Teşekkürler:) çok düşüncelisin canım,neyse ki işimiz bitti sayılır.yarın akşam dönüyoruz 16 sında okullar açılacak gene gelip eksikleri tamamlar geri dönerim...felluzcum, ben de istanbuldayım canım bi yardımım olursa yapabileceğim birşey haberdar et beni canım.
Çok teşekkürler canım..felluz
geçmiş olsun canım
bu arada kızlar iki gündür fırtına kıyamet,elektrikler gidip geliyo pek giremedim nete.
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğle:tarhana,zeytinyağlı barbnya yemeği,yoğurt,salata
dün akşam :yukardakinin aynısı:))))
bu akşam :bilmiyorum hiç sebze ve et yok
karabuğdaya ulaşabileceğim malum siteye bende üye olamadım arkadaşlar uyz oldum yaaa.mecbur memlekete gidince alacam artık napıyım.kullananların yorumlarını bekliyoruz ama
Gunaydin aklimdan cikmayan arkadaslarim ..yazdiklrinizi okuyaadim yogunluktan gece 4 te yatim bacaklarimin ve dizlerimin agrisindan uyuyamadim 5 te uyudum 6.45 te kalktim benim icin dua edin ayakta duracak halim yok kafam kazan gibi aksam nasil olacak bilemiyorum bugun buyuk gun cumhurbaskani dahil butun bakan,eski bakan ve yurtdisindan 30 a yakin yabanci bakan var halkla beraber 5000 kisi canli yayin olacak organizasyon bizde hata yapmamak lazim dunyaya rezil oluruz
Eveeet bugün ilk günüm sabha bi güzel kalktım yumurtalarımı haşladım yeşilliğimi yıkayıp bi güzel poşete koydum sonra güzel güzel ofise geldim bi baktım benim o güzel kahvaltım yok
Ağlamak istedim o sırada arabada bıraktığım biskremleri gördüm ama oralı olmadım gittim bakkala biraz fındık biraz peynir biraz zeytin aldım yedim yumurtasızım o yüzden öğlene kadar acıkıcam sanırım bi kaç fındık atarım ağzıma.
Bugün başlıcam dedim bi kere benim caanım güzel kahvaltımı unutsam da vazgeçmem
Kızlar bu arada ne kitapda ne de başka yerde rastlamadım sakız konusuna sakızlar tatlandırıcılı ama bilemedim çiğneyebiliyo muyuz?
günaydın hanımlar
karatay kah.yaptım şimdi kahvemi içicem
inş.pzt liste sırası bende kendi günümde yine sondan birinci olmam
Geçmiş olsun canım, ben de bu taşınma arifesinde 2 kez ağır hastalandım gerçekten insan yıpranıyor, bolca dinlenmeye çalış..Oğlum üniversiteye başlıyor onun evi canım.kızım da ist da okudu,o bitirdi eşyalarını oğluma ev tuttuğumuz yere taşıdık.sonucunda oğlum, eşim hastalandı,bende pek iyi sayılmam,direniyorum:) bünyemiz zayıf düştü sanırım,yarın eve dönüyoruz:)
Yemeklere tarhana çorbası eklendiyse, sizin oralara kış gelmişBize de azıcık yağmur yağsa :26:
elifce
sen nerede yaşıyorsun öyle fırtına yağmur kaçgündür kıskandım vallahi
kastamonu çatalzeytin.okula hırkalarla gidiyoruz o derece yani.bugün oğlumun kışlık eşorfmanlarını çıkardım:)o derece yani.ama daha sıcak yapar bence.akşam ki menüm kahvaltılıktı yarın pazar var çok şükür ev tamtakır kuru bakır
kızlar 2 gündür giremedim geçmişi oku oku bitiremedim
işimden dolayı dışardaydım kahvaltı dahil karatayın dışına çıkmamaya çalıştım bugün 6-7 arası kısır yedim
birazdan leslie ve slim in 6 yapıcam
Kızlar maalesef 2 gündür öğünlerimde ekmek yedimçünkü;hafif ateş ve öksürük var bünyemin güçlü olmasını istedim.saatlere uydum ve bugün akşamı biraz kuruyemişle geçiştirdim.öğlen yoğurtlu kebap yemiştim.
o kadar spora çok değil tahin helvasını şekerinden korktuğun için yemiyorsan tahin+kuruüzü yiyebilirsin ben öyle yapıyorum tahin balıktaki omega3 ün emiimini artırıyor
Iyi geceler Karatay citirlari.
Saat 14.00 1 kase yogurtlu corba.
Saat 17.30. 1 kepce taze fasulye, 3 kasik bulgur, 6 kasik yogurt. Su. Ve kahve.
Aksam. 18.10 19.00 Spor. Bu ara epey ter atiyorum sonuc ne olur bilmem ama.
20.00 de yedim.:18::18::18::18::18::18:
Eve gelince aclik hissettim 2 tane balik bahcedeki marul, salatalik, kuzu kulagi, dereotu, maydanoz,
kirmizi sogan, Bol limonlu, zeytin yagiyla. Su & kahve.
Baliktan sonra 1 tatli kasigi helva yiyeyim dedim vazgectim.
Cokmu yedim kizlar.??[/B]
kahvaltıda yumurta yemelisin mutlaka arada fındık yerine ayran süt yoğurt olmalıydı bunların gi 0 arada düşük gi li bile olsa bişey yeme onun dışında güzel lahmacun haftada 1-2 yenebiliyor mayasız hamur olduğu için pide de olabilkirdi diye düşünüyorum o da mayasız hamurdan yapılmışsaSabah: Avuç içi kadar beyaz peynir
8-9 zeytin
1 avuç fındık
.......Nasıl iyi mi kızlaar ilk günüm de heycanlıyımBi de bişey sormak istiyorum size, aralarda ve akşam 8den sonra süt ya da ayran içebiliyo muyuz? :) hepinize güzel geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?