selamlar.karabuğdaydan bahsetmişsinizde sormak istedim.karatay diyetinde buğday bulgur gibi besinleri öğlenmi akşammı tüketebiliyoruz?cevap verirseniz sevinirim
arkadaşlar karabuğday normal buğday yada bulgrdan farklı bişey rusyada yaygınmış tahılgillerden değil kuzukulagillerdenmiş ben karabuğdayla zayıflama diye bi topik var oradan öğrendin kür olarak yapılıyor ve zor bulunuyorkarabuğday henüz kullanmadım ama genel olarak öğlen tüketmek daha uygun olur sanki
[bicnv;31809046]sivasın gülücüm, güle güle otur canım evinde. huzurla inşallah.
kızlar bildirimimi yapayım
sabah kkk
öğlen bir kase cacık, az domates, peynir, zeytin, fındık, ceviz, badem
akşamüstü ufak bir tabak etli sarma, 2 bardak ayran
sıvı bol su+2 bardak yeşil çay+bol çay
spor sabah 7,7 km yürüyüş akşam 35 dk ebru şallı pilates (bugün ilk kez yaptım, sevdim öneririrm herkese. )
ha bu arada akşam 20:30 da komşum geldi güzelim bir kase lokum getirmiş. içi cevizli harika. çok yeltendim reddettim. dedim sabah yerim olmadı. dedi nolcak ye, çok da cazip gözüküyordu. ufaklarından bir tane yedim ama ufak derken baya bi vardı yine. neredeyse kibrit kutusu kadar. ve itiraf ediyorum çok güzeldi. 2. yememek için tuttum kendimi.. sizi aklıma getirdim hep. şu anda mutfaktalar kasenin kalanı. inşallah yemicem bida.. çantaları alabilirimmm kafama..ama güzel olan eskiden hiç düşünmezdim yemicem diye direk yerdim şimdi hiç değilse sorumlu hissediyorum kendimi ölçüyorum tartıyorum..:18:
bakalım pazartesi kaç kilo çıkacağız çıtırlar??
Tsk ediyorum canim.
Ilk canta benden olsun sana.
Canim bende cok merak ediyorum pazartesi kac kilo cikacagimizi.
Bu gün gerçekten son olsun cnm .. Başardıkça motive olacaksın.. Vereceksin sana güveniyorum cnm ..Hanımlar bu benim son kaçamaklı menümm artık düğün vardı bu akşamm ama kendimi o kadar iri göedüm ki azmettim altmış kiloyu görücem 3 ayda:))
Öğlen (yemekleri annem yapıyor)
annem yanıma 4 küçük köfte
zeytinyağlı fasulye
salata koydu
akşam 5 te açıkçası acıktım 1 adet diet kola ve 2 avuç fındık yedim
akşam ev yemeği sulu köfte bol yoğurt yedim
geç saat düğüne gittim kalorili hiç bir şey yemedim pasta yemedim ama peynir vs tırtıkladım.
Bugün sondu bundan sonra haftada 1.5 kilo kesin verecek şekilde ayarlayacağım kendimi iyi geceler arkadaşlar
Ah cnm benim senin spor azmini kutluyorum.. En kısa zamanda benimde başlamam dileğiyle cnm..sabah
kkk
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 lahmacun(2. yi yemesem iyiydi)
ayran-salta
2.5 lt su 45 dk pilates+20 dk yüzme
Cnm crfur da buldum organik ama kullanmadım daha .. Pzt tartılıp denemeyi düşünüyorum.. Pzt süprizlerle doluyum .. Bu sabah tartının üstünde zıplayasım geldi.. Çok mutluyum çok ..arkadaşlar karabuğday normal buğday yada bulgrdan farklı bişey rusyada yaygınmış tahılgillerden değil kuzukulagillerdenmiş ben karabuğdayla zayıflama diye bi topik var oradan öğrendin kür olarak yapılıyor ve zor bulunuyor
Hayırlı olsun cnm.. Güle güle otur..[bicnv;31806117]
sivasın gülü herhalde yeni yerleşiyorsun oraya, güle güle yaşa.
Güzel dilekleriniz icin tsk ediyorum bicnv.
Yok canim ne gezer. 38 Yili devirdim Danimarkada 17.11. 1975. Ev aldik 2 yil önce kisinda soguk oluyordu.
Birazcik ISINALIM dedik canim. Bui kis nasil gecer bilmem ama RABBIM ömür verirse ISINIRIZ:
Oturma odasi epey büyük Villa oldugu icinde yerden altttan isitmali degil evimiz. Ne kadar acsamda kaloriferleri isitmiyor fazla.
Bugün ögle gec yedim ama, 3 tane Kücük parca tavuk eti, az zeytin yaginda kizarmis patlican, biber, kabak. 3 bardak su.
Aksam 19.30 da yedim firindda balik, 1 kase yesillikli barbunya salatasi, yarim brokkoli firinda az zeytin yagiyla buguladim.
Bahcemden 1 tane salatalik. 1 avuc üzüm yedim. Tahin yoktu evde. 1 kupa makine kahvesi. Barbunya konserveydi.
Yogunlugum nedeniyle spora gidemedim. Yarinda Haci yemegi veriyor arkadaslar camide oraya gidecegim ins..
Sevgili arkadaslar bugün doktorumu izleyen oldumu Sems Aslan konuk olmustu.
Bir maske yapmisti 2 bayana maalesef ben kacirdim. Renk acici özelligi vardi.
Evet yemiyoruz dedik mi yemiyoruz şeker.. Sana güveniyorum.. Gidiyor kilolar diye oynayacağız cnm...sivasın gülücüm, güle güle otur canım evinde. huzurla inşallah.
kızlar bildirimimi yapayım
sabah kkk
öğlen bir kase cacık, az domates, peynir, zeytin, fındık, ceviz, badem
akşamüstü ufak bir tabak etli sarma, 2 bardak ayran
sıvı bol su+2 bardak yeşil çay+bol çay
spor sabah 7,7 km yürüyüş akşam 35 dk ebru şallı pilates (bugün ilk kez yaptım, sevdim öneririrm herkese. )
ha bu arada akşam 20:30 da komşum geldi güzelim bir kase lokum getirmiş. içi cevizli harika. çok yeltendim reddettim. dedim sabah yerim olmadı. dedi nolcak ye, çok da cazip gözüküyordu. ufaklarından bir tane yedim ama ufak derken baya bi vardı yine. neredeyse kibrit kutusu kadar. ve itiraf ediyorum çok güzeldi. 2. yememek için tuttum kendimi.. sizi aklıma getirdim hep. şu anda mutfaktalar kasenin kalanı. inşallah yemicem bida.. çantaları alabilirimmm kafama..ama güzel olan eskiden hiç düşünmezdim yemicem diye direk yerdim şimdi hiç değilse sorumlu hissediyorum kendimi ölçüyorum tartıyorum..:18:
bakalım pazartesi kaç kilo çıkacağız çıtırlar??
Az çıkacaksın merak etme.:)bide 68,5 dan az çıkarmışım ne sevinirim..
Cnm alkol yok malesef.. Bi de alışkanlıkları yavaş yavaş değil bi anda kes.. Yemediğini içmediğini herkese ısrarla söyle.. Zamanla çok tatlı gelip yiyip içemiyeceksin.. Karatay hoca dedi ki eğer kahvaltıdan sonra acıkıyorsanızz yanlış şeyler yiyorsunuz ya da az yiyorsunuz... Öğününde sağlam yemeyi dene.. Bi de sodanın sakıncası yok ..Kızlaaarr sürekli içeceklerle ilgili soru soruyorum kızmıyosunuz dimi çünkü acıkmıyorum ama bişey içmeden duramayan bi insanım şimdi nescafeyi de kesince delirdim
Soda ya da maden suyu içebiliyo muyuz?
Bi de alkol yok dimibi bardakcık şarap ya da bira da mı yok
Cnm ben peynir yumurta ve zeytini yemeyi çok severim o yüzden zevkle yiyorum.. Bi de öğünleri sağlam ye çok faydalı oluyor..selam arkadaşlar bugünki yediklerimi sıralayım
sabah menemen 5 zeytin peynir canım istemedi arkadaşlar kahvaltıyı severek yiyebiliyormusunuz ben zorla yapıyorum neyse
öğle mercimek çorbası tazefasulya salata ayran onuda zorla yedim çorbada iyiyedim sonrasında tıkandım
spor saatinde leptinimi devreye koyarak bi5.10dk dalmışım halabi halsizlik var yürüğüş yapmak istiyorum ama hiç halimyok vijdanende rahatdeğilim
Süpersin olsun sporla ekmek gitmiştir.. Son 3 kilo mu?Sabah: kkk, öğlen 2 küçük balık, üzüm,salata ve çok az tandır ekmeği gibi birşey yedim, ekmeği ortalama 9 km aralıksız yürüyerek telafi etmişimdir.. Bu akşama süt- yoğurt harici birşey yemeyeceğim kesinlikle.. Son 3..
Karabugdayı crfur da buldum cnm....selam kızlar bugünkü menümü yazayım.
sabah:klasik karatay kahvaltısı+1 nektar
öğle:tarhana çorbası,tavuk haşlama,yoğurt
akşam:taze fasülye,salata,1 avuç çiğ fındık
maalesef hala spora başlamadım hava soğuk yağış bugün bitti gibi.yarın şehirmerkezine giden bir arkadaşımdan karabuğdayı istedim bakalım bulabilecekmi
Selam arkadaşlar ben 64 kiloda 21 yaşında 55 kilo olmak isteyen bir bayanım. Ne denediysem olmuyor biliyım kafada bitiyo ama bendeki kafa nasılsa işte azcık versem bile hemen yiyorum katbekat geri alıyorum karatayı hiç denemedim mantıklı geliyor ama kuruyemişten ben çok korkuyorum çok kalorili diye ya kilo veremezsem korkusu sardı şimdi deBelki siz burda bana yardım edersiniz de desteklerle her gün ne yediğimi yazarak başarıya ulaşırım
selam herkeseeenihayet evimdeyim çok kötü gripliyim:2:, öksürürken boğazım parçalanıyor ama olsun yavaş yavaş geçer.son 3 günde kaçamaklarım oldu maalesef:26: hastayken daha da kötüleşmekten korktum ve biraz ekmek yedim.çizelgemden 800 gr fazlayım son 3 günde oldu bu artış,. ne de güzel inişe geçmiştim oysa.bugün itibarıyle dikkat edecem.yoğurtlu çorbamı ateşe koydum bile.sizi çooook
mutlu ve güzel bir haftasonu diliyorum hepimize
spor yapanlar çoğaldı zaten hepsini tek tek kutluyorum
hala egzersizlere başlamayanlara da yaz bitti kendinize gelin diyorum
ben mesajımı aldım canım kızma söz yarın başlıyorum:))
Karabugdayı crfur da buldum cnm....
arkadaş kastamonuda migrsta bulamamış şimdi aradı pöffff
sabah klasik karatay kahvaltısının yanına hiç de klasik olmayan çeyrek simitekledim.çooook canım çekti.çantalar gelsiiiiiiiiiiiin:18:
öptüm sizi....
Kızlar benim bu 3. günüm dün gece 61.1 dim dün gece bir iki kadeh şarap içtim hatta yanında da birazcık peynir yedim sabah bi kalktım 59.9Bu gerçek mi :)
selam herkeseeenihayet evimdeyim çok kötü gripliyim:2:, öksürürken boğazım parçalanıyor ama olsun yavaş yavaş geçer.son 3 günde kaçamaklarım oldu maalesef:26: hastayken daha da kötüleşmekten korktum ve biraz ekmek yedim.çizelgemden 800 gr fazlayım son 3 günde oldu bu artış,. ne de güzel inişe geçmiştim oysa.bugün itibarıyle dikkat edecem.yoğurtlu çorbamı ateşe koydum bile.sizi çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?