Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hahahaaa
sana da çanta yok otelde kalıyorsun ama yine de dikkat et

benim çikolatam isveçtendi ismi L ile başlayan 10 numaraydı başka bişey olsa yemezdim ama o nefis
bu arada yeni dönemde ilk çantayı da jendime yolladım bravo bana

eylülde kaçamakları affetmem demiştim ama evinde olmayanlara çanta yollamayacağım
aaaaa ben bugün 2 parça çikolata yemiştim yazmayı unuttum yerken iyiydi sonrasında pişman oldum ama artık çok geç

Desene ben toptan çantadan kurtuldum, evimde değilim Ben kendi çikolatamı itiraf ederken yüzüm olsa ben çantalardım seni:18:

Canım benim, 17:30 ile 20:00 arası az bir zaman, spordan sonra kalsiyum tüketmek yağ yakımını hızlandırır, yoğurt, süt vb. ilk yarım saat içinde tüketin derler.. Senin dayanamama nedenin bence diyet psikolojisindesin, az yiyorsun, 1 kepçe taze fasülye ne demek, zaten sebze o hazmı kolay tutmaz seni bu sebzeler hep, yiyeceksen şöyle 2 tabak falan ye, yanında yine kuruyemiş ye tok tutsun, kahvaltı yok sanırım, direk çorba ile mi başladın güne? 3,5 saat sonra yine yemişsin.. Öğünlerinde korkmadan doyana kadar ye, araları açılır böylece.. Kendini rahat bırak, stres de engel biliyorsun..

Canım arabadan onları atacağına, ara öğünü komple at hayatından Tavuk göğsü olmayaydı gayet güzeldi..

Lindt bilmez miyim Benim de müşterim getirmiş te kaç bin km yoldan Marks&Spencer olunca dedim bir şans vereyim ama 3 gündür bekliyordu elimi sürmemiştim :26:

Günaydınn herkese :)) ama ben kahroldum galiba kuruyemişi fazla kaçırdım ve kilo aldım mümkün mü bilmiyorum( onun dışında kaçamağım yok çünkü neyse sigarayı bırakmanında sanırsam etkisi var belki dışarıda aryık çorba da içmicem o da fazla geliyo olabilir ve tabiki spor spor spor bu akşam düğüne gidicem ve daha önce olan kıyafetim dar geldi çok üzüldüm ama mecbur giyicem:) bir an evvel şu kilolar gitsin en azından 70 i kısa zamanda göreyim istiyorumm

Neyse moralleri bozmayalım:)

Sabah

2 yumurtadan omlet
salatalık domates
az peynir

herkese günaydın kızlar

incirim canım kilo çizelgen kaybedeceğin kilo hedefi şeklinde olmuş, aşağıda yaptığım örneğe göre dener misin?

böylelikle başlangıç kilonu, hedefini ve ne kiloda olduğunu imzana bakan herkes görebilir.

gul ablacım kolay gelsin telaşlar. karatay adına artılarla dolu olsun bu 2 haftan. yalnız nasıl bir tempodur bu yaa.. dikkat et kendine ablacım.

felluz ablacım evine gidince, dikkat edersin kendine.. ben biliyorum sen halledersin.

huzis aramıza hoşgeldin. kabızlık ben yaşamadım belki yaşayan vardır. bol su öneririrm. bir de günde 2 kez yeşil çay içebilirsin.

pratikaesincim inşallah ideal kilona bir an önce ulaşırsın. menünle ilgili yorumlarım, mümkün olduğunca 2 öğün arası birşey yememe süremizi en az 5-6 saate çıkarıyoruz ki, bu arada leptin salgılanabilsin. yağ yakımına başlayalım. bir de tavuk göğsü olmamış canım benim.. ben de çok yapardım bunu, aylardır diyetteyim kilo veremedim. bugün yesem ne olacak diyordum hep. yerimde saydım.. şimdi dikkat ediyorum. canım çok istediyse de bir kaşık alıyorum ucundan..

fatos hanım hoşgeldin aramıza.

akasyacım, boşver tadlarını kötü yapsınlar da yemeyelim hiç çikolata.

canım moral bozmak yok, bize takıl başaracağına eminim..
sigarayı bıraktığın için de tebrik ederim. ne kadar oldu?

kızlar menü bildirimi de yapayım.

dün

sabah kkk
öğlen çorba+tavuk ızgara+salata+cacık
akşam patlıcan yemeği+2 tabak cacık

sıvı

bol su+çay+yeşil çay

spor

6,5 km yürüyüş

bugün sabah 7,7 km yürüdüm geldim. ayrıca bugün tartıda 68,7 gördümmm. bakalım pazartesi ne olacak...

herkese bol ama bol leptinli bir gün dilerim...
unutmayın BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR: bicnv

aaaa pratikaesin sen tavuk göğsü mü yedin gözümden kaçmış
amaa sigarayı bırktığın için koca bir

umarım hazırlanmadan önce burayı okursun çünkü sana bi sır vereceğimgiyinmeden önce yarım saat vücudunu esnet yanlara öne arkaya kol bacak bel her tarafını 100 er defa yap elbiseye şıp diye girersin
dar bi elbiseyi nasıl çekiştirip genişletirsek aynı şeyi vücudumuza yaptığımızda da daralıyoruz
esnemenin ardından soğuğa yakın ılık bi duş al vücudun iyice sıkılaşır

herkese merabayın,

bugün bir ara işten çıkıp pazardan kışlık hazırlık için domates fasulye ne biliyim işte hertürlü sebze alasım var.üşenmezsem gidicem.hem kendime meşgale hemde sağlığa yatırım.hem burda satılanlar köylü ürünü olooor.

bugün geç kalktığımdan yine yumurtasız bir kahvaltı ettim işte 2 köy domatesi,1 avuç çeçil peyniri
öğle:kabak mücver (az unlubu arada unumda köy unu),salata
akşam:çorba(ne çorbası yapsam ki?)tavuk but (eşim hamsi bulursa o da olabilir.ahhhçok özledim) ayran,salata

arkadaşlar ben köytavuğu bulamıyorum ve hep banvitten alıyorum.haftada en fazla 2 kere yapmaya çalışıyorum.peynir olarakta yörsan aldığım oluyor.siz ne yapıyorsunuz bu işi?

Süpermiş bu ben bilmiyordum.

Oldu sanırım teşekkür ederimm canımcım..

Kızlar soruma cevap alamamışım akşam 8 den sonra ve ya aralarda süt içsek oluyo mu ya da ayran 1 bardak tabiki?

arkadaşlar benimde ilk zamanlar başım çok ağrıyordu geçti çok şükür bilgisi olanvarmı :44:

xc9 cuğum süper öneri.
bu arada bana pantolonlarım baya bol gelmeye başladı. bir aklım diyor çıkayım bi iki pantalon alayım. bi aklım diyor bekleyelim.. yurtdışına gitcem ya karar veremedim napsam diye..

Kızlar soruma cevap alamamışım akşam 8 den sonra ve ya aralarda süt içsek oluyo mu ya da ayran 1 bardak tabiki?

incirim ben sana yanlış söylemişim, Weist change olan değil de 2. weist olan seçilecekmiş. düzeltebilir misin canım?
kusura bakma.

canım, ayran ve süt acıkırsan içebilirsin 8 den sonra. ama acıkırsan iç. ne kadar leptin salgılarsak o kadar iyi. bir süre sonra zaten alışıyor insan tok kalıyor hep..

canım neredeyse aynı kilodayız hedefte aynı biz birbirimizi takip edelim :))

tabi ki çok iyi olur ben bayramdan sonra kendimi baya bi bırakmıştım yeni yeni toparlamaya çalışıyorum tamam canım seni takipteyim

kahvaltı :10,30 bitti
tereyağlı yumurta
10 zeytin
peynir domates salatalık maydanoz biber

Öncelikle desteğiniz için çok sağolun zamanla atlatacağım elbet .. Hepinizi çok seviyorum... Bu gün sünnet düğünümüz geldi çattı ..akşama saçlarr röfleli olacak ve 82,7 kiloyla Düğünde olacağım..80 diyordum.. Ama olmadı..Belki Pazartesi 81 i görürüm .. Bu akşam şok olacak çok kişi var.. Dün yazdım baya ama int sıkıntıdan hepsi gitti.. Tekrardan destek olanlara çok teşekkürler.. 80 e düştüğümde 20 kilo kutlaması yapacağım.. Bu demek oluyor ki yarısı gitti yarısı kaldı... İstikrarlı bir şekilde kilo vermek mutlu ediyor beni.. Dünkü menüm ve bugünkünü söyleyeyim.. Dün Sabah saat 12:00 gibi kabaklı kaşarlı yumurtalı fırında süper mücver 3 çeviz .. Saat 5:00 1 acur 3 tane üzüm.. Saat 8:00 fırında 2 baget tavuk .. Tarhana çorba .. Yoğurt.. Bu gün ise ; saat 9:00 1 muz 3 ceviz ... 11:30 kkk yaptım akşama ne yerim bilmem:) ama kilo vermem çokmotive etti beni.. Siteye kilomu vereyim öncesi ve sonrası diye koymayıdüşünüyorum şekerler .. Hoşçakalın .. Dostça kalın... Karatayla kalın .. Sizi seviyorum..

arlarda içebilirsin gi 0 içecekler leptini etkilemez ben bazen yoğurt da yiyorum aynı familyadan ne de olsa

xc9 cuğum süper öneri.
bu arada bana pantolonlarım baya bol gelmeye başladı. bir aklım diyor çıkayım bi iki pantalon alayım. bi aklım diyor bekleyelim.. yurtdışına gitcem ya karar veremedim napsam diye..

bence alma bi süre daha bekle biraz daha verir sonra bizim gibi az az vermeye başlarsın o zaman alırsın

gurur duyuyorum seninle hedef60.. inşallah bizde başarırız.

arlarda içebilirsin gi 0 içecekler leptini etkilemez ben bazen yoğurt da yiyorum aynı familyadan ne de olsa

bence alma bi süre daha bekle biraz daha verir sonra bizim gibi az az vermeye başlarsın o zaman alırsın

tamam xc9cuğum. hem öyle pantolonumun belinin bol geldiğini görmek de motive ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…