Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabahtan beri geçmişi okuyorum. maaşallah okadar çok sayfa ilerlemişki bitmiyor .
aramıza birsürü yeni arkadaş katılmış HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ. felluz abla istanbulda okul telaşında. kolay gelsin hayırlı olsun. kızda evlendi özlemin çok olur şimdi senin.

akasya
2 ay nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer. sanada kolay gelsin taşınırsın bir an önce
xc9
o meşhur düğün geldi çattı demek hadi bakalım iyi eğlenceler
mahzen, elifçe, hedef 60
ve diğer hatırlayamadığım tüm öğretmen arkadaşlarım yeni bir sezona başladılar kolay gelsin.

bşka havadis varmıydı kaçırdığım atladığım????????

bu arada beğen butonuna ne olmuşşş:26::26::26:

herkese merhaba,

Burada herkes karatay diyetimi yapıyor. bende aranıza katılabilirmiyim. yardımcı olurmusunuz eksi kaldığım konularda. bu sabah iti bariyle başladım. kilom 60. 52 ye düşmem gerek. sabah 2 yumurta, kaşar ve beyaz peynir, çay'dan oluşan bir kahvaltı yaptım. öğlen acıkmadığım için yemedim. saat 4 de 1 avuç fındık ve meyveli soda içtim. şimdi ben akşam yalnızca et , salata ve sebze yemeği mi yiyebiliyorum.

Herkesi tebrik ediyorum...ozelliklede kendimi nedenmi....ben tatli meraklisi olarak kaldigim otellerde her heyette 3 kg alarak dönerdim ilk defa 1,4 verdim karatay yapmasaydim 1,4+3=4,4 kg daha fazla olacaktim su an ......superim vallaha kendimle gurur duydum..bu arada liste siralamasinda hata olmus 3, olmam lazim..... 3 le 4 yer degistirmesi gerekir ...3 ,,4. cok onemli degil onemli olan birbirimize verdigimiz destek

yklm
ellerine sağlık bol -----li bi listeye imza attın ve geçen haftanın acısını çıkardın

leneva
düğün yaklaştıkça senin de telaşın arttı tabi kolaylıklar dilerim kendini çok yorup da hasta olma e mi
ayrıca 1 haftalık kaçamağın sonunda yine de fazla almamışsın bu hafta hepsi gider merak etme

hedef60
tabi ki ne zaman müsait olursan o zaman yayınlarsın

bu hafta gramla değil kg la verenler çoğunlukta ne güzel
felluz ve akasya haftaya ---leri göreceğinize eminim

kızlar slm,bişey sormak istiyorum,ben karatay diyetinin kitabını nette pdf şeklince buldum,157 sayfa,elinde kitap olan arkadaşlara sorum sizdeki kitap kaç sayfa acaba?tüm içerikleri mevcut mu mrk ettim de

Merhaba aramıza hoşgeldin. Öncelikle Canan Karaty'ın kitabını alıp okumanı tavsiye ederim. İnternette de menüleri araştırabilirsin, bizim geçmiş sayfalarda da bulabilirsin günlük menülerimizi. Ama işin mantığını kapman için kitabı okuman en iyi yöntem. Eksik kaldığın noktalarda tabi ki yardımcı oluruz. Mesela meyveli sodalar şekerli olduğu için içmemen gerekiyor.

Beğen butonunda iyileştirme çalışması varmış, başka bir alternatif de gelebilirmiş yerine. Bilginize kızlar...

Artik bende aktif olarak aranizdayim sanirim
kizlar pek gec kaldim bildirime artik haftaya insallah
bari menu bildirimi yapayim
Sabah kkk
Ogle 1 tabak kuru fasulye + 1 kasik patlican salatasi
Saat 17.30 da 1 adet elma 19.30 da bir adet activa yogurt iki adet ceviz 5 adet badem ve aksam eve gelirken cok usudum burasi cok soguk evde dayanamadim ve ucu bir arada ictim :26:

Ne yaptın maşallah iyi yemişsin 400le iyi kurtarmışsınn.. Toparlan hemen cnm..
Sağol cnmm..
Evet hepimiz karataycıyız .. Hoşgeldin..

Ever bizde seni tebrik edip ayakta alkışlıyoruzzz .. İradene ssağlıkk ..

Beğen butonunda iyileştirme çalışması varmış, başka bir alternatif de gelebilirmiş yerine. Bilginize kızlar...

beğenin yanına beğenme de koysalar hiç fena olmaz çanta yollamak yerine ona tıklarız

kızlar slm,bişey sormak istiyorum,ben karatay diyetinin kitabını nette pdf şeklince buldum,157 sayfa,elinde kitap olan arkadaşlara sorum sizdeki kitap kaç sayfa acaba?tüm içerikleri mevcut mu mrk ettim de

ben netten pdf olarak indirmiştim hepsi orijinal kitapla aynı

Şimdilik sadece menümü yazayım, yarın geçmişe dalarım,

Sabah kkk (ince minik 1 adet sigara böreği ) eşliğinde, öğlen kuru fasülye, salata, akşam da 2 minik kuru köfte, mücver 1 adet şeklinde oldu.. Her gün çok ciddi anlamda ne giysem gibi ne yesem sıkıntısı yaşıyorum.. Eşimle beraber yiyoruz bir de o da abur cubura vs. inanılmaz düşkün, hergün burger diye tutturuyor :18: resmen işkence.. Neyse en büyük derdimiz bu olsun..

merhaba tekrardan 2. olmuşum listede çok mesudum. bu beni kamçılar artık

bugün yediklerimi ve sporumu yazayım..

sabah (dediğime bakmayın 12:00) kkk, akşam 19:30 4 tane ızgara köfte(evde hazırlanmış), 2 kaşık bulgur pilavı, soğan biber domates ızgarası, 1 bardak ayran.

aralarda birşey yemedim. yemekten 1,5 saat sonra yeşil çay içtim. ve 1 gün boyunca 2 lt su.

spor olarak: 1 saat leslie ve 10 dk zumba dansı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…