merhaba arkadaşlar
yeni gelenler aramıza hoşgeldi sefalar getirdi.
öncelikle liste için yklm arkadaşıma teşekkür ederim
sonra kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim. en büyük tebrik de o dediği otelde kalıp 1,4 kg veren gül ablaya gelsin benden bu hafta.
hepimizle gurur duyuyorum arkadaşlar.
haftaya inşallah yine en az 1 er kg ya yakın veririz.
hedef60cığım, seni de tebrik ederim.. haftaya listeyi sen yapacakmışsın. dilerim bana uğurlu gelirsin de 68 in altında çıkarım bu kez..
merhaba uysaliye, aramıza hoşgeldin..
leptin hormonu, yemek yedikten 4 saat sonra ve gece 2 ile 5 arasında salgılanan bir hormon. bu sebepten, akşam saat 8den sonra hiç bi'şey yenmezse, vücut gece 2den sonra gerekli leptin hormonunu salgılar ve böylece vücut uykuda ara öğün olarak kendi yağlarını kullanır. bir başka deyişle uykuda zayıflamak mümkün olur. açlık süremizi öğün aralarında 5-6 saate çekmeye çalışıyoruz ki vücut leptin salgılasın yağlarımız erisin
kilo alan ve duraksayan arkadaşlarım sizde haftaya acısını çıkarırsınız inşallah bunun. felluz ablamın zaten mazereti vardı bu hafta..
bildirimlerim ve bugün ki kaçamaklarım bir sonraki mesajda kızlar...
anlamıyorum bazıları beğen yapabiliyor ben yapamıyorum:26:
amaaan derdim bu olsa içimde tarifsiz bi sıkıntı var nedenini çözemediğim...yok mu birileri iki laflasak felluuuuuzz mahzennnn ve diğerleri nerdesiniz yahu:44:
merhaba arkadaşlar
yeni gelenler aramıza hoşgeldi sefalar getirdi.
öncelikle liste için yklm arkadaşıma teşekkür ederim
sonra kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim. en büyük tebrik de o dediği otelde kalıp 1,4 kg veren gül ablaya gelsin benden bu hafta.
hepimizle gurur duyuyorum arkadaşlar.
haftaya inşallah yine en az 1 er kg ya yakın veririz.
hedef60cığım, seni de tebrik ederim.. haftaya listeyi sen yapacakmışsın. dilerim bana uğurlu gelirsin de 68 in altında çıkarım bu kez..
merhaba uysaliye, aramıza hoşgeldin..
leptin hormonu, yemek yedikten 4 saat sonra ve gece 2 ile 5 arasında salgılanan bir hormon. bu sebepten, akşam saat 8den sonra hiç bi'şey yenmezse, vücut gece 2den sonra gerekli leptin hormonunu salgılar ve böylece vücut uykuda ara öğün olarak kendi yağlarını kullanır. bir başka deyişle uykuda zayıflamak mümkün olur. açlık süremizi öğün aralarında 5-6 saate çekmeye çalışıyoruz ki vücut leptin salgılasın yağlarımız erisin
kilo alan ve duraksayan arkadaşlarım sizde haftaya acısını çıkarırsınız inşallah bunun. felluz ablamın zaten mazereti vardı bu hafta..
bildirimlerim ve bugün ki kaçamaklarım bir sonraki mesajda kızlar...
sabah 7.30 kkk, 1bardak süt
öğlen 15.00 tavuk ızgara, domates, ayran
akşam 20.00 2 kaşık piyaz, 3 ızgara köfte, yoğurt
su, yeşil çay, normal çay, türk kahvesi
spor: 1 saat yürüyüş, 15 dk karın egzersizi
anlamıyorum bazıları beğen yapabiliyor ben yapamıyorum:26:
amaaan derdim bu olsa içimde tarifsiz bi sıkıntı var nedenini çözemediğim...yok mu birileri iki laflasak felluuuuuzz mahzennnn ve diğerleri nerdesiniz yahu:44:
Bir ince belli çay bardağı Kuruyemişle domates ve 3 tane kuru kayısı yiyebilirsin.ekmeğin yerine mutlaka kuruyemiş yemelisin canım.Offf ben hala bir menu oturtamadim kafamda. Ama sabah 2 yumurta, 3 cesit peynir, zeytin yedim. Dogrumu yapmisim
Bir ince belli çay bardağı Kuruyemişle domates ve 3 tane kuru kayısı yiyebilirsin.ekmeğin yerine mutlaka kuruyemiş yemelisin canım.
Offf ben hala bir menu oturtamadim kafamda. Ama sabah 2 yumurta, 3 cesit peynir, zeytin yedim. Dogrumu yapmisim
Cancağızım ben telden girdiğim için beğen butonum yok.yoksa hepinizi çooook beğeniyorum:))
Canım başıma neler geldiğini anlatsam şok olursun.!! temizliğe gelen kadın bahçe kapısını açık bırakmış ve mutfağa bir fare girmiş canımyapışkanlı bir karton hazırladım ve minik bir fare yakalandı.ona kıyamadık ve oğlumla bahçede üstüne zyağı döküp çözünmesini sağladık.doğada bize zarar vermez diye düşündük ki eve döndüğümde içeride anne ve kardeşlerinin de olduğunu farkettim (doğum yapmış) ve şu anda kafayı yemiş vaziyetteyim...bir sürü yapışkanlı tuzak hazırladım.toplamda 3 yavru yakaladımm ühhhüü üüü ( sanırım Yüce rabbim beni sınıyor.!! kabus gibi..üstelik hasta hasta bunları yaşıyorumm.. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?