Eveeet bugün ilk günüm sabha bi güzel kalktım yumurtalarımı haşladım yeşilliğimi yıkayıp bi güzel poşete koydum sonra güzel güzel ofise geldim bi baktım benim o güzel kahvaltım yok
Ağlamak istedim o sırada arabada bıraktığım biskremleri gördüm ama oralı olmadım gittim bakkala biraz fındık biraz peynir biraz zeytin aldım yedim yumurtasızım o yüzden öğlene kadar acıkıcam sanırım bi kaç fındık atarım ağzıma.
Bugün başlıcam dedim bi kere benim caanım güzel kahvaltımı unutsam da vazgeçmem
Ya çok agresif ve mutsuzum.. Oğlumsürekli ağlıyor doktor sebep arıyor.. Kendimi ilk defa çaresiz hissediyorum.. Yetişememekten tedirginim.. Yardım nasıl atlatayım ..
günaydın hanımlar
karatay kah.yaptım şimdi kahvemi içicem
inş.pzt liste sırası bende kendi günümde yine sondan birinci olmam
Oğlum üniversiteye başlıyor onun evi canım.kızım da ist da okudu,o bitirdi eşyalarını oğluma ev tuttuğumuz yere taşıdık.sonucunda oğlum, eşim hastalandı,bende pek iyi sayılmam,direniyorum:) bünyemiz zayıf düştü sanırım,yarın eve dönüyoruz:)Taşınma mı dedin, Allah kolaylık versin.. Evime geçince ben de bu çorbayı deneyeceğim inşallah..
bu günleri en kolay şekilde atlatmanı diliyorum canım...elbette bu böyle devam etmeyecek.! öncelikle bunu düşün,bebeklerin bir anı bir anına uymaz,yavaş yavaş kolaylaşacağını göreceksin:)Ya çok agresif ve mutsuzum.. Oğlumsürekli ağlıyor doktor sebep arıyor.. Kendimi ilk defa çaresiz hissediyorum.. Yetişememekten tedirginim.. Yardım nasıl atlatayım ..
Canım sana kolaylıklar diliyorum,gerçekten işin zormuş...Gunaydin aklimdan cikmayan arkadaslarim ..yazdiklrinizi okuyaadim yogunluktan gece 4 te yatim bacaklarimin ve dizlerimin agrisindan uyuyamadim 5 te uyudum 6.45 te kalktim benim icin dua edin ayakta duracak halim yok kafam kazan gibi aksam nasil olacak bilemiyorum bugun buyuk gun cumhurbaskani dahil butun bakan,eski bakan ve yurtdisindan 30 a yakin yabanci bakan var halkla beraber 5000 kisi canli yayin olacak organizasyon bizde hata yapmamak lazim dunyaya rezil oluruz
kesin teşhis konmadı daha ama söylemeye de dilim varmıyor...galiba meme kanseri...
Oğlum üniversiteye başlıyor onun evi canım.kızım da ist da okudu,o bitirdi eşyalarını oğluma ev tuttuğumuz yere taşıdık.sonucunda oğlum, eşim hastalandı,bende pek iyi sayılmam,direniyorum:) bünyemiz zayıf düştü sanırım,yarın eve dönüyoruz:)
bu günleri en kolay şekilde atlatmanı diliyorum canım...elbette bu böyle devam etmeyecek.! öncelikle bunu düşün,bebeklerin bir anı bir anına uymaz,yavaş yavaş kolaylaşacağını göreceksin:)
Canım sana kolaylıklar diliyorum,gerçekten işin zormuş...
Kızlar şu kilo kaybı çizelgesini nasıl yapıyoruz bana da söyleyin de yapıyım motive olıyım
Incirim merhaba
aşağıdaki linkten yapabilirsin.
Weight Loss - Diet Ticker
burada oluşan imzayı profilinin çizelge ile ilgili olan kısmına yapıştıracaksın.
yardıma ihtiyacın olursa haber ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?