Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın herkese bu sabah çocuklar patates kızartması istedi yaptım ama çok korkuyordum:18: yerim diye ama yemedim çok mutluyum arkadaşlar dolma biber yapıcam pirinç yasak sanırım ben pirinçli yapıp iki dolmadan yesem olmazmı ne yapim bana fikir veren varmı

ben dün akşam limon aromalı sodadan içtim inş zararı yoktur

Pirinç yerine bulgurla yapıyoruz canım dolmayı, hem de çok lezzetli oluyor tavsiye ederim

İyi yolculuklar canım. Bence bozmazsın diyeti, yiyeceklerimiz zor bulunan şeyler değil nasıl olsa

arkadaşlar meyve veren ağaç taşlanır karatay teyzemizde ömrünü vermiş ilme bilime ben sonsuz güveniyorum ve şu zamanakadar birçok diyet denedim hiçbirinde bukadar mutlu ve rahat değildim hepbi mutsuzluk diyet gerginliği onu yeme bunu yeme bıkmıştım bu diyetde çok fazla sınırlama yok birkaçşey oda sağlığımız ve güzel görüntüyü kazanmak için değer ben kendimi bildimbileli tatlı düşkünü biriyim bu diyetle ve sizlerin yardımınızla tatlı çıktı hayatımdan ve ben yemeden yaşıyamam diğenlerdendim

merhabalar...

diyete aynen devam ediyorum.

yarın tam 1 hafta olacak başlayalı ve bugün de dayanamayıp tartıldım...

vee ilk haftamda tam 2 kg verdim. bu sabah tartı tam 67 yi gösterdiiiiii

devam devam devammmmm

sizler ilk haftanızda ne kadar vermiştiniz arkadaşlar?..

kızlar merhaba

sabah 68,2 çıktım. süper haber benim için. gitmeden aşırı motive oldum bu oralarda kaçamak yapmamı azaltacak. motive edecek beni..
Allahtan cuma akşamı evimdeyim.
sabah kkk yaptım. yeşil çayımı içtim. 1 saat 40 dk boyunca yaklaşık 11 km yürüdüm geldim. artık aştım kendimi 1 saatlik yürüyüşler yetmiyo hafta sonları..
geldim size bakayım dedim.
teşekkürler xc9 ve lawyer. aklım hep topikte olacak. akşamları da otelden okur bildirim yaparım diye düşünüyorum..
felluzcum inşallah en az -200 gram verirsin.
niloş, benimde aynı oldu. sabah kahvaltıda misafir vardı ben de patates kızarttım eskiden tabak tabak yerdim. 1 tane bile yemedim. benim payımda arttı tabi.. ama gurur duydum kendimle

yarın sabah 5:30 da yola çıkacağım ama çıkmadan tartılıp kilo bildirimimi öyle yaparım diye düşündüm..
bakarsınız daha düşük çıkarım..

herkesi öpüyorum
bol leptinleriniz olsun..
yağlar erisin, ideal kilolarımıza erelim
unutmayın Başarmak İçin Çok Nedenimiz Var.
BICNV

merhaba karataycılar...karataya tam uyamıyorum diye pek uğramıyorum buralara...son 2 sayfayı okudum,beni merak etmişsiniz:13skolojik olarak daha rahatım,sabırsızlıkla sonçlarımı bekliyorum,büyük ihtimalle kötü birşey çıkmayacak...ki kötüsüne de hazırım...ne gelirse allahtan...hakkımızda nasıl karar verdiyse onu yaşayacağız...kaderden kaçılmaz...bir an önce buraya dönmeyi diliyorum,aklım burda,sizi seviyorum benim sanal dostlarım haa bu arada felluz hastaymış geçmiş olsun:2: birde greçka muhabbeti var o ne ki:44:

herkese selam ben de bir süredir giremiyorum, iş yerinde yoğunluk, evde yoğunluk.. sonra da hastalık tabi.. ama önce oğlum hasta oldu..
bir süredir akşamları çok üşüyorum anne derdi.. ben de elimle başını kontrol edip ateşinin olmadığını teyit ettikten sonra; bütün koşturuyosun o yüzdendir der kızar, geçiştirirdim.. geçen perşembe akşamı ben dışardaydım,saat 24 civarı eve geldiğimde yine çok üşüyorum anne dedi, bi ateşini ölçeyim dedim.. 35.5 ti.. yüksek olmadığı gibi düşüktü bile.. bi sırtına dokunayım dedim, gerçekten buz gibiydi.. elektrikli sobayı açtım 2 saat kadar sonra anca ısındı ki uyudu yavrum.. ertesi gün hemen randevu aldım, çocuk doktoruna gittik, tahliller istedi falan.. sonuçlar normal.. enfeksiyon yok, kansızlık yok, hipotroidi yok.. çocuğun yapısındandır sıkı giyinsin dedi dr. daha nasıl sıkı giyinir ki bu mevsimde, üzerinde kışın giydiği eşofmanları var kaç gündür.. kaldı ki oğlum kışın bile üşümeyen, evin içinde atletle dolaşan bir çocuk.. son üç gündür ateşi 35.0-35.7 arasında ve hala üşüyor, sürekli vücuduna dokunuyorum ve elimden daha soğuk.. özellikle akşamları çok eziyet ediyor üşüyorum diye.. huysuzlanıyor, yaşadığını tarif etmekte de zorlanıyor, üşüyorum, içimde bir sıkıntı var, ruhum daralıyor, içimden bir ses etrafı dağıt, sağa sola vur, o zaman rahatlarsın diyor diyor.. o böyle dedikçe ben iyice kötü oluyorum.. 2 gündür ben de hastayım, hem onunla ilgilenmeye hem de dinlenmeye çalışıyorum..
bir de göz dibine bakılsın dedi doktor yarın da göze götürücem bakalım.. ama şaşkınım kızlar, ne olabilir, böyle veya benzer bir durum yaşayan var mı içinizde??
bu arada yarın kilo bildirimi de yapamayabilirm.. herkese eksiltili bir hafta diliyorum.. bizim için de dua edin lütfen..

Nihayet 7 gun sonra canimi cikararak bakanlarin cogu giti 2 tane kaldi pakistan bakanini gece 3 te ABD bakani ilede yarin sabah 9 da cikacagiz 2 de ucaga bindirecegim ondan sonra kurtulacagim sozde izin aldim hala buradayim 2 gun iznimde isle gececek yaaaa offff vucudum cokmus halde hergun kongre salonunda gece yarilarina kadar kosturaktan ....bu kdar kosturmanin insallah zayiflamama bi etkisi olmustur hilt.n da kaliyoruz her yer yemek dolu aksamlarida bakanlari en guzel yerlere goturuyoruz yedigin onunde yemedigin arknda :) ama ben hic birine bakmadim bkanlar 8.5 ta yemege geliyorlardi yemek bitene kadar 22,30 oluyordu bende hergun 7.5 ta yogurt yedim sabah khvaltida aldigim kucuk yogurtlardan :) bu kdara kosturmaya acikmamak cok guzel

mahzen geçmiş olsun oğluna...çok değişik bir durum yaşadığınız...hiç duymadım...atlatır inş. en kısa zamanda...gül sana da ben olsam açık büfedekilerin tadına bakmıştım ucundan...tebrik ediyorum azmini

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım koşturmacan nihayet bitecek, güzelce dinlenebilirsin umarım en kısa zamanda ve bunca çabanın karşılığı güzel olur tartıda..

Çok geçmiş olsun hemşerim ya, ilk defa duyuyorum sanki sıtma gibi birşey oluyor sanırım ama içindeki dağıtma isteği vs.. hiç anlamlandıramadım, en kısa zamanda iyileşir inşallah yavrucak, sen de dikkat et kendine.. Umarım ciddi önemli birşey yoktur..

Canım inşallah temiz çıkacakmış sonuçların, doktor ön bilgi vermiş, bugün bir kanalda izledim kanser türleri, hasta özellikleri, edavi yöntemleri herşey aynı ama sonuçlar farklı olabiliyor dedi doktor, bunda hastanın morali, hayata bakışı çok etkili diye iyileşmenin ana kurallarından birisini saydı bence.. Her anlamda son nefesimize dek yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışmalıyız, karatay da dahil (bunu kendime yazdım)

Canım sana da geçmiş olsun tekrar, ben de bir - çıkabilsem ama bırak eksiyi yine + durumdayım, ne yaptıysam olmuyor bu 2 haftadır..

Sanırım yanında bolca yoğurt yersen gi dengelenir ve 2 dolma çok farketmez ama için rahat olsun dersen kısa bir yürüyüş paklar..

Ne güzel canım ya, imrendim hem seyahate çıkmana hem kilo verişine.. Tebrik ederim, iyi eğlenceler..

Biraz daha rahatladık. Bebek reflüsü imiş.. İlaçla rahatladık.. Sağol cnm..

Senin de bebeğine geçmiş olsun canım, bu arada son 3 tartı gününe son 3, değil hedefe 3 kilo doğru dürüst 500 gr.veremedim ki 1 aydır :26:

Sen ekmek için kendi kendini çantalamışsın zaten, bakalım yarın kaç kiloyla fark atacaksın hepimize

Sabah : kkk, 2-3 minicik incir eşliğinde - öğleden sonra peynirli omlet ve dükkanı kapattım ama canım çok yoğurt istiyor almaya gidebilirsem bu akşam yerim.. Yarın için de hiç ümidim yok ya da tartım bozuk ya da metabolizmam :26:

selam seam, haberlerin çok güzel inşallah daha güzel haberlerle döneceksin aramıza canım
gül ablacım, azmine hayranım. seni kendime örnek alacağım bu bir hafta. dicem gül ablamda yemiyordu bende yemeyeceğim diyeceğim. inşallah artısız dönerim evime cumaya kadar. yanıma peynir, zeytin ve kuruyemiş alacağım.
mahzen çok geçmiş olsun canım, inşallah iyileşir biran önce. sana da çok geçmiş olsun..
akasyacım inşallah yarın ve haftaya eksilersin canım. spor yapıyormuydun. sporu arttır. vücudunu şaşırt derim ben ya da ayran detoksu falan yap. iyi eğlenceler dileklerini aldım. iş için olduğu için çok eğlenemiyor insan bir de evinden uzak huzursuz oluyor. sağ salim dönelim inşallah.

bu arada dün yürüyüş yaparken mağazaya girip yeni pantolon bakayım mı diye çok ikilemde kaldım sonra söyledikleriniz aklıma geldi vazgeçtim dedim zayıflayınca alırım.
bugün bavulu hazırlıyorum ama pantolonlar hem eski (uzun süredir kilolu olduğum için almıyordum birşeyler), birde bol geliyorlar..
bir baktım dolabın içinde bir blüzün altında tam 6 tane zayıfken giydiğim 40ar beden canımmm pantolonlarım. pantolonları ne zaman oraya koydum, niye sonradan hiç aklıma gelmediler bilmiyorum ama Allah karşıma çıkardı o pantolonları.
hem özlemişim pantolonları hem de hepsi güzelmiş. 6sına da sığabildim. 1 i kot diğerleri kanvas kumaşı.. kot kilo aldım yakışmıyor diye almıyordum. özlemişim kot giymeyi..
2 si bol durcak şekilde oldu. onları hemen valize koydum. kalan 4 üne de girebiliyorum ama daha da zayıflayıp daha iyi durunca giycem..
birde o dar pantolonları giyince güzel durduklarını gördüm aşırı motive oldummmm. hem de masraf olmamış oldu.
çoook sevinçliyim..
yeni hedefim tüm o pantolonların bol duracağı kadar zayıf olmak.

sizi seviyorum arkadaşlarım.
bol leptinli bir hafta dilerimm

Tebrikler bicnv - çıkmana sevindim:)ben de iyileşince yürüyüşlerime başlayacam inşallah.iyi yolculuklar:)
seamcim psikolojinin iyi olmasına sevindim.tüm endişelerin bir sabun köpüğü kadar kısa sürsün canım:)
grip atlatıyorum çok kötü ağrım vardı, sonunda ilaca başladım.
Daha da iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Umarım en kısa zamanda atlatırsınız canım.! Seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda yaklaşık 2 aydır öksürük için tedavi oluyordu bir türlü geçmedi.! Üstüne kurdeşen de atlatınca verilen ilaçlar öksürüğü alevlendirdi ve zatürre başlangıcına dönüştürdü.şimdi iyi gibi ama 15 inde istanbula gidecek okulu açılıyor, ve içim hiç rahat etmeyecek diye onunla bir hafta orda kalacam.o öksürdükçe hastalığının bana geçmesini diledim tüm aile bireyleri sırayla hastalandı diye çok yıprandım,üzüntü bağışıklık sistemimi zayıflattı sende kendine dikkat et.!!
Umarım oğlun en kısa zamanda bu durumu atlatır canım...

Canım moralini bozma sakın.! Pozitif olursan daha kolay verirsin.yürüyüş yapma imkanın varsa mutlaka yap.!

Sabah kkk bu gun oglen yemedim canim balik cekti 6 aksamdir yemek yememistim balik ve salata yedim tuh helva simdi aklima geldi unuttum akilmi kaldi ne telefonlarim sustu ne kosturmak canim nede kafa

selam kızlar.sabah kahvaltıma 2 kaşık karabuğday eklemiştim ya akşam 5.30 a kadar acıkmadım.sabah 10.30 da kahvaltı yapmıştım.ben normalde 3 gibi acıkırdım.akşam yine pilav gibi yapıp yedim.tadı pek güzel değil ama bol marul salatasını karıştırdım içine bişeye benzedi:)))ama hergün 2 öğün asla yiyemem.belki arada öğün olarak.

Iyi geceler kizlar.
Sabah 10 tane zeytin, 5 tane ceviz, 2 yumurta Zeytin yaginda pismis. 1 tane domates.
1 dilim kasar peyniri. Su & cay.

Ögle 1 kase yogurtlu corba soguk ayranla kattim, 1 tabak salata & barbunya, et karisik.
Su & Cay.

Aksam 1 kase yogurt. Su. Bugün pek su icemedim canim istemedi.

Yarin tarti hepimizin yüzünü güldürür ins.:18::18::18::18::18::18::18:

Ayyy cok tirstim. Yarin ola hayrola.

[mahzen77;31825127]herkese selam ben de bir süredir giremiyorum, iş yerinde yoğunluk, evde yoğunluk.. sonra da hastalık tabi.. ama önce oğlum hasta oldu..
bir süredir akşamları çok üşüyorum anne derdi.. ben de elimle başını kontrol edip ateşinin olmadığını teyit ettikten sonra; bütün koşturuyosun o yüzdendir der kızar, geçiştirirdim.. geçen perşembe akşamı ben dışardaydım,saat 24 civarı eve geldiğimde yine çok üşüyorum anne dedi, bi ateşini ölçeyim dedim.. 35.5 ti.. yüksek olmadığı gibi düşüktü bile.. bi sırtına dokunayım dedim, gerçekten buz gibiydi.. elektrikli sobayı açtım 2 saat kadar sonra anca ısındı ki uyudu yavrum.. ertesi gün hemen randevu aldım, çocuk doktoruna gittik, tahliller istedi falan.. sonuçlar normal.. enfeksiyon yok, kansızlık yok, hipotroidi yok.. çocuğun yapısındandır sıkı giyinsin dedi dr. daha nasıl sıkı giyinir ki bu mevsimde, üzerinde kışın giydiği eşofmanları var kaç gündür.. kaldı ki oğlum kışın bile üşümeyen, evin içinde atletle dolaşan bir çocuk.. son üç gündür ateşi 35.0-35.7 arasında ve hala üşüyor, sürekli vücuduna dokunuyorum ve elimden daha soğuk.. özellikle akşamları çok eziyet ediyor üşüyorum diye.. huysuzlanıyor, yaşadığını tarif etmekte de zorlanıyor, üşüyorum, içimde bir sıkıntı var, ruhum daralıyor, içimden bir ses etrafı dağıt, sağa sola vur, o zaman rahatlarsın diyor diyor.. o böyle dedikçe ben iyice kötü oluyorum.. 2 gündür ben de hastayım, hem onunla ilgilenmeye hem de dinlenmeye çalışıyorum..
bir de göz dibine bakılsın dedi doktor yarın da göze götürücem bakalım.. ama şaşkınım kızlar, ne olabilir, böyle veya benzer bir durum yaşayan var mı içinizde??
bu arada yarın kilo bildirimi de yapamayabilirm.. herkese eksiltili bir hafta diliyorum.. bizim için de dua edin lütfen..

Canim ôncelikle hosgeldin aramiza.
Ogluna & sana gecmis olsun. Ben hic duymadim bu tür bir rahatsizlik. Canim ins ciddi birsey yoktur.
RABBIM acil sifalar versin canim.

Seam hosgeldin canim. INSAALLAH kortugun gibi birsey yoktur canim.
Dualarim seninle Güzel kardesim.

Kizlar Fuzgun diye bir arkadasimiz vardi epeydir göremiyorum. Haberi olan varmi nerede, ne yapiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…