Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin aramıza incirim. tek başına birşey olmuyor. burada insan kendini sorumlu hissediyor ve motive oluyor. sürekli katıl, bildirimlerde bulun.
ben gün içinde şekersiz çay ve yeşil çay içiyorum. bol su içiyorum.
nescafe yasakmış canım, ben de içiyordum bıraktım. türk kahvesi şekersiz olarak serbest diye biliyorum.

merhaba seraym. ne kadar süre içinde 50 kilodan 90 kilolara geldin.
bir an önce en sağlıklı şekilde vermeni dilerim.
bir de boyunu merak ettim canım.
geçtiğimiz yıl benimde kan değerlerim düşüktü b12 tedavisi gördüm. bu yıl değerlerime baktırdım güzel çıktılar. direncimin arttığını hissediyorum. önceden az yürüyeyim tıkanırdım. :2:

merhaba lawyercim.
ben bir ara bu sandaloz sakızını denemiştim. çok sürekli yemedm ama kirecimsi birşey tadı.
sirkeli suda öyle.
insanın ağzının tadı olmuyor güne onlarla başlayınca.
bir de sirkeli su mide için iyi değil diyorlar. açıklamasını çok bilmiyorum ama.
ben keten tohumu aldım. aklıma geldikçe arada 1 tatlı kaşığı yiyorum. öneririm canım.

Haklısın canım ben de geçen seninkine benzer bir spor yapmıştım, 3 kg kadar vermiştim ama çook daha farklı görünüyordum.. çevremdeki herkes farketmişti, ben de bariz hissediyordum. aslında önemli olan biraz da kaç kilo olduğumuz değil de kaç kilo göründüğümüz ve bü tür sporlar bazen diyetten daha çok işe yarıyor kesinlikle..

canım o malum siteye üye olmak için biz de çok uğraştık ama başaramadık.. sonra marketten buldum çok şükür..

keşke eskisi gibi tek derdim zayıflamak olsaydı...kötüyüm hem de çok...

kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...

seamcim ağzından yel alsın, kesin teşhis konmadı diyorsun, lütfen umutsuzluğa kapılma, öyle bile olsa moralini bozma üstesinden geleceğine eminim.. çok geçmiş olsun canım..

kızlar bugün öğlen salata ve çorba yedim.
başka uygun seçenek yoktu gittiğim yerde.
az önce öyle çok acıktım ki 10 tane falan fındık vardı onu yedim geçmedi. gittim 1 lt ayran aldım geldim onu bitirdim. uzun süredir ilk defa bu kadar acıktım..
siz olmasaydınız kesin aburcubur almıştım bu açlıkla...
iyi ki varsınız.
Ah bi de 68,5 çıksam bu hafta..

keşke eskisi gibi tek derdim zayıflamak olsaydı...kötüyüm hem de çok...

kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...

Seam canım umutsuzluğa kapılma sakınnn ! moralini yüksek tut ve hep iyi olacağını düşün lütfen.! Üstesinden geleceğine inanıyorum😘

Merhaba kızlar...
2 gün giremedim foruma ve doğal olarak da ne yediklerimi yazamadım. Şimdi de yazamam çünkü hatırlamıyorum.
Ama şunu itiraf edebilirim ki arada ufak tefek kaçırmalarım oldu ne yazık ki... Birkaç lokma ekmek yemek gibi, hatta Pazartesi gecesiydi sanırım saat 11'de iki dilim çikolata aşırdığım bile olduuuu. Ama içtiğim su miktarını çok arttırdım günde yaklaşık 4 litre su içiyorum. Bu yüzden de sık sık tuvalet yolunu tutuyorum ve içtikçe daha da içesim geliyor. Karatay'dan önced su içmeyi pek sevmezdim ama şimdi en büyük hobim diyebilirim. Kiloma gelirsem 2 günde hiç değişiklik olmadı ama yine de mutluyum.
Vee ayrıca Leslie'yi yapmaya başladım, çok zevkli. Ve hatta Deanne Berry'nin 30 dakikalık dansı çok daha zevkli. Bunları da hep yapmaya çalışacağım.
Şimdi diyorum sıkı bir vücuda sahip olmak için biraz da squat ve deadlift yapsam nasıl olur? Tabii ki bayanlar için olanından ve çok hafif. Öyle ağırlıkla falan değil. Amacım sadece sıkılaştırmak, yoksa 6pack ya da kaslı üst beden falan erkekler için bence...

Dün gece arkadaşımda kaldım yemekler havada uçuştu:

Ben ton balığı ve peynir yedim fakat geç yatmak zorunda kaldık o yüzden yatmadan ağzıma biraz cips attım. anlaşıldıki rejim yaparken evde kalınacak başka yerde kalınmayacak . ilk günden düzenim bozuldu.

Sabah arabada fındık ve kuru kayısı incir vardı onlarıda biraz abartarak açlığımı dindirdim sonra bir pastaneden gördüğüm en az yağlı poğaçayı aldım(

Öğlen çorba ve bulgur pilavı yedim.

eve gelirken çok acıktım fındık ve kuru incir yedim ama ben bu kuruyemişte biraz kaçırıyorum. yani akşam köfte çorba ve patlıcan yemeği var bunlar karataya göre pişiyor ama arkadaşımda kalmak baya bir düzenimi bozdu . artık an itibari ile ve bundan sonra bozmayacağım başkasındada 65 olana kadar kalmayacağım. sevgiler bayanlar

Kızlar sizce yemeğim karatay a uygun olmusmu ?

Patlıcan Oturtma
3 adet patlıcan
1 baş soğan
4 köy biberi
5 kaşık zeytinyağı
250 gr kıyma
2 domates
1 yemek kasıgı biber salcası

soğanla yagı kavurdum üstüne biberle domatesi ekledim,kıymayı ekleyip kavurmaya devam ettim 2,5 bardak su ile düdüklüde pişirdim

Bir tabak yedim öglende 150 gr fln da yogurt yedim :)

Canım hevesini kırmak istemem ama ben denemiştim; hiç yararını görmemiştim.!! Geçen gün hepsini çöpe attım..kilo veren dietten vermiştir bence... Elma sirkesini bazen sabah aç karna kullanıyorum..:)

ben de hevesini kırmak istememiştim hiç işe yaramıyor 2 gün sonra bırakıyorsun benim 1 kavanoz 2 yıl bekledi en son çöpe gitti onun yerine biraz egzersizi artır

cidden havandan geçilmiyor xc9cuğum. maşallah sana..
daha çok ver, daha çok incel inşallah..

yaa öyle oldu hepimiz incecik ve havalı olalım

xc9 cum ablamin düğün 16 kasımda yani benim 24 klicuk vermem lazim 67 kiloya insem süper olur akşam yemeğinide şimdi yedim yoğurt ev yapımı bir avuç fındık ceviz karisimi semiz otu yemegi yedim Bicnv cim ben bu kilolara dogumlar hormon ilaçlarlari falan filan ama 78in ustune 2ci dogumda çıktım 104 kg doguma girdim doğumdan 3 gün sonra 90 dim 2.5 senedir 90 nim ablamin nisanda 80kg dim ama kucuk oglusum cok fena hep evdeyim bir yere gitmeye utaniyorum birazda sıkıntıdan yedimde yedim iste sonuçta 90 kilo 160cm boy Seamcim çok geçmiş olsun ama moralini yüksek tut ve karatay diyetine devam etki daha iyi olasin

canımcım öncelikle dediğin gibi olmamasını bütün kalbimle diliyorum...
adını anmayayım dedim ama sonra hayır neden böyle yapayım ki dünyada her dk da 1 kadın meme kanseri oluyorken ben sen diğerleri hepimiz birer adayız bu artık grip kadar yaygın sonucu öğrenene kadar hiçbişey düşünme
dualarımız seninle

xc9 cum ablamin düğün 16 kasımda yani benim 24 klicuk vermem lazim 67 kiloya insem süper olur.........

canım öncelikle fazla kilolu olmanın avantajını kullanacaksın ilk haftalar 1-2 kilo arası verirsin 80 olana kadar bu böyle devam eder sonrasında da spora ve proteine ağırlık verirsin düğüne 2 ay varmış gerçekçi olalım 24 kilo gitmez 100 kilo olsan olurdu ama neyse ki o kadar değilsin ancak bölgesel egzersizlerle sıkılaşır daha çok vermiş gibi görünürsün düğünde de herkes seni görünce şaşırır
şimdi kendine güzel bi egzersiz programı oluştur ve uygulamaya başla tek başına diyet yetmez hadi bakalım göster kendini gözüm üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…