merhaba tekrardan 2. olmuşum listede çok mesudum. bu beni kamçılar artık
bugün yediklerimi ve sporumu yazayım..
sabah (dediğime bakmayın 12:00) kkk, akşam 19:30 4 tane ızgara köfte(evde hazırlanmış), 2 kaşık bulgur pilavı, soğan biber domates ızgarası, 1 bardak ayran.
aralarda birşey yemedim. yemekten 1,5 saat sonra yeşil çay içtim. ve 1 gün boyunca 2 lt su.
spor olarak: 1 saat leslie ve 10 dk zumba dansı.
Merhaba aramıza hoşgeldin. Öncelikle Canan Karaty'ın kitabını alıp okumanı tavsiye ederim. İnternette de menüleri araştırabilirsin, bizim geçmiş sayfalarda da bulabilirsin günlük menülerimizi. Ama işin mantığını kapman için kitabı okuman en iyi yöntem. Eksik kaldığın noktalarda tabi ki yardımcı oluruz. Mesela meyveli sodalar şekerli olduğu için içmemen gerekiyor.
Herkese iyi aksamlar.offf ya bu karatayin mantigini cözmem zaman alacak galiba.kitabi okumam gerek hemen.blgur pilavi serbestmi? Mesela kisir yiyebiliyormuyuz
Geçmiş olsun için teşekkürler:)
Akşam uçakta küçük peynirli bir sandviç yedim mecburen,başka bir şey yoktu ve hayatta kalabilmek için onu yemek zorundaydım kızlar:))
Az önce kalacağımız eve geldik ve yiyecek bir şey yok.(öğrenci evi ve şimdi tatildeler)eşim ne yapıp edip bir market bulup bir şeyler alıp geldi oğlumla bir güzel yediler.bense güzel leptinimi bozmaya hiç niyetli değilim:)
Yarın oğlumun kampüsünün bulunduğu yer silivriye gidecez..pt günü üniversiteli olacak oğluşum..
ben henüz karatayda yeniyim kitabını aldım ama daha bitiremedim. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltebilir..
bulgur pilavı serbest. zaten 2 yemek kaşığı yedim.. fazlasını yemiyorum..
kısırda serbest ama kısırın içine hangi malzemeler kullanacaksınız? mesela kısırı yaparken ssıvı yağda soğan kavurma olayı karatay diyetine göre değil. ama saoğanı kavurmadan zeytinyağı ile yapabilirsiniz....
Merhaba eski mesajlari okuyorumda merak ettim. Leptin nedir?
bende aranıza katılmak istiyorum ama tabi önce kitabı okumam lazım onada birazdan başlıycam :)
pofu hoşgeldin aramıza
aynı kilodayız ama senin hedefin çok az. boyun kaç canım?
başarılar dilerim
umarım en sağlıklı şekilde verirsin..
hb cnm tşk ederim.ay evet aynıymış kilomuzbenim boy 161 cnm maalesef inşallah veririm yoksa gerçekten büyük bi takıntı haline geldi bu bende artık
inşallah canım, ben marttan beri uğraşıyordum sürekli kaçamak yapıp durduğumdan yerimde sayıyordum.
burada herkes birbirine çok yardımcı..
aramızda kal, faydasını göreceksindir..
bir de anahtar kural aman bugünde yesem ne olacakki demeyeceksin...
benim boyum 167, aslında 57 olmam lazım ama.. hayal gibi bişey o şimdilik benim için..
ilk hedefim 63 sonrasına bakacağımmm.
iyi geceler pofucum
iyi geceler lawyer ve kızlar
selam tekrar gelelim bildirimlere.
evdeki halime göre verimli bir gün değildi ama, zaruri kaçamaklarım dışında dikkat ettim. öğün aralarım yeterince uzundu. inşallah diyet modundan çıkmayacağım cumaya kadar..
kızlar niye sürekli yazıyo böyle demeyin size söyleyerek kendimi inandırmaya çalışıyorum.
kızlar size söylüyorum bicnv sen anla..
sabah 09:00 kuruyemiş+uçak kahvaltısı+malesef (1 ufak yuvarlak ekmek+1 ufak reçel) çünkü hiç doymamıştım.
öğlen 14:00 salata+ufak bir meyveli yoğurt (düzü yoktu)
akşam 20:30 balıklı salata+su (Normalde birkaç kolayı götürürdüm eskiden bu saate kadar)
sıvı
su olayını organize edemedim. çay yeşil çay içtim gün boyu. eskiden olsa sürekli neskafe içerdim bu durumda.
spor
bugün yürüyüş yapamadım. ama sabah erkenden yürüyüşe çıkacağım..
öptüm herkesi
yarın daha güzel bildirimlerle geleceğim inşallah
sizden de iyi bildirimler bekliyorum
kızlar konu ile alakasız olacak ama ben kg mu düzeltmek için cetvelimi silmiştim. yeniden yapmak için girdiğim site cetvel yapmama izin vermiyor nedense anlamadım. bir yolu var mıdır yapmanın....
Evet canım çok üzülüyorum,özellikle geçen hafta oğluma zattüre başlangıcı teşhisi kondu diye çok tedirginimsabahtan beri geçmişi okuyorum. maaşallah okadar çok sayfa ilerlemişki bitmiyor .
aramıza birsürü yeni arkadaş katılmış HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ. felluz abla istanbulda okul telaşında. kolay gelsin hayırlı olsun. kızda evlendi özlemin çok olur şimdi senin.
Umarım canım...aslında hafta ortasında -500 deydim sonra kaçamaklar beni bu hale getirdi...xc9 .!.:felluz ve akasya haftaya ---leri göreceğinize eminim
merhaba uysaliye, aramıza hoşgeldin..
leptin hormonu, yemek yedikten 4 saat sonra ve gece 2 ile 5 arasında salgılanan bir hormon. bu sebepten, akşam saat 8den sonra hiç bi'şey yenmezse, vücut gece 2den sonra gerekli leptin hormonunu salgılar ve böylece vücut uykuda ara öğün olarak kendi yağlarını kullanır. bir başka deyişle uykuda zayıflamak mümkün olur. açlık süremizi öğün aralarında 5-6 saate çekmeye çalışıyoruz ki vücut leptin salgılasın yağlarımız erisin
kilo alan ve duraksayan arkadaşlarım sizde haftaya acısını çıkarırsınız inşallah bunun. felluz ablamın zaten mazereti vardı bu hafta..
bildirimlerim ve bugün ki kaçamaklarım bir sonraki mesajda kızlar...
selam arkadaşlar bugün çok üzgünüm8günde 400gr vermişim bugün tartıldım çok moralim bozuldu yemekde kesinlikle kaçamağım yok günlükte 40 dk yada 1saat yürüyorum belki 2veye 3gün yürümemişimdir onlardada mazeretim vardı keyfi değil ben enaz 1 kilo beklerken 400gr görünce şok oldum buşekilde olan varmı yoksa bu diyettemi banagöre değil çok mutsuz ve umutsuzum heryere ağlama simgesi koymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?