hahahaaaGünaydın arkadaşlar,
Önce günah çıkartayım, dün akşam azıcık geç saatte eşime eşlik ederek az çorba içtim, üstüne 2-3 truff yedimÇok büyük umutlarla açtım paketi tam keyifli bir kaçamak yapacaktım ama o kadar şekerliydi, o kadar tatlıydı ki direk toz şeker yiyormuşum gibi geldi,geç saatte leptinciğimi üzdüğümle kaldım yine ortada:26: Buradan yetkililere sesleniyorum, her ne kadar dünya çapında tanınan bir marka da olsanız bilmediğiniz işe girişmeyin kardeşim, çikolata herkesin harcı değildir, ya yapın ya sonsuza dek bulaşmayın!!!! Bütün çikolata aşkımı öldürüyorsunuz
eylülde kaçamakları affetmem demiştim ama evinde olmayanlara çanta yollamayacağım
aaaaa ben bugün 2 parça çikolata yemiştim yazmayı unuttum yerken iyiydi sonrasında pişman oldum ama artık çok geç
Iyi geceler Karatay citirlari.
Saat 14.00 1 kase yogurtlu corba.
Saat 17.30. 1 kepce taze fasulye, 3 kasik bulgur, 6 kasik yogurt. Su. Ve kahve.
Aksam. 18.10 19.00 Spor. Bu ara epey ter atiyorum sonuc ne olur bilmem ama.
20.00 de yedim.:18::18::18::18::18::18:
Eve gelince aclik hissettim 2 tane balik bahcedeki marul, salatalik, kuzu kulagi, dereotu, maydanoz,
kirmizi sogan, Bol limonlu, zeytin yagiyla. Su & kahve.
Baliktan sonra 1 tatli kasigi helva yiyeyim dedim vazgectim.
Cokmu yedim kizlar.??
sabah :
karatay kahvaltısı arabada kuruyemiş kuru incir.
öğlen
köfte küçük 4 adet zeytinyağlı ev yemeği 2 adet domates
arada fındık kuru incir( yine abarttım arabadan atıcam artık bunları))
akşam
mercimek çorbası
köfte
salata ayran
1 adet tavuk göğsü sütlü tatlı
sabah kalkabilirsem leslie yapıcam
hahahaaa
sana da çanta yok otelde kalıyorsun ama yine de dikkat et
benim çikolatam isveçtendi ismi L ile başlayan 10 numaraydı başka bişey olsa yemezdim ama o nefis
bu arada yeni dönemde ilk çantayı da jendime yolladım bravo bana
Günaydınn herkese :)) ama ben kahroldum galiba kuruyemişi fazla kaçırdım ve kilo aldım mümkün mü bilmiyorum( onun dışında kaçamağım yok çünkü neyse sigarayı bırakmanında sanırsam etkisi var belki dışarıda aryık çorba da içmicem o da fazla geliyo olabilir ve tabiki spor spor spor bu akşam düğüne gidicem ve daha önce olan kıyafetim dar geldi çok üzüldüm ama mecbur giyicem:) bir an evvel şu kilolar gitsin en azından 70 i kısa zamanda göreyim istiyorumm
Neyse moralleri bozmayalım:)
Sabah
2 yumurtadan omlet
salatalık domates
az peynir
umarım hazırlanmadan önce burayı okursun çünkü sana bi sır vereceğimGünaydınn herkese :)) ama ben kahroldum galiba kuruyemişi fazla kaçırdım ve kilo aldım mümkün mü bilmiyorum( onun dışında kaçamağım yok çünkü neyse sigarayı bırakmanında sanırsam etkisi var belki dışarıda aryık çorba da içmicem o da fazla geliyo olabilir ve tabiki spor spor spor bu akşam düğüne gidicem ve daha önce olan kıyafetim dar geldi çok üzüldüm ama mecbur giyicem:) bir an evvel şu kilolar gitsin en azından 70 i kısa zamanda göreyim istiyorumm
Neyse moralleri bozmayalım:)
umarım hazırlanmadan önce burayı okursun çünkü sana bi sır vereceğimgiyinmeden önce yarım saat vücudunu esnet yanlara öne arkaya kol bacak bel her tarafını 100 er defa yap elbiseye şıp diye girersin
dar bi elbiseyi nasıl çekiştirip genişletirsek aynı şeyi vücudumuza yaptığımızda da daralıyoruz
esnemenin ardından soğuğa yakın ılık bi duş al vücudun iyice sıkılaşır
herkese günaydın kızlar
incirim canım kilo çizelgen kaybedeceğin kilo hedefi şeklinde olmuş, aşağıda yaptığım örneğe göre dener misin?
Eki Görüntüle 795278 böylelikle başlangıç kilonu, hedefini ve ne kiloda olduğunu imzana bakan herkes görebilir.
pazartesi günü bende karatay kitabını alıp başladım. çikolata ve meyve bağımlısı olarak ne yaparsam yapayım istediğim gibi kg veremedim. verdiklerimi de hep geri aldım..
ilk günlerde biraz baş ağrısı oldu çünkü günde 60-80 gram çikolata yiyebilen biriydim....
bugün 4. günümdü. 69.000 ile başladım.. bu sabah dayanamayıp tartıldım.. 68,1004 günde 900 gram gitmişti bile...
bugün yediklerimi yazayım..
ben erken kalkamıyorum malesef. kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum..
kahvaltıda: 2 kayısı kıvamında yumurta, 6 tane yeşil zeytin, bir küçük kare şeklinde beyaz peynir, domates salatalık, 1 çay bardağı fındık ceviz ve 2 gün kurusu yedim.... açık çay içtim..
ara yapmadım.
akşam 19:00 : 1 but haşlama tavuk 2 kaşık pilav 1 tabak mevsim salatası (yağsız biraz tuz ve nar ekşili) 1 tane de armut yedim yemeğin hemen ardına..
yarım saat sonra 1 türk kahvesi içtim şekersiz.
2 lt su. 1 fincan tarçınlı yeşil çay.
her gün 3 mile leslie yapmaya çalışıyorum ama dün başım aşırı derecede ağrıdı yapamadım..
4. günde iyice alışmaya başladım ve ben bu yaşam tarzını bu beslenmeyi çok sevdim. acıkmıyorum artık....
umarım hazırlanmadan önce burayı okursun çünkü sana bi sır vereceğimgiyinmeden önce yarım saat vücudunu esnet yanlara öne arkaya kol bacak bel her tarafını 100 er defa yap elbiseye şıp diye girersin
dar bi elbiseyi nasıl çekiştirip genişletirsek aynı şeyi vücudumuza yaptığımızda da daralıyoruz
esnemenin ardından soğuğa yakın ılık bi duş al vücudun iyice sıkılaşır
Oldu sanırım teşekkür ederimm canımcım..
Kızlar soruma cevap alamamışım akşam 8 den sonra ve ya aralarda süt içsek oluyo mu ya da ayran 1 bardak tabiki?
canım neredeyse aynı kilodayız hedefte aynı biz birbirimizi takip edelim :))
Oldu sanırım teşekkür ederimm canımcım..
Kızlar soruma cevap alamamışım akşam 8 den sonra ve ya aralarda süt içsek oluyo mu ya da ayran 1 bardak tabiki?
xc9 cuğum süper öneri.
bu arada bana pantolonlarım baya bol gelmeye başladı. bir aklım diyor çıkayım bi iki pantalon alayım. bi aklım diyor bekleyelim.. yurtdışına gitcem ya karar veremedim napsam diye..
Öncelikle desteğiniz için çok sağolun zamanla atlatacağım elbet .. Hepinizi çok seviyorum... Bu gün sünnet düğünümüz geldi çattı ..akşama saçlarr röfleli olacak ve 82,7 kiloyla Düğünde olacağım..80 diyordum.. Ama olmadı..Belki Pazartesi 81 i görürüm .. Bu akşam şok olacak çok kişi var.. Dün yazdım baya ama int sıkıntıdan hepsi gitti.. Tekrardan destek olanlara çok teşekkürler.. 80 e düştüğümde 20 kilo kutlaması yapacağım.. Bu demek oluyor ki yarısı gitti yarısı kaldı... İstikrarlı bir şekilde kilo vermek mutlu ediyor beni.. Dünkü menüm ve bugünkünü söyleyeyim.. Dün Sabah saat 12:00 gibi kabaklı kaşarlı yumurtalı fırında süper mücver 3 çeviz .. Saat 5:00 1 acur 3 tane üzüm.. Saat 8:00 fırında 2 baget tavuk .. Tarhana çorba .. Yoğurt.. Bu gün ise ; saat 9:00 1 muz 3 ceviz ... 11:30 kkk yaptım akşama ne yerim bilmem:) ama kilo vermem çokmotive etti beni.. Siteye kilomu vereyim öncesi ve sonrası diye koymayıdüşünüyorum şekerler .. Hoşçakalın .. Dostça kalın... Karatayla kalın .. Sizi seviyorum..
arlarda içebilirsin gi 0 içecekler leptini etkilemez ben bazen yoğurt da yiyorum aynı familyadan ne de olsa
bence alma bi süre daha bekle biraz daha verir sonra bizim gibi az az vermeye başlarsın o zaman alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?