hoş geldin canım, bebeğinde hayırlı olsun hem karatay yapıp hem sütünü arttıracak şeyler yemelisin sanada tavsiyem karatay kitabı ve benim yayınladığım yazıyı okuman
Arkadaşlar omega 3 kullanırken antioksidan da kullanmamız gerekiyor ya işte gün içinde her aldığımız omega 3 hapıyla birlikte antioksidanı da mı alıyoruz? Yani günde 5 tane omega 3 alıyorsak, antioksidanı da mı 5 tane alıyoruz? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi lütfen?
hayır canım antioksidan 1 tane içiliyor... ben 5 tane omega 3, 1 tanede antioksidan içiyorum akşam yemeği bitince
omega 3 ümün epası 400 e yakın 400*5=2000 yani 2 gram yapıyor hocada en az 2 gram tavsiye ediyor
aşağıda takip ettiğim bir siteden alıntı yaptım
Canan Karatay'a sorduk
Canan hanıma e-mail atarak bu konuyu sorduk. O da bize çok önemli bilgiler verdi eksik olmasın. Canan Hanım'dan aldığımız bilgiler;
1.Omega 3ün içeriğindeki EPA miktarının önemli olduğunu, günde 2-3 gram EPA alınması gerektiğini,
2.Omega 3 ile birlikte antioksidan da alınması gerektiğini,
3.Omega 3 ve antioksidanların hepsinin birden tok karnına ve ana yemekten sonra içilmesi gerektiğini yazdı.
Omega 3 kapsüllerinin genelde EPA miktarı günlük alınması gereken miktardan düşük olduğundan birden fazla kapsül içilmesi gerekiyor. Bu nedenle Canan Hanım bu kapsüllerin hepsini birden antioksidan kapsülüyle birlikte ana yemekten sonra tok karnına içmemizi önerdi.[/QUOTE
Çok teşekkürler canım. Ben de şimdi kitabın ilgili bölümünü okudum ama orada bu bilgiler yer almıyor. Sen antioksidan olarak ne kullanıyorsun?
tebrikler canım insanın hedeflediği kg ya hedeflediği zamanda ulaşması kadar güzel bişey yok tabiiki...sen istiyorsun vücudun karşılık veriyor ne güzel istediğin zamanda istediğin kg ya inersin inşallah canım
ben 6 mayısta başladım ilk ay 5 kg verdim.. 24 temmuzda düğün vardı böyle olursa düğüne kadar 3.5 ayda 17 kg veririm 79 dan 62 ye düşerim diye hesapladım ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya aynen öyle oldu .. mayıs ..5 kg, haziran sıfır, temmuz 2- ağustos 0.5 ....62 hesapladım 71.800 düm geçen hafta düğünde...bende kg vermeyi engelleyen durumlar var...d vitaminim eksik tedavi oluyorum yarın son iğnem var, haşimato diye kg aldıran bir hastalık var, birde kabızlık hiç kaçamak yapmam öyle olduğu halde gram gram kg veriyorum ...bunada şükür diyorum... karataya başlamadan önceki 2 ayda 6 kg almıştım..tatlı bağımlısıydım resmen 4 ayda ağzıma bir lokma sürmedim canım bile istemiyor
kimmikcim, inşallah başaracaksın. sen onlara bakma.
benimde annem orantısız ısrar ediyor bazen yasak bişeyleri yemem konusunda. ama direneceğiz.
bu arada kendine kilo çizelgesi yapmak istermisin imza olarak. eğer istersen aşağıdaki linkten yapabilirsin.
yardıma hazırım..
Weight Loss - Diet Ticker
Hayırlı olsun cnm.. Mezuniyetini de aynı mutlulukla yaşayın inşallah...
Aşıla o zaman hemen karatayı.. Ben her gördüğüme anlatıyorum.. Gerçekten arkadaşın azmine hayran kalmamak mümkün mü
Peki şeker teşekkürler.. Biz gitmiyoruz kiloları versek bileeee :))
Hoşgeldin cnm benim de 4,5 aylık oğlum var 2 ayda 15 kilo oldu cnm yarın 17 kilo olacak inşallah .. Daha gidecek bu kadardan fazla kilom var.. İnan bana gidiyor.. Sadece İnan.. Kitabını mutlaka oku forumda da herkes yardımcı zaten.. Sonuna kadar desteğizz
[akasya1612;31738412]
Canım, öğünlerine biraz daha protein eklesen hem acıkmalara, kaçamaklara engel oluyor hem de kilo verişini hızlandırıyor,
sen hangi ülkedeydin böyle bahçende kuzu kulağı falan yetiştirebilicek?
Akasya canim ben Danimarkada yasiyorum.
canim ben 38 Yildir danimarkada yasiyorum burada büyüdüm.
Ev aldik Ekimde ALLAH izin verirse 2 yil olacak.
2 Yildir kuzu kulagi, yesil sogan, marul, maydanoz, dereotu, salatalik, kabak, patates, pazi, & yesil fasulye yiyoruz organik hemde.
Bizede yetiyor, komsulara, arkadaslarada veriyorum. (tere & kirmizi Kücük turpta vardi ama mevsimi gecti.)
Domateslerimiz de vardi ama soguk vurdu onlari.
Tadida harika oluyor. 2 aydir yesilleiklere para vermiyorum. RABBIM bereket versin.
Carsidan alacagim fiyati kumbaram var ona atiyorum.
Gecen yil tam 1600 kron biriktirmistim. Onunla ayak & cilt bakimina & kuaföre gitmistim, tamamen kendime harcamistim.:108::108::108:
Canim ögünlerine biraz Daha protein eklesen diyorsun. Neler önerirsin mesala bana canimcim.?
Dün Yesil elmayi izledim Canan Teyzemizin konuk oldugu programi. 5 tane balik yagi almamizi öneriyor.
Cok degilmi diye sordular. 5 tanesi ancak bir levregin yanagi kadardir diyor.
Benim 2 omega 3 azmi simdi.? Buzdolabinda muhafaza etmek gerekiyormus. Birde et suyu icin diyor.
Iyiki varsin Canan hocam.
Evet arkadaşlarbaşta karatay hocamızın kitapları ,sitesi , Facebook sayfası ve en önemlisi kadınlar kulübü karataycıların yani sizlerin desteğiyle 2 ayda 16,3 kilom gitti.. Daha 60 a çok var ama başarmanın inancı ve gururu ve sizler motive ediyorsunuz beni... İlk hedefim 6 Eylüldeki sünnet düğünü .. Hedefim o gün 80 i görmekti ama haftada 2 kilo verebiliyorum sanırım 81 i göreceğim 9 Eylül Pazartesi .. Sonrasında 70 li rakamları görmek çok mutlu edecek beni .. En son 2010 da gördüm bu rakamları 73 e kadar düştüm ve geri aldım.. Böyle de zayıf oluyorum ama hedefim bu sefer evlenmeden önceki halime dönmek.. ( Boyum 170 )Ve bir daha bu Halimi unutmayıp geri kilo almamak istiyorum .. İlk hedef 80 ... 16 eylülde... İkinci hedef 75 bu da en geç 12 Ekim'de yani kurban bayramında ... Kurban bayramında 75in altına inmiş olacağım mutlaka.. Burdan hepinize ilann ediyorum.. Haydi yeni doğum yapan arkadaşlar başarmak elimizde .. Karataycı arkadaşlarımm Desteğinizi bekliyorum.. Sizin etkiniz büyük .. Hepinizi çok seviyor çok öpüyorum .. Sevgilerr..
evdeki işler bitmiş ama karatayda ki hiç bitmiyor,,işin zor otelde odada yapma imkanında olmaz kahvaltıyı geç yapıp 2 öğüne devam edeceksin genelde ev yemekleri yapan yerleri tercih etmen lazım , diğer yerlere gidincede ekmek hariç salata ile etlerini yiyeceksin
sen eskisin bi formül bulursun
işlerini bitirmişsin gözün aydın sana tavsiyeye gerek yok sen gereğini yaparsın eski karataycısın ne de olsa
hahahahaaumarım dediğin gibi olur ama 55 olsan da listeyi yaparsın ona göre
bulursam alırım ama düğünden sonra yerim önceden yeyip de şişmeye hiç niyetim yok
Alıntı hayatdevamedecek kullanıcısından alıntı
benimde aynı.basen hiç yok.36 bedene sığar ama beli sıkıyor.38 de daha rahat ediyorum.senin gibi beli tutuyor pantolonu.bu sefer kalça potluck yapıyor.en son göbek yağları eriyormuş.En güzeli sporla karınkaslarını sıkılaştırmak.Sporla diyeti desteklemek şart yani.
benimde tam tesi hiç göbek yok,dümdüz ama kalça basen hak getire.tam bir armutkardeşim bana ajda çaybardağı gibisin diyo
kahvaltıda misafir vardı.çocuklarında çok sevdiği birşey yaptım ve yedim ve tadımlık yemedim maalesef.onun için pişman değilim.çünkü dengelemek için kahvaltımı çok hafif yaptım.
öğlen için beyaz lahana sarması sararken içinden ve yırtılan lahanalardan çok yedim.Bu sezonun ilk lahanası.Kapuska ve tuşusunu çok özlemiştim.Eşim bunları ağzına sürmez.O ve çocuklar sarmasını çok seviyorlar.Onlar için yaptım,ayrıca misafirde var.
tadımlık yiyip kendime dur demeyi başarabilseydim hiç pişman olmazdım ama ölçüyü kaçırdım ve tam pişmemiş olduğundan şu anda midem ağrıyor.
böyle saçma sapan beslenmenin hiç gereği yoktu(((((
bugün çoooooooooook işim var.yarın okula başlıyorum...koskoca 2aylık mutlu mesut tatilimiz sona erdi((((
ama her yönden düzene gireceğimiz için seviniyorum.Herşeyi tadında bırakmak lazım :)))
günaydın akasyacım, geçmiş olsun
güzel bir dinlenin.
1-2 ay otel odası zor olur, evinizin teslimini mi bekleyeceksiniz?
senin için öneri düşüncem canım.
Evet, aksam bir sey atistirmamamiz gerekiyor. Aksam saat en gec 8'den sonra agzimiza kati hicbir sey sokmamamiz lazim. Sadece sivi tuketebiliriz, tabii ki hazir icecekler degil.
Salata ve diger her turlu et ve tencere yemegi doyana kadar istenilen olcude yenebilir. Onemli olan su ki, halsizlige neden olacak bir acliga mahal vermemeliyiz. Yasak gidalar disinda, digerlerinden istedigimiz kadar yiyebiliriz.
Kuruyemis her ogun 1 avuc yenmeli. Ayrica aralarda cok acikma olursa yine yogurtla birlikte bir avuc yenebilir. Findik fistik yiyerek ayni zamanda ekmek istegimizi de bastirmis oluyoruz. Kuruyemis yedigimiz zaman kahvalti icin yaninda mutlaka peynir, zeytin veya aksam ve ara ogunler icin yogurt yemeliyiz ya da ayran icmeliyiz. Tek basina yememeye ozen gostermeliyiz.
Tesekkur ederim bunlari ogrenmem iyi oldu. Bugun ilk gunum. Hicbir diyetin sonunu getiremedim simdiye kadar ama bu sefer OLACAK :-D
Süper, tebrik ederim canım.. O kadar nasıl yürüdünBen de hep birgünden birşey olmaz diyerek istikrar tutturamıyorum, buradan uzak düşmemek gerek..
[Hoşgeldin canım, emzirme dönemi extra 500 kalori cepte günlük, fırsatını çok iyi değerlendirebilirsin
canım cok randımanlı emzıremıyorum malesef.dogum yaptıgımdan berı sutum bır turlu artmadı sabırla artacagı gunu beklıyorum
hedef60busondiyet yeni geldik kahvaltıdan arkadaşım çok güzel şeyler hazırlamıştı, Allahtan sadece bir çeşit börek vardı. ondan avuç içi kadar aldım. simit ve ekmek çeşitlerinden aldım ama hiç yemedim...Kahvaltıda cıslardan uzak durursan aslında en güzel şey misafirliğe kahvaltıda gitmek .. Sana güveniyorum... :)
kahvaltılı misafirlik de hiç bozmazsın korkma sen iyi bi karataycısın
yürüyüşünü de bence mutlaka yap ben reglken bile 40 derece + % 90 nemde hep yürüdüm bu zamanlarda yürümek daha iyi geliyor rahatlatıyor insanı
yarın maraton başlıyor:) meslektaşlarım.hepinize kolaylıklar diliyorum.
sabah 11 de kahvaltımı yaptım.yumurtasız yaptım yine canım istemedi.ilave olarak 1 yaş incir yedim çok canım çekti
Evet arkadaşlarbaşta karatay hocamızın kitapları ,sitesi , Facebook sayfası ve en önemlisi kadınlar kulübü karataycıların yani sizlerin desteğiyle 2 ayda 16,3 kilom gitti.. Daha 60 a çok var ama başarmanın inancı ve gururu ve sizler motive ediyorsunuz beni... İlk hedefim 6 Eylüldeki sünnet düğünü .. Hedefim o gün 80 i görmekti ama haftada 2 kilo verebiliyorum sanırım 81 i göreceğim 9 Eylül Pazartesi .. Sonrasında 70 li rakamları görmek çok mutlu edecek beni .. En son 2010 da gördüm bu rakamları 73 e kadar düştüm ve geri aldım.. Böyle de zayıf oluyorum ama hedefim bu sefer evlenmeden önceki halime dönmek.. ( Boyum 170 )Ve bir daha bu Halimi unutmayıp geri kilo almamak istiyorum .. İlk hedef 80 ... 16 eylülde... İkinci hedef 75 bu da en geç 12 Ekim'de yani kurban bayramında ... Kurban bayramında 75in altına inmiş olacağım mutlaka.. Burdan hepinize ilann ediyorum.. Haydi yeni doğum yapan arkadaşlar başarmak elimizde .. Karataycı arkadaşlarımm Desteğinizi bekliyorum.. Sizin etkiniz büyük .. Hepinizi çok seviyor çok öpüyorum .. Sevgilerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?