Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben bu yıl birinci sınıfa başladım .. En baştan başladık yani.. Kolay bir yıl diliyorum.. listede Süreç önemli değilmiş akşam da yapabilirmişiz listeyi ..

:)))
yarın maraton başlıyor:) meslektaşlarım.hepinize kolaylıklar diliyorum.

sabah 11 de kahvaltımı yaptım.yumurtasız yaptım yine canım istemedi.ilave olarak 1 yaş incir yedim çok canım çekti

Merhaba arkadaşlar , 21 Ağustos doğum yapmış 80 kg ile doğuma girmiş , şu an 70.3 gösteren bir arkadaşınızı da aranıza kabul edermisiniz :)

Karatay diyeti ile geçen yıl 8 kg vermiş ve 60 kg yi görmüştüm. İlk hedefim , 65 :) sonra 60'ı tekrar göreceğime eminim

Alıntı hayatdevamedecek kullanıcısından alıntı
benimde aynı.basen hiç yok.36 bedene sığar ama beli sıkıyor.38 de daha rahat ediyorum.senin gibi beli tutuyor pantolonu.bu sefer kalça potluck yapıyor.en son göbek yağları eriyormuş.En güzeli sporla karınkaslarını sıkılaştırmak.Sporla diyeti desteklemek şart yani.

benimde tam tesi hiç göbek yok,dümdüz ama kalça basen hak getire.tam bir armutkardeşim bana ajda çaybardağı gibisin diyo

arkadaşlar Prof. Dr. Canan Karatay | Karatay Diyeti sitesi kadınlar kulübünün içerik ortağıdır
yeni başlayanlar ve bilgisini tazelemek isteyenler için ziyaret etmenizi öneririm
Teşekkürler xc9 cum..yararlı olacak..
Hoşgeldin cnmm
bu arada dun baslamıstım ıkı gunde ıkı kılo gıttı tabı bunların hepsı kılo degıl sıslıklerım vardı onlar gıttı cok rahatladı vucudum bu sabah ıtıbarıyle 108 kılo oldum
Gidecek göreceksin .. Ben 100 kiloydum 1 Temmuz'da şimdi 83,7 yim göreceksin bak çok çabuk gidecek..

Sana güveniyoruz....

kahvaltıda misafir vardı.çocuklarında çok sevdiği birşey yaptım ve yedim ve tadımlık yemedim maalesef.onun için pişman değilim.çünkü dengelemek için kahvaltımı çok hafif yaptım.
öğlen için beyaz lahana sarması sararken içinden ve yırtılan lahanalardan çok yedim.Bu sezonun ilk lahanası.Kapuska ve tuşusunu çok özlemiştim.Eşim bunları ağzına sürmez.O ve çocuklar sarmasını çok seviyorlar.Onlar için yaptım,ayrıca misafirde var.
tadımlık yiyip kendime dur demeyi başarabilseydim hiç pişman olmazdım ama ölçüyü kaçırdım ve tam pişmemiş olduğundan şu anda midem ağrıyor.
böyle saçma sapan beslenmenin hiç gereği yoktu (((((
bugün çoooooooooook işim var.yarın okula başlıyorum...koskoca 2aylık mutlu mesut tatilimiz sona erdi ((((
ama her yönden düzene gireceğimiz için seviniyorum.Herşeyi tadında bırakmak lazım :)))

Sahur;
Tavada bol tereyaginda 2 yumurta
Peynir
Domates
1 avuc findik
1 avuc kaju (coook seviyorum!)
Bol su

Bugun yine tartildim ve fiyaskoyla aldigim 1,5 kg'yu nihayet bugun verdigimi gordum. 55 kg'yum!

Evet arkadaşlarbaşta karatay hocamızın kitapları ,sitesi , Facebook sayfası ve en önemlisi kadınlar kulübü karataycıların yani sizlerin desteğiyle 2 ayda 16,3 kilom gitti.. Daha 60 a çok var ama başarmanın inancı ve gururu ve sizler motive ediyorsunuz beni... İlk hedefim 6 Eylüldeki sünnet düğünü .. Hedefim o gün 80 i görmekti ama haftada 2 kilo verebiliyorum sanırım 81 i göreceğim 9 Eylül Pazartesi .. Sonrasında 70 li rakamları görmek çok mutlu edecek beni .. En son 2010 da gördüm bu rakamları 73 e kadar düştüm ve geri aldım.. Böyle de zayıf oluyorum ama hedefim bu sefer evlenmeden önceki halime dönmek.. ( Boyum 170 )Ve bir daha bu Halimi unutmayıp geri kilo almamak istiyorum .. İlk hedef 80 ... 16 eylülde... İkinci hedef 75 bu da en geç 12 Ekim'de yani kurban bayramında ... Kurban bayramında 75in altına inmiş olacağım mutlaka.. Burdan hepinize ilann ediyorum.. Haydi yeni doğum yapan arkadaşlar başarmak elimizde .. Karataycı arkadaşlarımm Desteğinizi bekliyorum.. Sizin etkiniz büyük .. Hepinizi çok seviyor çok öpüyorum .. Sevgilerr..

Son düzenleme:
1. Karatay diyeti candır…
2. Yaşasın Karatay diyeti ve kkk.
3. Yaşasın Karatay Kardeşliği
4. Diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak
5. Sabah krallar gibi, öğlen dükler gibi, akşam fakirler gibi yiyeceksin
6. 2 öğün sağlık 3. öğün hastalıktır.
7. Ağızda bir dakika ,midede bir saati göbekte / basende bir ömür boyu
8. Şeker en tatlı zehirdir
9. Nerde hareket, orda bereket
10. Walk, walk, walk
11. Yağlardan korkma; şekerden kork
12. Porsiyon küçültme antrenman gerektirir
13. Ne yemezsek kardır
14. Midemiz çöplük değildir

canım çok kararlı görünüyorsun.Başaracağından eminim.
hedefine ulaşsan bile korumak amacıyla ve herşeyden once yaşam boyu sağlık adına Karatay a devam....
Çevremize aşılyabildiğimiz kadar aşılayalım....

Canim tebrik ederim harika bir sonuç bu. Darısı hepimizin başına inşallah

bende yarın 18.30 da uçakla İstanbul'a görevli gideceğim 16.30 da işten çıkmam lazım buda demektir ki en geç 15.30 da yemek yeyip hazırlanmam lazım akşam yemeği inince geç olur bende yanıma yoğurt alıp içine fındık badem ceviz atıp uçakta yiyeceğim.... havada karada karataydan kaçamak olmayacak
tekrar hayırlı olsun üniversitesi...bu arada öğrenci evindede işin çok bence ,mutfakta herşeyi rastgele yıkar kaldırırlar bulaşık makinesi olsada ben hepsini yeniden yıkarım bazı insanlar su içer o bardağı yıkanmışların arasına tekrar koyarlar ... kullanacağın bardak tabak ne varsa tekrar yıkaman lazım ben hemen çamaşır sulu bol detarjanlı bulaşık suyu hazırlayıp herşeyi baştan yıkayınca rahat ediyorum...

teşekkür ederim canım...hocada tam benim gibiymiş....bende 50 yaşına gireceğim 3 ay sonra ...aynen gençlere taş çıkarıyorum hem giyim olarak hem hareket olarak, bütün işim hızlıdır herşeyi yetiştirmek işin koşturmam lazım (hem ev, hem çocuklar hem yoğun iş hayatı) hıza o kadar alışmışım ki gezmeye çıkınca bile hızlı hızlı yürüyorum kızım arkamdan seslenir anne acelen ne yavaş yürü 2 dkk yavaş yürümeye çalışırım beceremem yine önden önden gitmeye başlarım ...

Günaydın arkadaşlar

Ben geldim İşler şimdilik bitti ama biz de bittik.. hem güzel yemek yok hem karataya uyarlamak sıkıntılı dışarda.. Önerilerinizi bekliyorum
evdeki işler bitmiş ama karatayda ki hiç bitmiyor,,işin zor otelde odada yapma imkanında olmaz kahvaltıyı geç yapıp 2 öğüne devam edeceksin genelde ev yemekleri yapan yerleri tercih etmen lazım , diğer yerlere gidincede ekmek hariç salata ile etlerini yiyeceksin
sen eskisin bi formül bulursun

hoş geldiniz...karatay hoca annelere süt artımı ile ilgili maya falan tavsiye ediyordu kitabında vardı, ben 4-5 gün önce burada emziren annelere tavsiyeler olan bir yazı yayınlamıştım onuda okuyabilirsin

hoş geldin canım, bebeğinde hayırlı olsun hem karatay yapıp hem sütünü arttıracak şeyler yemelisin sanada tavsiyem karatay kitabı ve benim yayınladığım yazıyı okuman

Kızlar benim yıllardır ellerim titrer, çok aşırı değildir ama günlük yaşamımda beni rahatsız eden bir durumdur.
Özellikle de karşımdaki kişi farkedince çok rahatsız olurdum. Halk arasında genelde alkoliklerin eli titrer gibi bir görüş var çünkü. Ben bu konuyla ilgili doktora gittim, bütün tahliller yapıldı ve şeker düşüklüğü dışında birşey çıkmadı. Doktor da şekerim düşük diye bana az az sık sık ye dedi. Öyle yapmayı da denedim ama sürdüremedim. Ben sık sık yiyebilen bir insan değilim. Aama ne var ki, beslenme düzenm hiç sağlıklı olmadı bugüne kadar. Sabah kahvaltı etme alışkanlığım yoktu. Direk şekerli nescafe ile başlardım güne. Öğle yemeğine kadar, şekerli kahve, meyve suyu vs bunlarla geçiştirirdim. Öğle yemeğinde tabi yemeği mutlaka ekmekle, pilavla falan yerdim. Akşama kadar yine gelsin abur cuburlar, meyve suları, şekerli kahveler. Sonra akşam yemeği yine bol ekmekle, makarnayla, pilavla vs. Spor da yok. E tabi bütün gün ellerim titremeye devam. En son nörolojiye gittim tomografi çekildi. Beynimin hareket merkezinin pürüzlü olduğu ve hayatım boyunca bu el titremesiyle yaşayacağım söylendi. Verilen ilaç da çok ağır olduğu için her zaman içme dedi doktor. zaten 1 kere çeyrek olarak içtim ve akşama kadar yataktan kalkamadım. İlaç beni aptala çevirdi. Herneyse ben bu karatay diyetini 2 yıl önce de yapıp 10 kg kadar vermiştim ama diyeti neredeyse her gün bozuyordum. Yani meyve ya da kalorisi düşük buz dondurmalardan yiyordum akşamları. evet kilo verdim ama vücudumdaki şeker olayını düzeltemedim, çünkü açıkçası şimdiki kadar ciddiye almamıştım. Şu an karatay diyetimin 14. günündeyim. Geçen hafta arkadaşımın doğumgününde bira içmek dışında hiç bozmadım. Düzenli spor yapıyorum. Ve evet, dün farkettim ki artık ellerim titremiyor. Çok mutluyum. Bu inanın benim için kilo vermekten daha güzel bir sonuç.

evet aynen bizim hocayı tariff ediyorsun.
ben hiperaktifim diyo.kadının heeryerinden enerji fışkırıyor..
saçımızı gelişigüzel toplasak kızıyor bize, kendinizi koyvermeyin diyor.

hoş geldin canım, bebeğinde hayırlı olsun hem karatay yapıp hem sütünü arttıracak şeyler yemelisin sanada tavsiyem karatay kitabı ve benim yayınladığım yazıyı okuman[/QUOTE]

Kitabını almış ve okumuştum ama senin yazını da okumak isterim , link verebilirmisin :)

tebrikler canım insanın hedeflediği kg ya hedeflediği zamanda ulaşması kadar güzel bişey yok tabiiki...sen istiyorsun vücudun karşılık veriyor ne güzel istediğin zamanda istediğin kg ya inersin inşallah canım
ben 6 mayısta başladım ilk ay 5 kg verdim.. 24 temmuzda düğün vardı böyle olursa düğüne kadar 3.5 ayda 17 kg veririm 79 dan 62 ye düşerim diye hesapladım ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya aynen öyle oldu .. mayıs ..5 kg, haziran sıfır, temmuz 2- ağustos 0.5 ....62 hesapladım 71.800 düm geçen hafta düğünde...bende kg vermeyi engelleyen durumlar var...d vitaminim eksik tedavi oluyorum yarın son iğnem var, haşimato diye kg aldıran bir hastalık var, birde kabızlık hiç kaçamak yapmam öyle olduğu halde gram gram kg veriyorum ...bunada şükür diyorum... karataya başlamadan önceki 2 ayda 6 kg almıştım..tatlı bağımlısıydım resmen 4 ayda ağzıma bir lokma sürmedim canım bile istemiyor

Hayirli günler canlar. Su manzara ruhumu dinlendirdi sizinle paylasmak istedim.
Sabah. Yesil elmadan Esinlenip, Oktay ustanin Canan teyzemize yaptigi omletten yaptim.
2 yemek kasigi 8 tane siyah cekirdeksiz zeytin, 1 tane dolmalik biber, 1 Kücük kuru sogan.
( sogan Kendi bahcemden) 1/2 yarim domates, 2 tane yumurta, Tuz, pulbiber, 1
tutam dereotu esliginde servis yapip yedim.

2 gün kurusu kaysi. 1 Kücük cay bardagi findik & badem. 1 avuc ici kadar beyaz peynir.

Cay & su. 2 tane omega 3.

Gece gec yattim, yattiktan sonrada burnumu cekmekmekten uyumaya firsat kalmadi.
O nedenle kahvaltimi 12.00 yaptim.

Arkadaşlar omega 3 kullanırken antioksidan da kullanmamız gerekiyor ya işte gün içinde her aldığımız omega 3 hapıyla birlikte antioksidanı da mı alıyoruz? Yani günde 5 tane omega 3 alıyorsak, antioksidanı da mı 5 tane alıyoruz? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…