Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dun gittigim fiyaskolu ogle yemegi davetinden sonra tabii ki aksama hicbir sey yemeden sadece bol su ictim. Yatmadan once tartildigimda ise soklari yasadim resmen. 1,5 kg almisiiiim! Karatay'in 2. gunu devasa bir kacamak yaptim ve sonuc bu! Oysaki ilk gun yarim kilo vermistim. Ustune 1 kg da artim oldu simdiiii. Kesinlikle kacamak yok bundan boyle...

Gece annem 6 gunler icin beni de uyandirdi sahura. Cunku Sevval ayinin bitmesine tam bir hafta kaldi ve benim tutmak istedigim daha 3 gunum var. Insaallah tutabilirim.

Sahur;
2 bardak cay
Peynir
domates
Findik
Bol su

Yumurta yapacak vakit yoktu maalesef. Ve zaten karnim cok dolu oldugu icin az yemem bile yetti. Tabii annem yine illa ekmek yemem icin biraz israr etti ama cok ustume gelmedi sagolsun, gece gece kavga etmek istemedi sanirim. Ama yine de C vitamini takviyesi icirtti. Karatay'a aykiri degil arkadaslar, degil mi?

Iftar;
1 kucuk yas hurma
Mercimek corbasi
1 Etli kabak dolmasi
Yarim etli kirmizi biber dolmasi
Bol marul ve maydanoz
Bir avuc findik
Kirmizi biberli tereyag soslu yogurtlu kabak salatasi
Ve cok az peynir

Bu kabak salatasina bayiliyoruuuum! :) Uzerine doktugum sosla tipki manti yiyormusum gibi geldi. Isteyen olursa tarif verebilirim.

Son düzenleme:

sabah
kkk
45 dk pilates

akşam
1 tabak t.fasülye
1 kase ayranlı çorba
bunları yeyince doymadım
1 tabak salatanın içine 1 kk peynir ve tam 20 zeytin koyup yedim
sonra canım tatlı bişey istedi sabahtan kalan 10 badem 10 k.üzümü yedim
1 saat yürüyüş
3 lt su

Arkadaslar 30 agustosta Yesil elmayi izleyenler oldumu.? Oktay usta kabak kizartmasimi ne yapmisti enfes duruyordu.
Ben son anda gördüm Google amca dan aradim ama bulamadim. Bahcemde cok kabak var kizlar.

Son düzenleme:
sivasıngülü
canım sen akşam bişey yememişsinki 2 kase çorba neyine yeter açsan yoğurt ye süt ayran iç hem yağ yakımını hızlandırır

kimmik
kabak salatanın tarifine bi bakayım evde hazır kabak varken

tabiki böyle durumlar sorun olmaz kendinizi kasmayın hazırlayacağın gün hangi saatte yayınlayacağını söylersin hepimiz bekleriz
daha önce sırası gelenlerin bazıları bi açıklama yapmadan gidiyorlardı beklememek için o sırada uygun olan listeyi tparlıyordu

Son düzenleme:
[xc9;31735645]sivasıngülü
canım sen akşam bişey yememişsinki 2 kase çorba neyine yeter açsan yoğurt ye süt ayran iç hem yağ yakımını hızlandırır.

Canim yogurdu bugün yaptim. Yarin yiyebilirim. 1 bardak süt iceyim bari. Pazartesi - cikmak icin az yedim.

1-2 tane kabagin dis kisimlarini bicagi surte surte kaziyoruz. Sonra yikayip rende yapiyoruz. Tavaya kabaklari ekleyip acik ateste kavuruyoruz. Yumusamaya baslayinca icine biraz zeytinyagi ve tuz ekleyip karistiriyoruz. Agzini kapatip ateste suyunu salmasini bekliyoruz. Kabaklar iyice yumusayinca kapagini acip suyunu cekmesini sagliyoruz. Suyunu cektikten sonra ocaktan aliyoruz. Diger yandan yeteri kadar yogurdu icine kiyilmis sarimsak ekleyerek karistiriyoruz ve servis tabagina aldigimiz kabaklarin ustune dokuyoruz. Ote yandan bir miktar tereyagini cezve gibi bir yerde eritip, pulbiber ve istenirse yarim cay kasigi domates salcasini ilave edip sosu elde ediyoruz. Sicak sicak yogurdun ustune dokuyoruz.
Afiyet olsun.

Bence manti gibi guzel... :)))

Arkadaslar herkese merhaba.Bi suredir forumu takip ediyorum ilk defa yazmaya karar verdim.Birbirinize olan desteginiz cok hosuma gitti.Karatay diyetine ben de baslamak istiyorum.6,5 aylik bi kizim var tabi dogumdan kalan kilolarim da Sizlerin de onerileriyle basarmak istiyorum.10-15 kilo arasi fazlam var. Cok zor biliyorum ama desteginizle olacagina inaniyorum

hoşgeldin aramıza hocanın kitabını okumanı veya videolarını izlemeni tavsiye ederim ayrıntıları öğrenmen iyi olacaktır kolay gelsim

hoşgeldin aramıza hocanın kitabını okumanı veya videolarını izlemeni tavsiye ederim ayrıntıları öğrenmen iyi olacaktır kolay gelsim

Hosbulduk :) Henuz kitabi alamadim ama videolari izliyorum firsat buldukca. Benim sorunum aksam atistirmalari onlardan kurtulmam lazim biran evvel. Birde forumdaki ornek menuleri okuyorum da mesela salata istedigimiz kadar mi yeniyor? Bi tabak yemek deniyo bi olcusu var mi? Gunde ne kadar ceviz- findik yeniyo? Kitapta bunlar detayli anlatiliyor mu acaba? Sorular fazla oldu galiba

Ben de öğretmenim cnm ben de öğleciyim bu yıl liste hazırlamayı gerçekten akşama alırsak sanki dahA iyi olabilir cnm..

benim okul tam gün maalesef canım sabahçı yada öğlenci olmayı çok isterdim açıkçası.4 gibi falan evde oluyorum yemek çocuk derken mecbur akşama kalır liste.ama arkadaşlar anlayışlı sorun olmaz zaten.kaçıncı sınıfları okutuyorsun ben 4 e geçirdim bıcırıkları elimde büyüdüler:))

öncelikle hoşgeldiniz...geçenlerde karatay hoca bir programda titreme varsa en az 10 -15 zeytin yerseniz bişeyiniz kalmaz demişti
zeytine ağırlık verin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…