Ben bu ticket işini beceremedim
Başlangıç kilosu , hedef kilo , şu anda ki kg..aynı anda nasıl göreceğim
şu anki kilonu current weight e hedefini target weight e başlangıç kilonu da started weight e yazacaksın birimleri de metrics e getireceksin
selam karatayın tatlı çıtırları
öncelikle ilk listemi yapıyorum, bir hatam olursa ne olur affedin. bol leptinli bir hafta dilerim herkese. inşallah bu hafta verdiğimizden daha çok veririz haftaya
Rumuz Değişim yüzdesi
1. law_yer -1,450
2. gul_0663 -1,253
3. bicnv -1,144
4. xc9 -1,116
5. akasya -0,860
6. elifce -0,447
6. Sivasın_gülü -0,447
7. felluz -0,380
8. mahzen77 -0,250
9. Hedef60busondiyet -0,023
10. fatos56 -0,018
11. seraym -0,017
Kilo alan arkadaşlarımız
yklm +500 gram
başka kilo bildirimi yapmayan varsa ekleyebilirim sonrasında. hatam varsa affola.
öpüyorum herkesi
Canım ilk listen hayırlı olsunellerine sağlık.. Birincimizi tebrik ederim..
,
Ben + dayım geçen haftaya göre ama yok bacım sen geçen hafta çok hastaydın, susuzdun vs. ondan az çıkmışsındır diyerek torpil geçtiysensağolasın.. Yüzdemi de + olarak yazmıştım, kimseye haksızlık olmasın canım.. yklm orada yanlız kalmasın, sıkılır
Listenin 3. ve umarım en son hali aşağıdadır.
hiç hatasız olmasını isterdim ama olmadı kızlar.
inşallah bir sonrakine,
olsun kilo verelim de
Rumuz Değişim yüzdesi
1.Hedef60busondiyet -2,33
2.seraym -1,75
3. law_yer -1,450
4. gul_0663 -1,253
5. bicnv -1,144
6. xc9 -1,116
7. elifce -0,447
7. Sivasın_gülü -0,447
8. felluz -0,380
9. mahzen77 -0,250
10. fatos56 -0,018
Kilo alan arkadaşlarımız
yklm +500 gram
akasya +500 gram
öpüyorum herkesi
geçmiş olsun canım, diğer evi beklerken eşyalarınızı nereye koydunuz? zor olmuştur baya.. umarım çabuk geçer..
Sivasin gulu kullanıcısından alıntı[akasya1612;31738412]
Canim ben sana Cook tsk ediyorum. ben pek sevmem Danish cheese. Önerilerin icin sagol.
Sen nerede yasiyorsun.? Canim izine gelirken sana getirmek isterdim.
Biraz önce 1 kase yogurt yedim, icine siyah cekirdekli üzümle & badem karistirdim 1 avuc kadar.
Su anda Oktay ustanin kabak kavurmasini yapiyorum. Biraz sonrada onu yerim. Kizlar galiba ben grip oluyorum. her yerim sizliyor.
merhaba akasyacım, normalde hergün 6 km yürümeye vücut alıştı, dün de tartıda eksik çıkınca bir gaz 9,5 km kadar yürüdüm. bi de malum spor yaptıkça yapası geliyor insanın..
buradan kesinlikle uzak düşmemek lazım.
çok naziksin canım tşk ederim
gerçekten de geçen hafta 0 önceki hafta +1.5 tan sonra 700 gr çok iyi geldi umarım haftaya çizelgemdeki kiloyu yakalarım
sen de tatil dönüşü olmasına rağmen kıpırdanmalar başlamış eylül ayı hepimize çok iyi gelecek öyle hissediyorum yazın rehavetinden kurtulacağız
ilk 3 teki arkadaşlar sizi çok tebrik ediyorum ama gerçekten zarzor kilo veren gül ü ayrıca tebrik ederim tatil sana yaradı artık arkası gelir
S........Evet uzak düşmemek lazım ama pek çantalayan yok şu ara biraz rahat takılıyoruz (kendi adıma)
akasyacım, gönlümden geçen -500 gram olmanmış demekki, kusura bakma canım hemen düzeltiyorum..
liste için tşk bicnv
verenleri tebrik ediyorum..
bu haftanın tek artıları yklm ve akasya onlar da haftaya gümbür gümbür gelecek demektir..
kendim adıma olmasa da listemiz bu hafta yüz güldürücü idi..
yeni başlayan arkadaşlar zaten iyi vermişler de zor kilo veren xc9, gul_0663 arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ederim.
haftaya aynı başarıyı kendimden bekliyorum inşallah :)
demek + dasın o zaman haftaya senden de bi atak bekliyorum
buzdolabına ayran stoklarken biraz da pişmiş buğday koy karıştırır yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?