Benim sorunum aksam atistirmalari onlardan kurtulmam lazim biran evvel. Birde forumdaki ornek menuleri okuyorum da mesela salata istedigimiz kadar mi yeniyor? Bi tabak yemek deniyo bi olcusu var mi? Gunde ne kadar ceviz- findik yeniyo? Kitapta bunlar detayli anlatiliyor mu acaba? Sorular fazla oldu galiba
Çok teşekkürler,maalesef öyle herkes bir tarafa gidiyorgeçmiş olsun canım...bunlar güzel ayrılıklar allah diplomasınıda gösterir inşallah......benim oğlum Azerbaycan 'da, kızım İstanbul'da ben Ankara'dayım çocuklar büyüyünce aile dağılıyor..
Ben bu yıl birinci sınıfa başladım .. En baştan başladık yani.. Kolay bir yıl diliyorum.. listede Süreç önemli değilmiş akşam da yapabilirmişiz listeyi ..Ben de öğretmenim cnm ben de öğleciyim bu yıl liste hazırlamayı gerçekten akşama alırsak sanki dahA iyi olabilir cnm..
benim okul tam gün maalesef canım sabahçı yada öğlenci olmayı çok isterdim açıkçası.4 gibi falan evde oluyorum yemek çocuk derken mecbur akşama kalır liste.ama arkadaşlar anlayışlı sorun olmaz zaten.kaçıncı sınıfları okutuyorsun ben 4 e geçirdim bıcırıkları elimde büyüdüler:))
canım bende anasınıfı öğretmeniyim.Benimkiler hiç büyümüyor :)))))
Hayırlı olsun cnm.. Mezuniyetini de aynı mutlulukla yaşayın inşallah...Geçmiş olsun için teşekkürler:)
Akşam uçakta küçük peynirli bir sandviç yedim mecburen,başka bir şey yoktu ve hayatta kalabilmek için onu yemek zorundaydım kızlar:))
Az önce kalacağımız eve geldik ve yiyecek bir şey yok.(öğrenci evi ve şimdi tatildeler)eşim ne yapıp edip bir market bulup bir şeyler alıp geldi oğlumla bir güzel yediler.bense güzel leptinimi bozmaya hiç niyetli değilim:)
Yarın oğlumun kampüsünün bulunduğu yer silivriye gidecez..pt günü üniversiteli olacak oğluşum..
Aşıla o zaman hemen karatayı.. Ben her gördüğüme anlatıyorum.. Gerçekten arkadaşın azmine hayran kalmamak mümkün müçocuk büyütme yazını okudum da.Benimde idolümsün.
Ben kendimi çok çabuk koyveriyorum.Çocuklar olmadan once makyajsız aslaaaaaaa okula gitmezdim ama şimdi törenlerde özel günlerde falan yapıyorum.Bizim okulda herkes çok bakımlı.Onlara bakınca kendime çekidüzen vermem gerektiğine karar veriyorum ama uygulama aşaması pek başarılı olmuyor....
Bende 2 çocukla bütün işlerimi kendim halletmeye çalışıyorum.Eşim yardımcı oluyor,o yüzden ikisini peşpeşe büyüteyim aradan çıksın,birlikte arkadaş olsunlar diye düşündüm ama bütün sorumluluk genelde bende oluyor.Eşimde çocuk bakmak öncelikle kadının görevidir,ben bakmak zorunda değilim kendim istediğim için yardımcı oluyorum fikri hakim.... Daha çooooooooooooook çocuk istiyor ama , bu koşullarda hangi aklı başında insan yaparki.
bizim okulda 50 yaşına merdiven dayamış bir bayan hoca var.senin yazını okuyunca o geldi gözümün önüne.Biz 30 luk gençleri 100 kere cebinden çıkarır valla.Bayağı kilosu var ama o kiloyu öyle bir taşıyor ki,ona yakışıyor resmen...geçen sene ben zayıflayınca sormuştu.Bende onu karaty için bayağı gaza getirmiştim.tam uygulayamadı ama spor falaan yapmaya çalışıyormuş...karata diyeti kafasına yetıyor zaten...
Peki şeker teşekkürler.. Biz gitmiyoruz kiloları versek bileeee :))tabiki böyle durumlar sorun olmaz kendinizi kasmayın hazırlayacağın gün hangi saatte yayınlayacağını söylersin hepimiz bekleriz
daha önce sırası gelenlerin bazıları bi açıklama yapmadan gidiyorlardı beklememek için o sırada uygun olan listeyi tparlıyordu
Arkadaslar herkese merhaba.Bi suredir forumu takip ediyorum ilk defa yazmaya karar verdim.Birbirinize olan desteginiz cok hosuma gitti.Karatay diyetine ben de baslamak istiyorum.6,5 aylik bi kizim var tabi dogumdan kalan kilolarim daSizlerin de onerileriyle basarmak istiyorum.10-15 kilo arasi fazlam var. Cok zor biliyorum ama desteginizle olacagina inaniyorum
Günaydın arkadaşlar
Ben geldimİşler şimdilik bitti ama biz de bittik.. Eşyaları taşıdık, evi temizledik ve teslim ettik, bu arada Karatay yalan oldu tabi ki.. Eşimle yorgunluğumuzu gece tırtıklamalarıyla atmaya çalıştık Nankör tartı hemen gereğini yaptı tabi Bugün yeni bir başlangıcı yapıyorum bilmem kaçıncı kere Şimdi bir geçmişe göz atayım bu arada 1-2 ay boyunca bir otel odasında kalacağız , tabi mutfak-yemek hep sıkıntı olacak, kahvaltı sorun değil ama diğer öğünler için alternatif önerileri olan var mı arkadaşlar? Sürekli dışarda yemek mümkün değil, hem güzel yemek yok hem karataya uyarlamak sıkıntılı dışarda.. Önerilerinizi bekliyorum
benimde aynı.basen hiç yok.36 bedene sığar ama beli sıkıyor.38 de daha rahat ediyorum.senin gibi beli tutuyor pantolonu.bu sefer kalça potluck yapıyor.en son göbek yağları eriyormuş.En güzeli sporla karınkaslarını sıkılaştırmak.Sporla diyeti desteklemek şart yani.
kızlar şu anda kendime işkence yapıyorumbbc de 2 sakallı adamın yemek programı var gezerek yemek yapıyorlar şu an avrupanın değişik ülkelerine gidip oranın en iyi fırınlarında en özel ekmekleri yapıyorlar ve tabi ki deniyorlar hepsi nefisti ama favorim norveçte yaptıkları ekşi mayalı ekmekti içine zeytin taze kekik ve z.yağı koydular nefis bişey oldu içine de bol tereyağını sürüp yediler
benim ekmek delisi kocam şu an öyle bi coşkuyla izliyor ki kalkıp ekşi mayalı ekmek aramaya gidecek diye korkuyorum
hedefime ulaşayım yiyeceğim ilk ekmek ekşi mayalı ekmek olacak tabi ki kaçamak olduğunu düşünerek dikkatli yiyeceğim ama kesin yiyeceğim
ekmeğin gi si neden yüksek ki oooffff
ayyy olamaz şimdi de belçikada çikolata yapıyorlar
bunlar çikolataysa bizim yiyemediklerimiz var ya onlar ne ola ki:26:
Selam çıtırlar
Bugün nihayet regl oldum, buna rağmen sabah tartıda
68.8 çıktım.
Gözlerime inanamadım
Inşallah bu sefer olcak
O gaz 9,5 km yürüyüş yaptım
Geldim kkk yaptım
Şimdi arkadaşımla bulusmaya gidiyorum
Normalde siz olmasaniz aman nolcak birgün bozsam derdim
Ama bugün bozmucam diyeti inanıyorum
Unutmayin başarmak için çok nedenimiz var
kızlar bende bugun karatay dıyetıne basladım.110 kıloyum ıkı bucuk ay once dogum yaptım.daha once karatayla 20 kılo vermıstım.sımdı bır turlu kendımı motıve edemıyorum.umarım burda sızler ıle motıve olurum.benımde aranıza alırsanız sevınırım:))))))))
Hayirli bir gün & Güzel bir hafta sonu diliyorum Karatay citirlari.
Sabah yurtdisi saati 10. uyandim. Fitnese gittim 1 saat spor yaptim. 1 km yürüdüm
Epey ter döktüm ins - cikarim pazartesiye. Kahvaltimida gec yaptim. Saat 12.00.
muz, 1 avuc badem, 2 dilim peynir, 10 tane cekirdeksiz zeytin. 1 pet su spordan önce. 1/2 pet suda spordan sonra ictim.
1 Ögünde bugun yapsam olurmu yogurtlu corbadan.
Hersey gönlünüzce olur ins.
Kahvaltimi gec yaptigim icin 2 ögün yeterli gelse keske. Cizelgemi yapmakta zorlaniyordum.
Sonunda tam olarak yapabildim Cok sükür. Benim metabolizma kaplumbaga gibi cok yavas, Kilo gec verip tez alanlardanim.
Akasyacım Hoşgeldin .. Sabah sağlam kahvaltı yaparsan her şey yoluna girer eminim ki , kuruyemiş bulundur yanında, akşam yemek konusunu be yapabilirsin bilmiyorum ..Günaydın arkadaşlar
Ben geldimİşler şimdilik bitti ama biz de bittik.. Eşyaları taşıdık, evi temizledik ve teslim ettik, bu arada Karatay yalan oldu tabi ki.. Eşimle yorgunluğumuzu gece tırtıklamalarıyla atmaya çalıştık Nankör tartı hemen gereğini yaptı tabi Bugün yeni bir başlangıcı yapıyorum bilmem kaçıncı kere Şimdi bir geçmişe göz atayım bu arada 1-2 ay boyunca bir otel odasında kalacağız , tabi mutfak-yemek hep sıkıntı olacak, kahvaltı sorun değil ama diğer öğünler için alternatif önerileri olan var mı arkadaşlar? Sürekli dışarda yemek mümkün değil, hem güzel yemek yok hem karataya uyarlamak sıkıntılı dışarda.. Önerilerinizi bekliyorum
Evet cnm insanı ısrarlar bitiriyor. Ama bir hayır dedi mi gerisi geliyor.. Bi de annelerin ve kıramayacağın insanların ısrarı olmasa.. Neyse azimliyizz başaracağız ..güzel ve bol leptinli bir pazar dilerim herkese.
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. inşallah hepimiz hep birlikte başaracağız.
kızlar önce dünü anlatayım. arkadaşımla buluşmaya giderken yazmıştım size en son. normalde biz arkadaşımla birlikte bişeyler yemeyi çok severiz. ancak buluştuğumuzda ben kkk yeni yaptığım için tıka basa toktum. o ise açmış. gittim. dedim ben 5-6 saat sonra yiyebilirim. ısrar etti tabi hep o yerken tadına dahi bakayım diye ama hayır dedim. BAŞARDIM kızlar.
sonra çay içerken KKK yı 11:00 de yaptığımdan acıkmaya başlamıştım.
arkadaşım çayın yanına çok güzel bir havuçlu pasta aldı. neyse bana da tadına bak dedi. ben de hayır dedim. küserim diyince çatalın ucuyla bakmak durumunda kaldım. tadı aşırı tatlı geldi. ve canım devamını istemedi.
geçtiğimiz yıl aynı şeyi eşimin ablası yapmıştı. bize geldiğinde o geldi diye birsürü şey yapmıştım ve tatlıdan sadece 1 çay kaşığı yemişti.
ama ben davranışını abartı bulmuştum. gerçekten haklıymış. diyet bozulmayacaksa BOZULMAMALIYMIŞ. benim eskiden yaptığım gibi bugün yesem nolcaklarla olmuyormuş.
dünkü menüm
SABAH 11:00 KKK + kuruyemiş
ÖĞLEN yok
AKŞAM 19:30 1 tabak taze fasulye, bol salata, yoğurt
bol su, bol çay
Kahvaltıda cıslardan uzak durursan aslında en güzel şey misafirliğe kahvaltıda gitmek .. Sana güveniyorum... :)bu arada günlerdir yürüyüşe ara vermedim hiç dünkü 9,5 kmden sonra bir de regl olduğum için bugün yürümemek planım. ama yine erkenden uyandım ve içim gidiyor şu anda yürüyüş yapmak için vücut öyle alışmış ki.
bakalım belki akşama yürürüm.
bugün arkadaşıma kahvaltıya gideceğiz.
inşallah bozmam kızlar
ptsi tartısını etkileyecek birşey yapmak istemem.
gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım.yumurta peynır ve salatalık domatesle.dun basladım ama sabah tartıldım.gercekten mutlu oldumınsallah bu hızla gıderse ıse baslamaya baya kılo vermıs olacam bakalım 1 ay 7 gun var ıse baslamama :))))
Günaydın arkadaşlar
bu arada günlerdir yürüyüşe ara vermedim hiç dünkü 9,5 kmden sonra bir de regl olduğum için bugün yürümemek planım. ama yine erkenden uyandım ve içim gidiyor şu anda yürüyüş yapmak için vücut öyle alışmış ki.
bakalım belki akşama yürürüm.
bugün arkadaşıma kahvaltıya gideceğiz.
inşallah bozmam kızlar
ptsi tartısını etkileyecek birşey yapmak istemem.
hahahahaa.........xc9, beni listenin sonuna yazdığın için çok teşekkür ederim, bana en uygun zamanı şıp diye seçmişsinİnşallah o gün listeyi yaparken kendime 55 kg. falan yazarım.. Çok mu ütopik oldu ne
Canım ince bir dilim ekşi maya bol tereyağ ile yenebilir, ye 1 dilim.. Ankara ziyaretinde fırsatın olursa devrek ya da mengen ekşi mayalı ekmeğini al derim, enfes birşey
..............?
[Hoşgeldin canım, emzirme dönemi extra 500 kalori cepte günlük, fırsatını çok iyi değerlendirebilirsin
canım cok randımanlı emzıremıyorum malesef.dogum yaptıgımdan berı sutum bır turlu artmadı sabırla artacagı gunu beklıyorum
günaydın arkadaşlar ben eski karataycılardanım bu diyetin, yaşam şeklinin detaylarını cok iyi biliyorum 3ay boyunca istikrarlı yaptım daha sonrada devam ettirdim3 ayda 10kg verdim 70den 61kiloya düştüm.bu geçenseneki kilomdu suanki kilom 67.500 ramazanda kilo aldım yaz tatilinde evde çalışmıyordum ekmek,tatlı felan aldım.5kilo fazlam var ve göbek sorunum var cok rahatsız oluyorum burada olmak insanı cok motive ediyor günlük menülerimi yazıp aaranızda olmak istiyorum..herkese iyi pazarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?