Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydin karatay Gülleri.

Baslagic tarihi 13.07.2012
Baslangic kg 83

Gecen haftaki kg 77.300
Bu haftaki kg 76.800
Toplam fark: - 500 gr
Fark yüzdesi: % +0,86
Hedef 70.
Boy 1.58
Spor haftada 3-4 gün fitnes.

Henüz kahvaltimi etmedim.

Son düzenleme:
Cok sukur son bakan ıda bindirdim is bitti bende bittim kosturmaktan ceketle terledim klimalar cok yuksek calisiyordu gogsumu usutmusum hem hırıltım var hem sesim kisiliyor telden giryorum bildirim duzgun gorunmeyebilir cok sukur 60 lari gormeye basladim. gecen haftaki kg 70.9.... bu hafta 69.5 ....aradaki fark -1400 (ayda 100 gram veremezken 1 haftada bu kadari super ama canimin ciktigi cabasi)....yuzde 1,97

Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Gecen hafta:83,7. Bu hafta:81,2 Fark: 2 ,5 Toplam fark:18,8 Beden:42-44 Spor: bu hafta spor yok sayalım Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde:?

[gul_0663;31833716]Cok sukur son bakan ıda bindirdim is bitti bende bittim kosturmaktan ceketle terledim klimalar cok yuksek calisiyordu gogsumu usutmusum hem hırıltım var hem sesim kisiliyor telden giryorum bildirim duzgun gorunmeyebilir cok sukur 60 lari gormeye basladim. gecen haftaki kg 70.9.... bu hafta 69.5 ....aradaki fark -1400 (ayda 100 gram veremezken 1 haftada bu kadari super ama canimin ciktigi cabasi)....yuzde 1,97

Tebrikler Gülcüm. Darisi basima 60 lari bende, bende coook istiyorum görmeyi.
Hayaldemi kalacak yoksa gercekten bende 60 laro görecekmiyim.?
Cok saba sarfettigim halde 500 gr vermisim eger kacamak yapsaydim 1 kg almistim 1 haftada.
Cok adeletsizlik var yaaa.Sinir oluyorum.

Son düzenleme:
Birer tane domates, salatalık, yeşil biber, şeftali, mürdüm eriği, yarım muz, biraz köy peyniri, 10 tane zeytin; 1 bardak şekersiz çay
:2: kızlar abarttım mı sizce?
12' kahvaltı yaptım şimdi ev işleri, plates sonra yürüyüş yapacağım
1000 gr gitti ve sıkılaşmaya başladım
çizelgeyi yeniden oluşturamadım. herkese kolay gelsin

geciktim ama neyse ki liste daha yayınlanmamış

rumuz: xc9
geçen hafta: 62kg
bu hafta: 61.3kg
fark: 700 gr
yüzde: %-1.129

bugün böyle kısa olsun

Meyve çok olmuş sadece bir de yumurta yok diye çabuk acıkabilirsin

Çok geçmiş olsun ve kilo verme açısından tebrik ederim

canımcım hazır buradayken söyleyeyim haftaya selmanınkızı yapacaktı listeyi ama yine kayboldu sıra sana geçti ben çarşamba gidiyorum şimdiden haber vereyim dedim haftaya listeler sende

geçen hafta:75.5
bu hafta:75.0
fark:-500
yüzde:1,32

xc9 canım seni kıskandım kısa bi bildirim yaptım
kızlar listeyi toparlıyorum inş hatasız yaparım ilk defa yapıyorum

09/09/2013 tarihli listemiz

1.hedef60 % 2,986
2.fatoş hanım %2,608
3.seraym %1,576
4.gul_0663 %1,97
5.law-yer %1,185
6.xc9 %1,129
7.bicnv %1.013
8.yklm %1,32
9.sivasıngülü %0,86
10.elifce82 %0,149

kilo veremeyenler

felluz
akasya :

kilo alan tek arkadaşımız

leneva

arkadaşlar ben % yeniden hesaplamadım verilen kiloya gore sıraya koydum yanlış sıraya koyduysam kusara bakmayın

ellerine sağlık yklm cim. hepinizi tebrik edemiyorum. listenin yüz karası olarak ta kendimi, şiddetle kınıyorum.

canımcım hazır buradayken söyleyeyim haftaya selmanınkızı yapacaktı listeyi ama yine kayboldu sıra sana geçti ben çarşamba gidiyorum şimdiden haber vereyim dedim haftaya listeler sende
Tamam cnm .. Listemi yepıyorummm haftaya.. Ama şunu söyleyeyim benimlistem akşamı bulabilir .. Öğleciyim ve okulun ilk resmi günü .. Teneffüste yapmam da zor.. Akşama hazırlarım sakıncası yoksa şekerler .. Olur mu ?
Eline sağlık cnmm.. Sağolasınn.. Tebrik ediyorum arkadaşlarım .. Haftaya listeyi yaparken 70 li rakamları görmek dileğiyle inşallahhh...
[/QUOTE]
Tebrikler.....
Tebrikler...
Vallahi tebrik ederim ve geçmiş olsun cnm... Azmine kararlılığına hayranım ..
geciktim ama neyse ki liste daha yayınlanmamış

rumuz: xc9
geçen hafta: 62kg
bu hafta: 61.3kg
fark: 700 gr
yüzde: %-1.129

bugün böyle kısa olsun
Tebrikler cnm..
700 gr süper tebrikler...
Tebrikler cnm...
Fark süper..
geçen hafta:75.5
bu hafta:75.0
fark:-500
yüzde:1,32

xc9 canım seni kıskandım kısa bi bildirim yaptım
kızlar listeyi toparlıyorum inş hatasız yaparım ilk defa yapıyorum

Tebrikler cnm..

sizden uzak geçen aşağı yukarı 10 günün değerlendirmesini yapayım. ekmek yedim kızartma yedim tatlı yedim gecenin köründe yemekler yedim. yani pisboğazlığın dibine vurdum. sağolası tartıda hemen karşılık verdi. ama 400 gr la kurtardığıma mutluyumm. bu hafta saatimi şaşmamaya gayret edicem.
umarım başarabilirim. yeni evimiz temizlenecek, şimdi oturduğumuz 2 evimi toplanıp taşınıp temizlenip teslim edilecek. ve şuan saymadığım bir sürü işle birlikte. bakalım yaa kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…