Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hemşerim ama farkındaysan sondan da olsa listede birinciyim İnşallah canım umutlar haftaya..
hemşerim alıntıladığın mesajımda aslında adını gül ve xc9 un yanına yazmış, seni de tebrik etmiştim, baktım ki liste revize edilmiş, ben de hemen mesajımı revize ettim :) seni yklm nin yanına yazdım. :))
haftaya bizden atak bekliyoruz ona göre!!
Buğdayı nerede pişireyim bacım :26: Düdüklüsüz falan pişermi ki öyle olursa rice edeyim birilerine falan..
düdüklüsüz zor pişer canım yaa.. ben geceden düdüklüde bir süre ( birkaç taşım) kaynatıp, altını kapatıyorum. sabaha kadar o şekilde bekliyor ve şişiyor, ertesi gün o şekilde yiyorum..

Sabah cevizsiz kk, öğleden sonra ekmek arası döner yazmış mıydım bilmiyorum ama akşam da 8'i geçmeden 2 tane mücver ve minik salkım üzüm yedim

.......Buğdayı nerede pişireyim bacım :26: Düdüklüsüz falan pişermi ki öyle olursa rice edeyim birilerine falan..

ben 2-3 saat sıcak suda beklettikten sonra yarm saat kaynatıyorum altını kapatıyorum bütün suyu çekip iyice şişiyor ama dövmeden bahsediyorum tam buğday düdüklüsüz olmaz çorba için dövm gerek zaten

Selam kızlar

Sabah kkk
Öğlen 13:00 ızgara köfte salata
Aksam 20:00 nohut yoğurt salata
Sivi bol su çay yeşil çay
spor

Işten erken çıkamadigimdan yürüyüş yapamadım
Çay fasli bitsin az egzersiz yapcam evde

Herkese bol leptinli günler dilerim

Ögle saat 15.30 1 tabak yogurtlu fellah köftesi, 1 Kücük tabak Fasulye kavurmasi.

Saat 16.45 - 18.30 spora gittim. 15.dk kosu bandi, 30 dk step kalan surede makinelerde spor yaptim.

1 litre su ictim.

Aksam kavrulmus kiyma 1 yumurta kirdim üzerine, 5 tane Kiraz domates. 1 Kücük kase ev yogurdu.

Alıntı bicnv kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

selam karatayın tatlı çıtırları

öncelikle ilk listemi yapıyorum, bir hatam olursa ne olur affedin. bol leptinli bir hafta dilerim herkese. inşallah bu hafta verdiğimizden daha çok veririz haftaya

Rumuz Değişim yüzdesi
1. law_yer -1,450
2. gul_0663 -1,253
3. bicnv -1,144
4. xc9 -1,116
5. akasya -0,860
6. elifce -0,447
6. Sivasın_gülü -0,447
7. felluz -0,380
8. mahzen77 -0,250
9. Hedef60busondiyet -0,023
10. fatos56 -0,018
11. seraym -0,017

Kilo alan arkadaşlarımız

yklm +500 gram

başka kilo bildirimi yapmayan varsa ekleyebilirim sonrasında. hatam varsa affola.
öpüyorum herkesi .

Canim liste icin tsk ediyorum ellerine saglik. Bende seni kocaman öpüyorum.

Son düzenleme:
ıyı aksamlar karataycılar.oglen bısı yemedım aksamda saat bes bucuk gıbı yogurt corbası,fırında kapak yedım ve bol bol su ıcıyorum suanda

kızlar ne olduğuna inanamazsınız, yürüyüşten dönüşte bazı ihtiyaçlarımı almak için markete uğradım, kaymak, şampuan soda vs. aldım sonra biranda bulgur reyonuna gayri ihtiyari gözüm ilişti, khverengi bir ürün gördüm, duru esmer bulgurdu bu ama hemen yanında da karabuğday(greçka) vardı. gözlerime inanamadım, hatta şok oldum diyebilirim.. resmen gökte ararken yerde buldum.. oysa kaç gün sitesine üye olup, artı 5 tl de kargo ücreti ödemeyi kabul ederek sipariş vermeye çalışıyordum.. her şeyde bir hayır vardır derler ya, meğer ben bunlarla uğraşırken 2 adım ötemdeki markette greçkalar beni bekliyormuş..
kızlar migrosu öyle büyük hipermarketleri boş verin, duru ürünleri satan sıradan marketlerde arayın greçkayı, inşallah sizler de bulursunuz.. ben öyle sevindim hemen denemek istiyorum yarın :) yada tartı gününe yakın mı yapsam? bilemedim şimdi..

çok şanslısın ben de siteye bi türlü üye olamıyorum dediğini yapıp duru satan market arayacağım artık lütfen en kısa zamanda yap ve sonucu bildir
düşündüm de yarın yap lütfen çok merak ediyorum

xc9:
canım yarım yamalakta olsa yeni ayran detoksu yaptım diye biraz ara mı versem diye düşünmüştüm bir de iş yerindeki yemek listesi ile de ayarlıyorum, menü karataya uyumlu değilse o gün yapayım dedim, yemek listesine bi bakayım menü uyumlu değilse hemen yarın yapayım ama değilse bile akşamları yemeyi düşünüyorum...

bir de tansaşta var diyorlar bazı sitelerde, daha da bulamazsan bir site daha buldum, linkini özelden atayım.. kargo dahil mi bilmiyorum ama 1 paket 11 tl.. ama duru mersinde vardır diye düşünüyorum. benim aldığım markette duru ürünleri vardı ama esmer bulgur ve greçka yeni gelmiş, daha önce hiç görmemiştim çünkü.. belki de fabrika hepsine yeni ürün göndermiştir..

sabah 7.30 kkk, 1 bardak süt, yer fıstığı

saat 17.30 2 bardak ayran

akşam 20.00 kıymalı yeşil mercimek yemeği, az bulgur pilavı, ayran

1 saat yürüyüş ve adli yıl başladığı için adliyedeki koşuşturmalarım, merdiven inip çıkmalar vs

tamam canım tabi ki sana ne zaman uygunsa o zaman yapar bie yazarsın ben de bakıcım marketlere

arkadaşlar ben bugün tatlı namına hiçbişey sokmadım azıma kendimi tebrik ediyorum inş hep böyle devam ederim regl dönemimden korkuyorum sabah güzel kahvaltımı yaptım kahvaltıdan hemen sonra az badem yedim kahvaltıyla yiyemediğimden yanlız saat 12:30 da bitti neyse 2 saat sonra acıkmaya başladım yarım lt ayran yapıp içtim sonrasında saat 17:30da yemek yedim yediklerimi söyliyeyim 1tabak mercimek çorba 1 tabak tazefasulya ve salata saat 19:00dan 20:00 yürüğüş yaptım canım tatlı istedi büyük fincan süt içtim yediklerimde yanlışbişe varmı arkadaşlar

Tebrik ederim Fatoscum süperr ..
Tebrikler bcnv ...
Teşekkür ederim şekerim çok faydalıydı...
Kesinlikle azalmaz biz de emziyoruz bekleriz...
-700 çok iyi cnm tebrikler..
Yine de çok iyi tebrikler...
Tebrikler cnm...
Tebrikler cnm
Cok güzel tebrik ederim cnm..

çok tebrik ederim hedef60cım. Allahın izniyle o kiloya düşeceksin ve inşallah son diyetin olacak. ben sana güveniyorum arkadaşım..
Sağol cnm arkadaşım hep birlikte düşeceğiz inşallah...
Tesekkur ederim bunlari ogrenmem iyi oldu. Bugun ilk gunum. Hicbir diyetin sonunu getiremedim simdiye kadar ama bu sefer OLACAK :-D
Olacak.. İnanmak önemli ..
Teşekkür ederim cnmm..
Süpersin azminden dolayı kutluyorum..
Tesekkur ederim. Zaten sizin hikayeleriniz bana guc verdi. Bugun ilk gunum simdilik ii gidiyor. Umarim sonu da boyle olur.
İnşallah olacak cnm...
Sloganlara bayıldım..
Evet karatayı herkese anlatmak mutlu ediyor beni..
Canim tebrik ederim harika bir sonuç bu. Darısı hepimizin başına inşallah
Sağol cnm âmin inşallah hepimiz verelim inşallah..

Olsun cnm bırak gramla gitsin ama yeter ki gitsin.. Sağlığın da önemliihmal etme... Karataya alıştık zaten bundan sonra hep gidecek..

çok tebrik ederim hedef60cım. Allahın izniyle o kiloya düşeceksin ve inşallah son diyetin olacak. ben sana güveniyorum arkadaşım..

Tesekkur ederim bunlari ogrenmem iyi oldu. Bugun ilk gunum. Hicbir diyetin sonunu getiremedim simdiye kadar ama bu sefer OLACAK :-D

Tesekkur ederim. Zaten sizin hikayeleriniz bana guc verdi. Bugun ilk gunum simdilik ii gidiyor. Umarim sonu da boyle olur.

Canim tebrik ederim harika bir sonuç bu. Darısı hepimizin başına inşallah

Canım ne yapılıyordu esmer bulgurdan ben orayı kaçırdım..
Eline sağlık cnmm çok öptüm

güncel liste ektedir.
hatalar için çok özür dilerim kızlar.

Bugün okulun ilk günü çok koşuşturmalı geçti .. Oğluşumun bi yeri ağrıyor ve mızmız ben daha çözemedim .. Hayırlısı.. Kızlar okulda arkadaslar görünce çok şaşırdılar nasıl verdi n diye onlara da aşıladım karatayı :) çok mutlu oldum iltifatlara .. Şimdi uyuyacağım.. Menümü bildireyim.. Sabah 10 kkk .. Saat 16;30 1 tabak patlıcan yemeği 1 tabak tarhana 2 tane mercimek köfte 2 incir 2 tane üzüm .. 4 litre su içtim bu gün :) spor malesef yok canlar.. Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…