Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz: fatos56
Başlangıç tarihi:31/08/2013
Başlangıç kg:110
Geçen hafta:___ Bu hafta:108
Fark:-2000
Toplam fark:
Beden:48-50
Spor:leslıe
Boy:170 cm
Hedef: 70
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) bu nasıl hesaplanıyor bılmıyorum

Son düzenleme:

tskler denıcem

Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Gecen hafta:85,7. Bu hafta:83,7 Fark: 2 Toplam fark:16,3 Beden:44 Spor: bu hafta spor yok sayalım Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde:?

Günaydin Karatay citirlari, Hepinize Güzel & mutlu bir hafta sonu diliyorum.

Bu haftadaki kg bildirimi.
Baslagic tarihi 13.7.2012
Baslagic kg. 83
Gecen haftaki kg 77. 700
Bu haftaki kg 77.400
fark yüzdesi: % 0,447
Hedef 70. kg
Boy 1.58
Yas 46
beden 44
O kadar cabaya 300 gr.

Sabah kahvaltim 2 yumutra zeytin yaginda. 1 avuc ici kadar peynir, 1 avuc badem.
1 tane kirmizi biber. 1 tane seftali, 1 hurma. 1 Kücük kase yogurt. Cay 2 omega 3.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar

sabah kk yaptım ardından slim in 6 30 dk dayanabildim part 2 den başladım ondan mı acaba
tamamen kalça ve bacaklara yonelik benim en sorunlu bolgem bi süre leslie ve slim yapıacm

bildirim
rumuz:yklm
baş.tarih:09/07/2013
baş.kilo:75
bu hafta kilo:75.5
fark:+500
beden:42
boy:1,65

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:71.8
Bu hafta:70.9
Fark:-900
Toplam fark:8.600
Beden:42
Spor:hergün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:60
Yüzdesi: +%1.253

merhaba kızlar ben hafta sonu misafirim geldi dayanamadım yedim kısır falan filan ama bugün devam he birde kızlar balıkyağı hapı balıkjelatininden olsun demiş ya ben benimkine baktığımda degildi ve jelatininde titanyum dioksit var diye okudum bende atmaktansa onca para verdik içini şırıngayla çekiyorum sonra iğnesini çıkarıp hop ağzıma ardından limon içerseniz yada yerseniz kokusunuda almıyorsunuz bitene kadar böyle yapıcam bir dahakine o dediğinizden alırım bu arada hedef60 seni kendime hedef yaptım seninle yarışıcam seni yakalamaya çalışıcam inşallah tabi bugün sabah yumurtalı kkk yaptım şimdilik o kadar kızlar kutu balıklarından yiyebiliyoruz demi he bide haşlanmış mısır yiyebiliyormuyuz ben kitabı daha almadım bugun yarın alırım rumuz.seraym başlangıç tarihi.29.08.2013 başlangıçkilo.91 bu hfta[4.gün].89.4 fark.1600 toplam fark.1600 beden.48 spor.yürüyüş yaş.32 boy.160 hedef.55 kusura bakmayın sizin gibi alt alta beceremedim ilk defa foruma kayıd oldumda bilgisayarda internete girmekten başka bir şey yapmamda yavaş yavaş düzeltirim kusura bakmayın

selam karatayın tatlı çıtırları

öncelikle ilk listemi yapıyorum, bir hatam olursa ne olur affedin. bol leptinli bir hafta dilerim herkese. inşallah bu hafta verdiğimizden daha çok veririz haftaya

Rumuz Değişim yüzdesi
1. law_yer -1,450
2. gul_0663 -1,253
3. bicnv -1,144
4. xc9 -1,116
5. akasya -0,860
6. elifce -0,447
6. Sivasın_gülü -0,447
7. felluz -0,380
8. mahzen77 -0,250
9. Hedef60busondiyet -0,023
10. fatos56 -0,018
11. seraym -0,017

Kilo alan arkadaşlarımız

yklm +500 gram

başka kilo bildirimi yapmayan varsa ekleyebilirim sonrasında. hatam varsa affola.
öpüyorum herkesi

Son düzenleme:
Anladigim kadariyla listeleme sadece Pazartesi gunleri yapiliyor, degil mi? Yeni baslamis olsak bile, daha ustunden tam olarak 1 hafta gecmese bile Pazartesi gunu hazirlaniyor, degil mi? Persembe gunu basladim diyete ben de listeye katilabilir miyim?

Bir de benim bu diyette tecrubelilere bir sorum olacak... Benim bugun 5. gunum ve gorunure gore simdiden 1 bucuk kilo vermisim. Sizde de ilk gunlerde bu kadar kilo kaybi olmus muydu? Cunku simdi herkesin bildirimlerine baktigimda genelde yarim kilo verilmis. Acaba ben baslangic kilo mu yanlis mi not etmistim diye dusunuyorum. Belki de hemen yemek yememin ardindan tartilmistim. Suan karnim ac ve tartida arasinda tam 1,6 kg var olarak gozukuyor. Acaba baslangic kilo mu 1 kg eksik mi alsam daha iyi? O zaman kaybim 600 gr olur.

kimmikcim ilk haftalar daha fazla kg verilebiliyor.
herkes gibi formatında bildirim yaparsan seni de listeye ekleyebilirim hemen.

yeni başlayanlar 1 hafta sonra listeye giriyor haftaya ptesi girersin

Eline sağlık bicnv.:) kilo verenleri çooook tebrik ediyorum.haftaya da herkese daha iyi sonuçlar diliyorum:)

Dün oğluma ev baktık çok yorucuydu,sonunda okula yakın bir ev bulduk. bugün de kayıta gittik.yarın yerleşme filan...Dün yorgunluktan mönümü yazamamıştım bugün ikisini yazayım...

Dün

Sabah :kkk(kuruyemişsiz)

Öğlen:4,5 kuru üzüm.

Akşam:balık,salata,1 kaşık tahin helvası.1 cup dondurmalı irmik tatlısı(cıss)

Bugün

Sabah:kkk

Öğlen:1 ayran,yoğurt,menemen,4,5 zeytin.

Akşam:?

Allah kimsecikleri evlerinden ayırmazsın.!

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlere de önümüzdeki haftalarda başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Aslinda bizim yüzdelerimizi yazmamız gerekirdi yazmadik arkadaşımızda yanlış hesaplamış hata bizde bende garipligi sezdimde yeniyim ya çok konusmayayim dedim
tatlislar

güncel liste ektedir.
hatalar için çok özür dilerim kızlar.

Arkadaşlar ben de hamilelikte balık yağı kullandım emzirme sürecinde de kullanıyorum ( Carlson) , Epa degeri yüksek , balık jelatininden yapılmış.Tavsiye ediyorum.

bicnv ellerine sağlık canımcım ne güzel liste yapmışsın

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Bugün bir rekora imza atmış bulunuyorum arkadaşlar öğle yemeği için vakit bulamadım ve akşam yemeğine de az kaldığını düşünerek yemedim vakit bulunca da. Yani sabah 7.30 da kahvaltı ettiğimi düşünürsek tam 10 saat bişey yemeden durabildim. Ne elim titredi ne de midem kazındı. Halsizlik falan hiçbişey olmadı. saat 17.30'da yani 10 saatlik açlıktan sonra sadece 2 bardak ayran içtim. akşam 8 gibi de akşam yemeğimi yeyip sporumu yaparım

liste için tşk canım ellerine sağlık

herkesi çok tebrik ediyorum yklm dışında hepimiz vermişiz
yklm cim senden haftaya çıkış bekliyorum böyle zamanların sonunda hızla düşüş başlıyor hiç merak tme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…