Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mahzencim çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir oğluşun sen de kendine dikkat et

felluzcum senin de oğluşuna geçmiş olsun (sana demiştim di mi)

seamcım greçka (karabuğday) hızlı zayıflatan bişey ben ortaya attım ama pek tavsiye etmiyorum zira tadını beğenmedim

sivasıngülü canım fzgun en son 2-3 ay önce göründü burada

sabah
1.5 tabak greçka pilavı

öğle
küçük 1 tabak kısır
yoğurt(greçkayı yiyemedim)

akşam
1 tabak greçka
1 tavuk but
salata

2.5 lt su maalesef bugün de spor yapamadım çarşamba günü gideceğiz hazırlıklık yaptım kuaför ütü vs vakit kalmadı yarın mutlaka pilates yapmalıyım vücudum istiyor

yarın tartı yüzümüzü güldürsün

Canım teşekkürler:) O kadar peşpeşe rahatsızlık atlattık ki.!! sanırım en son zatürreden bahsetmemiştm

mahzen

çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşeyi yoktur oğlunun. iyi haberlerini bekliyoruz

menü bildirimi

Bugün yemekli misafirimiz vardı sabah kahvaltısından şu saate kadar hiç oturmadım diyebilirim.

kahvaltı 11.30 pastırmalı yumurta (duyanlar nasıl diyet yapıyorsun diyorlar) , 1 bardak süt, 1 tane gün kurusu kayısı, peynir, zeytin, fıstık

akşam 18.30 2 kaşık piyaz, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan, 2 adet ızgarada pşmiş mantar, 1 parça ızgara et, 3tane ekmeksiz hazırlanmış köfte, marul-roka-taze soğandan yapılmış yeşil salata

Bugün kendimi takdir ettim çünkü kuzenim harika görünümlü güllaç yapıp getirmişti ama dokunmadım

gece saat 23.00 civaı misafirler gittikten sonra da koşu bandında 45 dk. yürüyüş yaptım. bugün bir saat yapamadım çünkü dediğim gibi hiç oturmadım ve şu an ayaklarım sızlıyor yorgunluktan. Bakalım yarın tartıdaki sonuç ne olacak.

Güzel haberlerle buraya dönüşünü bekliyoruz

niloşş

Canım o aromalı sodalar hem doğal soda değil hem de şekerli. onlardan içmemeni tavsiye ederim. doğal sodanın içine limon sıkıp içebilirsin. diğerleri neredeyse koladan farksız

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.

güzel haberler bekliyorum herkesten.
Bol leptinli günler

Rumuz: bicnv
Başlangıç tarihi:01.04.2013
Başlangıç kg:73,1
Geçen hafta:69,1 Bu hafta:68,4
Fark:-700 gram
Toplam fark: 4700 gram
Beden:40-42
Spor:6 gün yürüyüş
Boy:167 cm
Hedef: 63
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,013
Öpüyorum herkesi

Rumuz: elifce
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:68
Geçen hafta:66,7
Bu hafta:66,6
Fark:-100 gram
yüzde= -0,149
Toplam fark: 1400gram
Beden:38-40
Spor:yok
Boy:166 cm
Hedef: 63

çok şükür artı çıkmadım.bu hafta bu 100gramı hakettiğimi düşünmüyorum.çok kaçamak oldu.acaba greçkadan mı:44:

Günaydın arkadaşlar

rumuz: akasya
başlangıç tarihi: 05.08
başlangıç kilo: 58.9 kg
geçen haftaki kilo: 58.4 kg
bu haftaki kilo: 58.4 kg
fark: 0 gr
toplam fark: - 500 gr
fark yüzdesi: % 0
beden: 36-38-40
boy: 1.66
hedef: 53
spor: yok

Gördüğünüz gibi bu hafta level atladım, + grubundan sabit gruba geçtim, haftaya da - grubuna geçerim inşallah..

Hepinize bol şans, liste yapacak arkadaşa kolaylıklar, birinciye tebrik, sonuncuya üzülme, haftaya başarırsın inşallah dileklerimi gönderiyorum Tüm hastalarımıza ve hasta yakınlarımıza da topluca tekrardan acil şifalar

Günaydın ve iyi haftalar kızlar

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:67.5
Bu hafta:66.7
Fark:800 gram
Toplam fark:3.3 kg
Spor:yürüyüş, karın egzersizleri
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesı: 1.185

günaydın kızlar:)

önce cumartesi gününü yazayım;

sabah gerçek bir karatay kahvaltısı sadece pastırma yoktu.

öğlen ve akşam kuruyemiş ve meyve yedik ben gece çok ama çok acıktım minik bir kaşık bulgur pilavı vardı evde ama gerçekten azıcık ondan yedim midem bulandı. vakitsizlikten akşam yemeği yiyemedik.

pazar günü festivaldeydik.

sabah kk

öğlen en sağlıklısı tek lavaşa döner idi onu yedik

akşam şans eseri ramizde salata ve köfte yedim

gece çok genç döndük eve 1 adet yeşil elma yedim

ha bu arada alkol almamak için çok fazla diet kola içtimmmm

bu sabah kk yaptım fakat 3 gündür kabızım
bu arada ne zaman tartılıyoruz?
ben belki bu hafta tartılmam çünkü kabızlıktan kilomu anlayamıyorummmmm

günaydınn dün sınavdan çıktım bugün aranızdayımm.. yarından itibaren menüpaylaşımı da yaparım bugün kahvaltıa tost yedim bugün sayılmasın :)

bir haftalık aradan sonra burdayım. neler yaptınız okurum daha sonra, şimdi kilo bildirimi yapayım.
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:54,8
bu hafta kilo:55,2
haftalık yüzde: +0,72
fark: + 400
toplam fark:6,8
beden:38-36
boy:1.68
spor:

günaydınlar:

dün 67.0 gelmiştim bu sabah nedense 67,2 çıktım

Başlangıç tarihi:03.09.2013
Başlangıç kg:69.0
Geçen hafta:69.0
Bu hafta:67.2
Fark:1,800 gram
Toplam fark:1,800 gr
Spor:5 gün leslie
Boy:1.58
Hedef:58

rumuz:felluz
başlangıç tarihi: 9 mart 2013
başlangıç kilo: 87.0
geçen haftaki kilo: 77.9
bu haftaki kilo: 77.9
fark: 0 gr
toplam fark: 9.1
fark yüzdesi: % 0
beden: 42,44
boy: 1.63
hedef: 65
spor:düzensiz yürüyüş

Bir türlü 77 nin altına inemiyorum kızlar. Tabi ki suç benim.! düzenli bir spor ve istikrarlı bir şekilde beslenmem lazım lakin; hep engeller çıkıyor...olsun ben yine de mutluyum verdiğim 9 kilonun tadını çıkarıyorum,ve başka bir diet yapmış olsaydım hepsini geri almıştım.!! Önümüze çıkan çakıl taşlarını temizleyip devam ediyoruuuz.!! :)))

kızlar kaynatam bendeydi bu yüzden giremedim hizmet etmekten anam ağladı kalabalık bir sülaledeyimde gelen giden maaşallah arada kaçamaklarım oldu en son dün gece dayanamayıp 3 poğaçayıda mideme indirdim en büyük çantalar bana neyse kaynatam bugün diğer eltime geçicek sporuma devam edebilirm şimdi kilo bildirimi yapayım her şeye rağmen vermişim ama kaçamağım olmasaydı daha çok verirdim rumuzq başlangıç tarihi.30.08.2013 başlangıç kilo.91geçen hafta.89.4bu hafta.87.6fark.1800 toplam fark.3400 beden.46-48 spor.yürüyüş egzersizboy.160 yaş.32 hedef.55 yüzde oranı.1.576 ben alt alta yazamıyorum kızlar eşim gelince sorarım nasıl yazılıyor diye kusura bakmayın tamam

• sizi çıtırlar

Çok güzel bir başlangıç olmuş, tebrik ediyorum sizi ve devam eden herkesi. Ben de şu an inceleme aşamasındayım ilk fırsatta başlamayı düşünüyorum. Peki omega-3 desteği alıyormusunuz, hangi markayı tavsiye ediyorsunuz, teşekkürler

dün 67.0 gelmiştim bu sabah nedense 67,2 çıktım

Başlangıç tarihi:03.09.2013
Başlangıç kg:69.0
Geçen hafta:69.0
Bu hafta:67.2
Fark:1,800 gram
Toplam fark:1,800 gr
Spor:5 gün leslie
Boy:1.58
Hedef:58[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…