Bundan sonra beni gönül rahaylığıyle çantalayabilirsin dostum:)ben de dün akşam kaçamaklarımı çikolatayla sonlandırdım ama; hiç pişman değilim havaalanından kızlarıma aldığım çikolatanın tadına bakmamak olmazdı .! türk kahvesiyle muhteşemdi:) hem gripli gripli ne yaptığımı biliyormuydum ki :)))eylülde kaçamakları affetmem demiştim ama evinde olmayanlara çanta yollamayacağım
aaaaa ben bugün 2 parça çikolata yemiştim yazmayı unuttum yerken iyiydi sonrasında pişman oldum ama artık çok geç
Tarçının fazlası kabızlık yapıyormuş dikkat et.! Topikte yeniyken bana söylenmişti.!Arkadaşlar Karatay'ın toz tarçın için söylediği bir şey var mı? Yani yiyebilir miyiz rahatlıkla?
Ben öğün aralarında şöyle bir şey yapıyorum:
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
1 çorba kaşığı toz tarçın
Hepsini karıştırıyorum kasenin içinde ve afiyetle yiyorum. Gerçekten çok lezzetli oluyor, sanki sütlü bir tatlı yiyormuşum gibi... Hani o tatlı isteğimi gideriyorum bir nebze diyeyim.
1 çay kaşığı tarçının bir insanın günlük alması gereken lif miktarının çoğunu karşıladığını öğrendim. Biliyorsunuz genelde lif meyvelerde bulunur. Ama bu diyette meyveleri azalttığımız için lif ihtiyacımızı tarçından karşılayabiliriz belki diye düşündüm. Bu sayede bağırsaklarımız da çalışır durumda olacak ve kabızlık durumu vs olmayacaktır. Doğru muyum?
Hanımlar bu benim son kaçamaklı menümm artık düğün vardı bu akşamm ama kendimi o kadar iri göedüm ki azmettim altmış kiloyu görücem 3 ayda:))
Öğlen (yemekleri annem yapıyor)
annem yanıma 4 küçük köfte
zeytinyağlı fasulye
salata koydu
akşam 5 te açıkçası acıktım 1 adet diet kola ve 2 avuç fındık yedim
akşam ev yemeği sulu köfte bol yoğurt yedim
geç saat düğüne gittim kalorili hiç bir şey yemedim pasta yemedim ama peynir vs tırtıkladım.
Bugün sondu bundan sonra haftada 1.5 kilo kesin verecek şekilde ayarlayacağım kendimi iyi geceler arkadaşlar
bicnv
canım bunlar kaçamağın içinküçücük olsa neyse ama sen dedin biraz büyükmüş
hedef60
canım bebiş nasıl daha iyidir umarım
selam herkeseeenihayet evimdeyim çok kötü gripliyim:2:, öksürürken boğazım parçalanıyor ama olsun yavaş yavaş geçer.son 3 günde kaçamaklarım oldu maalesef:26: hastayken daha da kötüleşmekten korktum ve biraz ekmek yedim.çizelgemden 800 gr fazlayım son 3 günde oldu bu artış,. ne de güzel inişe geçmiştim oysa.bugün itibarıyle dikkat edecem.yoğurtlu çorbamı ateşe koydum bile.sizi çooook
çok geçmiş olsun canım.en güzel ilaç dinlenmek
ben mesajımı aldım canım kızma söz yarın başlıyorum:))
arkadaş kastamonuda migrsta bulamamış şimdi aradı pöffff
sabah klasik karatay kahvaltısının yanına hiç de klasik olmayan çeyrek simitekledim.çooook canım çekti.çantalar gelsiiiiiiiiiiiin:18:
öptüm sizi....
Merhaba kızlar. Çok kötü bir rüya gördüm. 3 dilim pasta yiyordum. nasıl kötü hissettim nasıl pişman oldum anlatamam. sonra gözümü bir açtım meğer rüyaymış, öyle sevindim ki :)) Kabusların konuları da değişti Karatay'la
Dün itibariyle ben de bu yaşam tarzına dahil olmuş bulunmaktayım. Yıllardır inanılmaz düzensiz yaşıyordum. Kilo problemim yok 54 kg yim. Ancak göbeğim benden önce köşeleri dönmeye başlamıştı. Hep bir şişlik, bağırsak sorunları, kabız-ishal, bel bölgesinde yağlanma, göz altlarında beyaz bezeler, saç dökülmesi, yemek sonrası yaşanan uyuklamalar da cabası. İlk annem bu beslenme düzenine geçti. ilk ben de tereddütteydim. Bu kadın kesinlikle bu kiloları veremez diye çünkü bildim bileli ağzına sabahları bir lokma ekmek sıkıştırıp ve doğru düzgün yemek yemeyen kadın bir türlü kilo veremiyordu. cildi bozuk, şekeri düşük, uyuklayan, hiç bir zaman hali olmayan bir kadındı. İlk kitabı aldı ve uygulamaya başladı. benim de hiç aklım ermiyordu yumurta,et filan. dedim anne kolestrolden gideceksin falan diye. velhasıl 72 kg olan annem şu an 55 kg ve 36 beden giyiyor, kan değerleri muazzam ve 57 yaşında. cildi pırıl pırıl, hayat ve enerji dolu. sürekli yürüyor, geziyor ve neşeli. anti-deprasan kullanmayı da bıraktı. Annem bu hayat düzeniyle yaşamaya devam ediyor ve çok mutlu. bunu sakın zayıflamak için kısa vadeli uygulamayın, hayat tarzınız olsun. besinlerin hormonları, özellikle şeker ve hamur işi kullanımının ruh halini bile nasıl değiştirdiğini şu bir yıl içinde kendi gözleriyle görmüş biri olarak ben dearanıza katılıyorum. umarım bu kadar yakından gözlemlediğim süreç sizi daha sağlıklı yaşamak için motive eder ki benim gibi komplo teoricisi bir insan bile boyun eğmiştir :)Sevgiler...
hedef60busondiyet
canım kaçamak yaparsam çanta bavul ne varsa indirim kafama. ben razıyım
Arkadaşlar Karatay'ın toz tarçın için söylediği bir şey var mı? Yani yiyebilir miyiz rahatlıkla?
Ben öğün aralarında şöyle bir şey yapıyorum:
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
1 çorba kaşığı toz tarçın
Hepsini karıştırıyorum kasenin içinde ve afiyetle yiyorum. Gerçekten çok lezzetli oluyor, sanki sütlü bir tatlı yiyormuşum gibi... Hani o tatlı isteğimi gideriyorum bir nebze diyeyim.
1 çay kaşığı tarçının bir insanın günlük alması gereken lif miktarının çoğunu karşıladığını öğrendim. Biliyorsunuz genelde lif meyvelerde bulunur. Ama bu diyette meyveleri azalttığımız için lif ihtiyacımızı tarçından karşılayabiliriz belki diye düşündüm. Bu sayede bağırsaklarımız da çalışır durumda olacak ve kabızlık durumu vs olmayacaktır. Doğru muyum?
Tarçın yemende sakınca yok ama öğün aralarında birşey yemesen daha iyi olur. Dediğin karışımı öğünlerde ye. arada birşey yediğimiz zaman leptin hormonunun açığa çıkması engelleniyor çünkü
Selam canlarim.
Camiden sag selamert kacamaksiz döndüm.
Önce ekmegi doldurdular önümüze ekmek sergisi gibi oldu önümüz.
1 de ayran vediler. Ben ayrani ictim. arkadaslar ekmege hucum ederken, bana hadi ekmek al sende dediler.
Ben yok ekmek yemiyorum ben dedim, ve. yemedim.
Önce Haci adaylarina yemek veriyoruz dediler.
Onlar seminere katiliyormus. Hacilar yemek yeyip gittiler, bize hala yemek gelmedi.
Arkadaslarin bazilarinin isi varmis kalkalim dedik kalktik.
Tam gelirken kapida nereye gidiyorsunuz yemek yemeden demezlermi.?
Biz evde isimiz var deyip yola ciktik.
Arkadasin birinin evinde döner & salata , 1 avuc badem yedim.
2 bardak ayran ictim.
Yarinida kazasiz & belasiz kacamaksiz gecirirsem pazartesi tartimim gösterdigi rakamlari simdiden merak ediyorum.
Belki sitedigim gibi olmayabilir ama cok caba sarfettigimi biliyorum.
süpermiş, rüyanda bile pişman olmuş olman bilinçaltının bile kendini diyete inandırdığını gösteriyor.
tebrik ederim lawyerim.. doğru yoldayız..
ben seni izliyorum, kaçamağını görürsem ilk çanta benden gelecek sevgili rakibim..
şaka şaka
rakip seni seçtim ama çok dişli çıktın laf aramızda, ezogelin çorbası içince bile pişman oluyorsun...
şaka bi yana süpersin, leptinin bol olsun...
selam arkadaşlar
karatay diyetine yalan dolan diyenler var...bazı kardiyologlar kadını aforoz etmiş durumdalar, onaylamıyorlar pek ama arkadaşım onun dediklerine birebir uyarak 6 ayda 22 kilo verdi...şimdi kime,neye güveneceğimizi bilemiyoruz..ama şaka maka ben diyete başlayalı 8 kilo vermişim:))yaklaşık 2 ay oldu.ama spor veya başka birşey pek yapamıyorum,sadece biraz yürüyüş.bol su ama bakın o aşırı fayda ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?