Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo verenleri çooook tebrik ediyorum:)
Ben , akasya ve leneva haftaya gümbür gümbür geliriz inşallah:))

Sabah:kkk
Öğlen:1 kase yoğurt çorbası,sahanda 2 yumurta,
Akşam:2 kaşık meyhane pilavı,patlıcan salata.

Şimdi midem gurulduyor.! sanırım yoğurt yiyecem.

şuan kitabı okumakla meşgulüm,zaten bi kısmını okumuştum şimdi tekrar okuyup anlamaya çalışıyorum ve anlıyorumda :) taktiği bi oturtursam tamamdır, zaten 3 öğüne düşürmüştüm yeme alışkanlığımı onda da bi sorun yaşamıycam :) kalıyor geriye nasıl ve neyle beslenmem gerektiğine :) hadi hayırlısı...sabah bende sizlerleyim Allah izin verirse :)

günaydın kızlar, yürüyecektim diye bir heves 7 de uyandım. hava yağmurlu ve soğuk..
ondan vazgeçtim yürümekten akşam denicem şansımı. olmadı odada leslie yaparım akşam çok yorgun olmazsam......

şimdi kahvaltıya bakacağım, uygun bişi yoksa gelip odada peynir zeytin badem cevize talim.
dua edelim birbirimize..

günaydın kızlar bu havalar ısınmaz artık heral(sabah yumurtasız kk yaptım.bugün arkadaşa bebek görmeye gitcez.umarım kaçamak yapmam.yemeyince üzülecek bir arkadaş.umarım kısır yapmıştır

beğen butonu olmayınca insan yorum yapmak da istemiyor tuhaf:44:
yeni gelenler hoşgeldiniz kaçamaklar var dı onlara toptan düzenli egzersiz yapanlara yine

kahvaltıdan sonra gelir bi çay da sizle içerim o zaman laflarız tabi birileri online olursa

Son düzenleme:
selam elifce, xc9

kahvaltımı yaptım. önce gittim aşağıda yaptım.

1 dilim ipince kaşar peyniri
2 haşlanmış yumurta
1 de yoğurt yedim.
geldim burada peynir,zeytin, fındık, ceviz, bademle tamamladım.

an itibariyle hiiiç acıkmıcakmışım gibi.
öğlen yine salata planlıyorum

şimdi ben işe gidiyorum

öptüm herkesi
leptininiz bol olsun

anlamıyorum bazıları beğen yapabiliyor ben yapamıyorum:26:
amaaan derdim bu olsa içimde tarifsiz bi sıkıntı var nedenini çözemediğim...yok mu birileri iki laflasak felluuuuuzz mahzennnn ve diğerleri nerdesiniz yahu:44:

Dün akşama kadar kaçamaksız devam ettim akşam ekmek ve tatlı yedim. Bügünde kahvaltımı yaptım inşallah hepimize kaçamaksız birgün olur. Kiloveren arkadaşları tebrik ediyorum haftaya bende bu listede kilovermiş olurum inşallah

Cok tesekkur ederim cevabin ve samimiyetin icin.ya kilo vermek istiyorum bende hsftalik 1 kilo versem super olacak.

Hayırdır canım, yarının stresi telaşı olmasın.. Olmadı bi çık yüz gel, su iyi gelir.. Beğen butonu yerine getirince mouse, buton görünür oluyor.. Bir de öyle dene bakalım..

Offf ben hala bir menu oturtamadim kafamda. Ama sabah 2 yumurta, 3 cesit peynir, zeytin yedim. Dogrumu yapmisim

Cancağızım ben telden girdiğim için beğen butonum yok.yoksa hepinizi çooook beğeniyorum:))
Canım başıma neler geldiğini anlatsam şok olursun.!! temizliğe gelen kadın bahçe kapısını açık bırakmış ve mutfağa bir fare girmiş canım yapışkanlı bir karton hazırladım ve minik bir fare yakalandı.ona kıyamadık ve oğlumla bahçede üstüne zyağı döküp çözünmesini sağladık.doğada bize zarar vermez diye düşündük ki eve döndüğümde içeride anne ve kardeşlerinin de olduğunu farkettim (doğum yapmış) ve şu anda kafayı yemiş vaziyetteyim...bir sürü yapışkanlı tuzak hazırladım.toplamda 3 yavru yakaladımmühhhüü üüü( sanırım Yüce rabbim beni sınıyor.!! kabus gibi..üstelik hasta hasta bunları yaşıyorumm..(

Selamlar kizlar. Dün ögle 1 kase sütlü bulgur corbasi. Yesil mercimek salatasi 1 elma.
Su.

Aksam 1 lahmacun, 2 tane et köftesi. Su cay & kahve. 6, 7 tane yesil üzüm yedim.

Yatmadan 1 bardak süt.

Bugün. Sabah 2 yumurta tereyaginda 10 tane zeytin, 2 kasik ev peyniri arkadasim yapmis.
Cay & su.

Bu arada kilo veren & veremeyan bütün arkadaslari kutluyorum. Herkes caba sarfediyor.
Azmi birakmak yok yola devam. Basaracagiz ins.
Kizlar kusura bakmayin biraz yogunum. Cizelgemi bile bugün yapabildim birazdan cikacagim.
Arkadasimin kizi evleniyor. kendime birseylere bakmaliyim.
Gül 0663 canim kocaman tebrikler sana, darisi benim & diger arkadaslarin basina INSAALLAH.

Son düzenleme:
Tunaydin kizlar bugun dinlenmedeyim ama hasta oldugum icin gece uyuyamadim hem yorgunluk hem hastalik uykumu kacirdi....dun sabah 8,5 ta kahvalti yapip otelden cikmistim bakan i birakip kuzenime gelene kadar 5 saat gecti gcen haftada onun tartisinda tartildigim icin yine onda tartildim hemen kg bildirimi yapayim diye -1400 cikmistim ama 5 saat once yapilmis kahvaltiylaydi bu sabah ac tartildim -600 farketti yani -2000 vermisim :) ilk hedefim 65 ti 4kg kaldi 2 heyette daha canim cikana kadar calisinca gitti kilolar

Bir ince belli çay bardağı Kuruyemişle domates ve 3 tane kuru kayısı yiyebilirsin.ekmeğin yerine mutlaka kuruyemiş yemelisin canım.

felluz cum çok teşekkür ederim ya. mesajlarıma cevap verdikçe beni mutlu ediyosunuz. inan zayıflamak için yardıma ihtiyacım var. peki kuruyemişi şimdi yesem. öğlen hiç bir şey yemesem. akşam yemek yesem olur değilmi. birde canım canan karatayın ilk kitabını mı almam gerekiyor. mantığı çözmem için. ya ben aslında çok kilolu değilim. ama beni rahatsız eden bir göbeğim var. aslında tanıştığım çok iyi bir diyetisyende var. ama artık diyet için konsantre olamıyorum. ve diyeti bırakınca dikkat edemiyorum.bakalım şimdi yapabilecekmiyim

uzun bir aradan sonra yeniden başladım diyete bir ayda 4 kilo verdim şimdi 86 yım
karatay bana daha uygun geldi yanında leslie 3mil ve fırsat buldukça da dışarda yürüyeceğim umarım hep birlikte kilolardan kurtuluruz

Ayyy inanamıyorum evde fare savaşı başladı desene. Allah sabır versin

Kızlar eskiden beğen butonunun olduğu yere mouse'u getirince beğen butonu çıkıyor, getirmeyince görünmüyor. Beğen butonunu bulamayan arkadaşlara duyurulur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…