lawyer hoşgeldin,
yarın ki kilomu ve senin kilonu çok merak ediyorummmm:18:
Kızlar internetten biraz araştırma yaptım. Canan hocanın önerdiği iki marka dışında marinc.p diye bir omega 3 var onun special olanında tavsiye edilen EPA değeri mevcut. Yani günde 5 tane ondan alırsak oluyor. Diğer markalar çok pahalı o yüzden size de bilgi vereyim dedim. Yalnız dediğim markanın normalini değil "special" olanını alacaksınız. Fiyatı 32 TL civarında sanırım. Bir de şu antioksidan işini çözersem harika olacak. En iyisi üzüm çekirdeği ekstresi almak gibi görünüyor. Hem şekerin yükselmesini önleyici etkisi var hem de cilt yaşlanmasına da iyi geliyor. Bu arada çok kuvvetli bir antioksidan.
canım canan hocanın omega3 hakkında söylediklerini dikkatli okursanız iyi olur o balık jelatininden yapılanları öneriyor ve onun önerdiği markalar balık jelatininden yapılıyor ...
senin önerdiğini inceledim şimdi içindekilere bakın-Yardımcı maddeler: Nipajin sodyum, Nipazol sodyum, Vitamin E, Ponceau 4R, Sığır jelatini yazıyor epası yüksek ama balık jelatininden yapılmamış ucuz diye kanmayın sakın sağlığınıza zarar verirsiniz....
bakın internette ne yazıyor.Genellikle yumuşak kapsüller; deli dana riski taşıyan sığır jelatini veya domuz jelatini içermektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?