yarın maraton başlıyor:) meslektaşlarım.hepinize kolaylıklar diliyorum.Ben bu yıl birinci sınıfa başladım .. En baştan başladık yani.. Kolay bir yıl diliyorum.. listede Süreç önemli değilmiş akşam da yapabilirmişiz listeyi ..
:)))
Teşekkürler xc9 cum..yararlı olacak..arkadaşlar Prof. Dr. Canan Karatay | Karatay Diyeti sitesi kadınlar kulübünün içerik ortağıdır
yeni başlayanlar ve bilgisini tazelemek isteyenler için ziyaret etmenizi öneririm
Hoşgeldin cnmmMerhaba arkadaşlar , 21 Ağustos doğum yapmış 80 kg ile doğuma girmiş , şu an 70.3 gösteren bir arkadaşınızı da aranıza kabul edermisiniz :)
Karatay diyeti ile geçen yıl 8 kg vermiş ve 60 kg yi görmüştüm. İlk hedefim , 65 :) sonra 60'ı tekrar göreceğime eminim
Gidecek göreceksin .. Ben 100 kiloydum 1 Temmuz'da şimdi 83,7 yim göreceksin bak çok çabuk gidecek..bu arada dun baslamıstım ıkı gunde ıkı kılo gıttı tabı bunların hepsı kılo degıl sıslıklerım vardı onlar gıttı cok rahatladı vucudum bu sabah ıtıbarıyle 108 kılo oldum
bende karatayla 2011 de 20 kılo vermıstım.sonra hamıle kalınca gerı aldım.ve sımıdı tekrardan verecegıme ınanıyorum.gercekten burası motıve edıyor ya bole gozlerım ısıldadı mutlu oldum.bır aydır ugrasıyorum vermeye ama ılk defa verecegıme ınancım arttı.aslında cok fazlam var suan 108 kıloyum ama ılk hedefım su bır ay ıcerısınde 10 kılo vermek en azından ıse baslarken motıve bı sekılde baslamak ıstıyorum.kendıme guvenım gelsın ıstıyorum.ve bunu yapacagıma ınancım arttı.tskler kızlarr
Evet arkadaşlarbaşta karatay hocamızın kitapları ,sitesi , Facebook sayfası ve en önemlisi kadınlar kulübü karataycıların yani sizlerin desteğiyle 2 ayda 16,3 kilom gitti.. Daha 60 a çok var ama başarmanın inancı ve gururu ve sizler motive ediyorsunuz beni... İlk hedefim 6 Eylüldeki sünnet düğünü .. Hedefim o gün 80 i görmekti ama haftada 2 kilo verebiliyorum sanırım 81 i göreceğim 9 Eylül Pazartesi .. Sonrasında 70 li rakamları görmek çok mutlu edecek beni .. En son 2010 da gördüm bu rakamları 73 e kadar düştüm ve geri aldım.. Böyle de zayıf oluyorum ama hedefim bu sefer evlenmeden önceki halime dönmek.. ( Boyum 170 )Ve bir daha bu Halimi unutmayıp geri kilo almamak istiyorum .. İlk hedef 80 ... 16 eylülde... İkinci hedef 75 bu da en geç 12 Ekim'de yani kurban bayramında ... Kurban bayramında 75in altına inmiş olacağım mutlaka.. Burdan hepinize ilann ediyorum.. Haydi yeni doğum yapan arkadaşlar başarmak elimizde .. Karataycı arkadaşlarımm Desteğinizi bekliyorum.. Sizin etkiniz büyük .. Hepinizi çok seviyor çok öpüyorum .. Sevgilerr..
Geçmiş olsun için teşekkürler:)
Akşam uçakta küçük peynirli bir sandviç yedim mecburen,başka bir şey yoktu ve hayatta kalabilmek için onu yemek zorundaydım kızlar:))
Az önce kalacağımız eve geldik ve yiyecek bir şey yok.(öğrenci evi ve şimdi tatildeler)eşim ne yapıp edip bir market bulup bir şeyler alıp geldi oğlumla bir güzel yediler.bense güzel leptinimi bozmaya hiç niyetli değilim:)
Yarın oğlumun kampüsünün bulunduğu yer silivriye gidecez..pt günü üniversiteli olacak oğluşum..
teşekkür ederim canım...hocada tam benim gibiymiş....bende 50 yaşına gireceğim 3 ay sonra ...aynen gençlere taş çıkarıyorum hem giyim olarak hem hareket olarak, bütün işim hızlıdır herşeyi yetiştirmek işin koşturmam lazım (hem ev, hem çocuklar hem yoğun iş hayatı) hıza o kadar alışmışım ki gezmeye çıkınca bile hızlı hızlı yürüyorum kızım arkamdan seslenir anne acelen ne yavaş yürü 2 dkk yavaş yürümeye çalışırım beceremem yine önden önden gitmeye başlarım ...çocuk büyütme yazını okudum da.Benimde idolümsün.
bizim okulda 50 yaşına merdiven dayamış bir bayan hoca var.senin yazını okuyunca o geldi gözümün önüne.Biz 30 luk gençleri 100 kere cebinden çıkarır valla..
evdeki işler bitmiş ama karatayda ki hiç bitmiyor,,işin zor otelde odada yapma imkanında olmaz kahvaltıyı geç yapıp 2 öğüne devam edeceksin genelde ev yemekleri yapan yerleri tercih etmen lazım , diğer yerlere gidincede ekmek hariç salata ile etlerini yiyeceksinGünaydın arkadaşlar
Ben geldimİşler şimdilik bitti ama biz de bittik.. hem güzel yemek yok hem karataya uyarlamak sıkıntılı dışarda.. Önerilerinizi bekliyorum
hoş geldiniz...karatay hoca annelere süt artımı ile ilgili maya falan tavsiye ediyordu kitabında vardı, ben 4-5 gün önce burada emziren annelere tavsiyeler olan bir yazı yayınlamıştım onuda okuyabilirsin[Hoşgeldin canım, emzirme dönemi extra 500 kalori cepte günlük, fırsatını çok iyi değerlendirebilirsin
canım cok randımanlı emzıremıyorum malesef.dogum yaptıgımdan berı sutum bır turlu artmadı sabırla artacagı gunu beklıyorum
hoş geldin canım, bebeğinde hayırlı olsun hem karatay yapıp hem sütünü arttıracak şeyler yemelisin sanada tavsiyem karatay kitabı ve benim yayınladığım yazıyı okumanMerhaba arkadaşlar , 21 Ağustos doğum yapmış 80 kg ile doğuma girmiş , şu an 70.3 gösteren bir arkadaşınızı da aranıza kabul edermisiniz :)
Karatay diyeti ile geçen yıl 8 kg vermiş ve 60 kg yi görmüştüm. İlk hedefim , 65 :) sonra 60'ı tekrar göreceğime eminim
Evet arkadaşlarbaşta karatay hocamızın kitapları ,sitesi , Facebook sayfası ve en önemlisi kadınlar kulübü karataycıların yani sizlerin desteğiyle 2 ayda 16,3 kilom gitti.. Daha 60 a çok var ama başarmanın inancı ve gururu ve sizler motive ediyorsunuz beni... İlk hedefim 6 Eylüldeki sünnet düğünü .. Hedefim o gün 80 i görmekti ama haftada 2 kilo verebiliyorum sanırım 81 i göreceğim 9 Eylül Pazartesi .. Sonrasında 70 li rakamları görmek çok mutlu edecek beni .. En son 2010 da gördüm bu rakamları 73 e kadar düştüm ve geri aldım.. Böyle de zayıf oluyorum ama hedefim bu sefer evlenmeden önceki halime dönmek.. ( Boyum 170 )Ve bir daha bu Halimi unutmayıp geri kilo almamak istiyorum .. İlk hedef 80 ... 16 eylülde... İkinci hedef 75 bu da en geç 12 Ekim'de yani kurban bayramında ... Kurban bayramında 75in altına inmiş olacağım mutlaka.. Burdan hepinize ilann ediyorum.. Haydi yeni doğum yapan arkadaşlar başarmak elimizde .. Karataycı arkadaşlarımm Desteğinizi bekliyorum.. Sizin etkiniz büyük .. Hepinizi çok seviyor çok öpüyorum .. Sevgilerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?