Sabah saat 10;00 kkk .. Saat 16: 00 1 tabak bamya 1 tabak bulgur pilavı ve öğünüm biter .. Akşam da içersem süt içerim.. Leptinimiz çalışsın ki kilo verelim.. Bir de şu karabuğdayı merak ediyorum.. Emziriyorum ya sabah kkk yapıp aralarda onu mu yapsam yapanlar normal yemişler de öyle yazıyor topikte .. 2 gün denesemmi acaba ...
program çok yoğunmuş gerçekten.. kolay gelsin canım, krizi fırsata çevireceğine eminim..8 gün sonra yine İstanbul'dayım bu sefer 14 günlük iş var görevli geldim...7 gün çok yoğunuz 11. ulaştırma şura'sı var 5000 kişilik...sabah 7 gece 2 çalışma temposunda canımıza okuyacaklar
dün sabah...kkk
öğlen ........mercimek çorbası,domates,biber,marul
akşam........yanıma aldığım bir kase yoğurt ve uçak menusunden 2 kasıkllık barbunya
bu sabah.....kkk
öğlen...........3 küçük köfte,2 mantar,1 kepçe mercimek çorbası, 1 kepçe yoğurt,1 kaşık et sote aldım açık büfeden
5 yıldızlı tanınmış bir oteldeyiz bugün ne çıkarsa bahtımıza....yarınki menüleri ben seçeceğim için bazılarını karataya uygun ayarlarım hergün sabah erken kalkacağımız için 3 öğün yapacağım devamlı koşturmaca halinde olacağımız vee gece yarısına kadar çalışacağımız için acıkırım... aralardaki cafe break lere dönüp bakmıyorum bile geçti o günler
nokta koyduysan virgüle, virgül koyduysan noktaya çevir canım, ikisinden birini kabul etmiyordu ama hatırlayamadım..Sabah 2 yumurta 1 domats. Peynir, 1 avuc badem 1 tane hurma 1 Kücük salkim üzüm. Cay.
Ögle 1 lahmacun, yogurtlu bulgur pilavi, 1 domates. Su.
Kizlar ne hata yaptim bilmiyorum ama cizelgem 77. kg göisteriyor, 77.300 kg oysa bunu denedim olmadi.
arkadaşlar yemek aralarında istediğimiz kadar ayran yada süt içebiliyormuyuz malum öğün araları 4_5 saat olması gerekiyorya hııı bide fındık fıstıkta yiyebiliyormuyuz cevaplandırırsanız çok mutlu olurum teşekkürler
arkadaşlar aranızda şöylebi muhabbet vardı sordum ama gözden kaçtı sanırım omega3 ve bişey dahaidi unuttum adını hepiniz kullanıyormusunuz eğer gerekliyse bende alayım
arkadaşlar bıraz önce duş aldım ama saçlarım o kadar çok dökuluyo kı anlatamam sankı doğum sonrası dökulme gibi omega 3 bıraktım pahalı oluyo dıye onun için mı anlamadım ama sanırım sağlık ocağına gidip tahjlıl yaptırcam. sızın de bu şekılde problemınınız var mı:2:
xc9
yine süpersin ben karabuğdayımı yiyemedim maalesef ama tadına baktım, gayet güzel, o topikte tadının kokusun berbat olduğunu belirten bir paylaşım okumuştum ama tabiri caizse halt etmişler, bulgur mercimek karışımı bişey gibi içiniz rahat olsun..
yarın akşam yiycem karabuğdayımı, tartı gününe kadar her akşam yemeyi düşünüyorum.. bakalım sonuçları nasıl olacak..
arkadaşlar aranızda şöylebi muhabbet vardı sordum ama gözden kaçtı sanırım omega3 ve bişey dahaidi unuttum adını hepiniz kullanıyormusunuz eğer gerekliyse bende alayım
cnm mrb benimde saclarım cok döküluyor sen ne zaman bsladın bnm bugün 4. Günümdü.
çok tşk ederimcanım dün sporu biraz abarttım galiba biraz tempoyu düşürmeye karar verdim çünkü düğünde giyeceğim elbiseyi son kez giyeyim ayakkabısıyla çantasıyla bakayım dedim bir de ne göreyim beli bol geliyor bende hafif basen var onlar hiç belli olmuyor ve çok rahat ama belden 1-2 cm almak gerek sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim 1 hafta sonra gidiyoruz sadece bacak kalça çalışacağım yürüyüş zaten yapıyorum öyle idare edeyim artık
karabuğdayın tadıyla ilgili o yorumu ben de okumuştum ama o kadar çok yorum içinde 1 tanesi öyle deyince ciddiye almamıştım zaten kötü de olsa bişekilde lezzetlendirilir ama sen beğendiysen tamamdır
onu zaten yemeklerin yanında pilav gibi yapıp yiyorlarmış soğanlı kıymalı pilav gibi pişiriyorlarmış internette bi sitede yemek tarifleri var sen orayı da bulmuşsundur gerçi
hoca herkese öneriyor hem zayıflamaya yardımcı hem de sağlık için ama şu an topikte 2-3 kişi kullanıyor o olmadan da zayıflanıyor ama işin sağlık kısmı daha önemli bence yakında ben de başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?