Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım emzirdiğin için 1 gün bile olsa tek tip beslenme dediğin gibi arasıra yaparsın tabi bulabilirsen malum zor bulunuyor
Ben migroslara bakayım belki bulurum .. Arada denerim en azından ..
Spor azmine hayran kaldım.. Tebrikler cnm..
Cnm benim de çok dökülüyor .. Benim her doğumdan sonra dökülür diye düşünüyorum.. Bununla bağlantısı var mı acaba ?
Odama yeni geldim aksam menumu bildirip yatayim erkenden kalkip kalan islere devam aksam yemegi kongre salonunda yedik hersey kizartarak yapilmisti bol salata ve mercimek corbasi yedim
Tebrikler bozmasının için .. Kolaylıklar diliyorum..
canım ben ocak 20 de başladım hemen hemen 20 kılo verdım 87 den başladım 68 kıloyum
Süpersin..
Çok güldürdün beni harikasın.. Motivasyonun eksilmesin cnm ..
Hoşgeldin cnm.. Çay Türk kahvesi serbest..
Hayal değil cnm.. Bol leptinli günler ...
Yumurta çok tok tutuyor aslında yesen daha iyi olur cnm..
keşke eskisi gibi tek derdim zayıflamak olsaydı...kötüyüm hem de çok...

kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...

Cnm geçmiş olsun duacınım . Allah yardımcın olsun..

güzel yorumların için tşk canım
umarım hepimiz her zaman iyi oluruz motivasyonumuz hep güçlü olur

kızlar 2 gündür giremedim geçmişi oku oku bitiremedim

işimden dolayı dışardaydım kahvaltı dahil karatayın dışına çıkmamaya çalıştım bugün 6-7 arası kısır yedim

birazdan leslie ve slim in 6 yapıcam

Iyi aksamlar arkadaslar.

Sabah. 1 kasik Zeytin yaginda pismis 2 yumurta, 1 dilim beyaz peynir. 12 zeytin 1 avuc badem.
1 incir 1 hurma, 2 gün kurusu kaysi. Su & cay.

Ögle 1 kase ev yogurdu, 1 Elma 2 bardak su. 1 Büyük kupa kahve, 3 yane minik domates 2 dal marul.
3 kasik bulugur pilavi.

Aksam. Yarim Brokkoli, 10 tane badem 2 kasik zeytin yaginda soteledim. Üzerine biraz limon suyu SIKIP yedim.
1 kase yogurt corbasi, Bugday, Yesim mercimek, & nohutlu. Sicak yaptim & üzerine köy nanesi & pul biber ilave edip yedim.
1 litre su, Sekersiz 1 büyük kahve ictim.
17.40- 19.00 Kadar Spor yaptim fitneste. 2 km yürüdüm.

Son düzenleme:
sabah
kkk+yarım şeftali

akşam
1 kase buğday salatası
1 taak türlü
biraz fındık

2.5 lt su sabah 20 dk yüzdüm 3 saat çarşıda yürüdüğüm için akşam yürümeye halim kalmadı
az önce çok acıktığımı hissettim 1 kase ayranlı çorba içtim yakında bu çorbadan bıkacağım yerine ne koysam acaba

[seam;31775654]kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...

Caniiimm Agzindan yel alsin ya. Kesin teshis konmadiysa niye sen kesin konusuyorsun.
Ins korktigun gibi birsey yoktur. RABBIM esirgesin. Ins Tedavisi olan birseydir.
Lütfen moralini Yüksek tut. Senin icin dua edecegim canim Seamcim. Kendine iyi bak canim.
Iyi & olumlu düsün. Kötüyü aklina getirme canim.

Son düzenleme:
[xc9;31781267]çok iyi gidiyorsun menüşerin hafif ve dengeli spor çok güzel tebrikler.

xc9 Tsk ediyorum canim. Ins böyle devam ederim.
Pazartesi tarti ne gösterecek onu merak ediyorum böyle giderse.
Bazen cok bitkin hissediyorum kendimi ama spora gidince gelesim gelmiyor.
Yorgunluk Falanda kalmiyor. Ins düzenimi bozmam.

Son düzenleme:
keşke eskisi gibi tek derdim zayıflamak olsaydı...kötüyüm hem de çok...

Canım acil şifalar dilerim ama sonuç ne olursa olsun en önemlisi moral, psikolojini bozma hemen.. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların..

Ben bu sandalozu yutarken boğuluyordum, çok kötü geldi bana ama sirkeli su yıllardır her sabah içerim, zayıflamaya belki alıştığımdan faydası yok ama bünyemi güçlendirdiği kesin.. Çok ağır grip ve öksürük nöbetlerim kesildi, mideme bir zararını gözlemlemedim ama önce normal su falan içip öyle içiyorum..

Canım sirkeyi 2-3 damla ekleyerek içebilirsin ama ben de sakızı tavsiye etmiyorum..

Taşınma mı dedin, Allah kolaylık versin.. Evime geçince ben de bu çorbayı deneyeceğim inşallah..

Bu sabah kkk oldu, öğlen de 1,5 lahmacun ile günü kapattım, bolca su ve aktif bir gün.. Açım şu an, bulursam süt içeceğim..

sabah 7.30 kkk, 1bardak süt, 1 kuru kayısı üzerine kaymak ve cevizle (süper oldu böyle)

öğlen 14.00 ızgara tavuk, salata, ayran

akşam 1 tabak kuru fasulye, az bulgur pilavı, yoğurt

1 saat yürüyüş, 15-20 dakika karın egzersizi

Bu arada sandaloz sakızı ile ilgili tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler

Ya çok agresif ve mutsuzum.. Oğlumsürekli ağlıyor doktor sebep arıyor.. Kendimi ilk defa çaresiz hissediyorum.. Yetişememekten tedirginim.. Yardım nasıl atlatayım ..

Kizlar gorumcemdeydim 2 yudum börek 6 tanede cips yedim yemezsem olucem sandım insan görmeyince katlanıyorda görünce olmuyormuş olsun yemezsek daha kötümüş stres hormonu kortizon salgılıyormuş vücut azcik nefsimi körledim bende ama genede pişmanım koşu bandında koşan arkadaşlar ayağıniza nasıl bir ayakkabı giyiyorsunuz ben bir türlü ayakkabı tuttaramadimda

Gunaydin aklimdan cikmayan arkadaslarim ..yazdiklrinizi okuyaadim yogunluktan gece 4 te yatim bacaklarimin ve dizlerimin agrisindan uyuyamadim 5 te uyudum 6.45 te kalktim benim icin dua edin ayakta duracak halim yok kafam kazan gibi aksam nasil olacak bilemiyorum bugun buyuk gun cumhurbaskani dahil butun bakan,eski bakan ve yurtdisindan 30 a yakin yabanci bakan var halkla beraber 5000 kisi canli yayin olacak organizasyon bizde hata yapmamak lazim dunyaya rezil oluruz

Eveeet bugün ilk günüm sabha bi güzel kalktım yumurtalarımı haşladım yeşilliğimi yıkayıp bi güzel poşete koydum sonra güzel güzel ofise geldim bi baktım benim o güzel kahvaltım yok

Ağlamak istedim o sırada arabada bıraktığım biskremleri gördüm ama oralı olmadım gittim bakkala biraz fındık biraz peynir biraz zeytin aldım yedim yumurtasızım o yüzden öğlene kadar acıkıcam sanırım bi kaç fındık atarım ağzıma.

Bugün başlıcam dedim bi kere benim caanım güzel kahvaltımı unutsam da vazgeçmem

Kızlar bu arada ne kitapda ne de başka yerde rastlamadım sakız konusuna sakızlar tatlandırıcılı ama bilemedim çiğneyebiliyo muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…