Selam kızlar aranıza yeni katıldım, başarılarınızı okudukca ümitlendim kitabı okuyup başlamayı düşünüyorum. Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum burda birlik olmanız da çok harika o yüzden üye oldum zaten bana da desteğinizi eksik etmeyin :)
Bi şey soracağım gün içinde çay kahve yasak mı hem çalışıp hem okuduğum için çaysız bi hayat düşünemiyorum, cevap verirseniz sevinirim, hepinize sağlıklı günler..:)
bende bugün geç kalktım maydonoz suyu deve dikeni sirke derken kahvaltıya anca sıra geliyor ama 2 yumurta biberli lor domates yiyeceğim kızlar maydonoz kürü cildimi çok güzel yapmaya başladı herkeze tavsiye ederim bugün 5. günde olmama rağmen dün hiç acıkmadım bugünde inşallah öylae gider saç dökülmesi B grubu vitaminlerinin eksikliğinden olur bence bir tahlili yaptır.ben bu sefer bir daha almamak için diyet yaptığım için her türlü önlemi aldım zaten b12 düşükyü iğne vururluyorum aynı zamanda spirulina c vitamini çinkolusundan birde magnezyum eritme tableti kullanıyorum çünkü magnezyum kullanmazsam kaslarım çok ağrıyor bir sorun yaşamak istemiyorum diğer kilo düşmelerimde hep hastanelik oluyordum haftada bir hasta olyordum gerçi o zaman çalışıyordumda şimdi evdeyim gerçi çalişmak daha kolaymış.benimde ablamın düğünü var bende onoun için ve aynı zamanda sağlık için zayıflamalıyım eski 50 kiloma geri dönebilsem bana hayal değilmiş gibi geliyor ama birde ben eskiden sporla uğraşmış biriyim nasıl alabildim kendime şaşıyorum ama sizdeki azmi görünce millet çatır çatır zayıflıyor çcukta yapıyor kariyerde benim neyim eksikki.aslinda çirkinb olsaydım on kere verirdim kilomu olsun çok güzelsin dediler dediler al sana 90 kilo neyse çok yazdım bugün daha bi hırslandım bütün arkadaşlar istedikleri kiloya düşer inşaallah bol leptinli günler
hayırdır canım neyin var?
Kızlar şimdi internette birşey buldum, burada da ilgili bir topic var. Sandaloz sakızı ve elma sirkesi ile insanlar baya güzel kilolar vermiş. Ben sakızı ve sirkeyi alıp başlamayı düşünüyorum Karatay'ın yanında ek olarak. sadece sabahları bu sakızdan çiğneyip yutuluyor üzerine de 1 kaşık elma sirkesi eklenmiş su içiliyor. Metabolizmayı hızlandırıyormuş. Biri bu yöntemle ve tabi yanında diyet uygulayarak 3 ayda 25,6 kg vermiş
kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...
Seam tüm kalbimle olmamasını, varsa da çabucak üstesinden gelmeni diliyorum.Allah acil şifalar versin.
Haklısın canım ben de geçen seninkine benzer bir spor yapmıştım, 3 kg kadar vermiştim ama çook daha farklı görünüyordum.. çevremdeki herkes farketmişti, ben de bariz hissediyordum. aslında önemli olan biraz da kaç kilo olduğumuz değil de kaç kilo göründüğümüz ve bü tür sporlar bazen diyetten daha çok işe yarıyor kesinlikle..geçen bi belgesel izledim bi adamı yürüyüş bandında 30 dk yürütüyorlar ve verdiği nefesi bi yerde depoluyorlar analizlr sonucu 19 gr yağ verdiği ortaya çıkıyor aynı adam 30-40 dk uyuyor bve yine nefesi depolanıyor sonuçta 46 gr yağ verdiği ortaya çıkıyor
buradan çıkan sonuç tabi ki uykuda daha çok yağ yakıyoruz değil egzersiz sırasında harcadığımız enerjiden daha fazlasını gün içinde harcıyoruz bunun sebebi de gün içinde yaptığımız yürüyüş vb cardiolar
diyeceğim o ki koşu bandının gösterdiği kalori değerine takılmayın 300 kalori o sırada harcanmış ama metabolizmanız hızlandığı için gün boyu yağ yakımınız devam ediyorbölgesel egzersizlere ağırlık verin her bölgeyi 8dk aralıksız çalışın bu çok önemli 2 haftadır kaybım 700 gr ve 2 haftadır pilates yapıyorum sonuca ben bile şaşırdım 3 haftadır görmediğim bi arkadaşım sen yine mi kilo verdin dedi oysa ben onun gördüğünden 800 gr fazlayım (ayyy çok havalı gördüm kendimi )
selam kızlar bugün sabah karatay kahvaltımı(yumurtasız) yaptım.öğlen mercimek çorbası ,salata,1 avuç çiğ badem yedim.dün internette gezinirken karabuğdayı farkettim.bizim topiktede yazan olmuş.buralarda bulamam.internete baktım.kilosu 6 tl ye buldum.acaba alsammı kullanıp faydasını gören var mı bu topiğe güvenim sonsuz.markası da .URU KARABUĞDAY.nokta koyduğum yere alfabenin 5. harfini koyarsanız:))markanın kendi sitesinde gördüm.alsammı bilemedim
keşke eskisi gibi tek derdim zayıflamak olsaydı...kötüyüm hem de çok...
kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...
keşke eskisi gibi tek derdim zayıflamak olsaydı...kötüyüm hem de çok...
Canım hevesini kırmak istemem ama ben denemiştim; hiç yararını görmemiştim.!! Geçen gün hepsini çöpe attım..kilo veren dietten vermiştir bence... Elma sirkesini bazen sabah aç karna kullanıyorum..:)
cidden havandan geçilmiyor xc9cuğum. maşallah sana..
daha çok ver, daha çok incel inşallah..
xc9 cum ablamin düğün 16 kasımda yani benim 24 klicuk vermem lazim 67 kiloya insem süper olur.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?