3 gibi 3 km leslie yaptım......
....
Sabah:kkk
Öğlen:1 kase yoğurt çorbası,4,5 kaşık kabak.
Akşam:birazdan uçakta uygun bir şey olursa yiyecemmmmmm:)
Kızlaaar çoooook yorgunum birazdan uçağa binecez,evden çıkana kadar canım çıktı onu yap bunu yap bittim.
Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor.Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demişti, umarım zor olsa da erir.
ben 8 kg ya yakın kg verdim göbeğimden dolayı aynı pantolonlar hala geliyor göbek pantolanları tutuyor..kalça ve basen bol göbek tam sanki kg vermemiş gibi duruyorum...
ben 8 kg ya yakın kg verdim göbeğimden dolayı aynı pantolonlar hala geliyor göbek pantolanları tutuyor..kalça ve basen bol göbek tam sanki kg vermemiş gibi duruyorum...
Ögle yemegi Saat 15.00 1 tane salatalik, 1 tutam dereotu, 1 tutam kuzu kulagi hepsi bahcemden.
1 kase mercimerkli bulgur yogurtla kattim. 2 bardak yesil cay.
Aksam 2 kase kirmizi mercimek corbasi blenderden gecirilmemis. 1 Fincan kahve. 1 Dilim hazir tahin helvasi.
Hala acim ya.. Ne yesem..?? Kaseler o kadar da büyük degil. Su an 1 bardak yesil cay iciyorum.
law_yer kullanıcısından alıntı
Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor. Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demşti,
umarım zor olsa da erir.
Bende sizin gibi Ayni sorunu yasiyorum kizlar.Midem sis gibi .
Bir yerlerde hatami yapiyorum acaba diye düsünüyorum.??
Ben sporada gidiyorum. Acaba belime strec film mi sarsam spora giderken. ? Yan etkisi olmaz dimi Kizlar.??
Ben hamileliklerimde bile 70 kg gecmemistim. Bu Halim beni sinir ediyor ya..
saat 7.30 salata yogurt ve yesıl fasulye ıle bugunku yemek faslını kapatmıs oldumama kızlar bugun ılk gunden mı neden bılmıyorum ama vucudumda bı tıtreme var yemek yedıkten sonra daha cok oluyor sankı ıcım bosalıyor gıbı sanırım sekerım dusuyor (
selam kızlar
dünki menüm
sabah 11.30..... kkk
akşam 18.40....bol domatesli tarhana çorbası, 2 tane kıymalı dolma (1 biber,1 domates), 2 tane köfte, salata,yoğurt
bol limonlu ve normal su...2 bardak yeşil çay
iyiki karataya başlamışım bu sayede siyah çay içmeyi azalttım hergün kupayla en az 10 tane içiyordum demir imde sınırın altında çıkıyordu hep 3 ay ilaçlarla biraz yükseliyor ilacın süresi bitince tekrar düşüyordu ...su içmeyi unutuyordum şimdi su ve limonlu su içmekten çay aklıma gelmiyor akşamlarıda 2 bardaklık yeşil çay demliyorum siyah çayı hafta sonları kahvaltıda 3 - 4 kupa falan içiyorum ...en kötü alışkanlığım siyah çay içmekti karatay sayesinde ondanda kurtuldum 40 senedir kimse kurtaramıyordu beni
iyi yolculuklar canım.........:birazdan uçakta uygun bir şey olursa yiyecemmmmmm:)
Kızlaaar çoooook yorgunum birazdan uçağa binecez,evden çıkana kadar canım çıktı onu yap bunu yap bittim.
...............Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor.Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demişti, umarım zor olsa da erir.
yaptığınız cardioyu karın hareketleriyle detekleyin çok faydasını görürsünüz cardio genel yağ yakımına yardımcı bölgesel egzersizler direkt o bölgeye etki ediyorben 8 kg ya yakın kg verdim göbeğimden dolayı aynı pantolonlar hala geliyor göbek pantolanları tutuyor..kalça ve basen bol göbek tam sanki kg vermemiş gibi duruyorum...
Ögle yemegi Saat 15.00 1 tane salatalik, 1 tutam dereotu, 1 tutam kuzu kulagi hepsi bahcemden.
1 kase mercimerkli bulgur yogurtla kattim. 2 bardak yesil cay.
Aksam 2 kase kirmizi mercimek corbasi blenderden gecirilmemis. 1 Fincan kahve. 1 Dilim hazir tahin helvasi.
Hala acim ya.. Ne yesem..?? Kaseler o kadar da büyük degil. Su an 1 bardak yesil cay iciyorum.[QUOTE]
canım tahin helvası sadece balk yendiğinde yenebiliyor tahin omega 3 ün emilimini artırdığı için
saat 7.30 salata yogurt ve yesıl fasulye ıle bugunku yemek faslını kapatmıs oldumama kızlar bugun ılk gunden mı neden bılmıyorum ama vucudumda bı tıtreme var yemek yedıkten sonra daha cok oluyor sankı ıcım bosalıyor gıbı sanırım sekerım dusuyor (
ilk gün diyedir üstüne biraz kuruyemiş ve kurumeyve yiyebilirdin şimdi de biraz süt içebilirsin yarın böyle sorun yaşamazsın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?