hemşerim alıntıladığın mesajımda aslında adını gül ve xc9 un yanına yazmış, seni de tebrik etmiştim, baktım ki liste revize edilmiş, ben de hemen mesajımı revize ettim :) seni yklm nin yanına yazdım. :))Hemşerim ama farkındaysan sondan da olsa listede birinciyimİnşallah canım umutlar haftaya..
düdüklüsüz zor pişer canım yaa.. ben geceden düdüklüde bir süre ( birkaç taşım) kaynatıp, altını kapatıyorum. sabaha kadar o şekilde bekliyor ve şişiyor, ertesi gün o şekilde yiyorum..Buğdayı nerede pişireyim bacım :26: Düdüklüsüz falan pişermi ki öyle olursa rice edeyim birilerine falan..
.......Buğdayı nerede pişireyim bacım :26: Düdüklüsüz falan pişermi ki öyle olursa rice edeyim birilerine falan..
kızlar su kılo cızelgesını nerden yapıyoruz bı el atın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
yukarıdaki linki incele istersen ,takıldığın yerde tekrar yardımcı olalım..
kızlar ne olduğuna inanamazsınız, yürüyüşten dönüşte bazı ihtiyaçlarımı almak için markete uğradım, kaymak, şampuan soda vs. aldım sonra biranda bulgur reyonuna gayri ihtiyari gözüm ilişti, khverengi bir ürün gördüm, duru esmer bulgurdu bu ama hemen yanında da karabuğday(greçka) vardı. gözlerime inanamadım, hatta şok oldum diyebilirim.. resmen gökte ararken yerde buldum.. oysa kaç gün sitesine üye olup, artı 5 tl de kargo ücreti ödemeyi kabul ederek sipariş vermeye çalışıyordum.. her şeyde bir hayır vardır derler ya, meğer ben bunlarla uğraşırken 2 adım ötemdeki markette greçkalar beni bekliyormuş..
kızlar migrosu öyle büyük hipermarketleri boş verin, duru ürünleri satan sıradan marketlerde arayın greçkayı, inşallah sizler de bulursunuz.. ben öyle sevindim hemen denemek istiyorum yarın :) yada tartı gününe yakın mı yapsam? bilemedim şimdi..
ilk 3 teki arkadaşlar sizi çok tebrik ediyorum ama gerçekten zarzor kilo veren gül ü ayrıca tebrik ederim tatil sana yaradı artık arkası gelir
Tesekkur ederim arkadaslar moral oldu bana 35 gundur gram verememistimgül gerçekten ayran detoksu ve diyetteki azminin karşılığını aldı
xc9:
canım yarım yamalakta olsa yeni ayran detoksu yaptım diye biraz ara mı versem diye düşünmüştüm bir de iş yerindeki yemek listesi ile de ayarlıyorum, menü karataya uyumlu değilse o gün yapayım dedim, yemek listesine bi bakayım menü uyumlu değilse hemen yarın yapayım ama değilse bile akşamları yemeyi düşünüyorum...
bir de tansaşta var diyorlar bazı sitelerde, daha da bulamazsan bir site daha buldum, linkini özelden atayım.. kargo dahil mi bilmiyorum ama 1 paket 11 tl.. ama duru mersinde vardır diye düşünüyorum. benim aldığım markette duru ürünleri vardı ama esmer bulgur ve greçka yeni gelmiş, daha önce hiç görmemiştim çünkü.. belki de fabrika hepsine yeni ürün göndermiştir..
Tebrik ederim Fatoscum süperr ..Rumuz: fatos56
Başlangıç tarihi:31/08/2013
Başlangıç kg:110
Geçen hafta:___ Bu hafta:108
Fark:-2000
Toplam fark:
Beden:48-50
Spor:leslıe
Boy:170 cm
Hedef: 70
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100)bu nasıl hesaplanıyor bılmıyorum
Tebrikler bcnv ...günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.
güzel haberler gelmeye başlamış, akşama doğru hazırlayacağım listeyi..
Rumuz: bicnv
Başlangıç tarihi:01.04.2013
Başlangıç kg:73,1
Geçen hafta:69,9 Bu hafta:69,1
Fark:-800 gram
Toplam fark: 4000 gram
Beden:40-42
Spor:7 gün yürüyüş
Boy:167 cm
Hedef: 63
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,144
Teşekkür ederim şekerim çok faydalıydı...26 Mayıs 2013 Kategori Şifalı Bitkiler
Yorum yapın
Anne Sütünü Artırmak İçin Kullanılan Bitkiler
Kimyon, buğday çimi, tarçın, yer elması, tahin helvası, havuç, badem, Antep fıstığı, fındık tüketin. Su tüketimine önem gösterin bolbol su için.
Zencefil çayı içmek anne sütünü artırır. Günde 2 fincan içebilirsiniz.
Her gün taze beyaz üzüm yemek sütü çoğaltmaya yardımcı olur.
Düzenli olarak biberiye çayı içmek sütü artırır.
Dereotunu yemeklere koymak ya da çayını demlemek fayda sağlar.
Her gün 4-5 bardak rezene çayı içebilirsiniz.
Düzenli olarak içilen ısırgan otu çayı da anne sütünü çoğaltır, kaliteli hale getirir.
Pek çok hastalığa iyi gelen çemen otunun da çayını içebilirsiniz.
Alıç meyvelerinin kompostosu içilirse veya pişirilmeden yenirse anne sütünü arttırır.
Amber kabuğu anne sütünü arttırıcı etki gösterir.
Marulun anne sütü arttırıcı etkisi vardır. Maruldan bolca yiyebilirsiniz.
Civan perçemi süt arttırıcı etki gösterir.
Deve dikeni anne sütü arttırıcı etki gösterir.
Erik kaynatılır balla karıştırılıp yenirse anne sütü arttırıcı etki yapar.
Fesleğen anne sütü arttırıcı özelliği vardır. Fesleğen çiçeği, tohumu ve yaprakları kullanılır. Bunların çayı demlenir.
Anne Sütünü Arttıran Macun Tarifi
Malzemeler:
20 gram susam
10 gram anason
500 gram bal
Hazırlanışı:
20 gram susam,10 gram anason ve 500 gram bal karıştırılır ve macun haline getirilir. Günde 3 çorba kaşığı yenir.
Sütü az olan bir arkadasimiz vardi ona buldum bunu. Umarim isine yarar.
Yatmadan birde 2 Bardak ev yogurdan ayran ictim kizlar ins cok olmadi.
Kesinlikle azalmaz biz de emziyoruz bekleriz...Arkadaşlar merhaba. 2 gündür sayfayı takip ediyorum.azminize hayran kaldım. 6 aylık bebeğim var. Anne sütü veriyorum. Ek gıdalara yeni yeni geçmeye başladım. Bu diyet sütümü azaltır mı? Kuru incir kompostosu sütümü çok arttırıyor. Onu içmem diyete engel olur mu ? Çünkü kaynatınca daha bir şekerli oluyor. Bir de omega3 ve antioksidan tavsiyeniz nedir? Çok soru sordum sanırım:) ama cvplarsanız çok mutlu olacağım:) 10 kg fazlam var. Sütüm azalmadan verebilirim inşallah.
-700 çok iyi cnm tebrikler..bugün yeni ayda ilk bildirim benden olsun umarım hepininiz ----ler görürürsünüz listemiz çok güzel olur
haydin koçyiğitlerim gazanız mübarek ola...
rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 62.7 kg
bu haftaki kilo: 62 kg
fark: -700 gr
toplam fark: 9 kg
fark yüzdesi: % -1.116
beden: 40
boy: 1.55
hedef: 55
spor: pilates+yürüyüş
Yine de çok iyi tebrikler...rumuz: elifce
başlangıç tarihi: 19.08.2013
başlangıç kilo: 68
geçen haftaki kilo: 67 kg
bu haftaki kilo: 66,7 kg
fark: -300 gr
toplam fark: 1,3kg
fark yüzdesi: % 0,447
beden: 38-40
boy: 1.66
hedef: 63
spor:yok
reglimin 4.günü e bu kadar olur çok şükür artı çıkmadım.herkese hayırlı günler.
Tebrikler cnm...rumuz: felluz
başlangıç tarihi: 09 mart 2013
başlangıç kilo: 87 kg
geçen haftaki kilo: 78.2 kg
bu haftaki kilo: 77.9 kg
toplam fark:9.1
fark yüzdesi: % 0,38
beden: 42,44
boy: 1.63
hedef: 65
spor:düzensiz yürüyüş
Tebrikler cnmherkese çok güzel bir gün, güzel bir hafta, güzel bir ay diliyorum..
kilo bildirimi:
rumuz: mahzen77
başlangıç tarihi: 27.05.2013
başlangıç kilo: 82 kg
geçen haftaki kilo: 79,2 kg
bu haftaki kilo: 79 kg
fark: -200 gr
toplam fark: 3 kg
fark yüzdesi: % -0,25
beden: 44
boy: 1.58
hedef: 70
spor: yok
Cok güzel tebrik ederim cnm..Günaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir hafta lsun. Kilo bildirimimi yapayım.
Başlangıç tarihi: 19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:68.5
Bu hafta: 67.5
Fark: 1 kg.
Toplam fark:2.5 kg
Yüzde: - % 1,45
Spor:Yürüyüş
Boy:1.61
Kızlar bu ne ya, maşallah ne çok muhabbet edilmiş, oku oku bitmedi sayfalar valla..
eylül geldi baya bi kalabalık olduk, sayfayı takip etmek iyice zorlaşıyor artık..
Aramıza hepiniz hoş geldiniz kızlar..
liste için tşk canım, 18 kasımda inşallah bende kayda değer bir kilo vermiş olurum..
iyi yolculuklar demek için alıntılamıştım ama sen vardın bile gideceğin yere.. kolay gelsin oğlunun okul hazırlıklarında..
benimde göbeğim aynen duruyor, çok bir kilo vermedim henüz ama verdiğim dönemde de belim bacaklarım inceliyor ve göbeğim yuvarlacık ortaya çıkıyor, bölgesele ağırlık vermek lazım..
bende olmadı ama başlangıçta olabiliyor, proteine ağırlık verirsen daha uzun süre tok tutuyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
yukarıdaki linki incele istersen,nerde takıldığını söylersen daha kolay yardımcı oluruz..
bahçen için çok sevindim, benimde en büyük hayalim bahçeli bir ev.. ,inşallah bir gün gerçek olur, şuanda bahçem olmasa da balkonumda saksılarda domates,biber,maydonoz,nane,reyhan yetiştiriyorum
çekici ve seksi tabiki
benim de eşim bu yıl birleri okutacak, kaygısı epeydir üzerimizde.. ben de kolaylıklar diliyorum
Tesekkur ederim ..Eşine kolaylıklar cnm...
geçmiş olsun canım, diğer evi beklerken eşyalarınızı nereye koydunuz? zor olmuştur baya.. umarım çabuk geçer..
hoşbulduk canım, anne yanı çok iyiydi tabi ki, tüm aile bir arada ama önemli dezavantajı da artılarla dönmek, hala toparlanmaya çalışıyorum
inşallah ulaşırsın canım hedefine :)
sloganlar süper canım teşekkürler.. 4 ve 7 ye bayıldım
senin adına çok sevik canım, çok geçmiş olsun..
çizelgeyi oluşturduğum sayfayı sık kullananlara eklemiştim, ordan güncelliyorum, iş yerinde isem yeniden çizelge yapıveriyorum
canım şekeri çayından hatta hayatından çıkarman lazım, ben karataydan önce çıkarmıştım, yanlışlıkla birinin çayını içtiğimde (oğlumun yada eşimin) yutamıyordum.. eşim de benim sayemde bıraktı, sıra oğlumda bir süre şekersiz içti ama sonra azıcık at lütfen anne dedi, şekerli içiyor yine ama benimde birkaç kez olumsuz tecrübelerim olmuştu, 3. de bırakmıştım ona da fırsat verdim bakalım, onu motive edicek bişeyler öne sürerek bıraktıracam inşallah.. sen de yapabilirsin önemli olan motive olmak ve kararlı olmak.. karatayın sloganı çok çarpıcı bence 'şeker en tatlı zehirdir'
allah kabul etsin canım, iftar ve sahurda karataydan şaşmazsan oruç kilo vermede etkili oluyor, hem sevabı da cabası ben 2 yıldır tutamadım şevval oruçlarını bakalım kısmetse seneye...
Sağol cnm arkadaşım hep birlikte düşeceğiz inşallah...çok tebrik ederim hedef60cım. Allahın izniyle o kiloya düşeceksin ve inşallah son diyetin olacak. ben sana güveniyorum arkadaşım..
Olacak.. İnanmak önemli ..Tesekkur ederim bunlari ogrenmem iyi oldu. Bugun ilk gunum. Hicbir diyetin sonunu getiremedim simdiye kadar ama bu sefer OLACAK :-D
Teşekkür ederim cnmm..hayatdevamedecek
o kadar kiloyu verdikten sonra bile hala pişman olabiliyorsan bu karatay diyetini yaşam biçimi haline getirdiğinin
göstergesidir
önemli olan da bu hedefe vardığımızda bile kaçamak kaçamaktır
hedef60
çok iyi gidiyorsun düğünde 80 i göreceğine hiç şüphem yok
lawyer
bahsettiğin sorunun düzelmesine çok sevindimbenim de bi arkadaşımda aynı sorun vardı o da çok dert ediyordu yazdıklarını one hemen okutacağım
akasya
eski karataycısın sen işini bilirsin dedik ama memnun olmadınyapacağın şu yoğurdu eksik etmeyeceksin ekmekarası bişeyle geçiştireyim demeyeceksin
çizelgeyi soranlar olmuş
kilo değişimnlerinde yeniden çizelge yapıyoruz
Süpersin azminden dolayı kutluyorum..hedef60busondiyet yeni geldik kahvaltıdan arkadaşım çok güzel şeyler hazırlamıştı, Allahtan sadece bir çeşit börek vardı. ondan avuç içi kadar aldım. simit ve ekmek çeşitlerinden aldım ama hiç yemedim...
diğer yediklerim karataya uygundu.
bence bu kararlılık olayını sayenizde öğrendim kızlar..
yarın tartı güzel çıksın diye bugün de yürüyüşümü ihmal etmeyeceğim, birazdan çıkarım yürüyüşe az güneş gitsin..
yarın herkesin güzel kilo verme haberlerini bekliyorum.. inşallah listeyi hazırlayan ben olduğumdan hepinize uğur getiririm ve herkes vermiş olur..
öpüyorumm
İnşallah olacak cnm...Tesekkur ederim. Zaten sizin hikayeleriniz bana guc verdi. Bugun ilk gunum simdilik ii gidiyor. Umarim sonu da boyle olur.
Sloganlara bayıldım..1. Karatay diyeti candır
2. Yaşasın Karatay diyeti ve kkk.
3. Yaşasın Karatay Kardeşliği
4. Diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak
5. Sabah krallar gibi, öğlen dükler gibi, akşam fakirler gibi yiyeceksin
6. 2 öğün sağlık 3. öğün hastalıktır.
7. Ağızda bir dakika ,midede bir saati göbekte / basende bir ömür boyu
8. Şeker en tatlı zehirdir
9. Nerde hareket, orda bereket
10. Walk, walk, walk
11. Yağlardan korkma; şekerden kork
12. Porsiyon küçültme antrenman gerektirir
13. Ne yemezsek kardır
14. Midemiz çöplük değildir
Evet karatayı herkese anlatmak mutlu ediyor beni..canım çok kararlı görünüyorsun.Başaracağından eminim.
hedefine ulaşsan bile korumak amacıyla ve herşeyden once yaşam boyu sağlık adına Karatay a devam....
Çevremize aşılyabildiğimiz kadar aşılayalım....
Sağol cnm âmin inşallah hepimiz verelim inşallah..Canim tebrik ederim harika bir sonuç bu.Darısı hepimizin başına inşallah
tebrikler canım insanın hedeflediği kg ya hedeflediği zamanda ulaşması kadar güzel bişey yok tabiiki...sen istiyorsun vücudun karşılık veriyor ne güzel istediğin zamanda istediğin kg ya inersin inşallah canım
ben 6 mayısta başladım ilk ay 5 kg verdim.. 24 temmuzda düğün vardı böyle olursa düğüne kadar 3.5 ayda 17 kg veririm 79 dan 62 ye düşerim diye hesapladım ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya aynen öyle oldu .. mayıs ..5 kg, haziran sıfır, temmuz 2- ağustos 0.5 ....62 hesapladım 71.800 düm geçen hafta düğünde...bende kg vermeyi engelleyen durumlar var...d vitaminim eksik tedavi oluyorum yarın son iğnem var, haşimato diye kg aldıran bir hastalık var, birde kabızlık hiç kaçamak yapmam öyle olduğu halde gram gram kg veriyorum ...bunada şükür diyorum... karataya başlamadan önceki 2 ayda 6 kg almıştım..tatlı bağımlısıydım resmen 4 ayda ağzıma bir lokma sürmedim canım bile istemiyor
Rumuz: fatos56
Başlangıç tarihi:31/08/2013
Başlangıç kg:110
Geçen hafta:___ Bu hafta:108
Fark:-2000
Toplam fark:
Beden:48-50
Spor:leslıe
Boy:170 cm
Hedef: 70
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100)bu nasıl hesaplanıyor bılmıyorum
günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.
güzel haberler gelmeye başlamış, akşama doğru hazırlayacağım listeyi..
Rumuz: bicnv
Başlangıç tarihi:01.04.2013
Başlangıç kg:73,1
Geçen hafta:69,9 Bu hafta:69,1
Fark:-800 gram
Toplam fark: 4000 gram
Spor:7 gün yürüyüş
Boy:167 cm
Hedef: 63
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,144
26 Mayıs 2013 Kategori Şifalı Bitkiler
Yorum yapın
Anne Sütünü Artırmak İçin Kullanılan Bitkiler
Kimyon, buğday çimi, tarçın, yer elması, tahin helvası, havuç, badem, Antep fıstığı, fındık tüketin. Su tüketimine önem gösterin bolbol su için.
Zencefil çayı içmek anne sütünü artırır. Günde 2 fincan içebilirsiniz.
Her gün taze beyaz üzüm yemek sütü çoğaltmaya yardımcı olur.
Düzenli olarak biberiye çayı içmek sütü artırır.
Dereotunu yemeklere koymak ya da çayını demlemek fayda sağlar.
Her gün 4-5 bardak rezene çayı içebilirsiniz.
Düzenli olarak içilen ısırgan otu çayı da anne sütünü çoğaltır, kaliteli hale getirir.
Pek çok hastalığa iyi gelen çemen otunun da çayını içebilirsiniz.
Alıç meyvelerinin kompostosu içilirse veya pişirilmeden yenirse anne sütünü arttırır.
Amber kabuğu anne sütünü arttırıcı etki gösterir.
Marulun anne sütü arttırıcı etkisi vardır. Maruldan bolca yiyebilirsiniz.
Civan perçemi süt arttırıcı etki gösterir.
Deve dikeni anne sütü arttırıcı etki gösterir.
Erik kaynatılır balla karıştırılıp yenirse anne sütü arttırıcı etki yapar.
Fesleğen anne sütü arttırıcı özelliği vardır. Fesleğen çiçeği, tohumu ve yaprakları kullanılır. Bunların çayı demlenir.
Anne Sütünü Arttıran Macun Tarifi
Malzemeler:
20 gram susam
10 gram anason
500 gram bal
Hazırlanışı:
20 gram susam,10 gram anason ve 500 gram bal karıştırılır ve macun haline getirilir. Günde 3 çorba kaşığı yenir.
Sütü az olan bir arkadasimiz vardi ona buldum bunu. Umarim isine yarar.
Yatmadan birde 2 Bardak ev yogurdan ayran ictim kizlar ins cok olmadi.
Arkadaşlar merhaba. 2 gündür sayfayı takip ediyorum.azminize hayran kaldım. 6 aylık bebeğim var. Anne sütü veriyorum. Ek gıdalara yeni yeni geçmeye başladım. Bu diyet sütümü azaltır mı? Kuru incir kompostosu sütümü çok arttırıyor. Onu içmem diyete engel olur mu ? Çünkü kaynatınca daha bir şekerli oluyor. Bir de omega3 ve antioksidan tavsiyeniz nedir? Çok soru sordum sanırım:) ama cvplarsanız çok mutlu olacağım:) 10 kg fazlam var. Sütüm azalmadan verebilirim inşallah.
bugün yeni ayda ilk bildirim benden olsun umarım hepininiz ----ler görürürsünüz listemiz çok güzel olur
haydin koçyiğitlerim gazanız mübarek ola...
rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 62.7 kg
bu haftaki kilo: 62 kg
fark: -700 gr
toplam fark: 9 kg
fark yüzdesi: % -1.116
beden: 40
boy: 1.55
hedef: 55
spor: pilates+yürüyüş
rumuz: elifce
başlangıç tarihi: 19.08.2013
başlangıç kilo: 68
geçen haftaki kilo: 67 kg
bu haftaki kilo: 66,7 kg
toplam fark: 1,3kg
fark yüzdesi: % 0,447
beden: 38-40
boy: 1.66
hedef: 63
spor:yok
reglimin 4.günü e bu kadar olur çok şükür artı çıkmadım.herkese hayırlı günler.
rumuz: felluz
başlangıç tarihi: 09 mart 2013
başlangıç kilo: 87 kg
geçen haftaki kilo: 78.2 kg
bu haftaki kilo: 77.9 kg
toplam fark:9.1
fark yüzdesi: % 0,38
beden: 42,44
boy: 1.63
hedef: 65
spor:düzensiz yürüyüş
herkese çok güzel bir gün, güzel bir hafta, güzel bir ay diliyorum..
kilo bildirimi:
rumuz: mahzen77
başlangıç tarihi: 27.05.2013
başlangıç kilo: 82 kg
geçen haftaki kilo: 79,2 kg
bu haftaki kilo: 79 kg
fark: -200 gr
toplam fark: 3 kg
fark yüzdesi: % -0,25
beden: 44
boy: 1.58
hedef: 70
spor: yok
Günaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir hafta lsun. Kilo bildirimimi yapayım.
Başlangıç tarihi: 19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:68.5
Bu hafta: 67.5
Fark: 1 kg.
Toplam fark:2.5 kg
Yüzde: - % 1,45
Spor:Yürüyüş
Boy:1.61
Kızlar bu ne ya, maşallah ne çok muhabbet edilmiş, oku oku bitmedi sayfalar valla..
eylül geldi baya bi kalabalık olduk, sayfayı takip etmek iyice zorlaşıyor artık..
Aramıza hepiniz hoş geldiniz kızlar..
liste için tşk canım, 18 kasımda inşallah bende kayda değer bir kilo vermiş olurum..
iyi yolculuklar demek için alıntılamıştım ama sen vardın bile gideceğin yere.. kolay gelsin oğlunun okul hazırlıklarında..
benimde göbeğim aynen duruyor, çok bir kilo vermedim henüz ama verdiğim dönemde de belim bacaklarım inceliyor ve göbeğim yuvarlacık ortaya çıkıyor, bölgesele ağırlık vermek lazım..
bende olmadı ama başlangıçta olabiliyor, proteine ağırlık verirsen daha uzun süre tok tutuyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
yukarıdaki linki incele istersen,nerde takıldığını söylersen daha kolay yardımcı oluruz..
bahçen için çok sevindim, benimde en büyük hayalim bahçeli bir ev.. ,inşallah bir gün gerçek olur, şuanda bahçem olmasa da balkonumda saksılarda domates,biber,maydonoz,nane,reyhan yetiştiriyorum
çekici ve seksi tabiki
benim de eşim bu yıl birleri okutacak, kaygısı epeydir üzerimizde.. ben de kolaylıklar diliyorum
geçmiş olsun canım, diğer evi beklerken eşyalarınızı nereye koydunuz? zor olmuştur baya.. umarım çabuk geçer..
hoşbulduk canım, anne yanı çok iyiydi tabi ki, tüm aile bir arada ama önemli dezavantajı da artılarla dönmek, hala toparlanmaya çalışıyorum
inşallah ulaşırsın canım hedefine :)
sloganlar süper canım teşekkürler.. 4 ve 7 ye bayıldım
senin adına çok sevik canım, çok geçmiş olsun..
çizelgeyi oluşturduğum sayfayı sık kullananlara eklemiştim, ordan güncelliyorum, iş yerinde isem yeniden çizelge yapıveriyorum
canım şekeri çayından hatta hayatından çıkarman lazım, ben karataydan önce çıkarmıştım, yanlışlıkla birinin çayını içtiğimde (oğlumun yada eşimin) yutamıyordum.. eşim de benim sayemde bıraktı, sıra oğlumda bir süre şekersiz içti ama sonra azıcık at lütfen anne dedi, şekerli içiyor yine ama benimde birkaç kez olumsuz tecrübelerim olmuştu, 3. de bırakmıştım ona da fırsat verdim bakalım, onu motive edicek bişeyler öne sürerek bıraktıracam inşallah.. sen de yapabilirsin önemli olan motive olmak ve kararlı olmak.. karatayın sloganı çok çarpıcı bence 'şeker en tatlı zehirdir'
allah kabul etsin canım, iftar ve sahurda karataydan şaşmazsan oruç kilo vermede etkili oluyor, hem sevabı da cabası ben 2 yıldır tutamadım şevval oruçlarını bakalım kısmetse seneye...
çok tebrik ederim hedef60cım. Allahın izniyle o kiloya düşeceksin ve inşallah son diyetin olacak. ben sana güveniyorum arkadaşım..
Tesekkur ederim bunlari ogrenmem iyi oldu. Bugun ilk gunum. Hicbir diyetin sonunu getiremedim simdiye kadar ama bu sefer OLACAK :-D
hayatdevamedecek
o kadar kiloyu verdikten sonra bile hala pişman olabiliyorsan bu karatay diyetini yaşam biçimi haline getirdiğinin
göstergesidir
önemli olan da bu hedefe vardığımızda bile kaçamak kaçamaktır
hedef60
çok iyi gidiyorsun düğünde 80 i göreceğine hiç şüphem yok
lawyer
bahsettiğin sorunun düzelmesine çok sevindimbenim de bi arkadaşımda aynı sorun vardı o da çok dert ediyordu yazdıklarını one hemen okutacağım
akasya
eski karataycısın sen işini bilirsin dedik ama memnun olmadınyapacağın şu yoğurdu eksik etmeyeceksin ekmekarası bişeyle geçiştireyim demeyeceksin
çizelgeyi soranlar olmuş
kilo değişimnlerinde yeniden çizelge yapıyoruz
hedef60busondiyet yeni geldik kahvaltıdan arkadaşım çok güzel şeyler hazırlamıştı, Allahtan sadece bir çeşit börek vardı. ondan avuç içi kadar aldım. simit ve ekmek çeşitlerinden aldım ama hiç yemedim...
diğer yediklerim karataya uygundu.
bence bu kararlılık olayını sayenizde öğrendim kızlar..
yarın tartı güzel çıksın diye bugün de yürüyüşümü ihmal etmeyeceğim, birazdan çıkarım yürüyüşe az güneş gitsin..
yarın herkesin güzel kilo verme haberlerini bekliyorum.. inşallah listeyi hazırlayan ben olduğumdan hepinize uğur getiririm ve herkes vermiş olur..
öpüyorumm
Tesekkur ederim. Zaten sizin hikayeleriniz bana guc verdi. Bugun ilk gunum simdilik ii gidiyor. Umarim sonu da boyle olur.
1. Karatay diyeti candır
2. Yaşasın Karatay diyeti ve kkk.
3. Yaşasın Karatay Kardeşliği
4. Diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak
5. Sabah krallar gibi, öğlen dükler gibi, akşam fakirler gibi yiyeceksin
6. 2 öğün sağlık 3. öğün hastalıktır.
7. Ağızda bir dakika ,midede bir saati göbekte / basende bir ömür boyu
8. Şeker en tatlı zehirdir
9. Nerde hareket, orda bereket
10. Walk, walk, walk
11. Yağlardan korkma; şekerden kork
12. Porsiyon küçültme antrenman gerektirir
13. Ne yemezsek kardır
14. Midemiz çöplük değildir
canım çok kararlı görünüyorsun.Başaracağından eminim.
hedefine ulaşsan bile korumak amacıyla ve herşeyden once yaşam boyu sağlık adına Karatay a devam....
Çevremize aşılyabildiğimiz kadar aşılayalım....
Canim tebrik ederim harika bir sonuç bu.Darısı hepimizin başına inşallah
tebrikler canım insanın hedeflediği kg ya hedeflediği zamanda ulaşması kadar güzel bişey yok tabiiki...sen istiyorsun vücudun karşılık veriyor ne güzel istediğin zamanda istediğin kg ya inersin inşallah canım
ben 6 mayısta başladım ilk ay 5 kg verdim.. 24 temmuzda düğün vardı böyle olursa düğüne kadar 3.5 ayda 17 kg veririm 79 dan 62 ye düşerim diye hesapladım ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya aynen öyle oldu .. mayıs ..5 kg, haziran sıfır, temmuz 2- ağustos 0.5 ....62 hesapladım 71.800 düm geçen hafta düğünde...bende kg vermeyi engelleyen durumlar var...d vitaminim eksik tedavi oluyorum yarın son iğnem var, haşimato diye kg aldıran bir hastalık var, birde kabızlık hiç kaçamak yapmam öyle olduğu halde gram gram kg veriyorum ...bunada şükür diyorum... karataya başlamadan önceki 2 ayda 6 kg almıştım..tatlı bağımlısıydım resmen 4 ayda ağzıma bir lokma sürmedim canım bile istemiyor
Canım ne yapılıyordu esmer bulgurdan ben orayı kaçırdım..kızlar ne olduğuna inanamazsınız, yürüyüşten dönüşte bazı ihtiyaçlarımı almak için markete uğradım, kaymak, şampuan soda vs. aldım sonra biranda bulgur reyonuna gayri ihtiyari gözüm ilişti, khverengi bir ürün gördüm, duru esmer bulgurdu bu ama hemen yanında da karabuğday(greçka) vardı. gözlerime inanamadım, hatta şok oldum diyebilirim.. resmen gökte ararken yerde buldum.. oysa kaç gün sitesine üye olup, artı 5 tl de kargo ücreti ödemeyi kabul ederek sipariş vermeye çalışıyordum.. her şeyde bir hayır vardır derler ya, meğer ben bunlarla uğraşırken 2 adım ötemdeki markette greçkalar beni bekliyormuş..
kızlar migrosu öyle büyük hipermarketleri boş verin, duru ürünleri satan sıradan marketlerde arayın greçkayı, inşallah sizler de bulursunuz.. ben öyle sevindim hemen denemek istiyorum yarın :) yada tartı gününe yakın mı yapsam? bilemedim şimdi..
Eline sağlık cnmm çok öptümListenin 3. ve umarım en son hali aşağıdadır.
hiç hatasız olmasını isterdim ama olmadı kızlar.
inşallah bir sonrakine,
olsun kilo verelim de
Rumuz Değişim yüzdesi
1.Hedef60busondiyet -2,33
2.seraym -1,75
3. law_yer -1,450
4. gul_0663 -1,253
5. bicnv -1,144
6. xc9 -1,116
7. elifce -0,447
7. Sivasın_gülü -0,447
8. felluz -0,380
9. mahzen77 -0,250
10. fatos56 -0,018
Kilo alan arkadaşlarımız
yklm +500 gram
akasya +500 gram
öpüyorum herkesi
selam karatayın tatlı çıtırları
öncelikle ilk listemi yapıyorum, bir hatam olursa ne olur affedin. bol leptinli bir hafta dilerim herkese. inşallah bu hafta verdiğimizden daha çok veririz haftaya
Rumuz Değişim yüzdesi
1. law_yer -1,450
2. gul_0663 -1,253
3. bicnv -1,144
4. xc9 -1,116
5. akasya -0,860
6. elifce -0,447
6. Sivasın_gülü -0,447
7. felluz -0,380
8. mahzen77 -0,250
9. Hedef60busondiyet -0,023
10. fatos56 -0,018
11. seraym -0,017
Kilo alan arkadaşlarımız
yklm +500 gram
başka kilo bildirimi yapmayan varsa ekleyebilirim sonrasında. hatam varsa affola.
öpüyorum herkesi
güncel liste ektedir.
hatalar için çok özür dilerim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?