Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

felluzcum, ben de istanbuldayım canım bi yardımım olursa yapabileceğim birşey haberdar et beni canım.
Teşekkürler:) çok düşüncelisin canım,neyse ki işimiz bitti sayılır.yarın akşam dönüyoruz 16 sında okullar açılacak gene gelip eksikleri tamamlar geri dönerim...
felluz
geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler canım..

Yemeklere tarhana çorbası eklendiyse, sizin oralara kış gelmiş Bize de azıcık yağmur yağsa :26:

Kolay gelsin arkadaşım, sorunsuz atlatmışsınızdır umarım, o tempoda tırtıklanan açık büfe içeriği ne olsa da bünyede durmaz gider

Kızlar bu arada ne kitapda ne de başka yerde rastlamadım sakız konusuna sakızlar tatlandırıcılı ama bilemedim çiğneyebiliyo muyuz?

Geçmiş olsun ilk günden ama güzel toparlamışsın Sonuçları da seni mutlu eder umarım.. Sakız tatlandırıcı ve şeker yoksa leptini etkilemiyor ama varsa yasaklar arasında..

günaydın hanımlar

karatay kah.yaptım şimdi kahvemi içicem

inş.pzt liste sırası bende kendi günümde yine sondan birinci olmam

Valla bu sefer inşallah ben de sana yine arkadaşlık etmem

Geçmiş olsun canım, ben de bu taşınma arifesinde 2 kez ağır hastalandım gerçekten insan yıpranıyor, bolca dinlenmeye çalış.. Oğluna da hayırlı olsun tekrardan üniversite hayatı..

Gelmişken menüleri de yazayım,
Sabah kkk, öğlen aralığında biftek dürüm ama çoğunlukla dürümü bırakıp içini yedim Hafif aç gibiyim ama yoğurt, süt buluruz artık dayanamazsak.. :26:

bende bugünki yediklerimi söyliyeyim
kahvaltı 12:30 az menemen az peynir zeytin
öğle 4:30 tezefasulye ve az kurufasulye vardı salata yoğurt
akşam20:00 süt içsem olurmu acaba

topik çok sakin bu aralar gelen menü yaıp kaçmış ben de öyle yapayım bari
sabah
2 yum menemen
1 kk peynir
8 zeytin
yarım şeftali

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk buğdayı 1 tabak salataya karıştırdım
yarım tabak türlü
1 çb yerfıstığı

2.5 lt su 1 saat yürüyüş

Kızlar maalesef 2 gündür öğünlerimde ekmek yedim çünkü;hafif ateş ve öksürük var bünyemin güçlü olmasını istedim.saatlere uydum ve bugün akşamı biraz kuruyemişle geçiştirdim.öğlen yoğurtlu kebap yemiştim.

Kizlar bu karatay harika bu kadar kosturmaya ve uykusuzluga ragmen direncim hala yerinde bu gece kaca kadar calisiriz bilmem ....su an yemekteyiz bu saatte yemek yeni basladi bakanlar toplantisi gec bitince millet beklemek zorunda kaldi simdi herkes yiyor yemekler cok guzel ne gozum kaliyor ne canim cekiyor teli aldim size mesaj yaziyorum :) bu yemekleri ve toplantilarida ben ayarladigim icin gec yenecegini tahmin ediyordum yanimda yogurt getirdim onu yedim findik.çeri domates .2 parca peynir.1 tane zeytin kucuk kahve fincani portakal suyu ictim yorgunluktan canim istemiyor beende yemiyorum işimede geliyor kg veririm bu bahaneyle :)

canım neredeyse aynı kilodayız hedefte aynı biz birbirimizi takip edelim :))

eylülde kaçamakları affetmem demiştim ama evinde olmayanlara çanta yollamayacağım
aaaaa ben bugün 2 parça çikolata yemiştim yazmayı unuttum yerken iyiydi sonrasında pişman oldum ama artık çok geç

Son düzenleme:

Iyi geceler Karatay citirlari.

Saat 14.00 1 kase yogurtlu corba.

Saat 17.30. 1 kepce taze fasulye, 3 kasik bulgur, 6 kasik yogurt. Su. Ve kahve.

Aksam. 18.10 19.00 Spor. Bu ara epey ter atiyorum sonuc ne olur bilmem ama.
20.00 de yedim.:18::18::18::18::18::18:
Eve gelince aclik hissettim 2 tane balik bahcedeki marul, salatalik, kuzu kulagi, dereotu, maydanoz,
kirmizi sogan, Bol limonlu, zeytin yagiyla. Su & kahve.
Baliktan sonra 1 tatli kasigi helva yiyeyim dedim vazgectim.
Cokmu yedim kizlar.??

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende yeni başladım fakat kabız oldum ilk haftadan.aynı sorunu sizler de yaşadınz mı ve yaşadıysanız bu sorunun üstesinden nasıl geldniz ?yardımcı olursanız memnun olurum.

o kadar spora çok değil tahin helvasını şekerinden korktuğun için yemiyorsan tahin+kuruüzü yiyebilirsin ben öyle yapıyorum tahin balıktaki omega3 ün emiimini artırıyor

sabah :
karatay kahvaltısı arabada kuruyemiş kuru incir.

öğlen

köfte küçük 4 adet zeytinyağlı ev yemeği 2 adet domates

arada fındık kuru incir( yine abarttım arabadan atıcam artık bunları))

akşam

mercimek çorbası
köfte
salata ayran
1 adet tavuk göğsü sütlü tatlı

sabah kalkabilirsem leslie yapıcam

[xc9;31794883]

sivasın gülü

canım onlar para tuzağı bak biz bi diyeti koca topik yapıyoruz bizimki kişiye özel değil tamamen halk işi ama işe yarıyor

sivasın gülü
o kadar spora çok değil tahin helvasını şekerinden korktuğun için yemiyorsan tahin+kuruüzü yiyebilirsin ben öyle yapıyorum tahin balıktaki omega3 ün emiimini artırıyor.

xc9Cok tsk ediyorum canim. evet arti cikmaktan korktum valla helvayi yemedim.
Benim tuzaga atilacak param yok bidenem.
Kisin buralar cok soguk oluyor ya ben soba istiyorum evimiz. Ben kisin kemiklerine kadar üsüyen biriyim.
Bugün Carsiya ciktim kendime gece, Gündüz kullanilan krem aldim. (Nar kremi.)
Yaklasik bir haftalik azmim icin kendimi ödüllendirdim. Kremler indirimdeydi. Cildime Daha özen göstermeliyim.
Bu yil günes lekesi olustu iki yanagimda da. Bu yila kadar cok övgü alirdim cildimle ilgili. Daha önce yoktu. Vichy 50 + faktörlü günes kremini kullaniyordum. Su an 1 pet su iciyorum.
Cildimi haftada 3-4 kez gülsuyuyla temizlerim. Sonra nemlendiricimi & üzerine günes kremimi sürerim.
Su anda bakim Zamani.
Iste kremim.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Bugün şehir dışı duruşmalarım vardı giremedim. Günlük menümü bildireyim daha yeni oturabildim

sabah 7.30 kkk, 1 bardak süt

öğlen 13.00 çöp şiş, salata, ayran

Akşam 20.30 1 tabak kuru fasulye, küçük kase yoğurt

Spor: 1 saat yürüyüş, mekik

Sabah: Avuç içi kadar beyaz peynir
8-9 zeytin
1 avuç fındık

Öğle: Kuşbaşı pide vardı ben de üstünü sıyırıp yedim
2 y.k kereviz 2.yk taze fasulye 1 küçük kase marul-kara lahana salatası
1 bardak ayran

Ara : kaç bardak çay içtim bilmiyorum (şekersiz) 10 tane kadar fındık

Akşam: Fırında somon
Sirkeli sogan maruk roka salatası

Nasıl iyi mi kızlaar ilk günüm de heycanlıyım Bi de bişey sormak istiyorum size, aralarda ve akşam 8den sonra süt ya da ayran içebiliyo muyuz? :) hepinize güzel geceler..

pazartesi günü bende karatay kitabını alıp başladım. çikolata ve meyve bağımlısı olarak ne yaparsam yapayım istediğim gibi kg veremedim. verdiklerimi de hep geri aldım..

ilk günlerde biraz baş ağrısı oldu çünkü günde 60-80 gram çikolata yiyebilen biriydim....

bugün 4. günümdü. 69.000 ile başladım.. bu sabah dayanamayıp tartıldım.. 68,100 4 günde 900 gram gitmişti bile...

bugün yediklerimi yazayım..

ben erken kalkamıyorum malesef. kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum..

kahvaltıda: 2 kayısı kıvamında yumurta, 6 tane yeşil zeytin, bir küçük kare şeklinde beyaz peynir, domates salatalık, 1 çay bardağı fındık ceviz ve 2 gün kurusu yedim.... açık çay içtim..

ara yapmadım.

akşam 19:00 : 1 but haşlama tavuk 2 kaşık pilav 1 tabak mevsim salatası (yağsız biraz tuz ve nar ekşili) 1 tane de armut yedim yemeğin hemen ardına..

yarım saat sonra 1 türk kahvesi içtim şekersiz.

2 lt su. 1 fincan tarçınlı yeşil çay.

her gün 3 mile leslie yapmaya çalışıyorum ama dün başım aşırı derecede ağrıdı yapamadım..

4. günde iyice alışmaya başladım ve ben bu yaşam tarzını bu beslenmeyi çok sevdim. acıkmıyorum artık....

kahvaltıda yumurta yemelisin mutlaka arada fındık yerine ayran süt yoğurt olmalıydı bunların gi 0 arada düşük gi li bile olsa bişey yeme onun dışında güzel lahmacun haftada 1-2 yenebiliyor mayasız hamur olduğu için pide de olabilkirdi diye düşünüyorum o da mayasız hamurdan yapılmışsa

Günaydın arkadaşlar,
Önce günah çıkartayım, dün akşam azıcık geç saatte eşime eşlik ederek az çorba içtim, üstüne 2-3 truff yedim Çok büyük umutlarla açtım paketi tam keyifli bir kaçamak yapacaktım ama o kadar şekerliydi, o kadar tatlıydı ki direk toz şeker yiyormuşum gibi geldi,geç saatte leptinciğimi üzdüğümle kaldım yine ortada:26: Buradan yetkililere sesleniyorum, her ne kadar dünya çapında tanınan bir marka da olsanız bilmediğiniz işe girişmeyin kardeşim, çikolata herkesin harcı değildir, ya yapın ya sonsuza dek bulaşmayın!!!! Bütün çikolata aşkımı öldürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…