Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün akşam balık salata yedim.helva olsaydı yerdim:)

Bugün beni yoğun bir gün bekliyor...kızımın arkadaşı üniversiteyi bitirdi ve tüm eşyaları bize bıraktı.:) kızım geçen sene bitirmişti beraberlerdi..bugün eşyaları yeni tuttuğumuz eve taşıyoruz..hepinize bol leptinli bir gün diliyorum

herkese selam, bugün okkalı bir karatay kahvaltısı ile güne başladım beni kimse tutamaz....
bugün ilk kez günkurusu arasına kaymak sürüp ceviz koyarak yedim, süperdi...

yediklerinde sorun yok canım, canın tatlı istediğinde tarçınlı süt içebilirsin, yada benim yukarda yazdığımı dene, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi bişey..

hedef 60
karabuğday(Greçka) ile zayıflama diye bir topik var incele istersen ,uzun süre değil ama 1-2 günlük detoks olarak yapmayı düşünüyoruz..

merhaba ben bayadır giremedim. işlerim ve artı misafirim vardı. geçenhafta doktora gittim kadınsal mevzuda birsıkıntım var.busıkıntının geçmesi içinde kilo vermem şart.2 ayımvar 8kilo vermek için.ama bir kendimi toparlıyamıyorum.motive olamıyorum.bugün 4 gün protein atağı yapmaya karar verdim.daha önce yapan arkadaşları eleştirmiştim.Ama belki tartıda göreceğim 1-2 kilo beni motive eder.tekrar sarılırım diye düşünüyorum.cumaya kadar bana katılmak isteyen var mı acaba?

hepinizii verdiğiniz kilolar için ayrı ayrı tebrik ediyorum arkadaşlar.

hedef60
şımarabilirsin hakkındır

felluz
bir an önce işlerini bitir de aramıza dön

denvir
geçmiş olsun canım

Bugün okulun ilk günü çok koşuşturmalı geçti .. Oğluşumun bi yeri ağrıyor ve mızmız ben daha çözemedim .. Hayırlısı.. Kızlar okulda arkadaslar görünce çok şaşırdılar nasıl verdi n diye onlara da aşıladım karatayı :) çok mutlu oldum iltifatlara .. Şimdi uyuyacağım.. Menümü bildireyim.. Sabah 10 kkk .. Saat 16;30 1 tabak patlıcan yemeği 1 tabak tarhana 2 tane mercimek köfte 2 incir 2 tane üzüm .. 4 litre su içtim bu gün :) spor malesef yok canlar.. Öptüm hepinizi

kızlar merhaba ben 2 yıl önce burada tam 10 kilo verdim. Verdiğim kiloların 3 kilosunu geri aldım. Şimdi sigarayı da bırakmaya çalışıyorum ve 14 kilo vermek amacım. Burada ki destek olmadan zor biliyorum :)) yalnız çizelge yapmayı unutmuşum linkini atabilir misinzi

Eski karataycılardan kim kaldı :))

Sabah;

2 bardak limonlu su

zeytin

peynir

omlet

fındık ve kuru kayısın bitti çıkınca alacağımm

Öğlen:

yoğurt çorbası

zaytinyağlı bezelye

köfte

gunaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım.ve sabah kalktıgımda tartıldım ınananamıyorum ya bır kılocuk daha gıtmıs cok mutluyum

selam kızçeler.okuldan geldim ilkiş hemen menü bildirimimi yapayım.sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.
öğlen:mercimek çorbası,patlıcan yemeği ve 1 küçük tavuk kanat yedim sonrasında 10 tane çiğbadem.akşam emekli öğretmenimize veda yapcaz.bir kafede oturup pasta kescez.bende hakkımı oğluma yedireyim.kırılmasınlar diye 1 çatal alırım belki.ama söz sadece 1 çatal.gerisini oğluş yer sırf bu yüzden onuda yanımda götürcem:))

selam kızlar
işlerim çok yoğun gelemiyorum
bol leptinli günler dilerim herkese

ben de bildirimimi yapayım.
dün günlerdir ilk kez spor yapamadım. ama öyle alışmışım ki içim gitti.

sabah 3 km yürüdüm.
sabah kkk kahvaltısı yaptım
öğlen az döner ve salata yedim. bir de çorba içtim
akşama evde yemek yok bakalım Allah kerim.

bu hafta bi 69un altına insem ne güzel olur hayat.
bu arada ptsi seyahat de olduğum için tartılamayacağım. planım pazar tartılıp o kiloyla pazartesi bildirim yapmak.

öptüm herkesi

Akşam menüm belli olduğu için şimdiden yazayım.

Sabah 7.30: kkk, 1 bardak süt, ceviz

13.30: 5-6 tane fındık, 1 bardak ayran

akşam 20 civarı kuru fasulye, ayran

yürüyüş de yapılacak tabi ki koşu bandında 60 dakika

lawyer sana birşey sorabilir miyim?
koşu bandında bir saat yürüdüğünde ortalama hızın ne oluyor ve kaç kcal yakmış oluyorsun.
normal yürüme de telefondaki uygulamanın verdiği değerlerle kıyaslayacağım da fikrin var mı?

İnşallah cnm 69 un altına düşersin..bol keptinli günler cnm ..
hedef60cığım tebrik ederim canım 1.liğini tekrar. az daha yanlış hesaplamamdan dolayı 1. olamayacaktın..
istediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşmanı dilerim
hepimize kızlar..
Sağol cnm hep beraber kilolardan kurtulup fotoları koyalım..
1 çatalı geçmesin:) canım leptini bozmayalım..
68,40 a düştümmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Süpersin ...
gunaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım.ve sabah kalktıgımda tartıldım ınananamıyorum ya bır kılocuk daha gıtmıs cok mutluyum
Süpersin sen de Fatoscum ..
Yoğun arkadaşım .. Kolay gelsin .. Bol leptinli günler...
Okudum cnm çok etkileyici verilen kilolar .. Emzirmeye olumsuz etkisi var mı acaba... Sabah kkk yapsam diğer öğünü mü yesem.. Dene bakalım cnm..
Evet yoktun cnm.. Motive ol.. Kendine gel hemen.. Karabuğday detoksu yapanlar var sen de dene istersen ...ama vazgeçmek yok .. Sana güveniyoruz..
hedef60
şımarabilirsin hakkındır
Teşekkürler cnm..
felluz
bir an önce işlerini bitir de aramıza dön

denvir
geçmiş olsun canım

Hoş geldin cnm bol bol kilo veriyoruz ... Gel bize katıl bize..

8 gün sonra yine İstanbul'dayım bu sefer 14 günlük iş var görevli geldim...7 gün çok yoğunuz 11. ulaştırma şura'sı var 5000 kişilik...sabah 7 gece 2 çalışma temposunda canımıza okuyacaklar

dün sabah...kkk
öğlen ........mercimek çorbası,domates,biber,marul
akşam........yanıma aldığım bir kase yoğurt ve uçak menusunden 2 kasıkllık barbunya
bu sabah.....kkk
öğlen...........3 küçük köfte,2 mantar,1 kepçe mercimek çorbası, 1 kepçe yoğurt,1 kaşık et sote aldım açık büfeden

5 yıldızlı tanınmış bir oteldeyiz bugün ne çıkarsa bahtımıza....yarınki menüleri ben seçeceğim için bazılarını karataya uygun ayarlarım hergün sabah erken kalkacağımız için 3 öğün yapacağım devamlı koşturmaca halinde olacağımız vee gece yarısına kadar çalışacağımız için acıkırım... aralardaki cafe break lere dönüp bakmıyorum bile geçti o günler

oyoyoy zormuş gül ablacım çoook kolay gelsin..
haftaya ptsi iyi haberlerini bekliyor olacağım. bilmiyorum belki tartılamazsın eve dönmeden ama.
sana bol leptinli bir 14 gün diliyorum
bir an önce evine kavuşmanı dilerim.

Ortalama 5.0 - 5.2 hızda yürüyorum ben canım ama 3.5 la başlayıp 20. dakikadan sonra 5'e çıkarıyorum. dün fotoğraf çekip bir arkadaşıma göndermiştim hatta şimdi de fotoğrafa bakarak yazıyorum, 60. dakikada toplam 4.6 km mesafe ve 268 kalori olmuş.

Cokyoğun günler seni bekliyor ... Kolay gelsin.. Seni kilo vermişolarak bekliyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…