iyi yolculuklar canım
yaptığınız cardioyu karın hareketleriyle detekleyin çok faydasını görürsünüz cardio genel yağ yakımına yardımcı bölgesel egzersizler direkt o bölgeye etki ediyor
Ögle yemegi Saat 15.00 1 tane salatalik, 1 tutam dereotu, 1 tutam kuzu kulagi hepsi bahcemden.
1 kase mercimerkli bulgur yogurtla kattim. 2 bardak yesil cay.
Aksam 2 kase kirmizi mercimek corbasi blenderden gecirilmemis. 1 Fincan kahve. 1 Dilim hazir tahin helvasi.
Hala acim ya.. Ne yesem..?? Kaseler o kadar da büyük degil. Su an 1 bardak yesil cay iciyorum.[QUOTE]
canım tahin helvası sadece balk yendiğinde yenebiliyor tahin omega 3 ün emilimini artırdığı için.
Ay hatami ettim. Ben yanlis anladim bu tahin olayini sanirim.
sana kolaylıklar diliyorum ayrıca firesiz gidişin için de
Teşekkürler cnmm
Bana kızanlar var,daha hedefime çok yolum olduğu halde; bu kadar yeter diyen de var.:) oysa herkes kendini bilir değil mi? Kulakları tıkayıp devam ediyorum...! zaten bu benim için bir rejim değil ki !! Bir yaşam tarzı oldu çok rahatım gastritim falan da kalmadı:)
Canım sana kolaylık diliyorum:) çoook geçmiş olsun kuzucuklarına...
Teşekkür ederim cnm.. Benim de çok yolum olmasına rağmen bana da yeter diyenler var cnm ..
canım senin bebeğin ne kadardı? hala doğduya gelenler olduğuna göre? 2 çocuk gerçekten zordur heralde, öyleki ben tek çocukla bile zorlanıyorum,hayat bazen gerçekten zor oluyor, rabbim kolaylık versin inşallah.. küçük bebekle işe başlamak zorunda olmanın zorluğunu ben de dün gibi hatırlıyorum, anne ve çalışan kadın olmak gerçekten zor, o yüzden oğlum yıllardır kardeş istemesine rağmen 2.ye cesaret edemedim bir türlü.. bebeğe bakacak biri varsa işi sorun etme, aslında iş yerinde dinleniyorsun.. tekrar kolay gelsin..
canmı o kadar umutsuz olma, ille de bozacağın anlamına gelmez.. menüde karataya uyumlu bişeyler mutlaka vardır, en azından salata, eğer yoksa karataya en uyumlusundan bir miktar ye.. ısrar olursa mideme dokunuyor falan de.. ama ne olursa olsun tatlıdan uzak dur..
Cnm çok zormuş gerçekten... Ben de 2. Yi oğlum çok istedi diye yaptım.. Ama çok yorulduğumu hissediyorum.. Bebeğe annem bakacak cnm ama öğretmenim ben okulda da çocuk olacak işim :) bakalım Allah yardımcım olsun artık :)
Benim büyük 6 ya girdi küçük 4,5 aylık cnm benim de 2 oğluş var... Kreşe giderlerse bu yıl rahatlatsın cnm ...allah kolaylık versin.Benimde 2,5 ve 4,5 yaşlarında iki oğlum var.büyüğü bu yıl anasınıfına başlıyor.küçüğüde kreşe vermeyi düşünüyorum.Bu sene rahatladım biraz.seninkiler ne kadar?
Canımm acayip gaza geldim ben de sana hayran kaldım .. Maşallah cnm ya .. Gerçekten motive oldum.. İnşallah Allah güç kuvvet verir.. Biri yeni olduğu için sanırım alışmaya çalışıyoruz.. Gerçekten 4 çocukla madalya takmak lazım cnm desteğin için sağol ..ben seni çok iyi anlıyorum canım tek başıma 3 tane çocuk büyüttüm 5 er yaş araları vardı..hem yoğun iş temposu, bide sorumsuz babaları vardı 4. çocukta oydu..gece 2 lere kadar koştururdum (koşturmaktan 60 kg yu geçmezdim iyi tarafı oydu) ne anne ne kaynana ne kardeş kimsem yoktu bi yarım saat şu çocuklara bakan olsada kafa dinlesem derdim o kadar ihtiyacım olurduki ama nerde...evden onlarla çıkar onlarla girerdim bide bakıcılara yemek taşırdım ..oğlum çok yaramazdı haftanın 3 günü şikayet için okula çağırırlardı sabah 7.30 da okula gider oradan 8.30 da işe yetişirdim millet gülerdi mesaiye okulda başlıyorsun diye ...(3 çocukla 2 yıllık açıköğretimi ikmale kalmadan 2 yılda bitirdim, ehliyet kursuna gittim, bilgisayar kursuna gittim, şeflik kursuna gittim çoğu kişi beni idolü olarak görür) çok şükür artık büyüdüler bu kadar koşturmaya rağmen hiç bir zaman kendimi bırakmadım ne giydiysem ona uygun takılarım ayakkabılarım herkes hayran kalırdı nasıl bu kadar çok şeyi yapıyorsun diye ...beyne ne verirsen onu alırsın çaresizim yorgunum dersen dahada zorda kalırsın ben hep kendimi motive ettim sende et herşeyin üstesinden gelirsin bu zorluklarda geçecek onlarda büyüyecek......geçen bir arkadaş diyet kaçınılmazsa zevkini çıkaracaksın demişti ya buda öyla bişey ..bu çocukları biz doğurduk biz büyüteceğiz o zaman zevkini çıkararak kendimizi sıkmadan hayata bağlanarak tadını çıkararak büyütmeliyiz..
allah kolaylık versin yardımcın olsun canım..fire vermediğin ve azmin içinde seni kutlarım
Sağol cnmmmhedef60 çok kolay gelsin telaşların.. Allah yardımcın olsun.
Ben de öğretmenim cnm ben de öğleciyim bu yıl liste hazırlamayı gerçekten akşama alırsak sanki dahA iyi olabilir cnm..selam kızlar listeyi yapacak ilk 3 belli olmuş.sıram gelince bende seve seve yaparım.bu arada benim aklıma birşey takıldı.neden pztesi?çalışanlar için zor olmaz mı işyerinden gelince anca yapabilir.ben öğretmenim pazartesi seminerlerimiz başlıyo.seminerler öğleye kadar gerçi ama normal çalışma saatine göre listeyi 5 ten önce hazırlayamam mesela.bazı çalışanlar daha geç çıkıyorlar işten.bunu pazar gününe alsak olurmu.tabi bu benim fikrim çoğununluk ne düşünürse o olur sonuçta.
bu arada öğle menüm
tarhana çorbası,haşlama tavuk ,yoğurt,1 avuç badem.yalnız kızlar adet dönemlerinde içime baygınlıklar geliyo bende kansızlık var,halsiz oluyorum.maalesef dünden beri çiğ badem atıştırıyorum aralarda.öpüldünüz
Geçmiş olsun cnm Allah şifavrsin ..Kızlar yarın akşam şehir dışına gidecem.ct sabahı tartı sonucumla; pt günü yarışmaya katılmayı düşünüyorum,bugün reglimin 1. Günü olmasına rağmen -300 çıktım:) yoğurt çorbaları işe yarıyor gibi.
Oğlum kurdeşen oldu3 gündür üzüntüden 300 gr vermiş olabilirim.iğneler ilaçlar fayda etmedi üniversiteye kaydını yaptıracaz,ev bakacaz... ben de oğluşumdan ayrılacam diye şimdiden kendimi kötü hissetmeye başladım
Gecmiş olsun cnmmmahzen77 beni farkettiğine sevindim canım 2 gündür hastaydım bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuşum dün bütün gün acildeydim
bugün biraz daha iyiyim ondan onceside psikolojim çok kotüydü tatilde 2 kilo alarak geri dondüm
tatilde calla devam etmedim ama leslie ve call biarada yapıcam başladım
sen devam ediyormusun calla
xc ben listeyi haftaya pzt mi yapıcam:79::79:
Hoşgeldin cnmmkızlar merhaba ben dün akşam üye oldum benide aranıza alırsaniz sevinirim maalesef ben çok kiloluyum 91 kilocuk bugün itibariyle karatay
diyetine başladım boy 160 yaş 32 mutlaka vermem lazım çünkü hem karaciğer yaglanmam var hemde dugunumuz lutfen benide gazlayin arada çünkü başka şekilde veremeyeceğimi biliyorum neyseki bugün bitti he sporumuda yaptım koşu bandında 1 saat 6d yürüdüm zor bir gündü artık bu kilolar gidinceye kadar kafanızı şisiririm hepinizi öptüm
arkadaşlar liste hazırlama sırası aşağıdadır bildirimnler pzt 14.00 e kadar yapılacaktır
yeni gelenler 1 hafta düzenli menü bildirimi yapmayı ve liste hazırlamayı kabul ederlerse pzt yarışmamıza katılabileceklerdir:13:
duyurulur...
1. bicnv 02.09.2013
2. yklm 09.09.2013
3. selmanınkızı 16.09.2013
4. hedef60 23.09.2013
5. elifce 30.09.2013
6. lawyer 07.10.2013
7. sivasıngülü 14.10.2013
8. calm 21.10.2013
9. haloson 28.10.2013
10. xc9 04.11.2013
11. felluz 11.11.2013
12. mahzen 18.11.2013
13. leneva 25.11.2013
14. gül 02.12.2013
15. akasya 09.12.2013
23 Eylül tamamdırr cnm bi de ben öğleciyim bu yıl okulda uzun teneffüste hazırlayamazsam akşam yapsam olur mu listeyi ..
[
Ben de öğretmenim cnm ben de öğleciyim bu yıl liste hazırlamayı gerçekten akşama alırsak sanki dahA iyi olabilir cnm..
23 Eylül tamamdırr cnm bi de ben öğleciyim bu yıl okulda uzun teneffüste hazırlayamazsam akşam yapsam olur mu listeyi ..
lıste nasıl hazırlanıyor bılmıyorum yardımcı olursanız tamam kabul edıyorum
Arkadaslar herkese merhaba.Bi suredir forumu takip ediyorum ilk defa yazmaya karar verdim.Birbirinize olan desteginiz cok hosuma gitti.Karatay diyetine ben de baslamak istiyorum.6,5 aylik bi kizim var tabi dogumdan kalan kilolarim daSizlerin de onerileriyle basarmak istiyorum.10-15 kilo arasi fazlam var. Cok zor biliyorum ama desteginizle olacagina inaniyorum
hoşgeldin aramıza hocanın kitabını okumanı veya videolarını izlemeni tavsiye ederim ayrıntıları öğrenmen iyi olacaktır kolay gelsim
Arkadaslar 30 agustosta Yesil elmayi izleyenler oldumu.? Oktay usta kabak kizartmasimi ne yapmisti enfes duruyordu.
Ben son anda gördüm Google amca dan aradim ama bulamadim. Bahcemde cok kabak var kizlar.
saat 7.30 salata yogurt ve yesıl fasulye ıle bugunku yemek faslını kapatmıs oldumama kızlar bugun ılk gunden mı neden bılmıyorum ama vucudumda bı tıtreme var yemek yedıkten sonra daha cok oluyor sankı ıcım bosalıyor gıbı sanırım sekerım dusuyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?