arkadaşlar ben bugün tatlı namına hiçbişey sokmadım azıma kendimi tebrik ediyorum inş hep böyle devam ederim regl dönemimden korkuyorum sabah güzel kahvaltımı yaptım kahvaltıdan hemen sonra az badem yedim kahvaltıyla yiyemediğimden yanlız saat 12:30 da bitti neyse 2 saat sonra acıkmaya başladım yarım lt ayran yapıp içtim sonrasında saat 17:30da yemek yedim yediklerimi söyliyeyim 1tabak mercimek çorba 1 tabak tazefasulya ve salata saat 19:00dan 20:00 yürüğüş yaptım canım tatlı istedi büyük fincan süt içtim yediklerimde yanlışbişe varmı arkadaşlar
kızlar merhaba ben 2 yıl önce burada tam 10 kilo verdim. Verdiğim kiloların 3 kilosunu geri aldım. Şimdi sigarayı da bırakmaya çalışıyorum ve 14 kilo vermek amacım. Burada ki destek olmadan zor biliyorum :)) yalnız çizelge yapmayı unutmuşum linkini atabilir misinzi
Canım ne yapılıyordu esmer bulgurdan ben orayı kaçırdım..
Eline sağlık cnmm çok öptüm
İnşallah cnm 69 un altına düşersin..bol keptinli günler cnm ..selam kızlar
işlerim çok yoğun gelemiyorum
bol leptinli günler dilerim herkese
ben de bildirimimi yapayım.
dün günlerdir ilk kez spor yapamadım. ama öyle alışmışım ki içim gitti.
sabah 3 km yürüdüm.
sabah kkk kahvaltısı yaptım
öğlen az döner ve salata yedim. bir de çorba içtim
akşama evde yemek yok bakalım Allah kerim.
bu hafta bi 69un altına insem ne güzel olur hayat.
bu arada ptsi seyahat de olduğum için tartılamayacağım. planım pazar tartılıp o kiloyla pazartesi bildirim yapmak.
öptüm herkesi
Sağol cnm hep beraber kilolardan kurtulup fotoları koyalım..hedef60cığım tebrik ederim canım 1.liğini tekrar. az daha yanlış hesaplamamdan dolayı 1. olamayacaktın..
istediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşmanı dilerim
hepimize kızlar..
1 çatalı geçmesin:) canım leptini bozmayalım..selam kızçeler.okuldan geldim ilkiş hemen menü bildirimimi yapayım.sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.
öğlen:mercimek çorbası,patlıcan yemeği ve 1 küçük tavuk kanat yedim sonrasında 10 tane çiğbadem.akşam emekli öğretmenimize veda yapcaz.bir kafede oturup pasta kescez.bende hakkımı oğluma yedireyim.kırılmasınlar diye 1 çatal alırım belki.ama söz sadece 1 çatal.gerisini oğluş yer sırf bu yüzden onuda yanımda götürcem:))
Süpersin ...68,40 a düştümmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Süpersin sen de Fatoscum ..gunaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım.ve sabah kalktıgımda tartıldım ınananamıyorum ya bır kılocuk daha gıtmıs cok mutluyum
Yoğun arkadaşım .. Kolay gelsin .. Bol leptinli günler...Dün akşam balık salata yedim.helva olsaydı yerdim:)
Bugün beni yoğun bir gün bekliyor...kızımın arkadaşı üniversiteyi bitirdi ve tüm eşyaları bize bıraktı.:) kızım geçen sene bitirmişti beraberlerdi..bugün eşyaları yeni tuttuğumuz eve taşıyoruz..hepinize bol leptinli bir gün diliyorum
Okudum cnm çok etkileyici verilen kilolar .. Emzirmeye olumsuz etkisi var mı acaba... Sabah kkk yapsam diğer öğünü mü yesem.. Dene bakalım cnm..herkese selam, bugün okkalı bir karatay kahvaltısı ile güne başladım beni kimse tutamaz....
bugün ilk kez günkurusu arasına kaymak sürüp ceviz koyarak yedim, süperdi...
yediklerinde sorun yok canım, canın tatlı istediğinde tarçınlı süt içebilirsin, yada benim yukarda yazdığımı dene, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi bişey..
Ya bu süpermiş gün kurusu ceviz kaymak... Denemeliyim.. Ağzımın suyu aktı...
hedef 60
karabuğday(Greçka) ile zayıflama diye bir topik var incele istersen ,uzun süre değil ama 1-2 günlük detoks olarak yapmayı düşünüyoruz..
Evet yoktun cnm.. Motive ol.. Kendine gel hemen.. Karabuğday detoksu yapanlar var sen de dene istersen ...ama vazgeçmek yok .. Sana güveniyoruz..merhaba ben bayadır giremedim. işlerim ve artı misafirim vardı. geçenhafta doktora gittim kadınsal mevzuda birsıkıntım var.busıkıntının geçmesi içinde kilo vermem şart.2 ayımvar 8kilo vermek için.ama bir kendimi toparlıyamıyorum.motive olamıyorum.bugün 4 gün protein atağı yapmaya karar verdim.daha önce yapan arkadaşları eleştirmiştim.Ama belki tartıda göreceğim 1-2 kilo beni motive eder.tekrar sarılırım diye düşünüyorum.cumaya kadar bana katılmak isteyen var mı acaba?
hepinizii verdiğiniz kilolar için ayrı ayrı tebrik ediyorum arkadaşlar.
hedef60
şımarabilirsin hakkındır
Teşekkürler cnm..
felluz
bir an önce işlerini bitir de aramıza dön
denvir
geçmiş olsun canım
kızlar merhaba ben 2 yıl önce burada tam 10 kilo verdim. Verdiğim kiloların 3 kilosunu geri aldım. Şimdi sigarayı da bırakmaya çalışıyorum ve 14 kilo vermek amacım. Burada ki destek olmadan zor biliyorum :)) yalnız çizelge yapmayı unutmuşum linkini atabilir misinzi
8 gün sonra yine İstanbul'dayım bu sefer 14 günlük iş var görevli geldim...7 gün çok yoğunuz 11. ulaştırma şura'sı var 5000 kişilik...sabah 7 gece 2 çalışma temposunda canımıza okuyacaklar
dün sabah...kkk
öğlen ........mercimek çorbası,domates,biber,marul
akşam........yanıma aldığım bir kase yoğurt ve uçak menusunden 2 kasıkllık barbunya
bu sabah.....kkk
öğlen...........3 küçük köfte,2 mantar,1 kepçe mercimek çorbası, 1 kepçe yoğurt,1 kaşık et sote aldım açık büfeden
5 yıldızlı tanınmış bir oteldeyiz bugün ne çıkarsa bahtımıza....yarınki menüleri ben seçeceğim için bazılarını karataya uygun ayarlarım hergün sabah erken kalkacağımız için 3 öğün yapacağım devamlı koşturmaca halinde olacağımız vee gece yarısına kadar çalışacağımız için acıkırım... aralardaki cafe break lere dönüp bakmıyorum bile geçti o günler
lawyer sana birşey sorabilir miyim?
koşu bandında bir saat yürüdüğünde ortalama hızın ne oluyor ve kaç kcal yakmış oluyorsun.
normal yürüme de telefondaki uygulamanın verdiği değerlerle kıyaslayacağım da fikrin var mı?
8 gün sonra yine İstanbul'dayım bu sefer 14 günlük iş var görevli geldim...7 gün çok yoğunuz 11. ulaştırma şura'sı var 5000 kişilik...sabah 7 gece 2 çalışma temposunda canımıza okuyacaklar
dün sabah...kkk
öğlen ........mercimek çorbası,domates,biber,marul
akşam........yanıma aldığım bir kase yoğurt ve uçak menusunden 2 kasıkllık barbunya
bu sabah.....kkk
öğlen...........3 küçük köfte,2 mantar,1 kepçe mercimek çorbası, 1 kepçe yoğurt,1 kaşık et sote aldım açık büfeden
5 yıldızlı tanınmış bir oteldeyiz bugün ne çıkarsa bahtımıza....yarınki menüleri ben seçeceğim için bazılarını karataya uygun ayarlarım hergün sabah erken kalkacağımız için 3 öğün yapacağım devamlı koşturmaca halinde olacağımız vee gece yarısına kadar çalışacağımız için acıkırım... aralardaki cafe break lere dönüp bakmıyorum bile geçti o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?