Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese iyi aksamlar.offf ya bu karatayin mantigini cözmem zaman alacak galiba.kitabi okumam gerek hemen.blgur pilavi serbestmi? Mesela kisir yiyebiliyormuyuz

Cok tesekkur ederim. Evet hemen kitabi okumam gerek. Ama ilk kitabi önemlibolan degilmi?onu almaliyim. Tamam meyveli soda artik yok

Herkese iyi aksamlar.offf ya bu karatayin mantigini cözmem zaman alacak galiba.kitabi okumam gerek hemen.blgur pilavi serbestmi? Mesela kisir yiyebiliyormuyuz

ben henüz karatayda yeniyim kitabını aldım ama daha bitiremedim. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltebilir..

bulgur pilavı serbest. zaten 2 yemek kaşığı yedim.. fazlasını yemiyorum..

kısırda serbest ama kısırın içine hangi malzemeler kullanacaksınız? mesela kısırı yaparken ssıvı yağda soğan kavurma olayı karatay diyetine göre değil. ama saoğanı kavurmadan zeytinyağı ile yapabilirsiniz....

Merhaba eski mesajlari okuyorumda merak ettim. Leptin nedir?

Offff demekki kitabi kesinlikle ojumaluyim ben zaten sogani kavurmam. Marul, maydanoz' taze sogan,salca,limon ,zeytinyagi.hepsini cigden karistiriyorum

bende aranıza katılmak istiyorum ama tabi önce kitabı okumam lazım onada birazdan başlıycam :)

merhaba arkadaşlar

yeni gelenler aramıza hoşgeldi sefalar getirdi.
öncelikle liste için yklm arkadaşıma teşekkür ederim
sonra kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim. en büyük tebrik de o dediği otelde kalıp 1,4 kg veren gül ablaya gelsin benden bu hafta.
hepimizle gurur duyuyorum arkadaşlar.
haftaya inşallah yine en az 1 er kg ya yakın veririz.

hedef60cığım, seni de tebrik ederim.. haftaya listeyi sen yapacakmışsın. dilerim bana uğurlu gelirsin de 68 in altında çıkarım bu kez..

Merhaba eski mesajlari okuyorumda merak ettim. Leptin nedir?

merhaba uysaliye, aramıza hoşgeldin..
leptin hormonu, yemek yedikten 4 saat sonra ve gece 2 ile 5 arasında salgılanan bir hormon. bu sebepten, akşam saat 8den sonra hiç bi'şey yenmezse, vücut gece 2den sonra gerekli leptin hormonunu salgılar ve böylece vücut uykuda ara öğün olarak kendi yağlarını kullanır. bir başka deyişle uykuda zayıflamak mümkün olur. açlık süremizi öğün aralarında 5-6 saate çekmeye çalışıyoruz ki vücut leptin salgılasın yağlarımız erisin

kilo alan ve duraksayan arkadaşlarım sizde haftaya acısını çıkarırsınız inşallah bunun. felluz ablamın zaten mazereti vardı bu hafta..

bildirimlerim ve bugün ki kaçamaklarım bir sonraki mesajda kızlar...

bende aranıza katılmak istiyorum ama tabi önce kitabı okumam lazım onada birazdan başlıycam :)

pofu hoşgeldin aramıza

aynı kilodayız ama senin hedefin çok az. boyun kaç canım?
başarılar dilerim
umarım en sağlıklı şekilde verirsin..

bu arada kızlar, beğen butonu reklamın üstündeysem aktif olmuyor yoksa aktif. bilmiyorum belki de düzelmiştir sizin yazdığınız zaman hiç yoktur bilemedim..

sabah 7.30 kkk, 1bardak süt

öğlen 15.00 tavuk ızgara, domates, ayran

akşam 20.00 2 kaşık piyaz, 3 ızgara köfte, yoğurt

su, yeşil çay, normal çay, türk kahvesi

spor: 1 saat yürüyüş, 15 dk karın egzersizi

pofu hoşgeldin aramıza

aynı kilodayız ama senin hedefin çok az. boyun kaç canım?
başarılar dilerim
umarım en sağlıklı şekilde verirsin..

hb cnm tşk ederim.ay evet aynıymış kilomuz benim boy 161 cnm maalesef inşallah veririm yoksa gerçekten büyük bi takıntı haline geldi bu bende artık

selam tekrar gelelim bildirimlere.

evdeki halime göre verimli bir gün değildi ama, zaruri kaçamaklarım dışında dikkat ettim. öğün aralarım yeterince uzundu. inşallah diyet modundan çıkmayacağım cumaya kadar..
kızlar niye sürekli yazıyo böyle demeyin size söyleyerek kendimi inandırmaya çalışıyorum.
kızlar size söylüyorum bicnv sen anla..

sabah 09:00 kuruyemiş+uçak kahvaltısı+malesef (1 ufak yuvarlak ekmek+1 ufak reçel) çünkü hiç doymamıştım.
öğlen 14:00 salata+ufak bir meyveli yoğurt (düzü yoktu)
akşam 20:30 balıklı salata+su (Normalde birkaç kolayı götürürdüm eskiden bu saate kadar)

sıvı
su olayını organize edemedim. çay yeşil çay içtim gün boyu. eskiden olsa sürekli neskafe içerdim bu durumda.

spor
bugün yürüyüş yapamadım. ama sabah erkenden yürüyüşe çıkacağım..

öptüm herkesi
yarın daha güzel bildirimlerle geleceğim inşallah
sizden de iyi bildirimler bekliyorum

hb cnm tşk ederim.ay evet aynıymış kilomuz benim boy 161 cnm maalesef inşallah veririm yoksa gerçekten büyük bi takıntı haline geldi bu bende artık

inşallah canım, ben marttan beri uğraşıyordum sürekli kaçamak yapıp durduğumdan yerimde sayıyordum.
burada herkes birbirine çok yardımcı..
aramızda kal, faydasını göreceksindir..
bir de anahtar kural aman bugünde yesem ne olacakki demeyeceksin...

benim boyum 167, aslında 57 olmam lazım ama.. hayal gibi bişey o şimdilik benim için..
ilk hedefim 63 sonrasına bakacağımmm.

iyi geceler pofucum
iyi geceler lawyer ve kızlar

aynen cnm herşey zaten ''aman bugünde yiyim yarın devam ederimden ''çıkıyor :)
maşallah senin boyun baya iyimiş :) verirsin mrk etme
iyi geceler bicnv :) yarın güzel bi gün olması dileğiyle

Son düzenleme:

Yine de iyi idare etmiişsin canım. Kolay gelsin

kızlar konu ile alakasız olacak ama ben kg mu düzeltmek için cetvelimi silmiştim. yeniden yapmak için girdiğim site cetvel yapmama izin vermiyor nedense anlamadım. bir yolu var mıdır yapmanın....

kızlar konu ile alakasız olacak ama ben kg mu düzeltmek için cetvelimi silmiştim. yeniden yapmak için girdiğim site cetvel yapmama izin vermiyor nedense anlamadım. bir yolu var mıdır yapmanın....

neden izin vermediğinin sebebini bilmiyorum ama başka sitelerden dene istersen

selam arkadaşlar bugün çok üzgünüm 8günde 400gr vermişim bugün tartıldım çok moralim bozuldu yemekde kesinlikle kaçamağım yok günlükte 40 dk yada 1saat yürüyorum belki 2veye 3gün yürümemişimdir onlardada mazeretim vardı keyfi değil ben enaz 1 kilo beklerken 400gr görünce şok oldum buşekilde olan varmı yoksa bu diyettemi banagöre değil çok mutsuz ve umutsuzum heryere ağlama simgesi koymak istiyorum

Evet canım çok üzülüyorum,özellikle geçen hafta oğluma zattüre başlangıcı teşhisi kondu diye çok tedirginim
Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor canım.? Kolay gelsin:)
xc9 .!.:
felluz ve akasya haftaya ---leri göreceğinize eminim
Umarım canım...aslında hafta ortasında -500 deydim sonra kaçamaklar beni bu hale getirdi...

Evet canım bu hafta benim için çok sıradışıydı.gayrettepe ile silivri arasında mekik dokudum oğluma ev taşıdım.akşamları arkadaşların davetini kırmadık yemeklere çıktık.kaçamakları düşününce yine de yerimde saymam iyi...bu hafta sonu yine istanbula gidecem ama bu sefer kaçamak yok dersimi aldım

Canım herkesin metabolizma hızı farklı.ama sen çok stres yapma.! kilo verme hızını etkiler,relax ol ve kurallara uy...haftaya daha da iyi sonuçlar alacağından eminim..benim de 300 gr verdiğim zamanlar oldu ama ben yaşım 42 diye yaşıma bağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…