Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet bir yildan uzun suredir sizleri sessiz sedasiz takipteydim hatta ilk takibebasladigim zamanlar hemen baslamis ve iki ay kacamakli da olsa bu diyeti denemis biriyim bana kattigi tek sey acikmadan yemek yememek ara ogun aliskanligimi gecen yil tamamen biraktim ve o sekilde bir yilda 5 kilo verdim yani ekmek falan yiyordum ama gunde sadece iki ogun beslndim fakat bu pazartesiden itibaren kesin olarak bu sekilde yasamaya basladim :) ve kesinlikle burasi sizler insani fena gaza getiriyorsunuz eminim benim gibi yazmayan pek cok kisi vardir :)
simdi kizlar ben bu greckayi eve almistim fakat nedir falan bilmiyordum buralarda pek meshur kahvaltida yersin dene dediler ama benim damak zevkime uyar mi bilemedim bir de sizler den deneyen var mi nasil yapilir biliyorum karatay bulgura izin veriyor eger becerirsem yarin aksama yapmayi planliyorum var mi soyle guzel yontem? yoksa klasik bulgur pilavi mi yapiyosunuz ?

öğlen taze fasülye avuçiçi kadar haşlama tavuk,yoğurt

akşam kahvaltılık +1 poğaça offfffff ya bugün bana noldu kesin ++++ çıkıcam.azönce çantaları yedim akıllanmadım.sinirlendim bugün ve sinirimi yiyerek çıkardım

Aksam 1 kase ev yapimi yogurt, 1 avuc badem, üzüm karisik yedim yogurda ilave edip.
Su anda büyük 1 kupa türk kahvesi yaptim iciyorum. Ohhh sefam olsun.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün kısaca menümü yazıp kaçacağım izninizle,

Sabah kkk, öğlen kaşarlı pide, akşam balık-salata yedim.. 2 öğünde kalsam iyi olacaktı ama biraz acıktım öğleni erken yemenin ve hamurişi yemenin etkisiyle sanırım..

evet o dediğin doğru o kadar çok ziyaretçi var ki eminim onlr da karataydan faydalanıyorlardır
greçkayı pilav gibi pişiriyormuşsun soğanlı kıymalı da yapabilrsin

ben sana naapayım şimdisabahki çantayla idare et artık yarın greçka günü yap da telafi et

Hoşgeldin aramıza. Ben kara buğday hiç denemedim ama bulgur pilavını çok severim domates ve yeşil biberle yapıyorum zeytinyağında ve birazcık tereyağı ekleyerek

Hoşgeldin yeni yaşam tarzına Hoşgeldin aramıza:)
Süper bilgiler okudukça motive oluyorum .. Eline sağlık..
hedef60busondiyet

canım kaçamak yaparsam çanta bavul ne varsa indirim kafama. ben razıyım
Peki seker...
kızlar mahzen nerelerde gören oldu mu:26:
Ben de mahzen ve Selam ı merak ediyorum..
Vallahi ben de kalıkla yiyorum zevkle ekmek isteği olunca ceviz atıyorum ağzıma .. Kahvaltımı zevkle yapmak beni mutlu ediyor .. Yiyorum ve kilo veriyorum yok böyle bişey ..
Sonucunu bekliyorum bildir takipçinim..
hedef60busondiyetcim çok teşekkür ederim, herkese yorum yazmışsın tek tek.. pazartesi iyi haberlerini bekliyorum.
bebeğin nasıl ağlaması devam ediyor mu?
Biraz daha rahatladık. Bebek reflüsü imiş.. İlaçla rahatladık.. Sağol cnm..

sabah 11.00 kkk, yarım armut, 1 bardak süt

kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş

akşam 1 tabak taze fasulye, 2 parça ızgara et, yoğurt

akşam yemeğinden sonra 1 saat daha yürüdüm ve 60 mekik çektim

bol bol su, 2 soda, 2 türk kahvesi

Sabah 12:00 kkk yaptım Menemenli enfestiii.. Saat 5 gibi dışarıdaydım .. Çeyrek kokoreç ekmek içi alınmış.. Hatta çeyrek ekmwğin deyarısını yedim... İçi bol oldu.. Uzun zamandır ilk kez ekmek yedim bi garip hissettim.. Yanında şalgamlı turşu suyu.. Saat 8 gibi limon canım istedi bir limonu portakal gibi yedim.. Bak söylerken bi daha canım çekti:) bol su içtim .. Bu kadar .. Bu arada karabuğdayı pzt tartıldıktan sonra deneyeceğim.. Ama ben sadece onunla beslenemem. Bir öğün şeklinde düşünebilirim.. Herkesi çok öptüm.. Sevgiler... Mahzen ve seam nerelerdesiniz?

kızlar sonunda buldum yarın greçka günü yapacağım bugünkü menümü de yazayım
sabah
kuruyemişsiz kkk

4 saat sonra 1 kase susamlı yoğurt

akşam
1 tabak y.mercimek
ayran
15-20 zeytin+1 dilim trabzon ekmeği
bi daha bu ekmeği eve sokmam onu gördüğüm an akan sular duruyor

3 lt su maalesef bugün hiç spor yapamadım günboyu dışarıdaydım yemekten 2 saat sonra bahçede 20 dk kadar hafif tempoda yürüdüm

hedefcim seam dün biopside bezelerde biri patlamış su akmış biyopsiyi yapan doktor bu durumda kötü huylu çıkmaz sonuçların temiz çıkacak göreceksin demiş
kesin sonucu bekliyor inşallal sağlıkla tekrr aramıza dönecek arkadaşımız:13:

mahzen kayıp hiçbişey demeden kayboldu hayırdır inşallah:44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
inşallah seamden iyi haberler alacağız. dua edelim ona.

herkese güzel pazarlar, abim ve yeğenim gelecek kahvaltıya hazırlıklara başlayayım.
hepiniz iyisinizdir inşallah leptininiz bol olsun

ben de çok iyiyim. birazdan tartılıp yarınki kgumu bildirmek üzere aklımda tutacağım.
çoook heyecanlıyım bundan dolayı.. inş 68,5 altını görürüm. ve inşallah haftaya seyahatte korurum.
bana dua edin kızlar.
daha önce bütün seyahatlerimde diyetimi bozdum. bu kez hazırlıklı gideceğim bakalım..

bol leptinli bir gün, hafta olsun herkese...

bu sabah kahvaltıda gerçka yedim soğanlı biberli salçalı pilav gibi pişirdim 1 e 3 su koyun yazıyordu yapacaklar varsa 1 e 2 koysun çok pişmişti
bicnv
iyi yolculuklar sakın burayı aklından çıkarma ki diyetini bozmayasın

Son düzenleme:

sanada günaydın canım ben greçkayı akşamdan ısladım sabah kahvaltıma iki kaşık ekleyip yedim.ama çok beğenmedim.öğlen ve akşam senin gibi pişirip yemek daha iyi sanırım.biberli soğanlı daha iyi gider.sade ıslanmış hali güzel değil

Kkk dan sonra papatya çayımı içiyorum,öksürürken boğazım hala ağrıyor ilaç almamakta ısrarcıyım.
Bugün de hiç kaçamak yapmayacam inşallah. ama - çıkmam çok zor.100 gr versem bile çok sevinecem..!

Seam hiç aklımdan çıkmadı.! Dualarımız onunla, sonuçların doktorun dediği gibi çıkmasını umuyorum...

açıkçası ben de pek beğenmedim tadını ama işe yararsa paket bitene kadar ara ara yerim istersen hafif diri olacak şekilde haşla kısır gibi hazırla ye ben üstüne limon sıktım acı biberle yedim o da kesmedi üstüne turşu
yedim damak tadıma hitap etsin diye

Seam hiç aklımdan çıkmadı.! Dualarımız onunla, sonuçların doktorun dediği gibi çıkmasını umuyorum...

dinlenmek soğuk algınlığının en iyi ilacı kendini yorma
seam kendine bi topik açtı ben de oradan öğrendim benim profilime girersen oradan topiğine ulaşırsın çok insan destek mesajları yazmış ne güzel yaşasın kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…