Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah saat 10;00 kkk .. Saat 16: 00 1 tabak bamya 1 tabak bulgur pilavı ve öğünüm biter .. Akşam da içersem süt içerim.. Leptinimiz çalışsın ki kilo verelim.. Bir de şu karabuğdayı merak ediyorum.. Emziriyorum ya sabah kkk yapıp aralarda onu mu yapsam yapanlar normal yemişler de öyle yazıyor topikte .. 2 gün denesemmi acaba ...

Sabah 2 yumurta 1 domats. Peynir, 1 avuc badem 1 tane hurma 1 Kücük salkim üzüm. Cay.

Ögle 1 lahmacun, yogurtlu bulgur pilavi, 1 domates. Su.
Kizlar ne hata yaptim bilmiyorum ama cizelgem 77. kg göisteriyor, 77.300 kg oysa bunu denedim olmadi.

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu sabah kkk, öğlen tavuk, akşam 3 mercimek köfte, 1/2 kase mantar çorbası, 3 çatal karpuz ve minik salkım üzüm yedim ama pişmanım çünkü çorba dışında hiç lezzetli değillerdi Leptinim boşuna tatsız birşey için gitti diye

evet canım emzirdiğin için 1 gün bile olsa tek tip beslenme dediğin gibi arasıra yaparsın tabi bulabilirsen malum zor bulunuyor

sabah
kkk

akşam
3 yk kısır
1 kase ayranlı çorba
1 tavuk baget
salata
biraz taze fındık

3 lt su sabah 20 dk yüzme öğleden sonra 45 dk pilates akşam 1 saat yürüyüş
bugün yemeğim 2 öğün sporum 3 öğün oldu

Son düzenleme:
Aksam Fitnese gittim 18.30 - 19.45 45 dk Zumba kalan sürede makinelerde spor yaptim.
Yasasin süperim kizlar. kg gidermi bilmem ama iyice ter atiyorum.
Spor esnasinda 1 litre su ictim. 3. ögünde gübe gitti. Ayran icecegim.
Yemek saatim gecti.

Son düzenleme:
program çok yoğunmuş gerçekten.. kolay gelsin canım, krizi fırsata çevireceğine eminim..

nokta koyduysan virgüle, virgül koyduysan noktaya çevir canım, ikisinden birini kabul etmiyordu ama hatırlayamadım..
xc9
yine süpersin ben karabuğdayımı yiyemedim maalesef ama tadına baktım, gayet güzel, o topikte tadının kokusun berbat olduğunu belirten bir paylaşım okumuştum ama tabiri caizse halt etmişler, bulgur mercimek karışımı bişey gibi içiniz rahat olsun..
yarın akşam yiycem karabuğdayımı, tartı gününe kadar her akşam yemeyi düşünüyorum.. bakalım sonuçları nasıl olacak..

Son düzenleme:
Tsk ediyorum Mahzen 77. Canim nokta koydum Cizelgem dogru oldu ALLAH senden razi olsun canim.

Hepinize iyi geceler sevgiyle kalin canlar.

Son düzenleme:
arkadaşlar yemek aralarında istediğimiz kadar ayran yada süt içebiliyormuyuz malum öğün araları 4_5 saat olması gerekiyorya hııı bide fındık fıstıkta yiyebiliyormuyuz cevaplandırırsanız çok mutlu olurum teşekkürler

iyi akşamlar niloşş. mümkünse öğün aralarında hiçbirşey yeyip içme su dışında. aranın 4-5 saat olması leptin hormonunun devreye girebilmesi için çünkü. zaten öğünlerde yediklerimiz kan şekerini çok yükseltmeyen yiyecekler olduğu için 4-5 saat hatta daha uzun süre acıkılmıyor.

arkadaşlar aranızda şöylebi muhabbet vardı sordum ama gözden kaçtı sanırım omega3 ve bişey dahaidi unuttum adını hepiniz kullanıyormusunuz eğer gerekliyse bende alayım

arkadaşlar aranızda şöylebi muhabbet vardı sordum ama gözden kaçtı sanırım omega3 ve bişey dahaidi unuttum adını hepiniz kullanıyormusunuz eğer gerekliyse bende alayım

evet omega 3 ve antioksidan kullanmak gerekiyor. Antioksidan olarak üzüm çekirdeği ekstresi alabilirsin hap olarak satılıyor eczanelerde ve vitamin satan yerlerde. Omega 3'ün EPA değerinin yüksek olması gerekiyor. Ona göre 2grama tamamlayacaksın. Yani EPA değeri bir kapsülde 400 mg ise günde 5 kapsül alacaksın yanında da 1 kapsül antioksidan

arkadaşlar bıraz önce duş aldım ama saçlarım o kadar çok dökuluyo kı anlatamam sankı doğum sonrası dökulme gibi omega 3 bıraktım pahalı oluyo dıye onun için mı anlamadım ama sanırım sağlık ocağına gidip tahjlıl yaptırcam. sızın de bu şekılde problemınınız var mı:2:

cnm mrb benimde saclarım cok döküluyor sen ne zaman bsladın bnm bugün 4. günümdü.

Odama yeni geldim aksam menumu bildirip yatayim erkenden kalkip kalan islere devam aksam yemegi kongre salonunda yedik hersey kizartarak yapilmisti bol salata ve mercimek corbasi yedim

çok tşk ederim canım dün sporu biraz abarttım galiba biraz tempoyu düşürmeye karar verdim çünkü düğünde giyeceğim elbiseyi son kez giyeyim ayakkabısıyla çantasıyla bakayım dedim bir de ne göreyim beli bol geliyor bende hafif basen var onlar hiç belli olmuyor ve çok rahat ama belden 1-2 cm almak gerek sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim 1 hafta sonra gidiyoruz sadece bacak kalça çalışacağım yürüyüş zaten yapıyorum öyle idare edeyim artık
karabuğdayın tadıyla ilgili o yorumu ben de okumuştum ama o kadar çok yorum içinde 1 tanesi öyle deyince ciddiye almamıştım zaten kötü de olsa bişekilde lezzetlendirilir ama sen beğendiysen tamamdır
onu zaten yemeklerin yanında pilav gibi yapıp yiyorlarmış soğanlı kıymalı pilav gibi pişiriyorlarmış internette bi sitede yemek tarifleri var sen orayı da bulmuşsundur gerçi

hoca herkese öneriyor hem zayıflamaya yardımcı hem de sağlık için ama şu an topikte 2-3 kişi kullanıyor o olmadan da zayıflanıyor ama işin sağlık kısmı daha önemli bence yakında ben de başlayacağım

Son düzenleme:

Arkadaşım süpersin!! Çok da havalısın, demek sporu azaltacaksın incelmemek için Senin görümce motivasyonun full çalıştı bakıyorum.. Hazır ivme kazanmışken devam et sen, gerekirse 5-6 cm. daralttırırsın nolcak

MERHABA arkadaşlar,öncelikle olumlu yorumlarıyla beni sevindirenlere çok teşekkür ediyorum.hepimiz biliyoruz.Olay psikolojik...

bugün atakta ilk günümcumartesi günü kaç kg gittiğini yazıcam)
sabah:sütlü kahve(işe geç kaldım)
öğle:maydonozlu peynirli omlet
akşam:haşlanmış tavuk
sonra sütlü kahve.

karabuğdaydan bahsediyorsunuz.aslında duydum falan ama hiiiç denemedim.Eğer bulursam bende denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…