Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

15 gün önce uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Ve çok şaşırdım kız hiç yaşlanmamış sanki yaş 45 ama cildi bir o kadar diri ve kırışıklıkları yok denecek kadar az. Çok şaşırdım ve yüzünün neden bu kadar diri ve parlak kaldığını sordum. 2 aydır evde kefir mayalayıp içtiğini ve bundan dolayı cildinin o kadar parlak ve diri olduğunu söyledi. Hemen netten kefiri araştırdım ve hemen kefir mayası siparişi verdim. 15 günden bu yana içiyorum ama bana 1.5 ay sonunda cildimdeki değişimi farkedeceğimi söyledi. bekliyorum sizlerle paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler,yeni gelen arkadaşlar da hoooş geldileeeerr:))

eylülde kaçamakları affetmem demiştim ama evinde olmayanlara çanta yollamayacağım
aaaaa ben bugün 2 parça çikolata yemiştim yazmayı unuttum yerken iyiydi sonrasında pişman oldum ama artık çok geç
Bundan sonra beni gönül rahaylığıyle çantalayabilirsin dostum:)ben de dün akşam kaçamaklarımı çikolatayla sonlandırdım ama; hiç pişman değilim havaalanından kızlarıma aldığım çikolatanın tadına bakmamak olmazdı .! türk kahvesiyle muhteşemdi:) hem gripli gripli ne yaptığımı biliyormuydum ki :)))

Bugün

Sabah:kkk
Grip için:
Ihlamur çayı
Ekinezya çayı

Öğlen:1 kase buğdaylı yoğurt çorbası,taze fasülye,3,4 badem.

Akşam: öğlenle aynı olur sanırım.

Selam canlarim.

Camiden sag selamert kacamaksiz döndüm.
Önce ekmegi doldurdular önümüze ekmek sergisi gibi oldu önümüz.
1 de ayran vediler. Ben ayrani ictim. arkadaslar ekmege hucum ederken, bana hadi ekmek al sende dediler.
Ben yok ekmek yemiyorum ben dedim, ve. yemedim.
Önce Haci adaylarina yemek veriyoruz dediler.
Onlar seminere katiliyormus. Hacilar yemek yeyip gittiler, bize hala yemek gelmedi.
Arkadaslarin bazilarinin isi varmis kalkalim dedik kalktik.
Tam gelirken kapida nereye gidiyorsunuz yemek yemeden demezlermi.?
Biz evde isimiz var deyip yola ciktik.
Arkadasin birinin evinde döner & salata , 1 avuc badem yedim.
2 bardak ayran ictim.
Yarinida kazasiz & belasiz kacamaksiz gecirirsem pazartesi tartimim gösterdigi rakamlari simdiden merak ediyorum.
Belki sitedigim gibi olmayabilir ama cok caba sarfettigimi biliyorum.

Son düzenleme:
Tarçının fazlası kabızlık yapıyormuş dikkat et.! Topikte yeniyken bana söylenmişti.!

merhaba pratik esin, seni tebrik ederim verdiğin karardan dolayı. insanın bugün sondu bir daha bozmayacağım demesi lazım..
sonrası geliyor zaten..

senin nezdinde kolanın vücuda etkileri ile ilgili Canan hanımın yazısını paylaşmak istiyorum..
hiçbirimiz kola, şekerli içecek içmeyelim arkadaşlar.

10 DAKİKADA 10 TATLI KAŞIĞI ŞEKER KANA GEÇİYOR

"Bir kutu kola içtiğimiz zaman ilk 10 dakikada 10 tatlı kaşığı şeker, kana geçer. Bu, vücudumuzun günlük ihtiyacının 100 katı kadar şeker anlamına gelmektedir. 20. dakikada kan şekeri aniden yükselir, buna karşılık olarak da insülin hormonu yükselir. 40. dakikadan sonra kafeinin tümü kana geçer ve da bu kan basıncını yükseltir. 45. dakikadan sonra beyinde dopamin yapımı artar. Dopamin, mutluluk hormonudur ve yoğun enerjiyle devam eder. Bu beyinde eroine benzer bir etkidir. 60-90 dakika sonra ani halsizlik hissi başlar. Acıkma hissi, huzursuzluk, ellerde titreme ve ardından kola ve tatlılara saldırılır. Çünkü o yüklü enerji hissine artık bağımlılık başlamıştır. Beyinde meydana gelen dopamin mutluluğuna bağlılık başlamıştır. Bu bir kısır döngüye dönmüştür. Kişiler buna hapsolmuştur. Sonrasında karaciğer yağlanması başlar, arkasından göbek yağlanması, bel çevresi genişliği ve memelerin büyümesi artar."

hedef60busondiyetcim çok teşekkür ederim, herkese yorum yazmışsın tek tek.. pazartesi iyi haberlerini bekliyorum.
bebeğin nasıl ağlaması devam ediyor mu?

bicnv
canım bunlar kaçamağın için küçücük olsa neyse ama sen dedin biraz büyükmüş
hedef60
canım bebiş nasıl daha iyidir umarım

xc9cuğum hak ettiğim çantayı aldım. daha dikkatli olacağım..
bol leptinli günler dilerim canım..

felluzum evine hoşgeldin, geçmiş olsun..
iyileşte toparlarsın kilonu tekrar canım..

ben çantamı gönderiyorum elifcecim.. ideal kilolarımıza inmeyi bekleyelim canım kaçamaklar için sonra spor yapmak kaydıyla arada kaçamaklar yapabiliriz. ben o günleri düşlüyorum hep..

süpermiş, rüyanda bile pişman olmuş olman bilinçaltının bile kendini diyete inandırdığını gösteriyor.
tebrik ederim lawyerim.. doğru yoldayız..

deniztimur aramıza hoşgeldin.
annene ve sana bol sağlıklı günler diliyorum
annene çok özendim o yaşta nasıl da güzel başarmış.
kendini ne kadar enerjik hissettiğini hayal edebiliyorum. ben de yaklaşık 2 aydır hergün yürüyorum. ve artık yürüdükçe yürüyesim geliyor..
paylaşımlarını bekliyorum canım, bol leptinli günler dilerim
annene selamlar

hedef60busondiyet

canım kaçamak yaparsam çanta bavul ne varsa indirim kafama. ben razıyım

ben seni izliyorum, kaçamağını görürsem ilk çanta benden gelecek sevgili rakibim..
şaka şaka

rakip seni seçtim ama çok dişli çıktın laf aramızda, ezogelin çorbası içince bile pişman oluyorsun...
şaka bi yana süpersin, leptinin bol olsun...

kimmikcim tarifini ben de deneyeceğim canım. tadı güzel olur gibi geldi..
ama öğün araları falan derken kaç saatte bir bişeyler yiyorsun. 5-6 saat aç kalmaya çalışmamız gerekir ki leptin salgılansın.
sen de nasıl durum?

tüm geçmişi okuyup yorum yazmak lazım...
böyle cevap yaza yaza gidince tekrara düşüyor insan. ben de senle aynı şeyleri yazmış oldum şimdi kimmike.

süpersin sivasın gülü. tebrik ederim. pazartesi haberlerini bekliyor olacağım..

selam kızlar,
bol leptinli bir cumartesi dilerim herkese.

bugün 11:00 gibi kkk yaptım.
16:00 gibi de çayın yanına eşime sandviç yaptım. ben de peynir zeytin domates fındık badem ceviz atıştırdım.

kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktım biraz da işlerim vardı. işlerimi yaparken 1,5 km yürümüşümdür. ama o hafif tempo diye saymıyorum
sonrasında kmyi açtım ve toplam 9,8 km daha yürüdüm.
şu anda yorgunluğun y si bile yok. kendimi o kadar zinde hissediyorum ki size anlatamam.
bu arada sabah tartıda 68,6 gördüm.. bakalım yarın ne olacak..

heyecanla bekliyorum yarını..
ve sizi seviyorum

leptininiz bol olsun.. hadi spor yapmaya üşenen hanımlar kış gelmeden yapalım sporlarımızı...

süpermiş, rüyanda bile pişman olmuş olman bilinçaltının bile kendini diyete inandırdığını gösteriyor.
tebrik ederim lawyerim.. doğru yoldayız..

Birşeyi 21 gün tekrarlarsan alışkanlığa dönüşürmüş diye okumuştum bir kitapta. Bugün 20. gün benim diyette, hakikaten bilinçaltım da inanmış ne güzel

selam arkadaşlar
karatay diyetine yalan dolan diyenler var...bazı kardiyologlar kadını aforoz etmiş durumdalar, onaylamıyorlar pek ama arkadaşım onun dediklerine birebir uyarak 6 ayda 22 kilo verdi...şimdi kime,neye güveneceğimizi bilemiyoruz..ama şaka maka ben diyete başlayalı 8 kilo vermişim:))yaklaşık 2 ay oldu.ama spor veya başka birşey pek yapamıyorum,sadece biraz yürüyüş.bol su ama bakın o aşırı fayda ediyor...

O ezogelinin içinde pirinç olduğu önceden aklıma gelse içer miydim hiç? ahhh ahhh. ama sonra teselli ettim kendimi belki de sadece mercimek ve bulgurla yapmışlardır diye

Merhaba. 2 ayda 8 kilo süper sonuç. tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…