Hanımlar, muhakkak konusu geçmiştir ama 9700 küsur sayfayı tek tek okuyamadım anlayış gösterirsiniz ki..
Şimdi ekmek yerine ceviz fındık fıstık badem haricinde alternatif neler yenebiliyor birisi bir özet geçerse sevabına..çok sevinirim..
Mesela tuzsuz leblebi olabilir mi?
Selam arkadaşlar ben 64 kiloda 21 yaşında 55 kilo olmak isteyen bir bayanım. Ne denediysem olmuyor biliyım kafada bitiyo ama bendeki kafa nasılsa işte azcık versem bile hemen yiyorum katbekat geri alıyorum karatayı hiç denemedim mantıklı geliyor ama kuruyemişten ben çok korkuyorum çok kalorili diye ya kilo veremezsem korkusu sardı şimdi deBelki siz burda bana yardım edersiniz de desteklerle her gün ne yediğimi yazarak başarıya ulaşırım
Öncelikle desteğiniz için çok sağolun zamanla atlatacağım elbet .. Hepinizi çok seviyorum... Bu gün sünnet düğünümüz geldi çattı ..akşama saçlarr röfleli olacak ve 82,7 kiloyla Düğünde olacağım..80 diyordum.. Ama olmadı..Belki Pazartesi 81 i görürüm .. Bu akşam şok olacak çok kişi var.. Dün yazdım baya ama int sıkıntıdan hepsi gitti.. Tekrardan destek olanlara çok teşekkürler.. 80 e düştüğümde 20 kilo kutlaması yapacağım.. Bu demek oluyor ki yarısı gitti yarısı kaldı... İstikrarlı bir şekilde kilo vermek mutlu ediyor beni.. Dünkü menüm ve bugünkünü söyleyeyim.. Dün Sabah saat 12:00 gibi kabaklı kaşarlı yumurtalı fırında süper mücver 3 çeviz .. Saat 5:00 1 acur 3 tane üzüm.. Saat 8:00 fırında 2 baget tavuk .. Tarhana çorba .. Yoğurt.. Bu gün ise ; saat 9:00 1 muz 3 ceviz ... 11:30 kkk yaptım akşama ne yerim bilmem:) ama kilo vermem çokmotive etti beni.. Siteye kilomu vereyim öncesi ve sonrası diye koymayıdüşünüyorum şekerler .. Hoşçakalın .. Dostça kalın... Karatayla kalın .. Sizi seviyorum..
bi sen bi ben varız kimsecikler yok nerede bu kızlar yahu :44:
sen de gitmişsin neyse ben de pilatesimi yapayım bari
Kızlar selam
sabah kahvaltımı sabah 7.30'da kkk, 1 bardak süt, yarım armut olarak yaptım öğlen 15.00 gibi öğle yemeği yiyeyim dedim dışarıdaydım ve niyetim sadece ızgara et yemekti ama ben ne yaptım? yarım ezogelin çorba, ızgara et, 2 kaşık kadar bulgur pilavı, yoğurt, salata yedim. sonra çok pişman oldumçünkü bir an aklıma geldi ki ezogelinin içine pirinç konuluyordu. hem miktar olarak çok yedim hem de ezogelinin içinde pirinç varsa kendimi affetmiycem
Akşamki sporu arttırmak farz oldu bana bugün
Kızlaaarr sürekli içeceklerle ilgili soru soruyorum kızmıyosunuz dimi çünkü acıkmıyorum ama bişey içmeden duramayan bi insanım şimdi nescafeyi de kesince delirdim
Soda ya da maden suyu içebiliyo muyuz?
Bi de alkol yok dimibi bardakcık şarap ya da bira da mı yok
ben cevap vereyim
leblebi yani hammaddesi nohut gi si yüksek olduğu için fazla önerilmiyor kahvaltı için soruyorsan buğday haşlayıp yiyebilirsin bulgur yerim dersen o da olur kurubaklagiller serbest bunlarla hem protein hem karbonhidrat alıyoruz
Kızlaaarr sürekli içeceklerle ilgili soru soruyorum kızmıyosunuz dimi çünkü acıkmıyorum ama bişey içmeden duramayan bi insanım şimdi nescafeyi de kesince delirdim
Soda ya da maden suyu içebiliyo muyuz?
Bi de alkol yok dimibi bardakcık şarap ya da bira da mı yok
iyi gidiyorsun merak etmearkadaşlar benim yemem nasıl ben hergün bu şekilde besleniyorum yani doğruyoldamıyım:44: yanlışım varsa lütfen uyarın
selam kızlar bugünkü menümü yazayım.
sabah:klasik karatay kahvaltısı+1 nektar
öğle:tarhana çorbası,tavuk haşlama,yoğurt
akşam:taze fasülye,salata,1 avuç çiğ fındık
maalesef hala spora başlamadım hava soğuk yağış bugün bitti gibi.yarın şehirmerkezine giden bir arkadaşımdan karabuğdayı istedim bakalım bulabilecekmi
selamlar.karabuğdaydan bahsetmişsinizde sormak istedim.karatay diyetinde buğday bulgur gibi besinleri öğlenmi akşammı tüketebiliyoruz?cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?