Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoş geldin canım, bebeğinde hayırlı olsun hem karatay yapıp hem sütünü arttıracak şeyler yemelisin sanada tavsiyem karatay kitabı ve benim yayınladığım yazıyı okuman

Kitabını almış ve okumuştum ama senin yazını da okumak isterim , link verebilirmisin :)[/QUOTE]

EMZİREN ANNELERE 20 HATIRLATMA ..başlıklı yazıyı burada paylaşmıştım..9737 . sayfada, oradan okuyabilirsiniz.. o yazıyı karatay yapan bir doktor yayınladı , bende burada emziren anne çok olduğu için paylaşmıştım

hayır canım antioksidan 1 tane içiliyor... ben 5 tane omega 3, 1 tanede antioksidan içiyorum akşam yemeği bitince
omega 3 ümün epası 400 e yakın 400*5=2000 yani 2 gram yapıyor hocada en az 2 gram tavsiye ediyor

aşağıda takip ettiğim bir siteden alıntı yaptım

Canan Karatay'a sorduk
Canan hanıma e-mail atarak bu konuyu sorduk. O da bize çok önemli bilgiler verdi eksik olmasın. Canan Hanım'dan aldığımız bilgiler;
1.Omega 3ün içeriğindeki EPA miktarının önemli olduğunu, günde 2-3 gram EPA alınması gerektiğini,
2.Omega 3 ile birlikte antioksidan da alınması gerektiğini,
3.Omega 3 ve antioksidanların hepsinin birden tok karnına ve ana yemekten sonra içilmesi gerektiğini yazdı.

Omega 3 kapsüllerinin genelde EPA miktarı günlük alınması gereken miktardan düşük olduğundan birden fazla kapsül içilmesi gerekiyor. Bu nedenle Canan Hanım bu kapsüllerin hepsini birden antioksidan kapsülüyle birlikte ana yemekten sonra tok karnına içmemizi önerdi.

[akasya1612;31738412]

Canım, öğünlerine biraz daha protein eklesen hem acıkmalara, kaçamaklara engel oluyor hem de kilo verişini hızlandırıyor,
sen hangi ülkedeydin böyle bahçende kuzu kulağı falan yetiştirebilicek?

Akasya canim ben Danimarkada yasiyorum.
canim ben 38 Yildir danimarkada yasiyorum burada büyüdüm.
Ev aldik Ekimde ALLAH izin verirse 2 yil olacak.
2 Yildir kuzu kulagi, yesil sogan, marul, maydanoz, dereotu, salatalik, kabak, patates, pazi, & yesil fasulye yiyoruz organik hemde.
Bizede yetiyor, komsulara, arkadaslarada veriyorum. (tere & kirmizi Kücük turpta vardi ama mevsimi gecti.)
Domateslerimiz de vardi ama soguk vurdu onlari.
Tadida harika oluyor. 2 aydir yesilleiklere para vermiyorum. RABBIM bereket versin.
Carsidan alacagim fiyati kumbaram var ona atiyorum.
Gecen yil tam 1600 kron biriktirmistim. Onunla ayak & cilt bakimina & kuaföre gitmistim, tamamen kendime harcamistim.:108::108::108:

Canim ögünlerine biraz Daha protein eklesen diyorsun. Neler önerirsin mesala bana canimcim.?

Dün Yesil elmayi izledim Canan Teyzemizin konuk oldugu programi. 5 tane balik yagi almamizi öneriyor.
Cok degilmi diye sordular. 5 tanesi ancak bir levregin yanagi kadardir diyor.
Benim 2 omega 3 azmi simdi.? Buzdolabinda muhafaza etmek gerekiyormus. Birde et suyu icin diyor.
Iyiki varsin Canan hocam.

Son düzenleme:

marhaba arkadaşım ne mutlu sana tatlı bağımlısıyken ağzına sokmak istememen bende acaba öyle olabilirmiyim ben sabahleyin çayıma mutlaka şeker koyuyorum o bana yetiyor ama kesmenin yollarını arıyorum onu kullanmıyınca bütüngün arayış içinde oluyorum mutsuz oluyorum ben nasıl aşabilirim sen nasıl kestin şekeri sevgiler

Teşekkür ederim, desteğin için, bicnv. Bu arada tavsiyenle ben de çizelgeyi yaptım ama bunu değiştirmek için tekrar yeni bir çizelge mi yapmam gerekiyor, yoksa aynısının üzerinde düzenleme yapabilir miyim?

Tesekkur ederim. Zaten sizin hikayeleriniz bana guc verdi. Bugun ilk gunum simdilik ii gidiyor. Umarim sonu da boyle olur.

Bahçe ve ev olayı süpermiş Danimarkada hangi protein diye sorulmaz, tabi ki danish cheese Çok severiz biz onu, hazır yerindeyken bolca ye mesela, burada çok pahalı ve tabi ki orjinali gibi olmuyor Balık çok olmalı, seviyorsan bolca tüket, tabi ki et-tavuk- yoğurt-yumurta demeye gerek yok.. Şu an kendimi senin yerine koydum gözlerimi kapatarak her öğünüme eklerdim o peyniri

Tebrik ederim arkadaşım, bravo Bu azimle başarırsın zaten

Bu ne arkadaşlar aranızda anlaştınız mı Eski karatay okuyucusuyum ama uygulayabiliri olsaydım burada olmayabilirdim Hangimiz hayatta her doğru bildiğimizi yapabilip aynı düzlemde gidiyoruz ki, bana bunlarla gelmeyin bana fikirlerle gelin Ne yiyeceğim ben şimdi Açımmmmmmmmmmmmmmmmmm.............

Aynı ben

Lahana iyidir karın ağrısı dışında, ben de çok severim sarmaları dolmaları, olsa da yeseydik

günaydın akasyacım, geçmiş olsun
güzel bir dinlenin.
1-2 ay otel odası zor olur, evinizin teslimini mi bekleyeceksiniz?
senin için öneri düşüncem canım.

Teşekkür ederim canım, evet diğer evin boşalmasını bekleyeceğiz Şimdiden zor geçiyor ama dayanacağız artık, önerileri bekliyorum canım

Tesekkur ederim bunlari ogrenmem iyi oldu. Bugun ilk gunum. Hicbir diyetin sonunu getiremedim simdiye kadar ama bu sefer OLACAK :-D

hayatdevamedecek
o kadar kiloyu verdikten sonra bile hala pişman olabiliyorsan bu karatay diyetini yaşam biçimi haline getirdiğinin
göstergesidir
önemli olan da bu hedefe vardığımızda bile kaçamak kaçamaktır

hedef60
çok iyi gidiyorsun düğünde 80 i göreceğine hiç şüphem yok

lawyer

bahsettiğin sorunun düzelmesine çok sevindim benim de bi arkadaşımda aynı sorun vardı o da çok dert ediyordu yazdıklarını one hemen okutacağım

akasya
eski karataycısın sen işini bilirsin dedik ama memnun olmadın yapacağın şu yoğurdu eksik etmeyeceksin ekmekarası bişeyle geçiştireyim demeyeceksin

çizelgeyi soranlar olmuş
kilo değişimnlerinde yeniden çizelge yapıyoruz

Haftalık yapılan liste direkt burada mı paylaşılıyor? Yoksa bunun için ayrı bir başlık mı var?

Sivasin gulu kullanıcısından alıntı
[akasya1612;31738412]

Canım, öğünlerine biraz daha protein eklesen hem acıkmalara, kaçamaklara engel oluyor hem de kilo verişini hızlandırıyor,
sen hangi ülkedeydin böyle bahçende kuzu kulağı falan yetiştirebilicek?

Akasya canim ben Danimarkada yasiyorum.
canim ben 38 Yildir danimarkada yasiyorum burada büyüdüm.
Ev aldik Ekimde ALLAH izin verirse 2 yil olacak.
2 Yildir kuzu kulagi, yesil sogan, marul, maydanoz, dereotu, salatalik, kabak, patates, pazi, & yesil fasulye yiyoruz organik hemde.
Bizede yetiyor, komsulara, arkadaslarada veriyorum. (tere & kirmizi Kücük turpta vardi ama mevsimi gecti.)
Domateslerimiz de vardi ama soguk vurdu onlari.
Tadida harika oluyor. 2 aydir yesilleiklere para vermiyorum. RABBIM bereket versin.
Carsidan alacagim fiyati kumbaram var ona atiyorum.
Gecen yil tam 1600 kron biriktirmistim. Onunla ayak & cilt bakimina & kuaföre gitmistim, tamamen kendime harcamistim.:108::108::108:

Canim ögünlerine biraz Daha protein eklesen diyorsun. Neler önerirsin mesala bana canimcim.?

Dün Yesil elmayi izledim Canan Teyzemizin konuk oldugu programi. 5 tane balik yagi almamizi öneriyor.
Cok degilmi diye sordular. 5 tanesi ancak bir levregin yanagi kadardir diyor.
Benim 2 omega 3 azmi simdi.? Buzdolabinda muhafaza etmek gerekiyormus. Birde et suyu icin diyor.
Iyiki varsin Canan hocam.

Bahçe ve ev olayı süpermiş Danimarkada hangi protein diye sorulmaz, tabi ki danish cheese Çok severiz biz onu, hazır yerindeyken bolca ye mesela, burada çok pahalı ve tabi ki orjinali gibi olmuyor Balık çok olmalı, seviyorsan bolca tüket, tabi ki et-tavuk- yoğurt-yumurta demeye gerek yok.. Şu an kendimi senin yerine koydum gözlerimi kapatarak her öğünüme eklerdim o peyniri .

Canim ben sana Cook tsk ediyorum. ben pek sevmem Danish cheese. Önerilerin icin sagol.
Sen nerede yasiyorsun.? Canim izine gelirken sana getirmek isterdim.
Biraz önce 1 kase yogurt yedim, icine siyah cekirdekli üzümle & badem karistirdim 1 avuc kadar.
Su anda Oktay ustanin kabak kavurmasini yapiyorum. Biraz sonrada onu yerim. Kizlar galiba ben grip oluyorum. her yerim sizliyor.

Son düzenleme:
Süper, tebrik ederim canım.. O kadar nasıl yürüdün Ben de hep birgünden birşey olmaz diyerek istikrar tutturamıyorum, buradan uzak düşmemek gerek..

merhaba akasyacım, normalde hergün 6 km yürümeye vücut alıştı, dün de tartıda eksik çıkınca bir gaz 9,5 km kadar yürüdüm. bi de malum spor yaptıkça yapası geliyor insanın..
buradan kesinlikle uzak düşmemek lazım.

bebeğini Allah bağışlasın fatoscum, insallah bir an önce sütün artar.

Kahvaltıda cıslardan uzak durursan aslında en güzel şey misafirliğe kahvaltıda gitmek .. Sana güveniyorum... :)
hedef60busondiyet yeni geldik kahvaltıdan arkadaşım çok güzel şeyler hazırlamıştı, Allahtan sadece bir çeşit börek vardı. ondan avuç içi kadar aldım. simit ve ekmek çeşitlerinden aldım ama hiç yemedim...

diğer yediklerim karataya uygundu.
bence bu kararlılık olayını sayenizde öğrendim kızlar..
yarın tartı güzel çıksın diye bugün de yürüyüşümü ihmal etmeyeceğim, birazdan çıkarım yürüyüşe az güneş gitsin..
yarın herkesin güzel kilo verme haberlerini bekliyorum.. inşallah listeyi hazırlayan ben olduğumdan hepinize uğur getiririm ve herkes vermiş olur..
öpüyorumm

teşekkür ederim xc9cuğum, ben de öyle karar verdim yürüyeceğim..

çok tebrik ederim hedef60cım. Allahın izniyle o kiloya düşeceksin ve inşallah son diyetin olacak. ben sana güveniyorum arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…