Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karabuğday henüz kullanmadım ama genel olarak öğlen tüketmek daha uygun olur sanki
arkadaşlar karabuğday normal buğday yada bulgrdan farklı bişey rusyada yaygınmış tahılgillerden değil kuzukulagillerdenmiş ben karabuğdayla zayıflama diye bi topik var oradan öğrendin kür olarak yapılıyor ve zor bulunuyor

[bicnv;31806117]

sivasın gülü herhalde yeni yerleşiyorsun oraya, güle güle yaşa.

Güzel dilekleriniz icin tsk ediyorum bicnv.
Yok canim ne gezer. 38 Yili devirdim Danimarkada 17.11. 1975. Ev aldik 2 yil önce kisinda soguk oluyordu.
Birazcik ISINALIM dedik canim. Bui kis nasil gecer bilmem ama RABBIM ömür verirse ISINIRIZ:
Oturma odasi epey büyük Villa oldugu icinde yerden altttan isitmali degil evimiz. Ne kadar acsamda kaloriferleri isitmiyor fazla.

Bugün ögle gec yedim ama, 3 tane Kücük parca tavuk eti, az zeytin yaginda kizarmis patlican, biber, kabak. 3 bardak su.

Aksam 19.30 da yedim firindda balik, 1 kase yesillikli barbunya salatasi, yarim brokkoli firinda az zeytin yagiyla buguladim.
Bahcemden 1 tane salatalik. 1 avuc üzüm yedim. Tahin yoktu evde. 1 kupa makine kahvesi. Barbunya konserveydi.
Yogunlugum nedeniyle spora gidemedim. Yarinda Haci yemegi veriyor arkadaslar camide oraya gidecegim ins..

Sevgili arkadaslar bugün doktorumu izleyen oldumu Sems Aslan konuk olmustu.
Bir maske yapmisti 2 bayana maalesef ben kacirdim. Renk acici özelligi vardi.

Son düzenleme:
sivasın gülücüm, güle güle otur canım evinde. huzurla inşallah.

kızlar bildirimimi yapayım

sabah kkk
öğlen bir kase cacık, az domates, peynir, zeytin, fındık, ceviz, badem
akşamüstü ufak bir tabak etli sarma, 2 bardak ayran

sıvı bol su+2 bardak yeşil çay+bol çay
spor sabah 7,7 km yürüyüş akşam 35 dk ebru şallı pilates (bugün ilk kez yaptım, sevdim öneririrm herkese. )

ha bu arada akşam 20:30 da komşum geldi güzelim bir kase lokum getirmiş. içi cevizli harika. çok yeltendim reddettim. dedim sabah yerim olmadı. dedi nolcak ye, çok da cazip gözüküyordu. ufaklarından bir tane yedim ama ufak derken baya bi vardı yine. neredeyse kibrit kutusu kadar. ve itiraf ediyorum çok güzeldi. 2. yememek için tuttum kendimi.. sizi aklıma getirdim hep. şu anda mutfaktalar kasenin kalanı. inşallah yemicem bida.. çantaları alabilirimmm kafama.. ama güzel olan eskiden hiç düşünmezdim yemicem diye direk yerdim şimdi hiç değilse sorumlu hissediyorum kendimi ölçüyorum tartıyorum..:18:

bakalım pazartesi kaç kilo çıkacağız çıtırlar??

[bicnv;31809046]sivasın gülücüm, güle güle otur canım evinde. huzurla inşallah.

kızlar bildirimimi yapayım

sabah kkk
öğlen bir kase cacık, az domates, peynir, zeytin, fındık, ceviz, badem
akşamüstü ufak bir tabak etli sarma, 2 bardak ayran

sıvı bol su+2 bardak yeşil çay+bol çay
spor sabah 7,7 km yürüyüş akşam 35 dk ebru şallı pilates (bugün ilk kez yaptım, sevdim öneririrm herkese. )

ha bu arada akşam 20:30 da komşum geldi güzelim bir kase lokum getirmiş. içi cevizli harika. çok yeltendim reddettim. dedim sabah yerim olmadı. dedi nolcak ye, çok da cazip gözüküyordu. ufaklarından bir tane yedim ama ufak derken baya bi vardı yine. neredeyse kibrit kutusu kadar. ve itiraf ediyorum çok güzeldi. 2. yememek için tuttum kendimi.. sizi aklıma getirdim hep. şu anda mutfaktalar kasenin kalanı. inşallah yemicem bida.. çantaları alabilirimmm kafama.. ama güzel olan eskiden hiç düşünmezdim yemicem diye direk yerdim şimdi hiç değilse sorumlu hissediyorum kendimi ölçüyorum tartıyorum..:18:

bakalım pazartesi kaç kilo çıkacağız çıtırlar??

Tsk ediyorum canim.
Ilk canta benden olsun sana, degilde sana sabotaj uygulayan komsuna. .
Diyette oldugunu bile, bile niye getirmiski lokumu.??

Canim bende cok merak ediyorum pazartesi kac kilo cikacagimizi.

Son düzenleme:

aldım çantalarımı gülcüm..
ben bir de ptsi gidicem diye pazar sabahı tartılacağım yarın yine spor çok yapmalıyım..

Iyi geceler karatay citirlari.

[IMG]http://i42.tinypic.com/2eez9lf.jpg[/IMG]

[SIZE=6] ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bir Gülüş Kadar İçten,

Bir Gülüş Kadar Gerçeğim..

Kim Olduğum Ne Olduğum, Önemli Değil..

Kendimi İfade Edebildiğim Yerdeyim...

Hayatın Serüveni İçinde,

Kimseden Fazla Bir şey Beklemeyenlerdenim...

Ve ben Sevildiğim Kadar Değil,

Sevebildiğim Kadar
DEĞERLİYİM ...

[/SIZE]

Son düzenleme:
[bicnv;31809404]bide 68,5 dan az çıkarmışım ne sevinirim..

Canim hayirdir nereye gidiyorsun.? - cikmak kimi sevindirmezki. Bende umutla bekliyorum canim. tartida - cikmayi.
Yillar önce cok zayiftim. Hic 50 kg olmamistim. Kücük kiz kardesim 53 kg ben 44-46 kg dum.
Beni görenler hicmi yemek yemedin diye laf vururdu. Simdi de hamilemisin diye soruyorlar.
O zamanlar dua ederdim yarabbim 55 kg olayim diye. Duayi gönülden etmisim ki o kadar en son 83 kg dum.
Ben evlendikten 6 yil sonra kg almaya basladim.

Ins zayiflarim Benim canimi yakanlarin inadina, Saygisizca bana denilenleri benim duymadigim halde bizzat gelip söylerlerdi.

Onlari RABBIME havale ettim. Simdi de niye zayifliyorsun hasta olursun diyorlar.
En yakinimdan, En uzagimdakiler canim yakti benimla kilolu oldugum icin saygisizca ileri geri konustular.

Gün oldu agladim gün oldu aman sende bosver dedim. Iyiki sizleri & Karatay hocamizi tanidim.
Ins basaracagim kizlar en azindan 70 kg olmaliyim.
Kusuruma bakmayin birden doldum. Zaten aylarca doluyum bu kg sorunu yüzünden.
Gecen sene basladigimda 3 ayda 6 kg vermistim & beni görenler ay ne cok zayiflamissin dediler
Kiskandilar. Belli oluyordu.
( Ben ne günler yasadim, Cok iyi biliyorum hakikatler gizlenmez gercegi söylüyorum,
Son günlerimde bile hayati seviyorum, ûzgün olsan aglasan bu günler yasanacak. Ferdi Tayfur.) .

Son düzenleme:
sabah 7.30 kkk, yarım armut, 1 bardak süt

öğlen 13.00 et şiş, 2 kaşık bulgur pilavı, yarım kase ezogelin çorbası, salata, yoğurt (çok yedim hala pişmanım)

akşam 20.00 avuç içi büyüklüğünde 2 parça ızgara et, salata

1 saat yürüyüş, 15 dakika pilatesin karın egzersizlerinden

bol bol su

merhaba karatay güzelleri...

bugün 5. günüm kendimi daha iyi hissediyorum. baş ağrılarım geçti. ve acıkmıyorum artık

sabah kahvaltıda 1 yumurtadan omlet, biraz peynir, 4 tane yeşil zeytin, yarım avuç ceviz fındık, domates ve 2 kayısı yedim. açık çayla..

akşam: küçük porsiyon tavuk (dünden kalmıştı) ve yanında 2 sıkım etsiz çiğköfte ve mevsim salata yedim..

ve 2 lt su 1 kupa tarçınlı yeşil çay...

spor olarak 3 mile leslie

bol leptinli günler dilerim..

Hanımlar bu benim son kaçamaklı menümm artık düğün vardı bu akşamm ama kendimi o kadar iri göedüm ki azmettim altmış kiloyu görücem 3 ayda:))

Öğlen (yemekleri annem yapıyor)
annem yanıma 4 küçük köfte
zeytinyağlı fasulye
salata koydu

akşam 5 te açıkçası acıktım 1 adet diet kola ve 2 avuç fındık yedim
akşam ev yemeği sulu köfte bol yoğurt yedim

geç saat düğüne gittim kalorili hiç bir şey yemedim pasta yemedim ama peynir vs tırtıkladım.

Bugün sondu bundan sonra haftada 1.5 kilo kesin verecek şekilde ayarlayacağım kendimi iyi geceler arkadaşlar

Bu gün gerçekten son olsun cnm .. Başardıkça motive olacaksın.. Vereceksin sana güveniyorum cnm ..

Canim hayirdir nereye gidiyorsun.? - cikmak kimi sevindirmezki. Bende umutla bekliyorum canim. tartida - cikmayi.
Yillar önce cok zayiftim. Hic 50 kg olmamistim. Kücük kiz kardesim 53 kg ben 44-46 kg dum.
Beni görenler hicmi yemek yemedin diye laf vururdu. Simdi de hamilemisin diye soruyorlar.
O zamanlar dua ederdim yarabbim 55 kg olayim diye. Duayi gönülden etmisim ki o kadar en son 83 kg dum.
Ben evlendikten 6 yil sonra kg almaya basladim.

Ins zayiflarim Benim canimi yakanlarin inadina, Saygisizca bana denilenleri benim duymadigim halde bizzat gelip söylerlerdi.

Onlari RABBIME havale ettim. Simdi de niye zayifliyorsun hasta olursun diyorlar.
En yakinimdan, En uzagimdakiler canim yakti benimla kilolu oldugum icin saygisizca ileri geri konustular.

Gün oldu agladim gün oldu aman sende bosver dedim. Iyiki sizleri & Karatay hocamizi tanidim.
Ins basaracagim kizlar en azindan 70 kg olmaliyim.
Kusuruma bakmayin birden doldum. Zaten aylarca doluyum bu kg sorunu yüzünden.
Gecen sene basladigimda 3 ayda 6 kg vermistim & beni görenler ay ne cok zayiflamissin dediler
Kiskandilar. Belli oluyordu.
( Ben ne günler yasadim, Cok iyi biliyorum hakikatler gizlenmez gercegi söylüyorum,
Son günlerimde bile hayati seviyorum, ûzgün olsan aglasan bu günler yasanacak. Ferdi Tayfur.) .
[/QUOTE]
O günleri düşün seni motive eder.. Bi de yine dua et ama içten et .. Baksana kabul oluyor :)
sabah
kkk

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 lahmacun(2. yi yemesem iyiydi)
ayran-salta

2.5 lt su 45 dk pilates+20 dk yüzme
Ah cnm benim senin spor azmini kutluyorum.. En kısa zamanda benimde başlamam dileğiyle cnm..
Cnm crfur da buldum organik ama kullanmadım daha .. Pzt tartılıp denemeyi düşünüyorum.. Pzt süprizlerle doluyum .. Bu sabah tartının üstünde zıplayasım geldi.. Çok mutluyum çok ..
Hayırlı olsun cnm.. Güle güle otur..
Evet yemiyoruz dedik mi yemiyoruz şeker.. Sana güveniyorum.. Gidiyor kilolar diye oynayacağız cnm...
bide 68,5 dan az çıkarmışım ne sevinirim..
Az çıkacaksın merak etme.:)
Cnm alkol yok malesef.. Bi de alışkanlıkları yavaş yavaş değil bi anda kes.. Yemediğini içmediğini herkese ısrarla söyle.. Zamanla çok tatlı gelip yiyip içemiyeceksin.. Karatay hoca dedi ki eğer kahvaltıdan sonra acıkıyorsanızz yanlış şeyler yiyorsunuz ya da az yiyorsunuz... Öğününde sağlam yemeyi dene.. Bi de sodanın sakıncası yok ..
Cnm ben peynir yumurta ve zeytini yemeyi çok severim o yüzden zevkle yiyorum.. Bi de öğünleri sağlam ye çok faydalı oluyor..
Süpersin olsun sporla ekmek gitmiştir.. Son 3 kilo mu?
Karabugdayı crfur da buldum cnm....

Hoşgeldinnn.. Burası tam aradığın yer cnm..

Son düzenleme:
mutlu ve güzel bir haftasonu diliyorum hepimize
spor yapanlar çoğaldı zaten hepsini tek tek kutluyorum
hala egzersizlere başlamayanlara da yaz bitti kendinize gelin diyorum

bicnv
canım bunlar kaçamağın için küçücük olsa neyse ama sen dedin biraz büyükmüş
hedef60
canım bebiş nasıl daha iyidir umarım

selam herkeseee nihayet evimdeyim çok kötü gripliyim:2:, öksürürken boğazım parçalanıyor ama olsun yavaş yavaş geçer.son 3 günde kaçamaklarım oldu maalesef:26: hastayken daha da kötüleşmekten korktum ve biraz ekmek yedim.çizelgemden 800 gr fazlayım son 3 günde oldu bu artış,. ne de güzel inişe geçmiştim oysa.bugün itibarıyle dikkat edecem.yoğurtlu çorbamı ateşe koydum bile.sizi çooook

çok geçmiş olsun canım.en güzel ilaç dinlenmek

Kızlar benim bu 3. günüm dün gece 61.1 dim dün gece bir iki kadeh şarap içtim hatta yanında da birazcık peynir yedim sabah bi kalktım 59.9 Bu gerçek mi :)

Kızlar benim bu 3. günüm dün gece 61.1 dim dün gece bir iki kadeh şarap içtim hatta yanında da birazcık peynir yedim sabah bi kalktım 59.9 Bu gerçek mi :)

Baskülünün yalan söyleme huyu yoksa tabi ki gerçektir. Zaten gerçek kilomuz sabahları aç karnınayken görünen kilomuzdur canım.

Evine hoşgeldin ve geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…