Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

harikasın lawyercığım.
çok sevindim..
hep birlikte başaracağız
unutma başarmak için çok nedenimiz var..

niloş merhaba, aramıza hoşgeldin
diğer yeni gelen arkadaşlar da aramıza hoşgeldi. bana da bakarmısınız 10 gün oldu daha ama kendimi çoook eski gibi hissediyorum
bunu böyle hissettirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.

ben şekeri 22 yaşımdayken ender saraçoğlununun bir kitabını okuyup birden kesmiştim.
yapay olan bu şekerin hiç bir besin değeri yok. kan şekerini yükseltmekten başka bir işe yaramıyor. kan şekerin yükselince vücut insülin salgılıyor ve şekerin fazlası direkt yağa dönüşüyor yani kg alıyorsun.

ben sana kesinlikle kesmeni öneririrm . çünkü gerçek çayın lezzeti daha güzel
ilk 4-5 gün insan hayatında bir boşluk oluyor. çay acı geliyor, içemiyorsun ama sağlık için değer..
iyi haberlerini bekliyorum.

kimmikcim ben teşekkür ederim, aynısının üstünde düzenleme yapabilirsin.
ekte nasıl yapılacağını yazdım. sorun olursa yardımcı olabilirim..

Haftalık yapılan liste direkt burada mı paylaşılıyor? Yoksa bunun için ayrı bir başlık mı var?

burada paylaşıyoruz kimmik, aşağıdaki formatta kilonu bildirimi yapılıyor.

Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :

çok geçmiş olsun Sivasın gülü, gribin bir an önce geçer inşallah.

kızlar çok fazla yazdım hakkınızı helal edin.

Üstte kendi mesajımı alıntılamış gibi görünüyorum ama mesaj niloş'a ait

hayırlı bir öğretim yılı olsun hepinize..

teşekkür ederiz canım. 2.öğünümü yazayım.başka birşey yemiyecem çünkü.4 gibi yedim.acıkırsam ayran ile idare ederim.malum yarın tartı günü:18:

2 adet bulgurlu dolma,haşlama tavuk,yoğrtlu kabak salatası(rendeleyip kavurdum sarımsaklı yoğurtla )

canım kilo verip verip geri almaktan bıktım artık.Bundan sonar daha dikkatli olucam.aynı hataları sürekli yapmicam.zaten metebolizmam yavaş.Üstelik 3 aydır sspor namına kılımı kıpırdatmadım.Hem ileri yaşlarda kilo vermek çok zor oluyor.o ileri yaşlara geldiğimde vermek için çok uğraşmam gerekir.En iyisi bu kiloları alıpta başımıza bela etmemek...almamak kolay vermek çok zor.
Karatayın 5 saat kuralı beni çok iyi frenliyor.Yoksa benim ağzım hiç boş durmazdı.Sağlıklı ve masum tatlı diye eskiden sürekli canım istedikçe meyve yerdim.Şimdi sadece Sabah yiyorum,çok canım isterse öğlende yiyorum ama akşam asla .
spor işini düzene sokmam lazım artık,iyice boşladım.
Önce çocuklarımın düzenini kurayımda sıra kendime gelecek inşallah.

Bugun cooook aciktim arkadaslar. Ve bu kadar acikmamin sonucu olarak yarim kg az ciktim tartida ama 10 dk sonra iftar soframa oturacagim ve sanirim bayagi bir arti olacak kilomda. :/ Ama yine de az bir sureyle de olsa 54,5'u gormek cok hostu.

ıyı aksamlar kızlar ben geldımmm.bugun mısafırlıge gıtmıstım.sabah kahvaltıyı evde yaptım cıktım.mısafırlıkde bıraz tavuk ve salata yedım.aksam yemegınde de yıne tavuk salata ve yogurt yedım.dunku gıbı bugun hıc tıtremedı ıcım.ve cok fazla aclık hıssetmedım.cok rahat bı gun gecırdım.cok mutluyum sevıyorum karatayıı.yarın sabahkı tartıyı merak edıyorum

dediğin çok doğru eskiden herkes derdi de inanmazdım 35 ten sonra kilo vermek çok zor diye vermek zor almaksa kolaymış
yıllarca araöğün yapın meyve yeyin derlerdi akşam yemeğinden 2-3 saat sonra mutlaka meyve yerdik hem ne yeme kuruyemiş yağlı kilo aldırır sakın haaa derlerdi ayda yılda bir yerdik sonuç olarak yıllardır yürüyüş yaparım ona rağmen her sene biraz daha kilo alırdım ama artık doğru yolu buldum hedefime ulaşınca şu an yiyemediğim bazı şeyleri yiyebilim ama çok kısıtlı ve kaçamak yaptığımı düşünerek hatamı telafi etmeye çalışarak veeee hergün mutlaka 1 saat yürüyerek

sabah
1 yumurtayla kkk
45 dk pilates

öğle
1 kase ayranlı çorba
1 dilim biftek
salata

akşam
1 kase ayranlı çorba
1 saat yürüyüş

3 lt su bugün öğleden sonra çok acıktım 3 öğün oldu

Kızlar bu ne ya, maşallah ne çok muhabbet edilmiş, oku oku bitmedi sayfalar valla..
eylül geldi baya bi kalabalık olduk, sayfayı takip etmek iyice zorlaşıyor artık..

Merhabalar;
Bende karatay ile saglıklı kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 73 den 70 e düştüm siz 71 den 61 e ne kadar zamanda düştünüz.

Aramıza hepiniz hoş geldiniz kızlar..

liste için tşk canım, 18 kasımda inşallah bende kayda değer bir kilo vermiş olurum..

iyi yolculuklar demek için alıntılamıştım ama sen vardın bile gideceğin yere.. kolay gelsin oğlunun okul hazırlıklarında..

Kızlar bu arada benim belim inceldikçe göbeğim ortaya çıkıyor. Canan Hoca bir programda en zor göbek erir demişti, umarım zor olsa da erir.

benimde göbeğim aynen duruyor, çok bir kilo vermedim henüz ama verdiğim dönemde de belim bacaklarım inceliyor ve göbeğim yuvarlacık ortaya çıkıyor, bölgesele ağırlık vermek lazım..

bende olmadı ama başlangıçta olabiliyor, proteine ağırlık verirsen daha uzun süre tok tutuyor..

kılo çizelgesi oluşturamıyorum bana yardımcı olabılırmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
yukarıdaki linki incele istersen,nerde takıldığını söylersen daha kolay yardımcı oluruz..
Arkadaslar 30 agustosta Yesil elmayi izleyenler oldumu.? Oktay usta kabak kizartmasimi ne yapmisti enfes duruyordu.
Ben son anda gördüm Google amca dan aradim ama bulamadim. Bahcemde cok kabak var kizlar.
bahçen için çok sevindim, benimde en büyük hayalim bahçeli bir ev.. ,inşallah bir gün gerçek olur, şuanda bahçem olmasa da balkonumda saksılarda domates,biber,maydonoz,nane,reyhan yetiştiriyorum

tombiş yüzler çok tatlı çok sempatik.
zayıf yüzler daha çekici,daha seksi.
hangisi olmak istediğiniz size kalmış :))))))))))
çekici ve seksi tabiki

Ben bu yıl birinci sınıfa başladım .. En baştan başladık yani.. Kolay bir yıl diliyorum.. listede Süreç önemli değilmiş akşam da yapabilirmişiz listeyi .. :)))
benim de eşim bu yıl birleri okutacak, kaygısı epeydir üzerimizde.. ben de kolaylıklar diliyorum

geçmiş olsun canım, diğer evi beklerken eşyalarınızı nereye koydunuz? zor olmuştur baya.. umarım çabuk geçer..
Mahzen hoşgeldin canım, nasıl geçti memleket tatili?
hoşbulduk canım, anne yanı çok iyiydi tabi ki, tüm aile bir arada ama önemli dezavantajı da artılarla dönmek, hala toparlanmaya çalışıyorum

inşallah ulaşırsın canım hedefine :)

sloganlar süper canım teşekkürler.. 4 ve 7 ye bayıldım

senin adına çok sevik canım, çok geçmiş olsun..
Arkadaşlar lg verdikçe , ticketı nasıl değiştiryoruz.. bilgi verirseniz çok sevinirim..
çizelgeyi oluşturduğum sayfayı sık kullananlara eklemiştim, ordan güncelliyorum, iş yerinde isem yeniden çizelge yapıveriyorum
canım şekeri çayından hatta hayatından çıkarman lazım, ben karataydan önce çıkarmıştım, yanlışlıkla birinin çayını içtiğimde (oğlumun yada eşimin) yutamıyordum.. eşim de benim sayemde bıraktı, sıra oğlumda bir süre şekersiz içti ama sonra azıcık at lütfen anne dedi, şekerli içiyor yine ama benimde birkaç kez olumsuz tecrübelerim olmuştu, 3. de bırakmıştım ona da fırsat verdim bakalım, onu motive edicek bişeyler öne sürerek bıraktıracam inşallah.. sen de yapabilirsin önemli olan motive olmak ve kararlı olmak.. karatayın sloganı çok çarpıcı bence 'şeker en tatlı zehirdir'
Bugun cooook aciktim arkadaslar. Ve bu kadar acikmamin sonucu olarak yarim kg az ciktim tartida ama 10 dk sonra iftar soframa oturacagim ve sanirim bayagi bir arti olacak kilomda. :/ Ama yine de az bir sureyle de olsa 54,5'u gormek cok hostu.
allah kabul etsin canım, iftar ve sahurda karataydan şaşmazsan oruç kilo vermede etkili oluyor, hem sevabı da cabası ben 2 yıldır tutamadım şevval oruçlarını bakalım kısmetse seneye...

Son düzenleme:
gerçekten çok iyi gidiyosun canım, gerek menün, gerek sporun süper
düğünde müthiş olucaksın, görümcenler de çatlayacak, ne zamandı düğün, deyivermedin bir türlü?

Mahzen 77
bahçen için çok sevindim, benimde en büyük hayalim bahçeli bir ev.. ,inşallah bir gün gerçek olur, şuanda bahçem olmasa da balkonumda saksılarda domates,biber,maydonoz,nane,reyhan yetiştiriyorum.

Karatay citirlari ben 2 saat uyudum kabak kavurmasini aksam 17.00 yedim üzerine yogurt ve dereotu ilave edip.
2 pet su ictim. Hala her yanim agriyor, grip saniyorum rahatsizligimin nedeni.
Aksam. 2 Ringa baligini firinda pisirdim. Salata yaptim kuzu kulagi salatalik, sogan ve kirmizi biberli Zeytin yagli Limonlu..
14 Eylülde dügün varmis burada. Kart bugün geldi 14 Ekimde olsaydi keske.Belki 1-2 kg eksi olurdum bakalim.
Herseyin hayirlisi ins.
Arkadaslar antioksidan nedir.? Tam anlayamadim.

Mahzen 77 Canim ins Rabbim dilegini verir tez zamanda. Rabbimin hazineleri bol canim.
Yeterki gönülden istiyelim dimi canim.

Son düzenleme:
gerçekten çok iyi gidiyosun canım, gerek menün, gerek sporun süper
düğünde müthiş olucaksın, görümcenler de çatlayacak, ne zamandı düğün, deyivermedin bir türlü?

çok tşk canım 14 ünde görümceler çatlar da renk vermezler dönünce yazarım olanları(olacakları desem daha doğru olur)

yahu sen de ne çok alıntı yapmışsın oku oku bitmedi en son ne zaman girdin topiğe kaçak seni

Son düzenleme:
allah kabul etsin canım, iftar ve sahurda karataydan şaşmazsan oruç kilo vermede etkili oluyor, hem sevabı da cabası ben 2 yıldır tutamadım şevval oruçlarını bakalım kısmetse seneye...

Allah razi olsun. :) Tesekkurler, insaallah sen de tutarsin.

Allah kabul etsin kimmik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…