Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ben de baktım
54 dakikada 6,5 km yürümüşüm birgün mesela 332 kcal harcamış gözüküyorum. demekki km hesabına bakıldığında yakılan kalori değerleri benzer.
ben nasıl bir saat yürüyüp sadece 300 kcal yakıyorum yanlıştır diyodum ama doğru gibi..

herkese günaydın kızlar

bende bol leptinli bir gün dilerim herkese.

xc9cuğum tebrik ederim, demek elbise bol bile geliyor artık. bayıldım buna.
ben de spordan sebep daha dirençli olmak için omega3 ve antioksidana başlamak istiyorum ama henüz vakit bulamadım.
dünkü menümü yazayım.

sabah kkk
öğlen az döner salata çorba
akşam çılbır ve salata

gün boyu bol su yeşil çay bol çay
spor sabah 3 km akşam 2 km yürüyüş.

akşamları artık zor oluyor yürüyüş, evde birşeyler aksıyor hava kararmadan gidip geleyim derken. stres oluyorum sonra yürüyüşe çıkamadım diye. bir de yağmurlar başladı. bu yüzden planı şuna çevirdim. sabahları 30 dk yürüyüş yapcam dışarıda, akşamda evde xc9un verdiği videolarla bölgesel çalışıcam.

bakalım bu akşam uygulamak istiyorum.
öptüm herkesi

arkadaşlar aranızda şöylebi muhabbet vardı sordum ama gözden kaçtı sanırım omega3 ve bişey dahaidi unuttum adını hepiniz kullanıyormusunuz eğer gerekliyse bende alayım
ben mrncp almıştım, spesiyal olanı bulamadım, olmayandandı ama doğru durüst kullanmadım.. sadece şimdilik erteliyorum ama sonrasında kullanıcam

saç dökülmesi konuşulmuş, geçen hafta benim de öyle feci dökülmüştü.. karatayla ilgisi olmadığına eminim çünkü geçen yaptığım dönemde hiç olmamıştı, 3 haftalık bir mola sonrasında başladı, sağlıksız beslenmem olabilir sebep ama zaten karatydan önce sağlıksız beslendiğim dönemde de olmuyordu.. bir de benim saçlar maşallah o kadar gürdür ki, ara makası artırmak zorunda kalırım her zaman o yüzden hiç takmadım, siz söyleyince aklıma geldi, şimdi daha azaldı sanırım karataydan :) havalardan falan mı ki?

hahahahahahahaaa
aynen öyle canım geçen seferki yaklaşımlarından sonra motivasyonum tavan yaptıaslında onlara tşk etmeliyim gıcıklık yaptıkları için devam edeyim diyorum ama bu sefer göğüs ve kalça da bol gelecek ondan sonra uğraş dur ben yine sporumu yapacağım ama karın bel çalışmayacağım en azından bikaçgün

geçen bi belgesel izledim bi adamı yürüyüş bandında 30 dk yürütüyorlar ve verdiği nefesi bi yerde depoluyorlar analizlr sonucu 19 gr yağ verdiği ortaya çıkıyor aynı adam 30-40 dk uyuyor bve yine nefesi depolanıyor sonuçta 46 gr yağ verdiği ortaya çıkıyor
buradan çıkan sonuç tabi ki uykuda daha çok yağ yakıyoruz değil egzersiz sırasında harcadığımız enerjiden daha fazlasını gün içinde harcıyoruz bunun sebebi de gün içinde yaptığımız yürüyüş vb cardiolar
diyeceğim o ki koşu bandının gösterdiği kalori değerine takılmayın 300 kalori o sırada harcanmış ama metabolizmanız hızlandığı için gün boyu yağ yakımınız devam ediyorbölgesel egzersizlere ağırlık verin her bölgeyi 8dk aralıksız çalışın bu çok önemli 2 haftadır kaybım 700 gr ve 2 haftadır pilates yapıyorum sonuca ben bile şaşırdım 3 haftadır görmediğim bi arkadaşım sen yine mi kilo verdin dedi oysa ben onun gördüğünden 800 gr fazlayım (ayyy çok havalı gördüm kendimi)

Evime gider gitmez dövme buğdaylı yoğurtlu çorbamı yapmaya başlayacam hem tok tutuyordu,hem glisemik indeksi düşük hem de metabolizmamı hızlandırdığını gördüm.

Dün sabah taşınma günüydü,beslenmem düzensiz oldu ama artık nerde olursam olayım salmıyorum,istesem de salamıyorum kendimi...en uygun ne varsa seçiyorum saatlere de uydum mu leptinimin çalıştığını hissediyorum:))

Sabah:1 avuç badem,6 taze kayısı

Öğlen:cısssburger:) ayran

Akşam:fıstık,yoğurt,et ızgara,salata,1 dilim ekmek yedim (ev dizmekten çok yoruldum bilerek yedim)

Yaşasııın karatay kardeşliği:))

Yürüyüşün hızıyla orantılı sanırım

Xc9 cum tebrik ediyorum,ne güzel inceliyorsun:)
Yazının ilk satırlarını okuyunca oooohh ne güzel..!!! bol bol uyuyim diye düşünüyordum ki; devamını okuyunca yine oooh.!! ne güzel..dedim,yağ yakımımız gün boyu devam ediyormuş..daha ne isteriz?? .biliyor musun bende istanbuldaki arkadaşlarımdan çok iltifatlar aldım:) çok motive oldum) tekrar tebriklerr..:)

Selam kızlar aranıza yeni katıldım, başarılarınızı okudukca ümitlendim kitabı okuyup başlamayı düşünüyorum. Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum burda birlik olmanız da çok harika o yüzden üye oldum zaten bana da desteğinizi eksik etmeyin :)

Bi şey soracağım gün içinde çay kahve yasak mı hem çalışıp hem okuduğum için çaysız bi hayat düşünemiyorum, cevap verirseniz sevinirim, hepinize sağlıklı günler.. :)

bende bugün geç kalktım maydonoz suyu deve dikeni sirke derken kahvaltıya anca sıra geliyor ama 2 yumurta biberli lor domates yiyeceğim kızlar maydonoz kürü cildimi çok güzel yapmaya başladı herkeze tavsiye ederim bugün 5. günde olmama rağmen dün hiç acıkmadım bugünde inşallah öylae gider saç dökülmesi B grubu vitaminlerinin eksikliğinden olur bence bir tahlili yaptır.ben bu sefer bir daha almamak için diyet yaptığım için her türlü önlemi aldım zaten b12 düşükyü iğne vururluyorum aynı zamanda spirulina c vitamini çinkolusundan birde magnezyum eritme tableti kullanıyorum çünkü magnezyum kullanmazsam kaslarım çok ağrıyor bir sorun yaşamak istemiyorum diğer kilo düşmelerimde hep hastanelik oluyordum haftada bir hasta olyordum gerçi o zaman çalışıyordumda şimdi evdeyim gerçi çalişmak daha kolaymış.benimde ablamın düğünü var bende onoun için ve aynı zamanda sağlık için zayıflamalıyım eski 50 kiloma geri dönebilsem bana hayal değilmiş gibi geliyor ama birde ben eskiden sporla uğraşmış biriyim nasıl alabildim kendime şaşıyorum ama sizdeki azmi görünce millet çatır çatır zayıflıyor çcukta yapıyor kariyerde benim neyim eksikki.aslinda çirkinb olsaydım on kere verirdim kilomu olsun çok güzelsin dediler dediler al sana 90 kilo neyse çok yazdım bugün daha bi hırslandım bütün arkadaşlar istedikleri kiloya düşer inşaallah bol leptinli günler

merhaba. aramıza hoşgeldin. çay kahve şekersiz olmak şartıyla yasak değil. başarılar dilerim

Kızlar şimdi internette birşey buldum, burada da ilgili bir topic var. Sandaloz sakızı ve elma sirkesi ile insanlar baya güzel kilolar vermiş. Ben sakızı ve sirkeyi alıp başlamayı düşünüyorum Karatay'ın yanında ek olarak. sadece sabahları bu sakızdan çiğneyip yutuluyor üzerine de 1 kaşık elma sirkesi eklenmiş su içiliyor. Metabolizmayı hızlandırıyormuş. Biri bu yöntemle ve tabi yanında diyet uygulayarak 3 ayda 25,6 kg vermiş

yeni gelenler hoşgeldiniz

seraym
hiçkimsenin yüzün güzel kilo sana yakışıyor orantılı dağılmış vb laflara aldırma hepsi yalan bunları ben de çok duydum sonunda 42 beden bile dar geliyordu önünü almasaydım 44-46 giderdi boy zaten kısa şimdi görenler boyun mu uzadı diyor beni ergen mi zannediyor bunlar hhaaaa bu arada gençleşmişsin de diyorlar
hadi sen de ablanın düğününe kadar kendine gaz ver gitsin şu kilolar
düğün ne zaman

sandalozu almadan önce aktarda bi tane çiğne ona göre al normal sakız değil taş gibi bişey ağzında kum çiğniyormuşsun gibi oluyor

Konserve yapmak için anneme gitmiştim.
Sabah geç kahvaltı yaptım.
1 domates,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
1 yeşil biber,
1 salatalık,
1 bardak şekersiz çay

yumurtaya hava sıcakken alerjim var onu her gün yiyemiyorum.

sandalozu almadan önce aktarda bi tane çiğne ona göre al normal sakız değil taş gibi bişey ağzında kum çiğniyormuşsun gibi oluyor

Toz halde aldım zaten. Aktarcı da müşteriler böyle toz olarak istiyorlar çiğnemesi zor oluyor dedi.

Canım hevesini kırmak istemem ama ben denemiştim; hiç yararını görmemiştim.!! Geçen gün hepsini çöpe attım..kilo veren dietten vermiştir bence... Elma sirkesini bazen sabah aç karna kullanıyorum..:)

selam kızlar bugün sabah karatay kahvaltımı(yumurtasız) yaptım.öğlen mercimek çorbası ,salata,1 avuç çiğ badem yedim.dün internette gezinirken karabuğdayı farkettim.bizim topiktede yazan olmuş.buralarda bulamam.internete baktım.kilosu 6 tl ye buldum.acaba alsammı kullanıp faydasını gören var mı bu topiğe güvenim sonsuz.markası da .URU KARABUĞDAY.nokta koyduğum yere alfabenin 5. harfini koyarsanız:))markanın kendi sitesinde gördüm.alsammı bilemedim

cidden havandan geçilmiyor xc9cuğum. maşallah sana..
daha çok ver, daha çok incel inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…