26 Mayıs 2013 Kategori Şifalı Bitkiler
Yorum yapın
Anne Sütünü Artırmak İçin Kullanılan Bitkiler
Kimyon, buğday çimi, tarçın, yer elması, tahin helvası, havuç, badem, Antep fıstığı, fındık tüketin. Su tüketimine önem gösterin bolbol su için.
Zencefil çayı içmek anne sütünü artırır. Günde 2 fincan içebilirsiniz.
Her gün taze beyaz üzüm yemek sütü çoğaltmaya yardımcı olur.
Düzenli olarak biberiye çayı içmek sütü artırır.
Dereotunu yemeklere koymak ya da çayını demlemek fayda sağlar.
Her gün 4-5 bardak rezene çayı içebilirsiniz.
Düzenli olarak içilen ısırgan otu çayı da anne sütünü çoğaltır, kaliteli hale getirir.
Pek çok hastalığa iyi gelen çemen otunun da çayını içebilirsiniz.
Alıç meyvelerinin kompostosu içilirse veya pişirilmeden yenirse anne sütünü arttırır.
Amber kabuğu anne sütünü arttırıcı etki gösterir.
Marulun anne sütü arttırıcı etkisi vardır. Maruldan bolca yiyebilirsiniz.
Civan perçemi süt arttırıcı etki gösterir.
Deve dikeni anne sütü arttırıcı etki gösterir.
Erik kaynatılır balla karıştırılıp yenirse anne sütü arttırıcı etki yapar.
Fesleğen anne sütü arttırıcı özelliği vardır. Fesleğen çiçeği, tohumu ve yaprakları kullanılır. Bunların çayı demlenir.
Anne Sütünü Arttıran Macun Tarifi
Malzemeler:
20 gram susam
10 gram anason
500 gram bal
Hazırlanışı:
20 gram susam,10 gram anason ve 500 gram bal karıştırılır ve macun haline getirilir. Günde 3 çorba kaşığı yenir.
Sütü az olan bir arkadasimiz vardi ona buldum bunu. Umarim isine yarar.
Yatmadan birde 2 Bardak ev yogurdan ayran ictim kizlar ins cok olmadi.
Anladigim kadariyla listeleme sadece Pazartesi gunleri yapiliyor, degil mi? Yeni baslamis olsak bile, daha ustunden tam olarak 1 hafta gecmese bile Pazartesi gunu hazirlaniyor, degil mi? Persembe gunu basladim diyete ben de listeye katilabilir miyim?
Bir de benim bu diyette tecrubelilere bir sorum olacak... Benim bugun 5. gunum ve gorunure gore simdiden 1 bucuk kilo vermisim. Sizde de ilk gunlerde bu kadar kilo kaybi olmus muydu? Cunku simdi herkesin bildirimlerine baktigimda genelde yarim kilo verilmis. Acaba ben baslangic kilo mu yanlis mi not etmistim diye dusunuyorum. Belki de hemen yemek yememin ardindan tartilmistim. Suan karnim ac ve tartida arasinda tam 1,6 kg var olarak gozukuyor. Acaba baslangic kilo mu 1 kg eksik mi alsam daha iyi? O zaman kaybim 600 gr olur.
yeni başlayanlar 1 hafta sonra listeye giriyor haftaya ptesi girersinAnladigim kadariyla listeleme sadece Pazartesi gunleri yapiliyor, degil mi? Yeni baslamis olsak bile, daha ustunden tam olarak 1 hafta gecmese bile Pazartesi gunu hazirlaniyor, degil mi? Persembe gunu basladim diyete ben de listeye katilabilir miyim?
Bir de benim bu diyette tecrubelilere bir sorum olacak... Benim bugun 5. gunum ve gorunure gore simdiden 1 bucuk kilo vermisim. Sizde de ilk gunlerde bu kadar kilo kaybi olmus muydu? Cunku simdi herkesin bildirimlerine baktigimda genelde yarim kilo verilmis. Acaba ben baslangic kilo mu yanlis mi not etmistim diye dusunuyorum. Belki de hemen yemek yememin ardindan tartilmistim. Suan karnim ac ve tartida arasinda tam 1,6 kg var olarak gozukuyor. Acaba baslangic kilo mu 1 kg eksik mi alsam daha iyi? O zaman kaybim 600 gr olur.
selam karatayın tatlı çıtırları
öncelikle ilk listemi yapıyorum, bir hatam olursa ne olur affedin. bol leptinli bir hafta dilerim herkese. inşallah bu hafta verdiğimizden daha çok veririz haftaya
Rumuz Değişim yüzdesi
1. law_yer -1,450
2. gul_0663 -1,253
3. bicnv -1,144
4. xc9 -1,116
5. akasya -0,860
6. elifce -0,447
6. Sivasın_gülü -0,447
7. felluz -0,380
8. mahzen77 -0,250
9. Hedef60busondiyet -0,023
10. fatos56 -0,018
11. seraym -0,017
Kilo alan arkadaşlarımız
yklm +500 gram
başka kilo bildirimi yapmayan varsa ekleyebilirim sonrasında. hatam varsa affola.
öpüyorum herkesi
Aslinda bizim yüzdelerimizi yazmamız gerekirdi yazmadik arkadaşımızda yanlış hesaplamış hata bizde bende garipligi sezdimde yeniyim ya çok konusmayayim dedim
tatlislar
selam karatayın tatlı çıtırları
öncelikle ilk listemi yapıyorum, bir hatam olursa ne olur affedin. bol leptinli bir hafta dilerim herkese. inşallah bu hafta verdiğimizden daha çok veririz haftaya
Rumuz Değişim yüzdesi
1.Hedef60busondiyet -2,33
2.seraym -1,75
3. law_yer -1,450
4. gul_0663 -1,253
5. bicnv -1,144
6. xc9 -1,116
7. akasya -0,860
8. elifce -0,447
8. Sivasın_gülü -0,447
9. felluz -0,380
10. mahzen77 -0,250
11. Hedef60busondiyet -0,023
11. fatos56 -0,018
Kilo alan arkadaşlarımız
yklm +500 gram
başka kilo bildirimi yapmayan varsa ekleyebilirim sonrasında. hatam varsa affola.
öpüyorum herkesi
canım canan hocanın omega3 hakkında söylediklerini dikkatli okursanız iyi olur o balık jelatininden yapılanları öneriyor ve onun önerdiği markalar balık jelatininden yapılıyor ...
senin önerdiğini inceledim şimdi içindekilere bakın-Yardımcı maddeler: Nipajin sodyum, Nipazol sodyum, Vitamin E, Ponceau 4R, Sığır jelatini yazıyor epası yüksek ama balık jelatininden yapılmamış ucuz diye kanmayın sakın sağlığınıza zarar verirsiniz....
bakın internette ne yazıyor.Genellikle yumuşak kapsüller; deli dana riski taşıyan sığır jelatini veya domuz jelatini içermektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?