günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
yorgunluktan yatamıyom,erkenden kalktımm ve tartıldımmm,sürprizzz 73.11,6 kg gitmiş cumadan beri ,yaşasınnnnn:92::92::92::92::92:
ilk defa bir kurban bayramında kılo verdım
vayyyyyyyyyyyyyy harikasın vallaaaa..
tepriklerrrr..
60lkara ne kaldı şurdaaaa
cok az kaldı,3 kılocukkk,valla sabırsızlanıyorummm
yalnız benım acılınden sporve pılates yapmam lazım,sıkılaşmaya ıhtıyacımvar,yumus yumus oldum
olsun mattşkacım.sen ısteyınce cok rahat verıyorsun,metabolızman calısıyorç
yuruyus yapman cok ıyı,ınsan sıkıntısını da hafıfletıyor boylece.
buraya gırdıgın surece kılo almazsın sen,ihmal etme bızı:)
kızlar hoca tv de mı yaa,sabah sabah 46 kısı gırmıs
n kuruyegünaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr..
geçmişi okudummm,enerji topladım sayenizde
kahvaltım
1 avuç peynir
1 haşlanmış yumurta(annem fazla kaynatmış 1 tane yedim o yüzden)
5-6 zeytin
biraz fıstık-badem
2 hurmalı trufff
biraz domates-salatalık-biber
dün regl oldumm...
şişkinlik var üzerimde çokkk...
bayram kaçamaklarımı yazayım
1 dlm şam tatlısı,1/2 dlm sarma baklava
1 tabak mantı
kendime incir tatlısı yaptım bayram boyunca onu yedim karşımda ttalılar yendikçe
üzerine birde regl olunca dayanmak çok zor olmadı böylece
mantıyıda yaklaşık 1-1,5 senedir yememiştimmm sanırımmm..
pişman değilimmmm
plates le bu dıyetle ıkı gunde konya ovasına doner gobeklercok az kaldı,3 kılocukkk,valla sabırsızlanıyorummm
yalnız benım acılınden sporve pılates yapmam lazım,sıkılaşmaya ıhtıyacımvar,yumus yumus oldum
n kuruye
bayramda o kadarcık kaçamak olur,hatta vucudu sasırtır belki de.
ben bayramda kuruyjemıs yıyemedım pek ama bol bol et yedım,acaba et mı kılo verdırdı bana?
Ben kuru meyveleri kaldırdım. Kuru meyve yediğim öğünlerden sonra hep bir şeyler yeme arzum oluyor (yemedim ama hissettim) 2 gündür kaldırdım eskiye döndüm.Bunlar cok yararlı ,tatlı bagımlılıgımız var kuru meyveler kurtarıcı ,alkol de saf seker ,alkol bagımlılıgı olanlara sıyah cekırdeklı kuru uzumu onerıyor hoca ,zaten dıger tatlılar zehır.
Çok tebrik ederim Loxandra 60 lara bir şey kalmamışgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
yorgunluktan yatamıyom,erkenden kalktımm ve tartıldımmm,sürprizzz 73.11,6 kg gitmiş cumadan beri ,yaşasınnnnn:92::92::92::92::92:
ilk defa bir kurban bayramında kılo verdım
Et yemek genel olarak kilo verdiriyor. (Balık ve tavuğunda aynı etkisi var)tebrikler loxandra senin adına çok sevindim..
evet kırmızı et kilo verdirir.bizim dukan amca öle diyordu.çok çok kırmızı et yiyin sınırsız diyordu
bu karatay diyetine çok motive olmustum tek kaçamağım meyveydi benim 1. 5 ay yaptım ve 3 kilo verdim.
kolesterolum yüksek çıktı doktor ilaç vercem ama bir ay bi gözetim altında tutalım dediler ilaç vermedi kolesterolum 270.
doktor dediki 28 yaş için ve bu kilo için kolesterol çok yüksek böyle olmamalı bende acaba yumurtadan olurmu ki dedim. adam TABİKİ dedi 2 yumurta ceviz zeytin ne demek dedi. diyetisyenimizle görüsün diye yoladı beni. diyetisyen hanımın kabul ettiği yerler vardı etmediği yerler vardı karatay diyeti olarak.
2. randevum genel cerrah asla bu diyeti bırakmıyacam diyordum ama bu popomda (hemoroit ve çatlak değil) olusan meme kafamı allak pullk etti. ve genel cerrahın dediği protein zor uzun sindirilen bir şey. bağırsakları yorar. bağırsak içinde bozulmalar kistler olusabilir demesi. doktora dedimki ekmek dedim sonucta bağırsağa ekmek olarak gitmiyoki karbonhidrat olmuyomu ne fark eder ha o karbonhidrat ha bu karbonhidrat. doktorda ben bunu söylüyorum yapıp yapmamakta serbestsiniz. bilgime göre bağırsak florasında bir bozukluktan bu kitle sert bir yapı alınması lazım falan dedi iste. ve ağrılı birsey bu.
bu beni vazgecirdi diyetten sabah 1 dilim ekmek yedim.
gecen yazmıstım yanlıs anlayanlar olmus. temmuz ayında ben bu diyetisyene gitmistim ve ogünden bu yana yağ oranım artmıs o zaman yağ oranım 17.2 simdi 18.7o da ayrı sasırttı . sıkılasma hissediyordum ben kendimde. makınanın bozuk olduğunu bile düsündüm yani
bilmiyorum yine sizinleyim ama bırakmak yok. ama günde 4 dilim ekmek yiycem canlarım
sabah
2kuru kaysı 2 bardak su ılık
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1dilim ekmek
ara süt yy 1çay bardağı
canan hocanın dediği leptin için diyetisyen diyor ki ara öğün olarak az yağlı protein almanız leptin salgılanmasını ve yağ yakımını hızlandırır engellemez dedi. ama siz yağlı bir protein alırsanız yaktığınızın bir anlamı olmaz didi:26:
yağ alımınz devam ederken yağ yakımı çok zordur didi 1çay bardağı ceviz 10-15zeytin ciddi bir miktar didi. tamam ceviz zeytin faydalıdır ama yağlıdır dedi bu bir gerçek didi
hepinize hepimize basarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?