iyi yapmıssın canım.ıcebılırsın omega -3.ögle yemegimi yedim..
bizim ofiste biz 13 kişiyiz.yemekleri ben alıyorum dışardan.yeni bir yerle anlaştım .bir bayanın ev yemekleri lokanta+cafesi var.kendide çok hoş bir hanım.onunla anlaştım .işyerine tabilot şeklinde getiriyor.benim menulerim ayrı yapıyor.onada ricada bulundum ayciçek yagı yerine fındık yagı kullanması için.zaten genelde tereyagı ile karışık ayçicegi ile yapıyordu.
bugunkü ögle yemegi menum
fırında tavuk vardı.ben degiştititirdim kıymalı patlıcan istedim.(tavuga karşı intoralansım var)
yanına 2 kaşık zeyti,nyaglı barbunya koymuş
yanına 2 kaşık mantar salata koymuş
2 kaşıkda yogurt
2 kaşık kadarda turşu lahana ilave yapmış hepsini yedim
çorba ve pilavı bu zytinyaglılarla degiştirdim çorba şehriye çorbası idi.
iyi yapmışım deilmi?
şimdi omega3 tabletimi içeyimmi üstüne bunların
ögle yemegimi yedim..
bizim ofiste biz 13 kişiyiz.yemekleri ben alıyorum dışardan.yeni bir yerle anlaştım .bir bayanın ev yemekleri lokanta+cafesi var.kendide çok hoş bir hanım.onunla anlaştım .işyerine tabilot şeklinde getiriyor.benim menulerim ayrı yapıyor.onada ricada bulundum ayciçek yagı yerine fındık yagı kullanması için.zaten genelde tereyagı ile karışık ayçicegi ile yapıyordu.
bugunkü ögle yemegi menum
fırında tavuk vardı.ben degiştititirdim kıymalı patlıcan istedim.(tavuga karşı intoralansım var)
yanına 2 kaşık zeyti,nyaglı barbunya koymuş
yanına 2 kaşık mantar salata koymuş
2 kaşıkda yogurt
2 kaşık kadarda turşu lahana ilave yapmış hepsini yedim
çorba ve pilavı bu zytinyaglılarla degiştirdim çorba şehriye çorbası idi.
iyi yapmışım deilmi?
şimdi omega3 tabletimi içeyimmi üstüne bunların
canım benim ben köyde öğretmenim özellikle sorupta alıyorum tavuklar geziyormu diye
hahahaaa.bileklikde yok ne bozdursam acaba...saatler falen olurmuki..
iyi ayakkabılarım varda evde.baya pahalı almıştım ama 3-4 sene idare eder gibi (fazla yürüyüş yapmadıgımdan)dolapda duruyor.işyerine getirmemiştim .yürüyüşde pek aklımda deildi ölesine çıktım yürüdüm .yarın getireyimde işten ögle aralarında çıkıp bi dolaşıp gelsem o bile yeter.akşamlarıda leslie 1 mil yaparım..
Resmen keyfim yerine geldi
İyiki varsınız kızlar
iyi yapmıssın canım.ıcebılırsın omega -3.
sabah kahvaltı yapamadım ben vakit yoktu.1 muz yedım ayakustu
oglen:1 avucıcı peynır
1 nar
30 yeşil zeytın yedımbole bakmayın hemen.hataydan getırdım zeytını ,kayınvalıdem pazardan taze alıp az tuzlu suda tatlandırmıs,cok hafif,çerez gibi:)
merhaba çok güzel menün ağzım sulandı
omega3 günde 3 tane içilebilir bildiğim kadarıyla
ama ben 1 tane içiyorum
benim şuanki menüm
az porsiyon tavuk suyu çorba
1 tabak kurufasulye
3-4 ceviz
hahahaaa.bileklikde yok ne bozdursam acaba...saatler falen olurmuki..
iyi ayakkabılarım varda evde.baya pahalı almıştım ama 3-4 sene idare eder gibi (fazla yürüyüş yapmadıgımdan)dolapda duruyor.işyerine getirmemiştim .yürüyüşde pek aklımda deildi ölesine çıktım yürüdüm .yarın getireyimde işten ögle aralarında çıkıp bi dolaşıp gelsem o bile yeter.akşamlarıda leslie 1 mil yaparım..
1 nar
30 yeşil zeytın yedımbole bakmayın hemen.hataydan getırdım zeytını ,kayınvalıdem pazardan taze alıp az tuzlu suda tatlandırmıs,cok hafif,çerez gibi:)
Cok tatlısın ya napam anlatıyorum Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
1 nar
KIŞ KIŞ KİLOLAR KIŞ KIŞ
LİMONU SIKARIM FIS FIS
MAŞŞALLAH SANA
o dedigin meme bendede oluştu .arada çok kanamada yapıyor.bilmiyorum artık neden oldu.son 2 aydır var.
yag oranına gelince yumurta ve ceviz omega3 kaynagı zaten birde ilave omega3 almak benim kafamı karıştırıyor.
Cok tatlısın ya napam anlatıyorum Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
kıslar keten tohumu aldırıyorumda nasıl kullanıyosunuz ve ne kadar kullanıyosunuz?
süt kaymagı ile nasıl yapıyorsun?tarif edebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?