Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm arkadaşlar

kahvaltım 11 de bitti artık bugün 2 oğün yaparım
kahvaltım
1 incir
9 zeytin
fındık badem avum içi kadar yedim domates ve biraz peynir

baskülümün pili bitmiş acilen pil alıcam bugün
kaçamaksız bi hafta sonu geçirmeliyiz pzt tarı günü:18::18:

selam kızlar
dünki menüm

sabah 11.30..... kkk
akşam 18.40....bol domatesli tarhana çorbası, 2 tane kıymalı dolma (1 biber,1 domates), 2 tane köfte, salata,yoğurt
bol limonlu ve normal su...2 bardak yeşil çay

iyiki karataya başlamışım bu sayede siyah çay içmeyi azalttım hergün kupayla en az 10 tane içiyordum demir imde sınırın altında çıkıyordu hep 3 ay ilaçlarla biraz yükseliyor ilacın süresi bitince tekrar düşüyordu ...su içmeyi unutuyordum şimdi su ve limonlu su içmekten çay aklıma gelmiyor akşamlarıda 2 bardaklık yeşil çay demliyorum siyah çayı hafta sonları kahvaltıda 3 - 4 kupa falan içiyorum ...en kötü alışkanlığım siyah çay içmekti karatay sayesinde ondanda kurtuldum 40 senedir kimse kurtaramıyordu beni

listede yaparım menüde yazarım madem üye olduk herşey kabul yeterki zayıflayayım bugün sabah menemen salatalık zeytin peynir ve tarçınlı şahtere çayı içtim ama ben bunların öncesinde sabah kalkınca deve dikeni kapsülünü yarım çay bardağı su karışımı ile içtim ondan yarım saat sonrada maydonoz limon kürünü yaptım karaciğerimi temizlemem lazım az sonrada koşu bandımda 1 saat yürürüm mekiğimide çekerim benim pazrtesi 4. günüm olmuş olacak genede yazayımmı kilomu

Hayirli bir gün & Güzel bir hafta sonu diliyorum Karatay citirlari.

Sabah yurtdisi saati 10. uyandim. Fitnese gittim 1 saat spor yaptim. 1 km yürüdüm
Epey ter döktüm ins - cikarim pazartesiye. Kahvaltimida gec yaptim. Saat 12.00.
muz, 1 avuc badem, 2 dilim peynir, 10 tane cekirdeksiz zeytin. 1 pet su spordan önce. 1/2 pet suda spordan sonra ictim.
1 Ögünde bugun yapsam olurmu yogurtlu corbadan.
Hersey gönlünüzce olur ins.
Kahvaltimi gec yaptigim icin 2 ögün yeterli gelse keske. Cizelgemi yapmakta zorlaniyordum.
Sonunda tam olarak yapabildim Cok sükür. Benim metabolizma kaplumbaga gibi cok yavas, Kilo gec verip tez alanlardanim.

Son düzenleme:

ne güzel böyle kararlı olman çabana sağlık:))
buraya o kadar insan geldi gitti ki artık topiğin başından bu yana süregelen kuralları istikrarlı olarak uygulanmasını arzu ediyoruz
önceden 2 hafta menü yazdıktan sonra listeye giriliyordu yeni gelenlerin hevesini kırmamak için 1 hafta kararı almıştık sen haftanın yarısını geçtiğine göre 4 günlük kilo kaybınla girmek istersen pzt bildirimini yaparsın bicnv seni de listeye ekler

xc9 kullanıcısından alıntı arkadaşlar bu 3. yazışım

yarın liste hazırlama sırası yayınlayacağım pzt listede yer almak isteyenler düzenli menü bildirimi yapmak ve liste hazırlamayı kabul etmek durumundadır
liste hazırlamada öncelik yeni gelen arkadaşlarda olacaktır yeni gelenlerden katılmak isteyenlerin bana mesaj atmaları yada buradan el kaldırmaları yeterli olacaktır-

xc9 Özür canim. Inan görmedim. Yeni gördüm bu mesaji.
Canim sorun cizelge yapmamak degil benim acimdan. % leri tam ugyulayamak. Bu asamayida basaramamistim.
Ins yaparim bu kez.

Selam çıtırlar
Bugün nihayet regl oldum, buna rağmen sabah tartıda
68.8 çıktım.
Gözlerime inanamadım
Inşallah bu sefer olcak
O gaz 9,5 km yürüyüş yaptım
Geldim kkk yaptım
Şimdi arkadaşımla bulusmaya gidiyorum
Normalde siz olmasaniz aman nolcak birgün bozsam derdim
Ama bugün bozmucam diyeti inanıyorum
Unutmayin başarmak için çok nedenimiz var

Selam çıtırlar
Bugün nihayet regl oldum, buna rağmen sabah tartıda
68.8 çıktım.
Gözlerime inanamadım
Inşallah bu sefer olcak
O gaz 9,5 km yürüyüş yaptım
Geldim kkk yaptım
Şimdi arkadaşımla bulusmaya gidiyorum
Normalde siz olmasaniz aman nolcak birgün bozsam derdim
Ama bugün bozmucam diyeti inanıyorum
Unutmayin başarmak için çok nedenimiz var

selam hatunlar sabah 10 da yumurtasız kk bitirdim.az öncede bulgurlu biber dolması yaptım zeytinyağlı.öğlen tarhana çorbası be dolma yerim yanına da cacık şu spor olayına başlasam iyi olcakta işte.adetim bitsin.dışarısıda yağmurlu yürüsem :44:bahaneler gırla bende.bu pazartesi yüzümün güleceğini pek sanmıyorum açıkçası malum regl davuldan halliceyim

Harikasın aynen devam. yalnız yürüyüş süper gidiyo bu gidişle olimpiyatlara hazır olacaksın
Burası bence de en iyi motivasyon kaynağı

bende dün kıymalı bulgurlu biber dolması yanınada tarhana çorbası yapmıştım

xc9 Özür canim. Inan görmedim. Yeni gördüm bu mesaji.
Canim sorun cizelge yapmamak degil benim acimdan. % leri tam ugyulayamak. Bu asamayida basaramamistim.
Ins yaparim bu kez.

herkes yüzdesini hesaplıyor zaten sen de + ları - leri sıralayıp yayınlayacaksın hepsi bu

işte bu yüzden buradayız hangimizin gerçek hayatta 15 tane diyet arkadaşı var ki
yaşasın karatay kardeşliği:13:

kızlar bende bugun karatay dıyetıne basladım.110 kıloyum ıkı bucuk ay once dogum yaptım.daha once karatayla 20 kılo vermıstım.sımdı bır turlu kendımı motıve edemıyorum.umarım burda sızler ıle motıve olurum.benımde aranıza alırsanız sevınırım:))))))))

ayrıca bugun ku menumu de yazayım.sabah ıkı haslanmıs yumurta peynır zeytın salatalık ve domates yedım.5 saat sonra taze fasulye kavurması bır kase yogurt.daha aksam yemegımı yeemdım ama sadece salata yemeyı dusunuyorum peynırlı :)))))

slm kızlar

14.00 şekersiz kahve 6tane fındık

15.30 da 1tabak fasulye 1.5 tabak kısır yedim ama hala açım neden anlmadım :26::26:

Mrb kızlar ben de bugün başladım karataya
sabah:09:00 1 yumurta 2 sarılıydı :) köy yumurtası bulmam lazım kısa zamanda,1 domates,2 dilim peynir
14:00 nesfit 8 tane badem (yemek yapamadım işyerinde yemek için mısır gevreği yedim olurmu bilmiom)
16:30 1 kuru incir+şeftali yedim birazdan spora gitcem
nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum.

nesfit olmaz canım direk şekere dönüşür o diğerleri uygun da nesfit yeme onun yerine hiçbişey bulamasan yumurta haşlayıp ye ya da yanında götür iş yerinde haşlama imkanın yoksa. Bir de ara öğün yapma ve öğün aralarının en az 5 saat olmasına dikkat et. verdiğin menüdeki öğün araların kısa. bir de sana tavsiyem Canan Karatay'ın yazdığı karatay diyeti kitabını al. mantığı daha iyi oturacaktır.

Son düzenleme:

Hoşgeldin, bebeğini güle güle büyüt

hoşgeldin aramıza daha önce verdiysen şimdi de verirsin motivasyon için burada devamlı bulunmanı tavsiye ederim

slm kızlar

14.00 şekersiz kahve 6tane fındık

15.30 da 1tabak fasulye 1.5 tabak kısır yedim ama hala açım neden anlmadım :26::26:

bende de bazen böyle oluyor biraz kuruyemiş ye ayran iç

sen de hoşgeldin
karatayda hazır ve diyet light hiçbir ürüne yer yok ara öğün yok öğün araları en az 4 saat olacak meyve çok istersen günde 1 tane sabah kahvaltıda yenecek ki akşama kadar yakabilesin
hocanın kitaplarını oku veya videolarını izle ayrıntıları öğrenmen senin için iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…