Canım xc9 ummm günaydınnn.. Bebeğimde bebek reflüsü çıktı ilaçlarla 3 gündür iyi.. Doktorun tavsiyesini uyguluyoruz.. Çok teşekkür ederim... Spor azmini tebrik ediyorum.. Valla cnm spor yapamıyorum ama hiç oturmadığım için mi kilo veriyorum anlamadım vallahi.. Ama hiç kaçamağımm yok... Sabah 7:30 da kalkıp akşam 9 a kadar ayağımı uzatmıyorum 1 haftadır... Okul ev işi çocuklar derken gün akşam oluyor.. Çocuklarımın sağlığı iyi olsun da koşayım.. Onlar iyi oldumu mutluyum ben.. Bu arada bu gün sabah 81,2 yi gördüm .. Tartıda zıplayacaktımmm neredeyse.. Öpüyorum cnm görüşürüzz..mutlu ve güzel bir haftasonu diliyorum hepimize
spor yapanlar çoğaldı zaten hepsini tek tek kutluyorum
hala egzersizlere başlamayanlara da yaz bitti kendinize gelin diyorum
bicnv
canım bunlar kaçamağın içinküçücük olsa neyse ama sen dedin biraz büyükmüş
hedef60
canım bebiş nasıl daha iyidir umarım
Hoş geldin cnm geçmiş olsunnn.... Özledik seni biz de.. Sen dikkat eder toparlarsınmerak etme canımcımmnselam herkeseeenihayet evimdeyim çok kötü gripliyim:2:, öksürürken boğazım parçalanıyor ama olsun yavaş yavaş geçer.son 3 günde kaçamaklarım oldu maalesef:26: hastayken daha da kötüleşmekten korktum ve biraz ekmek yedim.çizelgemden 800 gr fazlayım son 3 günde oldu bu artış,. ne de güzel inişe geçmiştim oysa.bugün itibarıyle dikkat edecem.yoğurtlu çorbamı ateşe koydum bile.sizi çooook
Bence hemen spor yap ekstradan vücuda kilo olarak geri dönmesinin..vücut bazen insanı şaşırtıyor.. Ben de bi kaçamağımda öyle kilo verip ertesi gün aldığımı fark ettiim. Bi arkadaşım vücut insana 48 saat süre veriyor yediğinin yağ olmaması için hemen eritmeye çalış demişti.. Ben de öyle yappmaya çalışıyorum ..Kızlar benim bu 3. günüm dün gece 61.1 dim dün gece bir iki kadeh şarap içtim hatta yanında da birazcık peynir yedim sabah bi kalktım 59.9Bu gerçek mi :)
Merhaba kızlar. Çok kötü bir rüya gördüm. 3 dilim pasta yiyordum. nasıl kötü hissettim nasıl pişman oldum anlatamam. sonra gözümü bir açtım meğer rüyaymış, öyle sevindim ki :)) Kabusların konuları da değişti Karatay'la
Dün itibariyle ben de bu yaşam tarzına dahil olmuş bulunmaktayım. Yıllardır inanılmaz düzensiz yaşıyordum. Kilo problemim yok 54 kg yim. Ancak göbeğim benden önce köşeleri dönmeye başlamıştı. Hep bir şişlik, bağırsak sorunları, kabız-ishal, bel bölgesinde yağlanma, göz altlarında beyaz bezeler, saç dökülmesi, yemek sonrası yaşanan uyuklamalar da cabası. İlk annem bu beslenme düzenine geçti. ilk ben de tereddütteydim. Bu kadın kesinlikle bu kiloları veremez diye çünkü bildim bileli ağzına sabahları bir lokma ekmek sıkıştırıp ve doğru düzgün yemek yemeyen kadın bir türlü kilo veremiyordu. cildi bozuk, şekeri düşük, uyuklayan, hiç bir zaman hali olmayan bir kadındı. İlk kitabı aldı ve uygulamaya başladı. benim de hiç aklım ermiyordu yumurta,et filan. dedim anne kolestrolden gideceksin falan diye. velhasıl 72 kg olan annem şu an 55 kg ve 36 beden giyiyor, kan değerleri muazzam ve 57 yaşında. cildi pırıl pırıl, hayat ve enerji dolu. sürekli yürüyor, geziyor ve neşeli. anti-deprasan kullanmayı da bıraktı. Annem bu hayat düzeniyle yaşamaya devam ediyor ve çok mutlu. bunu sakın zayıflamak için kısa vadeli uygulamayın, hayat tarzınız olsun. besinlerin hormonları, özellikle şeker ve hamur işi kullanımının ruh halini bile nasıl değiştirdiğini şu bir yıl içinde kendi gözleriyle görmüş biri olarak ben dearanıza katılıyorum. umarım bu kadar yakından gözlemlediğim süreç sizi daha sağlıklı yaşamak için motive eder ki benim gibi komplo teoricisi bir insan bile boyun eğmiştir :)Sevgiler...
Günaydin canlarim. Herkese Güzel & umutlu bir hafta sonu dilegiyle.
Sabah. 1 kase yogurt, 12 tane zeytin, 2 dilim peynir, 1/2 cay bardagi badem.
Cay & su. Bana dua edin birazdan Camiye mevlide gidecegim fazla birsey yemeyeyim.
Öncelikle anneni tebrik ediyorum harika bir sonuç. Hoşgeldin aramıza ve sağlıklı yaşamaya
Kızlar benim bu 3. günüm dün gece 61.1 dim dün gece bir iki kadeh şarap içtim hatta yanında da birazcık peynir yedim sabah bi kalktım 59.9Bu gerçek mi :)
Merhaba kızlar. Çok kötü bir rüya gördüm. 3 dilim pasta yiyordum. nasıl kötü hissettim nasıl pişman oldum anlatamam. sonra gözümü bir açtım meğer rüyaymış, öyle sevindim ki :)) Kabusların konuları da değişti Karatay'la
Arkadaşlar Karatay'ın toz tarçın için söylediği bir şey var mı? Yani yiyebilir miyiz rahatlıkla?
Ben öğün aralarında şöyle bir şey yapıyorum:
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
1 çorba kaşığı toz tarçın
Hepsini karıştırıyorum kasenin içinde ve afiyetle yiyorum. Gerçekten çok lezzetli oluyor, sanki sütlü bir tatlı yiyormuşum gibi... Hani o tatlı isteğimi gideriyorum bir nebze diyeyim.
1 çay kaşığı tarçının bir insanın günlük alması gereken lif miktarının çoğunu karşıladığını öğrendim. Biliyorsunuz genelde lif meyvelerde bulunur. Ama bu diyette meyveleri azalttığımız için lif ihtiyacımızı tarçından karşılayabiliriz belki diye düşündüm. Bu sayede bağırsaklarımız da çalışır durumda olacak ve kabızlık durumu vs olmayacaktır. Doğru muyum?
Arkadaşlar Karatay'ın toz tarçın için söylediği bir şey var mı? Yani yiyebilir miyiz rahatlıkla?
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
Hepsini karıştırıyorum kasenin içinde ve afiyetle yiyorum. Gerçekten çok lezzetli oluyor, sanki sütlü bir tatlı yiyormuşum gibi... Hani o tatlı isteğimi gideriyorum bir nebze diyeyim.
1 çay kaşığı tarçının bir insanın günlük alması gereken lif miktarının çoğunu karşıladığını öğrendim. Biliyorsunuz genelde lif meyvelerde bulunur. Ama bu diyette meyveleri azalttığımız için lif ihtiyacımızı tarçından karşılayabiliriz belki diye düşündüm. Bu sayede bağırsaklarımız da çalışır durumda olacak ve kabızlık durumu vs olmayacaktır. Doğru muyum?
Bu arada önceden birisi bir soru sormuştu, menemeni nasıl yiyorsunuz ekmeksiz diye...
Artık ben kahvaltıda yumurtayla yaptığım her şeyi tatlı kaşığıyla yiyorum. Biliyorsunuz Karatay katı yumurtaya izin vermiyor, sulu olması gerekiyor illaki. E böyle olunca yumurtayı patlattığınızda bütün su akıyor, ben de sarısından da faydamı almak için kaşıkla yiyorum.
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?