Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım ilk listen hayırlı olsun ellerine sağlık.. Birincimizi tebrik ederim..
,
Ben + dayım geçen haftaya göre ama yok bacım sen geçen hafta çok hastaydın, susuzdun vs. ondan az çıkmışsındır diyerek torpil geçtiysen sağolasın.. Yüzdemi de + olarak yazmıştım, kimseye haksızlık olmasın canım.. yklm orada yanlız kalmasın, sıkılır

Sabahları kk yapıyorum ama 3 gündür ceviz yemiyorum, bu da hemen acıkmama neden oluyor, demek ki kuruyemiş çok önemli:26:
Bugün 2. öğün ekmek arası oldu mecburen ama bol ayranla gi geçiştirebilmişimdir umarım, dolabım gelirse bugün geç saatlere acıkırsam yoğurt, ayran stoğu yaparım artık..

akasyacım, gönlümden geçen -500 gram olmanmış demekki, kusura bakma canım hemen düzeltiyorum..

liste için tşk bicnv
verenleri tebrik ediyorum..
bu haftanın tek artıları yklm ve akasya onlar da haftaya gümbür gümbür gelecek demektir..
kendim adıma olmasa da listemiz bu hafta yüz güldürücü idi..
yeni başlayan arkadaşlar zaten iyi vermişler de zor kilo veren xc9, gul_0663 arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ederim.
haftaya aynı başarıyı kendimden bekliyorum inşallah :)

Son düzenleme:
demek + dasın o zaman haftaya senden de bi atak bekliyorum
buzdolabına ayran stoklarken biraz da pişmiş buğday koy karıştırır yersin

Listenin 3. ve umarım en son hali aşağıdadır.
hiç hatasız olmasını isterdim ama olmadı kızlar.
inşallah bir sonrakine,
olsun kilo verelim de

Rumuz Değişim yüzdesi

1.Hedef60busondiyet -2,33
2.seraym -1,75
3. law_yer -1,450
4. gul_0663 -1,253
5. bicnv -1,144
6. xc9 -1,116
7. elifce -0,447
7. Sivasın_gülü -0,447
8. felluz -0,380
9. mahzen77 -0,250
10. fatos56 -0,018

Kilo alan arkadaşlarımız

yklm +500 gram
akasya +500 gram

öpüyorum herkesi

çok naziksin canım tşk ederim
gerçekten de geçen hafta 0 önceki hafta +1.5 tan sonra 700 gr çok iyi geldi umarım haftaya çizelgemdeki kiloyu yakalarım
sen de tatil dönüşü olmasına rağmen kıpırdanmalar başlamış eylül ayı hepimize çok iyi gelecek öyle hissediyorum yazın rehavetinden kurtulacağız

ilk 3 teki arkadaşlar sizi çok tebrik ediyorum ama gerçekten zarzor kilo veren gül ü ayrıca tebrik ederim tatil sana yaradı artık arkası gelir

Son düzenleme:
canım hatalar her zaman olur düzeltilir önemli olan bizim kilo vermemiz buraya inatla devam etmemiz

sabah(saat 08.00):
karatay kahvaltısı

öğlen(saat 13.00):
tavuksuyu çorba
1 parça fırında tavuk
yoğurt
7-8 çiğ fındık

nedendir bilinmez arada acıktım 3-4 adet gün kurusu yedim

akşam(saat 18.00):
küçük bir tabak börülce
küçük bir tabak kabak
1 kase yoğurt
2 adet ceviz

2 sade türk kahvesi
2 fincan yesil çay
yoğunluktan su içemedim yine

birazdan 1 saat yürüyüş (inşallah)

eline sağlık canım.hata olabilir canım nolcak aşkolsun aramızda lafımı olurbugünkü menümü de yazayım

öğlen13.30
mercimek çorbası,patlıcan yemeği,cacık,1 incir

akşam menüm:19.00 gibi yemeği düşünüyorum
kızarmış tavuk(teflonda kısık ateşte),salata yaparım birde
yakında yürüyüşlere başlıycam.okulda kızlarla organize olmya karar verdik hayırlısı bakem.ilk hedefim 65 ikinci hedefim 63.biraz ağır veririm ben ilk hafta ödemler gitti de ondan 1 kg verebilmiştim:))artık gramla yapcak bişey yok bünye meselesisiz ilave olarak bitki çayı flan içiyormusunuz şu form çaylarından falan

geçmiş olsun canım, diğer evi beklerken eşyalarınızı nereye koydunuz? zor olmuştur baya.. umarım çabuk geçer..

Sağol canım, küçük bir depo tuttuk, oraya koyduk eşyaları.. Bakalım artık ne zaman olacaksa onları taşıma yerleştirme vs. zamanları da gelecek.. İnşallah çabucak geçer

Sevmemen biraz şanssızlık olmuş Eğer birgün Muğla'nın bir tatil beldesinde izin yapacak olursan kesinlikle gelirken getir Şaka bir yana çok teşekkür ederim ince düşüncen için.. Gribin için de geçmiş olsun, acil şifalar canım..

Evet uzak düşmemek lazım ama pek çantalayan yok şu ara biraz rahat takılıyoruz (kendi adıma)

bugünkü menüm
sabah
1 yumurtayla kkk
40 dk yüzme

öğle
1 tabak batırık(mahzen kulaklarını çınlattım duydun mu)
2 bardak ayran

akşam
1 kase ayranlı çorba
1 saat yürüyüş

2.5 lt su bugün yine 3 öğün oldu misafirlikteydim

inşallah canım ben de öyle düşünüyorum, hepimiz için bol eksili bir eylül diliyorum..
gül gerçekten ayran detoksu ve diyetteki azminin karşılığını aldı bu hafta..
detoks günü bile kaçamak yapan benim için de -200 hiç te fena değil diyorum ama haftaya ben de gümbür geleceğim inşallah.. gerçi regl şişkinliğim olabilir ama öyle bile olsa ondan sonraki hafta gümbürderim artıkın :)))))))

Son düzenleme:
S........Evet uzak düşmemek lazım ama pek çantalayan yok şu ara biraz rahat takılıyoruz (kendi adıma)

aaaaa!!! iyi hatırlattın ben eylülde çantalama işine başlayacaktım
kızlar ufak tefek değil ama adamakıllı kaçamaklarınızda affetmem çantalarım

akasyacım, gönlümden geçen -500 gram olmanmış demekki, kusura bakma canım hemen düzeltiyorum..

Ne demek canım benim, haftaya inşallah dileklerin olur

Hemşerim ama farkındaysan sondan da olsa listede birinciyim İnşallah canım umutlar haftaya..

demek + dasın o zaman haftaya senden de bi atak bekliyorum
buzdolabına ayran stoklarken biraz da pişmiş buğday koy karıştırır yersin

Buğdayı nerede pişireyim bacım :26: Düdüklüsüz falan pişermi ki öyle olursa rice edeyim birilerine falan..

xc9 afiyet olsun canım batırık için..
kulaklarım çınladı ise de işten-güçten duyamadım, yoğunum maalesef bu aralar
bu arada sen bu detoks vari çorbaya iyi alıştın, haftaya da 500 den fazla verirsen ben de ondan sonraki haftaya her akşam ondan yiycem ona göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…