Ben migroslara bakayım belki bulurum .. Arada denerim en azından ..evet canım emzirdiğin için 1 gün bile olsa tek tip beslenme dediğin gibi arasıra yaparsın tabi bulabilirsen malum zor bulunuyor
Spor azmine hayran kaldım.. Tebrikler cnm..sabah
kkk
akşam
3 yk kısır
1 kase ayranlı çorba
1 tavuk baget
salata
biraz taze fındık
3 lt su sabah 20 dk yüzme öğleden sonra 45 dk pilates akşam 1 saat yürüyüş
bugün yemeğim 2 öğün sporum 3 öğün oldu
Cnm benim de çok dökülüyor .. Benim her doğumdan sonra dökülür diye düşünüyorum.. Bununla bağlantısı var mı acaba ?arkadaşlar bıraz önce duş aldım ama saçlarım o kadar çok dökuluyo kı anlatamam sankı doğum sonrası dökulme gibi omega 3 bıraktım pahalı oluyo dıye onun için mı anlamadım ama sanırım sağlık ocağına gidip tahjlıl yaptırcam. sızın de bu şekılde problemınınız var mı:2:
Tebrikler bozmasının için .. Kolaylıklar diliyorum..Odama yeni geldim aksam menumu bildirip yatayim erkenden kalkip kalan islere devam aksam yemegi kongre salonunda yedik hersey kizartarak yapilmisti bol salata ve mercimek corbasi yedim
Süpersin..canım ben ocak 20 de başladım hemen hemen 20 kılo verdım 87 den başladım 68 kıloyum
Çok güldürdün beni harikasın.. Motivasyonun eksilmesin cnm ..hahahahahahahaaa
aynen öyle canım geçen seferki yaklaşımlarından sonra motivasyonum tavan yaptıaslında onlara tşk etmeliyim gıcıklık yaptıkları için devam edeyim diyorum ama bu sefer göğüs ve kalça da bol gelecek ondan sonra uğraş dur ben yine sporumu yapacağım ama karın bel çalışmayacağım en azından bikaçgün
geçen bi belgesel izledim bi adamı yürüyüş bandında 30 dk yürütüyorlar ve verdiği nefesi bi yerde depoluyorlar analizlr sonucu 19 gr yağ verdiği ortaya çıkıyor aynı adam 30-40 dk uyuyor bve yine nefesi depolanıyor sonuçta 46 gr yağ verdiği ortaya çıkıyor
buradan çıkan sonuç tabi ki uykuda daha çok yağ yakıyoruz değil egzersiz sırasında harcadığımız enerjiden daha fazlasını gün içinde harcıyoruz bunun sebebi de gün içinde yaptığımız yürüyüş vb cardiolar
diyeceğim o ki koşu bandının gösterdiği kalori değerine takılmayın 300 kalori o sırada harcanmış ama metabolizmanız hızlandığı için gün boyu yağ yakımınız devam ediyorbölgesel egzersizlere ağırlık verin her bölgeyi 8dk aralıksız çalışın bu çok önemli 2 haftadır kaybım 700 gr ve 2 haftadır pilates yapıyorum sonuca ben bile şaşırdım 3 haftadır görmediğim bi arkadaşım sen yine mi kilo verdin dedi oysa ben onun gördüğünden 800 gr fazlayım (ayyy çok havalı gördüm kendimi )
Hoşgeldin cnm.. Çay Türk kahvesi serbest..Selam kızlar aranıza yeni katıldım, başarılarınızı okudukca ümitlendim kitabı okuyup başlamayı düşünüyorum. Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum burda birlik olmanız da çok harika o yüzden üye oldum zaten bana da desteğinizi eksik etmeyin :)
Bi şey soracağım gün içinde çay kahve yasak mı hem çalışıp hem okuduğum için çaysız bi hayat düşünemiyorum, cevap verirseniz sevinirim, hepinize sağlıklı günler..:)
Hayal değil cnm.. Bol leptinli günler ...bende bugün geç kalktım maydonoz suyu deve dikeni sirke derken kahvaltıya anca sıra geliyor ama 2 yumurta biberli lor domates yiyeceğim kızlar maydonoz kürü cildimi çok güzel yapmaya başladı herkeze tavsiye ederim bugün 5. günde olmama rağmen dün hiç acıkmadım bugünde inşallah öylae gider saç dökülmesi B grubu vitaminlerinin eksikliğinden olur bence bir tahlili yaptır.ben bu sefer bir daha almamak için diyet yaptığım için her türlü önlemi aldım zaten b12 düşükyü iğne vururluyorum aynı zamanda spirulina c vitamini çinkolusundan birde magnezyum eritme tableti kullanıyorum çünkü magnezyum kullanmazsam kaslarım çok ağrıyor bir sorun yaşamak istemiyorum diğer kilo düşmelerimde hep hastanelik oluyordum haftada bir hasta olyordum gerçi o zaman çalışıyordumda şimdi evdeyim gerçi çalişmak daha kolaymış.benimde ablamın düğünü var bende onoun için ve aynı zamanda sağlık için zayıflamalıyım eski 50 kiloma geri dönebilsem bana hayal değilmiş gibi geliyor ama birde ben eskiden sporla uğraşmış biriyim nasıl alabildim kendime şaşıyorum ama sizdeki azmi görünce millet çatır çatır zayıflıyor çcukta yapıyor kariyerde benim neyim eksikki.aslinda çirkinb olsaydım on kere verirdim kilomu olsun çok güzelsin dediler dediler al sana 90 kilo neyse çok yazdım bugün daha bi hırslandım bütün arkadaşlar istedikleri kiloya düşer inşaallah bol leptinli günler
Yumurta çok tok tutuyor aslında yesen daha iyi olur cnm..Konserve yapmak için anneme gitmiştim.
Sabah geç kahvaltı yaptım.
1 domates,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
1 yeşil biber,
1 salatalık,
1 bardak şekersiz çay
yumurtaya hava sıcakken alerjim var onu her gün yiyemiyorum.
keşke eskisi gibi tek derdim zayıflamak olsaydı...kötüyüm hem de çok...
kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...
Cnm geçmiş olsun duacınım . Allah yardımcın olsun..