 domates,2 dilim peynir
14:00 nesfit 8 tane badem (yemek yapamadım işyerinde yemek için mısır gevreği yedim olurmu bilmiom)
16:30 1 kuru incir+şeftali yedim birazdan spora gitcem
nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
kızlar bende bugun karatay dıyetıne basladım.110 kıloyum ıkı bucuk ay once dogum yaptım.daha once karatayla 20 kılo vermıstım.sımdı bır turlu kendımı motıve edemıyorum.umarım burda sızler ıle motıve olurum.benımde aranıza alırsanız sevınırım:))))))))
kızlar bende bugun karatay dıyetıne basladım.110 kıloyum ıkı bucuk ay once dogum yaptım.daha once karatayla 20 kılo vermıstım.sımdı bır turlu kendımı motıve edemıyorum.umarım burda sızler ıle motıve olurum.benımde aranıza alırsanız sevınırım:))))))))
slm kızlar
14.00 şekersiz kahve 6tane fındık
15.30 da 1tabak fasulye 1.5 tabak kısır yedim ama hala açım neden anlmadım :26::26:
sen de hoşgeldinMrb kızlar ben de bugün başladım karataya
sabah:09:00 1 yumurta 2 sarılıydı :) köy yumurtası bulmam lazım kısa zamanda,1 domates,2 dilim peynir
14:00 nesfit 8 tane badem (yemek yapamadım işyerinde yemek için mısır gevreği yedim olurmu bilmiom)
16:30 1 kuru incir+şeftali yedim birazdan spora gitcem
nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?