Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar şu anda kendime işkence yapıyorum bbc de 2 sakallı adamın yemek programı var gezerek yemek yapıyorlar şu an avrupanın değişik ülkelerine gidip oranın en iyi fırınlarında en özel ekmekleri yapıyorlar ve tabi ki deniyorlarhepsi nefisti ama favorim norveçte yaptıkları ekşi mayalı ekmekti içine zeytin taze kekik ve z.yağı koydular nefis bişey oldu içine de bol tereyağını sürüp yediler
benim ekmek delisi kocam şu an öyle bi coşkuyla izliyor ki kalkıp ekşi mayalı ekmek aramaya gidecek diye korkuyorum
hedefime ulaşayım yiyeceğim ilk ekmek ekşi mayalı ekmek olacak tabi ki kaçamak olduğunu düşünerek dikkatli yiyeceğim ama kesin yiyeceğim
ekmeğin gi si neden yüksek ki oooffff

ayyy olamaz şimdi de belçikada çikolata yapıyorlar
bunlar çikolataysa bizim yiyemediklerimiz var ya onlar ne ola ki:26:

Son düzenleme:
sabah 11.30 da kkk yaptım.....

3 gibi 3 km leslie yaptım......

saat 4 ten sonra (kahvaltıdan 4.5 saat sonra) karnım acıkmaya başladı 5 e kadar zor dayandım 4 aydır ilk defa böyle oldu 10-11 saat aç kalır yinede acıkmazdım

akşam yemeğini erken yemiş oldum....tarhana çorbası,,,1 tane domates 1 tane biber dolması,1 tane köfte, salata ve yoğurt

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase yoğurt çorbası,4,5 kaşık kabak.

Akşam:birazdan uçakta uygun bir şey olursa yiyecemmmmmm:)

Kızlaaar çoooook yorgunum birazdan uçağa binecez,evden çıkana kadar canım çıktı onu yap bunu yap bittim.

sabah 11.00 kaşarlı omlet,salatalık, zeytin, 1bardak süt, yer fıstığı, gün kurusu kayısı

akşam 18.50 1 tabak kıymalı mercimek yemeği, 1 kase sebzeli bulgur pilavı, ayran

öğlen 60 dk yürüyüş bandında yürüdüm, yatmadan önce tekrar yürümeye niyetim var.

Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor. Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demişti, umarım zor olsa da erir.

İyi yolculuklar canım

Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor. Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demişti, umarım zor olsa da erir.

ben 8 kg ya yakın kg verdim göbeğimden dolayı aynı pantolonlar hala geliyor göbek pantolanları tutuyor ..kalça ve basen bol göbek tam sanki kg vermemiş gibi duruyorum...

Ögle yemegi Saat 15.00 1 tane salatalik, 1 tutam dereotu, 1 tutam kuzu kulagi hepsi bahcemden.
1 kase mercimerkli bulgur yogurtla kattim. 2 bardak yesil cay.

Aksam 2 kase kirmizi mercimek corbasi blenderden gecirilmemis. 1 Fincan kahve. 1 Dilim hazir tahin helvasi.

Hala acim ya.. Ne yesem..?? Kaseler o kadar da büyük degil. Su an 1 bardak yesil cay iciyorum.

law_yer kullanıcısından alıntı

Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor. Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demşti,
umarım zor olsa da erir.

Bende sizin gibi Ayni sorunu yasiyorum kizlar. Midem sis gibi .
Bir yerlerde hatami yapiyorum acaba diye düsünüyorum.??
Ben sporada gidiyorum. Acaba belime strec film mi sarsam spora giderken. ? Yan etkisi olmaz dimi Kizlar.??
Ben hamileliklerimde bile 70 kg gecmemistim. Bu Halim beni sinir ediyor ya..
Karatay diyetini yapiyorum & spora da gidiyorum haftada 4-5 gün.

Son düzenleme:
saat 7.30 salata yogurt ve yesıl fasulye ıle bugunku yemek faslını kapatmıs oldum ama kızlar bugun ılk gunden mı neden bılmıyorum ama vucudumda bı tıtreme var yemek yedıkten sonra daha cok oluyor sankı ıcım bosalıyor gıbı sanırım sekerım dusuyor (

ben 8 kg ya yakın kg verdim göbeğimden dolayı aynı pantolonlar hala geliyor göbek pantolanları tutuyor ..kalça ve basen bol göbek tam sanki kg vermemiş gibi duruyorum...

benimde aynı.basen hiç yok.36 bedene sığar ama beli sıkıyor.38 de daha rahat ediyorum.senin gibi beli tutuyor pantolonu.bu sefer kalça potluck yapıyor.en son göbek yağları eriyormuş.En güzeli sporla karınkaslarını sıkılaştırmak.Sporla diyeti desteklemek şart yani.

sivasın gülü
öğlen ve akşam yemeklerine booooolca salata ekle.koca bir tabak ye,midede çok yer kapladığı için çok tok tutuyor.Aç olunca kaçamaklara karşı daha zayıf düşüyoruz.sofrandan salata ve yoğurdu eksik etme,bolca ye.uzun sure tok tutuyor.

ilk günlerde herkeste böyle oluyor..Yılların beslenme sistemini vücut bir anda silip yenisine hemen alışamıyor.sabırlı olursan bir sure sonar vücut alışıyor ve aslında ne kadar çabuk doyuıyormuşum diyorsun.

canım streç filmin bel ağrısı böbrek ağrısı yaptığını pek çok yerde okudum.yapma bence.terleyip o ıslaklığın içinde kalmak banada pek sağlıklı gelmiyor.

[hayatdevamedecek;31735200]sivasın gülü
öğlen ve akşam yemeklerine booooolca salata ekle.koca bir tabak ye,midede çok yer kapladığı için çok tok tutuyor.Aç olunca kaçamaklara karşı daha zayıf düşüyoruz.sofrandan salata ve yoğurdu eksik etme,bolca ye.uzun sure tok tutuyor.

Hayatdevamedecek Canim ben kacamak yapmamaya kararliyim. Pazartesi günü - cikmak istiyorum 100 gr da olsa.
Yogurdu az önce yaptim. Gerekirse ac yatacagim. Ins dayanirim. 1 tabak kuzu kulagi salatasi yapmistim canim.
Salata beni doyurmuyor. Su an 2, bardak yesil cay iciyorum.

Son düzenleme:

canım bende diyet yaparken fark ettim ki ben işyerinde susadıkça çay içiyormuşum.su isteğimi çay sanıyormuşum. Çok tuhaf , kendime çok şaşırmıştım.suda içiyordum aslında .kışın günde1-1,5 lt içiyorumdur,yazın günde 2-3 litre.Diyet yapmasamda içiyordum yani,vücudum istiyordu.ama çoğu zaman boğaz kuruluğu hissini çayla gidermeye çalışıyormuşum.İşyerinde her an hazır çay oluyorya,hemen alıp içiyordum.evde her saniye çay olmuyor.Poşet çay asla içmem.Demleme çaysız bir kahvaltı beni mutlu etmez.
Diyet sürecinde yeşil çaya alıştım.Aktardan alıp, kendi demlediğim yeşil çay limon sıkınca bayağı lezzetli gelmeye başladı.Günde 1 kupa mutlaka içiyorum.

.........:birazdan uçakta uygun bir şey olursa yiyecemmmmmm:)

Kızlaaar çoooook yorgunum birazdan uçağa binecez,evden çıkana kadar canım çıktı onu yap bunu yap bittim.
iyi yolculuklar canım

...............Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor. Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demişti, umarım zor olsa da erir.

yaptığınız cardioyu karın hareketleriyle detekleyin çok faydasını görürsünüz cardio genel yağ yakımına yardımcı bölgesel egzersizler direkt o bölgeye etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…