bu arada beğen butonuna ne olmuşşş:26::26::26:
herkese merhaba,
Burada herkes karatay diyetimi yapıyor. bende aranıza katılabilirmiyim. yardımcı olurmusunuz eksi kaldığım konularda. bu sabah iti bariyle başladım. kilom 60. 52 ye düşmem gerek. sabah 2 yumurta, kaşar ve beyaz peynir, çay'dan oluşan bir kahvaltı yaptım. öğlen acıkmadığım için yemedim. saat 4 de 1 avuç fındık ve meyveli soda içtim. şimdi ben akşam yalnızca et , salata ve sebze yemeği mi yiyebiliyorum.
Ne yaptın maşallah iyi yemişsin 400le iyi kurtarmışsınn.. Toparlan hemen cnm..sizden uzak geçen aşağı yukarı 10 günün değerlendirmesini yapayım. ekmek yedim kızartma yedim tatlı yedim gecenin köründe yemekler yedim. yani pisboğazlığın dibine vurdum. sağolası tartıda hemen karşılık verdi. ama 400 gr la kurtardığıma mutluyumm. bu hafta saatimi şaşmamaya gayret edicem.
umarım başarabilirim. yeni evimiz temizlenecek, şimdi oturduğumuz 2 evimi toplanıp taşınıp temizlenip teslim edilecek. ve şuan saymadığım bir sürü işle birlikte. bakalım yaa kısmet.
Sağol cnmm..akasya
2 ay nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer. sanada kolay gelsin taşınırsın bir an önce
xc9
o meşhur düğün geldi çattı demek hadi bakalım iyi eğlenceler
mahzen, elifçe, hedef 60
ve diğer hatırlayamadığım tüm öğretmen arkadaşlarım yeni bir sezona başladılar kolay gelsin.
bşka havadis varmıydı kaçırdığım atladığım????????
Evet hepimiz karataycıyız .. Hoşgeldin..herkese merhaba,
Burada herkes karatay diyetimi yapıyor. bende aranıza katılabilirmiyim. yardımcı olurmusunuz eksi kaldığım konularda. bu sabah iti bariyle başladım. kilom 60. 52 ye düşmem gerek. sabah 2 yumurta, kaşar ve beyaz peynir, çay'dan oluşan bir kahvaltı yaptım. öğlen acıkmadığım için yemedim. saat 4 de 1 avuç fındık ve meyveli soda içtim. şimdi ben akşam yalnızca et , salata ve sebze yemeği mi yiyebiliyorum.
Herkesi tebrik ediyorum...ozelliklede kendimi nedenmi....ben tatli meraklisi olarak kaldigim otellerde her heyette 3 kg alarak dönerdim ilk defa 1,4 verdim karatay yapmasaydim 1,4+3=4,4 kg daha fazla olacaktim su an ......superim vallaha kendimle gurur duydum..bu arada liste siralamasinda hata olmus 3, olmam lazim..... 3 le 4 yer degistirmesi gerekir ...3 ,,4. cok onemli degil onemli olan birbirimize verdigimiz destek
Beğen butonunda iyileştirme çalışması varmış, başka bir alternatif de gelebilirmiş yerine. Bilginize kızlar...
kızlar slm,bişey sormak istiyorum,ben karatay diyetinin kitabını nette pdf şeklince buldum,157 sayfa,elinde kitap olan arkadaşlara sorum sizdeki kitap kaç sayfa acaba?tüm içerikleri mevcut mu mrk ettim de
ben netten pdf olarak indirmiştim hepsi orijinal kitapla aynı
deneme
deneme
deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?