Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çocuk büyütme yazını okudum da.Benimde idolümsün.
Ben kendimi çok çabuk koyveriyorum.Çocuklar olmadan once makyajsız aslaaaaaaa okula gitmezdim ama şimdi törenlerde özel günlerde falan yapıyorum.Bizim okulda herkes çok bakımlı.Onlara bakınca kendime çekidüzen vermem gerektiğine karar veriyorum ama uygulama aşaması pek başarılı olmuyor....
Bende 2 çocukla bütün işlerimi kendim halletmeye çalışıyorum.Eşim yardımcı oluyor,o yüzden ikisini peşpeşe büyüteyim aradan çıksın,birlikte arkadaş olsunlar diye düşündüm ama bütün sorumluluk genelde bende oluyor.Eşimde çocuk bakmak öncelikle kadının görevidir,ben bakmak zorunda değilim kendim istediğim için yardımcı oluyorum fikri hakim.... Daha çooooooooooooook çocuk istiyor ama , bu koşullarda hangi aklı başında insan yaparki.
bizim okulda 50 yaşına merdiven dayamış bir bayan hoca var.senin yazını okuyunca o geldi gözümün önüne.Biz 30 luk gençleri 100 kere cebinden çıkarır valla.Bayağı kilosu var ama o kiloyu öyle bir taşıyor ki,ona yakışıyor resmen...geçen sene ben zayıflayınca sormuştu.Bende onu karaty için bayağı gaza getirmiştim.tam uygulayamadı ama spor falaan yapmaya çalışıyormuş...karata diyeti kafasına yetıyor zaten...

Evet, aksam bir sey atistirmamamiz gerekiyor. Aksam saat en gec 8'den sonra agzimiza kati hicbir sey sokmamamiz lazim. Sadece sivi tuketebiliriz, tabii ki hazir icecekler degil.
Salata ve diger her turlu et ve tencere yemegi doyana kadar istenilen olcude yenebilir. Onemli olan su ki, halsizlige neden olacak bir acliga mahal vermemeliyiz. Yasak gidalar disinda, digerlerinden istedigimiz kadar yiyebiliriz.
Kuruyemis her ogun 1 avuc yenmeli. Ayrica aralarda cok acikma olursa yine yogurtla birlikte bir avuc yenebilir. Findik fistik yiyerek ayni zamanda ekmek istegimizi de bastirmis oluyoruz. Kuruyemis yedigimiz zaman kahvalti icin yaninda mutlaka peynir, zeytin veya aksam ve ara ogunler icin yogurt yemeliyiz ya da ayran icmeliyiz. Tek basina yememeye ozen gostermeliyiz.

Çok teşekkürler,maalesef öyle herkes bir tarafa gidiyor alışacam sanırım; mecbuuuuuuur:)

Geçmiş olsun için teşekkürler:)
Akşam uçakta küçük peynirli bir sandviç yedim mecburen,başka bir şey yoktu ve hayatta kalabilmek için onu yemek zorundaydım kızlar:))
Az önce kalacağımız eve geldik ve yiyecek bir şey yok.(öğrenci evi ve şimdi tatildeler)eşim ne yapıp edip bir market bulup bir şeyler alıp geldi oğlumla bir güzel yediler.bense güzel leptinimi bozmaya hiç niyetli değilim:)

Yarın oğlumun kampüsünün bulunduğu yer silivriye gidecez..pt günü üniversiteli olacak oğluşum..

Ben bu yıl birinci sınıfa başladım .. En baştan başladık yani.. Kolay bir yıl diliyorum.. listede Süreç önemli değilmiş akşam da yapabilirmişiz listeyi ..
canım bende anasınıfı öğretmeniyim.Benimkiler hiç büyümüyor :)))))

:)))

Hayırlı olsun cnm.. Mezuniyetini de aynı mutlulukla yaşayın inşallah...
Aşıla o zaman hemen karatayı.. Ben her gördüğüme anlatıyorum.. Gerçekten arkadaşın azmine hayran kalmamak mümkün mü
Peki şeker teşekkürler.. Biz gitmiyoruz kiloları versek bileeee :))

Hoşgeldin cnm benim de 4,5 aylık oğlum var 2 ayda 15 kilo oldu cnm yarın 17 kilo olacak inşallah .. Daha gidecek bu kadardan fazla kilom var.. İnan bana gidiyor.. Sadece İnan.. Kitabını mutlaka oku forumda da herkes yardımcı zaten.. Sonuna kadar desteğizz

Günaydın arkadaşlar

Ben geldim İşler şimdilik bitti ama biz de bittik.. Eşyaları taşıdık, evi temizledik ve teslim ettik, bu arada Karatay yalan oldu tabi ki.. Eşimle yorgunluğumuzu gece tırtıklamalarıyla atmaya çalıştık Nankör tartı hemen gereğini yaptı tabi Bugün yeni bir başlangıcı yapıyorum bilmem kaçıncı kere Şimdi bir geçmişe göz atayım bu arada 1-2 ay boyunca bir otel odasında kalacağız , tabi mutfak-yemek hep sıkıntı olacak, kahvaltı sorun değil ama diğer öğünler için alternatif önerileri olan var mı arkadaşlar? Sürekli dışarda yemek mümkün değil, hem güzel yemek yok hem karataya uyarlamak sıkıntılı dışarda.. Önerilerinizi bekliyorum

güzel ve bol leptinli bir pazar dilerim herkese.
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. inşallah hepimiz hep birlikte başaracağız.

kızlar önce dünü anlatayım. arkadaşımla buluşmaya giderken yazmıştım size en son. normalde biz arkadaşımla birlikte bişeyler yemeyi çok severiz. ancak buluştuğumuzda ben kkk yeni yaptığım için tıka basa toktum. o ise açmış. gittim. dedim ben 5-6 saat sonra yiyebilirim. ısrar etti tabi hep o yerken tadına dahi bakayım diye ama hayır dedim. BAŞARDIM kızlar.
sonra çay içerken KKK yı 11:00 de yaptığımdan acıkmaya başlamıştım.
arkadaşım çayın yanına çok güzel bir havuçlu pasta aldı. neyse bana da tadına bak dedi. ben de hayır dedim. küserim diyince çatalın ucuyla bakmak durumunda kaldım. tadı aşırı tatlı geldi. ve canım devamını istemedi.
geçtiğimiz yıl aynı şeyi eşimin ablası yapmıştı. bize geldiğinde o geldi diye birsürü şey yapmıştım ve tatlıdan sadece 1 çay kaşığı yemişti.
ama ben davranışını abartı bulmuştum. gerçekten haklıymış. diyet bozulmayacaksa BOZULMAMALIYMIŞ. benim eskiden yaptığım gibi bugün yesem nolcaklarla olmuyormuş.

dünkü menüm

SABAH 11:00 KKK + kuruyemiş
ÖĞLEN yok
AKŞAM 19:30 1 tabak taze fasulye, bol salata, yoğurt
bol su, bol çay

günaydın akasyacım, geçmiş olsun
güzel bir dinlenin.
1-2 ay otel odası zor olur, evinizin teslimini mi bekleyeceksiniz?
senin için öneri düşüncem canım.

bu arada günlerdir yürüyüşe ara vermedim hiç dünkü 9,5 kmden sonra bir de regl olduğum için bugün yürümemek planım. ama yine erkenden uyandım ve içim gidiyor şu anda yürüyüş yapmak için vücut öyle alışmış ki.
bakalım belki akşama yürürüm.

bugün arkadaşıma kahvaltıya gideceğiz.
inşallah bozmam kızlar
ptsi tartısını etkileyecek birşey yapmak istemem.

Mahzen hoşgeldin canım, nasıl geçti memleket tatili?

Felluz tebrik ederim, Allah kavuştursun

xc9, beni listenin sonuna yazdığın için çok teşekkür ederim, bana en uygun zamanı şıp diye seçmişsin İnşallah o gün listeyi yaparken kendime 55 kg. falan yazarım.. Çok mu ütopik oldu ne

Bence böyle olmak tersi olmaktan daha iyidir canım, benim belim 36 beden ama basenler ya da kalça daha fazla, oraya göre birşey aldığım zaman bel çuval gibi kalıyor, herşey ya terziye gidiyor ya çok bol üstlerle belimdeki potluğu kapatmaya çalışıyorum, çok çirkin duruyor

Canım ince bir dilim ekşi maya bol tereyağ ile yenebilir, ye 1 dilim.. Ankara ziyaretinde fırsatın olursa devrek ya da mengen ekşi mayalı ekmeğini al derim, enfes birşey

Süper, tebrik ederim canım.. O kadar nasıl yürüdün Ben de hep birgünden birşey olmaz diyerek istikrar tutturamıyorum, buradan uzak düşmemek gerek..

Hoşgeldin canım, emzirme dönemi extra 500 kalori cepte günlük, fırsatını çok iyi değerlendirebilirsin

Canım, öğünlerine biraz daha protein eklesen hem acıkmalara, kaçamaklara engel oluyor hem de kilo verişini hızlandırıyor, sen hangi ülkedeydin böyle bahçende kuzu kulağı falan yetiştirebilicek?

gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım.yumurta peynır ve salatalık domatesle.dun basladım ama sabah tartıldım.gercekten mutlu oldum ınsallah bu hızla gıderse ıse baslamaya baya kılo vermıs olacam bakalım 1 ay 7 gun var ıse baslamama :))))

[Hoşgeldin canım, emzirme dönemi extra 500 kalori cepte günlük, fırsatını çok iyi değerlendirebilirsin

canım cok randımanlı emzıremıyorum malesef.dogum yaptıgımdan berı sutum bır turlu artmadı sabırla artacagı gunu beklıyorum

Akasyacım Hoşgeldin .. Sabah sağlam kahvaltı yaparsan her şey yoluna girer eminim ki , kuruyemiş bulundur yanında, akşam yemek konusunu be yapabilirsin bilmiyorum ..
Evet cnm insanı ısrarlar bitiriyor. Ama bir hayır dedi mi gerisi geliyor.. Bi de annelerin ve kıramayacağın insanların ısrarı olmasa.. Neyse azimliyizz başaracağız ..
Kahvaltıda cıslardan uzak durursan aslında en güzel şey misafirliğe kahvaltıda gitmek .. Sana güveniyorum... :)

İşe başlayınca gör bak çok fark edecek. Ben de yarın başlıyorum.. Herkes şaşıracak sanırım 17 kilo gitti ortalama...

günaydın arkadaşlar ben eski karataycılardanım bu diyetin, yaşam şeklinin detaylarını cok iyi biliyorum 3ay boyunca istikrarlı yaptım daha sonrada devam ettirdim3 ayda 10kg verdim 70den 61kiloya düştüm.bu geçenseneki kilomdu suanki kilom 67.500 ramazanda kilo aldım yaz tatilinde evde çalışmıyordum ekmek,tatlı felan aldım.5kilo fazlam var ve göbek sorunum var cok rahatsız oluyorum burada olmak insanı cok motive ediyor günlük menülerimi yazıp aaranızda olmak istiyorum..herkese iyi pazarlar..

bende karatayla 2011 de 20 kılo vermıstım.sonra hamıle kalınca gerı aldım.ve sımıdı tekrardan verecegıme ınanıyorum.gercekten burası motıve edıyor ya bole gozlerım ısıldadı mutlu oldum.bır aydır ugrasıyorum vermeye ama ılk defa verecegıme ınancım arttı.aslında cok fazlam var suan 108 kıloyum ama ılk hedefım su bır ay ıcerısınde 10 kılo vermek en azından ıse baslarken motıve bı sekılde baslamak ıstıyorum.kendıme guvenım gelsın ıstıyorum.ve bunu yapacagıma ınancım arttı.tskler kızlarr

bu arada dun baslamıstım ıkı gunde ıkı kılo gıttı tabı bunların hepsı kılo degıl sıslıklerım vardı onlar gıttı cok rahatladı vucudum bu sabah ıtıbarıyle 108 kılo oldum

işlerini bitirmişsin gözün aydın sana tavsiyeye gerek yok sen gereğini yaparsın eski karataycısın ne de olsa

kahvaltılı misafirlik de hiç bozmazsın korkma sen iyi bi karataycısın
yürüyüşünü de bence mutlaka yap ben reglken bile 40 derece + % 90 nemde hep yürüdüm bu zamanlarda yürümek daha iyi geliyor rahatlatıyor insanı

hahahahaa umarım dediğin gibi olur ama 55 olsan da listeyi yaparsın ona göre
bulursam alırım ama düğünden sonra yerim önceden yeyip de şişmeye hiç niyetim yok

karatay ona da iyi gelecektir göreceksin daha önce olumlu sonuç alanlar yazmıştı suyu ihmal etme maydnoz bol ye

hoşgeldin aramıza daha önce başardıysan yine başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…