sabah 11.00 kkk, yarım armut, 1 bardak süt
kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş
akşam 1 tabak taze fasulye, 2 parça ızgara et, yoğurt
akşam yemeğinden sonra 1 saat daha yürüdüm ve 60 mekik çektim
bol bol su, 2 soda, 2 türk kahvesi
günaydın herkese bu sabah çocuklar patates kızartması istedi yaptım ama çok korkuyordum:18: yerim diye ama yemedim çok mutluyumarkadaşlar dolma biber yapıcam pirinç yasak sanırım ben pirinçli yapıp iki dolmadan yesem olmazmı ne yapim bana fikir veren varmı
günaydın kızlar
inşallah seamden iyi haberler alacağız. dua edelim ona.
herkese güzel pazarlar, abim ve yeğenim gelecek kahvaltıya hazırlıklara başlayayım.
hepiniz iyisinizdir inşallah leptininiz bol olsun
ben de çok iyiyim. birazdan tartılıp yarınki kgumu bildirmek üzere aklımda tutacağım.
çoook heyecanlıyım bundan dolayı.. inş 68,5 altını görürüm. ve inşallah haftaya seyahatte korurum.
bana dua edin kızlar.
daha önce bütün seyahatlerimde diyetimi bozdum. bu kez hazırlıklı gideceğim bakalım..
bol leptinli bir gün, hafta olsun herkese...
selam arkadaşlar
karatay diyetine yalan dolan diyenler var...bazı kardiyologlar kadını aforoz etmiş durumdalar, onaylamıyorlar pek ama arkadaşım onun dediklerine birebir uyarak 6 ayda 22 kilo verdi...şimdi kime,neye güveneceğimizi bilemiyoruz..ama şaka maka ben diyete başlayalı 8 kilo vermişim:))yaklaşık 2 ay oldu.ama spor veya başka birşey pek yapamıyorum,sadece biraz yürüyüş.bol su ama bakın o aşırı fayda ediyor...
Nihayet 7 gun sonra canimi cikararak bakanlarin cogu giti 2 tane kaldi pakistan bakanini gece 3 te ABD bakani ilede yarin sabah 9 da cikacagiz 2 de ucaga bindirecegim ondan sonra kurtulacagim sozde izin aldim hala buradayim 2 gun iznimde isle gececek yaaaa offff vucudum cokmus halde hergun kongre salonunda gece yarilarina kadar kosturaktan ....bu kdar kosturmanin insallah zayiflamama bi etkisi olmustur hilt.n da kaliyoruz her yer yemek dolu aksamlarida bakanlari en guzel yerlere goturuyoruz yedigin onunde yemedigin arknda :) ama ben hic birine bakmadim bkanlar 8.5 ta yemege geliyorlardi yemek bitene kadar 22,30 oluyordu bende hergun 7.5 ta yogurt yedim sabah khvaltida aldigim kucuk yogurtlardan :) bu kdara kosturmaya acikmamak cok guzel
herkese selam ben de bir süredir giremiyorum, iş yerinde yoğunluk, evde yoğunluk.. sonra da hastalık tabi.. ama önce oğlum hasta oldu..
bir süredir akşamları çok üşüyorum anne derdi.. ben de elimle başını kontrol edip ateşinin olmadığını teyit ettikten sonra; bütün koşturuyosun o yüzdendir der kızar, geçiştirirdim.. geçen perşembe akşamı ben dışardaydım,saat 24 civarı eve geldiğimde yine çok üşüyorum anne dedi, bi ateşini ölçeyim dedim.. 35.5 ti.. yüksek olmadığı gibi düşüktü bile.. bi sırtına dokunayım dedim, gerçekten buz gibiydi.. elektrikli sobayı açtım 2 saat kadar sonra anca ısındı ki uyudu yavrum.. ertesi gün hemen randevu aldım, çocuk doktoruna gittik, tahliller istedi falan.. sonuçlar normal.. enfeksiyon yok, kansızlık yok, hipotroidi yok.. çocuğun yapısındandır sıkı giyinsin dedi dr. daha nasıl sıkı giyinir ki bu mevsimde, üzerinde kışın giydiği eşofmanları var kaç gündür.. kaldı ki oğlum kışın bile üşümeyen, evin içinde atletle dolaşan bir çocuk.. son üç gündür ateşi 35.0-35.7 arasında ve hala üşüyor, sürekli vücuduna dokunuyorum ve elimden daha soğuk.. özellikle akşamları çok eziyet ediyor üşüyorum diye.. huysuzlanıyor, yaşadığını tarif etmekte de zorlanıyor, üşüyorum, içimde bir sıkıntı var, ruhum daralıyor, içimden bir ses etrafı dağıt, sağa sola vur, o zaman rahatlarsın diyor diyor.. o böyle dedikçe ben iyice kötü oluyorum.. 2 gündür ben de hastayım, hem onunla ilgilenmeye hem de dinlenmeye çalışıyorum..
bir de göz dibine bakılsın dedi doktor yarın da göze götürücem bakalım.. ama şaşkınım kızlar, ne olabilir, böyle veya benzer bir durum yaşayan var mı içinizde??
bu arada yarın kilo bildirimi de yapamayabilirm.. herkese eksiltili bir hafta diliyorum.. bizim için de dua edin lütfen..
merhaba karataycılar...karataya tam uyamıyorum diye pek uğramıyorum buralara...son 2 sayfayı okudum,beni merak etmişsiniz:13skolojik olarak daha rahatım,sabırsızlıkla sonçlarımı bekliyorum,büyük ihtimalle kötü birşey çıkmayacak...ki kötüsüne de hazırım...ne gelirse allahtan...hakkımızda nasıl karar verdiyse onu yaşayacağız...kaderden kaçılmaz...bir an önce buraya dönmeyi diliyorum,aklım burda,sizi seviyorum benim sanal dostlarım haa bu arada felluz hastaymış geçmiş olsun:2: birde greçka muhabbeti var o ne ki:44:
Kkk dan sonra papatya çayımı içiyorum,öksürürken boğazım hala ağrıyorilaç almamakta ısrarcıyım.
Bugün de hiç kaçamak yapmayacam inşallah. ama - çıkmam çok zor.100 gr versem bile çok sevinecem..!
günaydın herkese bu sabah çocuklar patates kızartması istedi yaptım ama çok korkuyordum:18: yerim diye ama yemedim çok mutluyumarkadaşlar dolma biber yapıcam pirinç yasak sanırım ben pirinçli yapıp iki dolmadan yesem olmazmı ne yapim bana fikir veren varmı
kızlar merhaba
sabah 68,2 çıktım. süper haber benim için. gitmeden aşırı motive oldum bu oralarda kaçamak yapmamı azaltacak. motive edecek beni..
Allahtan cuma akşamı evimdeyim.
sabah kkk yaptım. yeşil çayımı içtim. 1 saat 40 dk boyunca yaklaşık 11 km yürüdüm geldim. artık aştım kendimi 1 saatlik yürüyüşler yetmiyo hafta sonları..
geldim size bakayım dedim.
teşekkürler xc9 ve lawyer. aklım hep topikte olacak. akşamları da otelden okur bildirim yaparım diye düşünüyorum..
felluzcum inşallah en az -200 gram verirsin.
niloş, benimde aynı oldu. sabah kahvaltıda misafir vardı ben de patates kızarttım eskiden tabak tabak yerdim. 1 tane bile yemedim. benim payımda arttı tabi.. ama gurur duydum kendimle
yarın sabah 5:30 da yola çıkacağım ama çıkmadan tartılıp kilo bildirimimi öyle yaparım diye düşündüm..
bakarsınız daha düşük çıkarım..
herkesi öpüyorum
bol leptinleriniz olsun..
yağlar erisin, ideal kilolarımıza erelim
unutmayın Başarmak İçin Çok Nedenimiz Var.
BICNV
Biraz daha rahatladık. Bebek reflüsü imiş.. İlaçla rahatladık.. Sağol cnm..
kızlar sonunda buldum yarın greçka günü yapacağım bugünkü menümü de yazayım
sabah
kuruyemişsiz kkk
4 saat sonra 1 kase susamlı yoğurt
akşam
1 tabak y.mercimek
ayran
15-20 zeytin+1 dilim trabzon ekmeği
bi daha bu ekmeği eve sokmam onu gördüğüm an akan sular duruyor
3 lt su maalesef bugün hiç spor yapamadım günboyu dışarıdaydım yemekten 2 saat sonra bahçede 20 dk kadar hafif tempoda yürüdüm
Tebrikler bicnv - çıkmana sevindim:)ben de iyileşince yürüyüşlerime başlayacam inşallah.iyi yolculuklar:)kızlar merhaba
sabah 68,2 çıktım. süper haber benim için. gitmeden aşırı motive oldum bu oralarda kaçamak yapmamı azaltacak. motive edecek beni..
Allahtan cuma akşamı evimdeyim.
sabah kkk yaptım. yeşil çayımı içtim. 1 saat 40 dk boyunca yaklaşık 11 km yürüdüm geldim. artık aştım kendimi 1 saatlik yürüyüşler yetmiyo hafta sonları..
geldim size bakayım dedim.
teşekkürler xc9 ve lawyer. aklım hep topikte olacak. akşamları da otelden okur bildirim yaparım diye düşünüyorum..
felluzcum inşallah en az -200 gram verirsin.
niloş, benimde aynı oldu. sabah kahvaltıda misafir vardı ben de patates kızarttım eskiden tabak tabak yerdim. 1 tane bile yemedim. benim payımda arttı tabi.. ama gurur duydum kendimle
yarın sabah 5:30 da yola çıkacağım ama çıkmadan tartılıp kilo bildirimimi öyle yaparım diye düşündüm..
bakarsınız daha düşük çıkarım..
herkesi öpüyorum
bol leptinleriniz olsun..
yağlar erisin, ideal kilolarımıza erelim
unutmayın Başarmak İçin Çok Nedenimiz Var.
BICNV
seamcim psikolojinin iyi olmasına sevindim.tüm endişelerin bir sabun köpüğü kadar kısa sürsün canım:)merhaba karataycılar...karataya tam uyamıyorum diye pek uğramıyorum buralara...son 2 sayfayı okudum,beni merak etmişsiniz:13skolojik olarak daha rahatım,sabırsızlıkla sonçlarımı bekliyorum,büyük ihtimalle kötü birşey çıkmayacak...ki kötüsüne de hazırım...ne gelirse allahtan...hakkımızda nasıl karar verdiyse onu yaşayacağız...kaderden kaçılmaz...bir an önce buraya dönmeyi diliyorum,aklım burda,sizi seviyorum benim sanal dostlarım haa bu arada felluz hastaymış geçmiş olsun:2: birde greçka muhabbeti var o ne ki:44:
herkese selam ben de bir süredir giremiyorum, iş yerinde yoğunluk, evde yoğunluk.. sonra da hastalık tabi.. ama önce oğlum hasta oldu..
bir süredir akşamları çok üşüyorum anne derdi.. ben de elimle başını kontrol edip ateşinin olmadığını teyit ettikten sonra; bütün koşturuyosun o yüzdendir der kızar, geçiştirirdim.. geçen perşembe akşamı ben dışardaydım,saat 24 civarı eve geldiğimde yine çok üşüyorum anne dedi, bi ateşini ölçeyim dedim.. 35.5 ti.. yüksek olmadığı gibi düşüktü bile.. bi sırtına dokunayım dedim, gerçekten buz gibiydi.. elektrikli sobayı açtım 2 saat kadar sonra anca ısındı ki uyudu yavrum.. ertesi gün hemen randevu aldım, çocuk doktoruna gittik, tahliller istedi falan.. sonuçlar normal.. enfeksiyon yok, kansızlık yok, hipotroidi yok.. çocuğun yapısındandır sıkı giyinsin dedi dr. daha nasıl sıkı giyinir ki bu mevsimde, üzerinde kışın giydiği eşofmanları var kaç gündür.. kaldı ki oğlum kışın bile üşümeyen, evin içinde atletle dolaşan bir çocuk.. son üç gündür ateşi 35.0-35.7 arasında ve hala üşüyor, sürekli vücuduna dokunuyorum ve elimden daha soğuk.. özellikle akşamları çok eziyet ediyor üşüyorum diye.. huysuzlanıyor, yaşadığını tarif etmekte de zorlanıyor, üşüyorum, içimde bir sıkıntı var, ruhum daralıyor, içimden bir ses etrafı dağıt, sağa sola vur, o zaman rahatlarsın diyor diyor.. o böyle dedikçe ben iyice kötü oluyorum.. 2 gündür ben de hastayım, hem onunla ilgilenmeye hem de dinlenmeye çalışıyorum..
bir de göz dibine bakılsın dedi doktor yarın da göze götürücem bakalım.. ama şaşkınım kızlar, ne olabilir, böyle veya benzer bir durum yaşayan var mı içinizde??
bu arada yarın kilo bildirimi de yapamayabilirm.. herkese eksiltili bir hafta diliyorum.. bizim için de dua edin lütfen..
Sabah : kkk, 2-3 minicik incir eşliğinde - öğleden sonra peynirli omlet ve dükkanı kapattım ama canım çok yoğurt istiyor almaya gidebilirsem bu akşam yerim.. Yarın için de hiç ümidim yok ya da tartım bozuk ya da metabolizmam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?