Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bi sen bi ben varız kimsecikler yok nerede bu kızlar yahu :44:

sen de gitmişsin neyse ben de pilatesimi yapayım bari

Son düzenleme:
Hanımlar, muhakkak konusu geçmiştir ama 9700 küsur sayfayı tek tek okuyamadım anlayış gösterirsiniz ki..

Şimdi ekmek yerine ceviz fındık fıstık badem haricinde alternatif neler yenebiliyor birisi bir özet geçerse sevabına..çok sevinirim..
Mesela tuzsuz leblebi olabilir mi?

ben cevap vereyim
leblebi yani hammaddesi nohut gi si yüksek olduğu için fazla önerilmiyor kahvaltı için soruyorsan buğday haşlayıp yiyebilirsin bulgur yerim dersen o da olur kurubaklagiller serbest bunlarla hem protein hem karbonhidrat alıyoruz

Selam arkadaşlar ben 64 kiloda 21 yaşında 55 kilo olmak isteyen bir bayanım. Ne denediysem olmuyor biliyım kafada bitiyo ama bendeki kafa nasılsa işte azcık versem bile hemen yiyorum katbekat geri alıyorum karatayı hiç denemedim mantıklı geliyor ama kuruyemişten ben çok korkuyorum çok kalorili diye ya kilo veremezsem korkusu sardı şimdi de Belki siz burda bana yardım edersiniz de desteklerle her gün ne yediğimi yazarak başarıya ulaşırım

[akasya1612;31797933]

Canım benim, 17:30 ile 20:00 arası az bir zaman, spordan sonra kalsiyum tüketmek yağ yakımını hızlandırır, yoğurt, süt vb. ilk yarım saat içinde tüketin derler.. Senin dayanamama nedenin bence diyet psikolojisindesin, az yiyorsun, 1 kepçe taze fasülye ne demek, zaten sebze o hazmı kolay tutmaz seni bu sebzeler hep, yiyeceksen şöyle 2 tabak falan ye, yanında yine kuruyemiş ye tok tutsun, kahvaltı yok sanırım, direk çorba ile mi başladın güne? 3,5 saat sonra yine yemişsin.. Öğünlerinde korkmadan doyana kadar ye, araları açılır böylece.. Kendini rahat bırak, stres de engel biliyorsun..

Canim benim. kahvaltim gerilerde kaldi sanirim.
Cok yemis hissettim kendimi o nedenle az yedim. Ben stres olmuyorum Ki; Ben stress topuyum ya.
Epeydir artida olmak moralimi 0 etti.

Bu sabah 2 domates, 1 biber, 1 2 yumurtayla menemen yaptim.10 tane zeytin, 1 avuc badem, 4 ceviz.
Cay & su. 1 tane armut, dilim peynir.

ÖGLE yemegini Daha yemedim. Esimle soba almaya gittik.
Su an ev temizliyorum.. Birazdan yerim.

Son düzenleme:
Kızlar selam

sabah kahvaltımı sabah 7.30'da kkk, 1 bardak süt, yarım armut olarak yaptım öğlen 15.00 gibi öğle yemeği yiyeyim dedim dışarıdaydım ve niyetim sadece ızgara et yemekti ama ben ne yaptım? yarım ezogelin çorba, ızgara et, 2 kaşık kadar bulgur pilavı, yoğurt, salata yedim. sonra çok pişman oldumçünkü bir an aklıma geldi ki ezogelinin içine pirinç konuluyordu. hem miktar olarak çok yedim hem de ezogelinin içinde pirinç varsa kendimi affetmiycem

Akşamki sporu arttırmak farz oldu bana bugün

Hoşgeldin. Kendini Karatay diyetinin sağlıklı kollarına bırak gerisini merak etme. Hiç acıkmadan nasıl zayıfladığını anlamayacaksın bile

Tebrikler canım harikasın

bi sen bi ben varız kimsecikler yok nerede bu kızlar yahu :44:

sen de gitmişsin neyse ben de pilatesimi yapayım bari

arada açıp bakıyorum xc9cuğum.. bol leptinler dilerim.

lawyercim walla ben ezogelin yiyorum doğrusu yememek belki ama o kadar özen gösteremiyorum. şimdi sen diyince ben de utandım içtiğim ezogelinlerden..

sivasın gülü herhalde yeni yerleşiyorsun oraya, güle güle yaşa.

Kızlaaarr sürekli içeceklerle ilgili soru soruyorum kızmıyosunuz dimi çünkü acıkmıyorum ama bişey içmeden duramayan bi insanım şimdi nescafeyi de kesince delirdim

Soda ya da maden suyu içebiliyo muyuz?

Bi de alkol yok dimi bi bardakcık şarap ya da bira da mı yok

Son düzenleme:

Alkol yok çünkü en çabuk şekere dönüşen şey. ekmekten bile daha çabuk. Soda içiyorum ben günde 1-2 kez. Canan Karatay bir programda tansiyon problemi yoksa soda içilebileceğini söylemişti. Çünkü soda tuzmuş

selam arkadaşlar bugünki yediklerimi sıralayım
sabah menemen 5 zeytin peynir canım istemedi arkadaşlar kahvaltıyı severek yiyebiliyormusunuz ben zorla yapıyorum neyse
öğle mercimek çorbası tazefasulya salata ayran onuda zorla yedim çorbada iyiyedim sonrasında tıkandım
spor saatinde leptinimi devreye koyarak bi5.10dk dalmışım halabi halsizlik var yürüğüş yapmak istiyorum ama hiç halimyok vijdanende rahatdeğilim

çok sağol canım..

Sabah: kkk, öğlen 2 küçük balık, üzüm,salata ve çok az tandır ekmeği gibi birşey yedim, ekmeği ortalama 9 km aralıksız yürüyerek telafi etmişimdir.. Bu akşama süt- yoğurt harici birşey yemeyeceğim kesinlikle.. Son 3..

selam kızlar bugünkü menümü yazayım.

sabah:klasik karatay kahvaltısı+1 nektar
öğle:tarhana çorbası,tavuk haşlama,yoğurt
akşam:taze fasülye,salata,1 avuç çiğ fındık

maalesef hala spora başlamadım hava soğuk yağış bugün bitti gibi.yarın şehirmerkezine giden bir arkadaşımdan karabuğdayı istedim bakalım bulabilecekmi

nescafe işlenmiş olduğu için yasak ama ben filtre kahve içiyorum filtre kahve türk kahvesi gibi kahvenin suyuna olduğundan bence içilebilnir sodayı hazmı kolaylaştırdığı için yemeğin hemen üstüne içmeyecekmişiz ki hazmederken enerji harcayalım
alkol maalesef saf şeker o nedenle kaçamak olarak değerlendiriliyor

arkadaşlar benim yemem nasıl ben hergün bu şekilde besleniyorum yani doğruyoldamıyım:44: yanlışım varsa lütfen uyarın
iyi gidiyorsun merak etme

selamlar.karabuğdaydan bahsetmişsinizde sormak istedim.karatay diyetinde buğday bulgur gibi besinleri öğlenmi akşammı tüketebiliyoruz?cevap verirseniz sevinirim

sabah
kkk

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 lahmacun(2. yi yemesem iyiydi)
ayran-salta

2.5 lt su 45 dk pilates+20 dk yüzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…