Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese merhaba kızlar

bol ama bol leptinli bir gün daha dilerim. herkesten bu pazartesi çok iyi haberler bekliyorum kızlar
öpüyorum

gül ablacım kolay gelsin telaşeniz, hiç sıkıntı çıkmasın. basından izleriz artık bugün belki de seni de görürüz ama bilemeyiz.

dünkü menüm

sabah kkk
öğlen çorba ve salata
16:30 1 lt ayran (açlıktan) :)
akşam 19:00 tarhana çorbası ve tavuk sote ve salata

spor 3,5 km yürüyüş, bol ütü
sıvı bol su+yeşil çay+bol çay

incirim karataya hoşgeldin.
1 çay bardağı dolusu badem ceviz fındık yiyebilirsin canım. o baya tok tutar seni

sabah kalktım 6,5 km yürüdüm. 10 dk spor aletlerinde çalıştım geldim kızlar.
ofiste kkk kahvaltımı yaptım. bugün menümde 1 şeftalide vardı.

ha bu arada dün akşam çayın yanında tahinli çörek yedim çok ama çok ufak bi parçaydı parmak kadar. ama dayanamadım...

merhaba kızlar,güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

seam arkadaşım sonuçlardan bizii de haberdar et.inşallah düşündüğün gibi olmaz.

ben dukana atağı yapacağım demiştim ya.dün akşam normal bir karatay akşam yemeği şeklinde bozdum.çünkü böbreklerimi falan yormak istemedim.sağlığımdan önemli olmadığını düşündüm 7-8 kilonun. 19.0dan sonra bişey yemedim ve 30 dakika tempolu yürüüdüm.(senin sayende seam.)

yani 4 eylül iitibarı ile tekrar disiplinle, sabır ve inatla burdayım.sağlıkla kalmak için.(-400 gr)

bugün
sabah:9.00 domates salatalık ve peynirle yumurtasız kahvaltı ettim.ceviizim yok.evdeki fındıkları kırmam lazım.
öğle:bol yeşillikli 1 tabak kısır sonra kahve
akşam: 1 tabak menemen ve salata

Son düzenleme:
günaydın hanımlar

karatay kah.yaptım şimdi kahvemi içicem

inş.pzt liste sırası bende kendi günümde yine sondan birinci olmam

Ya çok agresif ve mutsuzum.. Oğlumsürekli ağlıyor doktor sebep arıyor.. Kendimi ilk defa çaresiz hissediyorum.. Yetişememekten tedirginim.. Yardım nasıl atlatayım ..

canım hangisi büyük mü küçük mü
öncelikle sakin ol tedirginliğe gerek yok herşeye yetişirsin benim annem de öğretmendi 4 çocukla memleketinden uzakta hem ev hem okul hem bizlerle her işeyetişmiş hem de çok bakımlı becerikliymiş hala öyle o ayrı mesele 40 sene önce makineler de yok herşey düzene girer loğusa sendromu falan filan böyle şeyleri kafana takma
sanırım evine döndün artık çocuklar bebek de olsa büyük de olsa hava ortam değişikliği etkilemiş olabilir rahat ol doktorunun dediklerini dinle ama önce sen iyi ol yoksa onlara iyi bakamazsın

Taşınma mı dedin, Allah kolaylık versin.. Evime geçince ben de bu çorbayı deneyeceğim inşallah..
Oğlum üniversiteye başlıyor onun evi canım.kızım da ist da okudu,o bitirdi eşyalarını oğluma ev tuttuğumuz yere taşıdık.sonucunda oğlum, eşim hastalandı,bende pek iyi sayılmam,direniyorum:) bünyemiz zayıf düştü sanırım,yarın eve dönüyoruz:)
Ya çok agresif ve mutsuzum.. Oğlumsürekli ağlıyor doktor sebep arıyor.. Kendimi ilk defa çaresiz hissediyorum.. Yetişememekten tedirginim.. Yardım nasıl atlatayım ..
bu günleri en kolay şekilde atlatmanı diliyorum canım...elbette bu böyle devam etmeyecek.! öncelikle bunu düşün,bebeklerin bir anı bir anına uymaz,yavaş yavaş kolaylaşacağını göreceksin:)

Canım sana kolaylıklar diliyorum,gerçekten işin zormuş...

B]Günaydin karatay citirlari. Gününüz dünden Güzel gecer ins.

Sabah 18 tane badem, 1 incir 1 tane seftali, 8 tane cekirdeli siyah üzüm. 12 zeytin.
Patlicanli omlet (2 yumurtayla yapilmis.) Bol cay.
Ceyrek patlican, 1 biber, 1 domates, 1 sogan zeytin yagiyla yaptim omleti.

Bakin arkadaslar Bugün 14.20 de Canan Hoca Yesil Elma ya konuk olacakmis.[/B]

Son düzenleme:
[xc9;31743509]çok tşk canım 14 ünde görümceler çatlar da renk vermezler dönünce yazarım olanları(olacakları desem daha doğru olur)

Bende hedefime ulassam cok kisi catlayacak ama ben böyle git geller yasadikca su an ben catliyorum sinirden.
Bu hafta bugüne kadar cok iyi gittim arkadaslar ins pazatesiye kadar bozmam.
Kizlar ben dün fitneste bir söylesi dinledim.
Hem bir diyetisyen birde zone trapist vardi. Onlarda kisiye özel diyet & ayak masajiyla zayiflama yöntemlerini anlattilar.
Yalniz ücretli oldugu icin spora ödüyorum zaten ek bir gidere imkanim yok. 3 aylik bir süre icin 1800 kr dediler.
Ben biraz ilgiliydim ama o kadarda miktarda olsa bana göre bir ek gider, Evimizde hala eksigimiz var.
Soba alip Taktirmayi düsünüyoruz
Aylik 600 kr. ve bu 3 aylik sürec baglayiciymis. yani evet dedikten sonra caysaniz bile o miktari ödeyeceksiniz dediler..

Son düzenleme:
kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...

canım benim peşin peşin hemen üzülme daha teşhis konmamış.inşallah değildir.öyleyse bile moralini yüksek tutman lazım.bizler elimizden geldiğince derdine ortak oluruz.çevremde tedavi olmuş bir sürü kişi var.lütfen olumlu düşünmeye çalış biliyorum zor ama

bu arada kızlar iki gündür fırtına kıyamet,elektrikler gidip geliyo pek giremedim nete.

sabah klasik karatay kahvaltısı
öğle:tarhana,zeytinyağlı barbnya yemeği,yoğurt,salata
dün akşam :yukardakinin aynısı:))))
bu akşam :bilmiyorum hiç sebze ve et yok

karabuğdaya ulaşabileceğim malum siteye bende üye olamadım arkadaşlar uyz oldum yaaa.mecbur memlekete gidince alacam artık napıyım.kullananların yorumlarını bekliyoruz ama

hedef60 hiç üzülme benim küçük oğlumda hep aglardı ben 1.5 sene hiç kucağımdan indirmedim halada çok fena beraber yatıp beraber kalkıyoruz bensiz asla uyumaz bir sıkıntın olursa hastalık ve benzeri anne olunca anladım diye bir site var orda kadir tuğcu diye bir doktor var ne sorarsan sor cevaplıyor bazen sormana bile gerek yok diğer sorulmuş soruların cevaplarını bile okumak yetiyor ben onon sayesinde küçük oğluma hiç antibiyotik kullanmadım zaten doğru düzgün hastada olmadı herşeyi ona sorarım tavsiye ederim doğrusu Allah kolaylık versin canım.Bugün kkk yaptım ancak çok geç yaptım şimdide yürüyüşe çıkıyorum gününüz hayırlı geçer inşaallah

Canan Karatay Yeşil Elma programında şu an bilgiler veriyor:) Kavun karpuz yasak bilmiyordum..

felluzcum, ben de istanbuldayım canım bi yardımım olursa yapabileceğim birşey haberdar et beni canım.

elifce
sen nerede yaşıyorsun öyle fırtına yağmur kaçgündür kıskandım vallahi

sivasın gülü
canım onlar para tuzağı bak biz bi diyeti k9oca topik yapıyoruz bizimki kişiye özel değil tamamen halk işi ama işe yarıyor

felluz
geçmiş olsun canım

gül
kolaylıklar dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…