Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese gunaydin.offf arkadaslar moralim cok bozuk.diyeti aksama kadar yaptim.aksam dayanamayip 2kuru incir. sade kahve ile de 2kucuk cikolata yedim. bilmiyorum ya.sizin kadar yapamicam galiba.bu diyeti uygulayan arkadaslar haftalik ve aylik kac kilo verdiniz

akasyacım body tr gir ordan fitnessten evde fitnesse gir ordan3. sayfada evde yapabileceğiniz etkili ve kolay egzersizlere gir inan o siteye bir takıldınmı hepsini okuyasın geliyor sayfanın sonunda soruda sorabiliyorsun uzman cevaplıyor gerçi verdiği cevaplar yeterli geliyor girmişken yazayım bende bugün kkk yaptım başka şey pişirmek zor geldi az sonrada forum istanbula gidicem kendime dambıl ağırlık falan alıcam

Günaydın canım, nasıl havalarda düzelme var mı?

2 gündür düzeldi düzelmesine ama ben şifayı kaptım bi kere takır takır öksürüyorum.afedersiniz balgam da atamıyorum.ilaçlar öksürüğü artırıyor.atamayınca bir işe yaramıyor bende bıraktım.doğal takviyelerle idare ediyoruz.bana öksürüğü ,balgamı kurutacak birşey lazım

valla uysaliye sen 2 küçükle bırakmışsın ben dün bir bütün bitter bir pakette cips yedim fırından olan varya ama yemezsem ölücek gibi hissettim kendimi utancıma akşamki menümü bile giremedim çantanın en büyüğü bana ama olsun hiç canını sıkma kaldığın yerden devam diyete yeni başladın farzet ben hep öyle yaoarım keşke kaçamak yapmasak ama çok zor değilmi

geçmiş olsun canım ya ama balgam öyle kolay kolay kurumazsık bende şifayı kaptımmı zor atlatırım öksürüğüm hiç bitmez öksürüğüm bitse balgam tıkar doğal destek devam ama öksürüğe zencefille balı karıştır ye

öğle 13.00
kısır bol marul
yanında ayran

şimdi de yeşilçay iiyorum
akşama sarma var menümde yanında yoğurt
bugün tatlı yemek yokk ve yürüyüş yapıcam inş 1 saat

sağol canım.zencefilli balı biliyomda bal işte yasak ya offfff.sadece zencefil çayı yapıp içiyorum artık napıyım.

neyse öğlenki menümüde yazayım çıkayım:
mercimek çorbası,haşlama tavuk,yoğurt,1 avuç dolusu fındık(çiğ kalmamış kavrulmuş yedim)görüşmek üzere

Gecmis olsun canim bende hala oksuruyorum balgam atmaya basladim ama oksurrugum ve terlememde artti birazdan doktora gidecegim aksamada avrupa yakasinda kına var ona gitmem lazim is.hastalik gezme hepsinide yapmam lazim pazar gunu dugunden sonra ankara' ya evime donecegim insallah sabah...kkk
Aksam..mercimek corb. Az balik .taze barbunya ve salata

ya ne bileyim daha ilk gunden boyle olunca. bide sisim ya iyice sinirlerim bozuldu.kizlar karatay hoca yumurtayi az pismis veya yagda yiyin diyor.ama ben tamda kitabinda sagliksiz olarak nitzlendirdigi gibi yapip yiyebiliyorum.o zaman yemicem yumurta yapacak bisey yok

Canım bence yeteri kadar doymadığın için yapmışsın o 2 kaçamağı ben de geçen hafta perşembe başlamıştım iyi gidiyodum ama regl olcam diye kriz geldi pazar günü çikolatalar hamburgerler havada uçuştu onlar bi de tuzlu ve şekerli olunca hooop 2 kilo oldu sana başladığım yere geri döndüm şmdi pztsiden beri düzenli yiyorum ve inan bana bu leptin hormonu denen şey işe yarıyo çnkü ben deli gibi bi akşam yatmadan bi de sabah kalkınca tartılıyorum, normalde sabah tartıldığımın fazlası çıkması gerek değil mi? öyle olmuyo 500 500 gidiyo valla bak pztsi 62,5 tum bu sabah 60.00 ve 2 gündür spor yapamıyorum yorgunluktan.
Ben yapamıcam deme ben de başta karatay neymiş dukan neymiş demiştim, dukanı hala saçma bulsam da karatay çok sağlıklı kilo verene kadar meyveni minimumda tutup ekmeği kesersen ve bence asıl kilo verdiren şey akşam 8den sonra bişey yememek, kendine inan ben de bu foruma yeni katıldım ve herkes birbirine çok destek görüyosun sen de yaparsın :)

canım karatay başlamakla çok iyi yapmışsın.
orda bir yanlış anlaşma olabilir, sadece bulgur pilavını haftada 1 kez(bellki 2 kez) 2-3 kaşık kadar yiyoruz.

canım sen diyete yeni başladın. dolayısıylada insülin direncin hala kırılmadı. tabiikide dayanamama durumları olacak ama inan bunlar geçiyor. ben ( cozuttuğum şu dönem den önce) tatlı matlı canım çektiğini hatırlamıyorum. sabredersen kazanan sen olursun hem sağlık hem güzellik açısından.

dün yediklerim
09.00 yoğurt
13.00 2 yumurta+kendi yaptığı domates sosu+boll kaşar lı omlet
19.00 2 tabak makarnaaaaaaaaaaa:18::18:

evde yiyecek bişey yoktu ( ki uzun bir süre olacağınıda sanmıyorum) 2 tabak yememin nedeni ise ne gözüm ne karnım doydu. bende 8den sonra bişeyler yiyip leptinimi bozacağıma 2 tabak makarna yedim!!!!!!!!!! tüm çantaları bekliyorum
öpüldünüz

Hahaha canım sen çanta değil bavulu haketmişsin nyse olan olmuş geçenlerde ben de evde bişey bulamadım marketten tavuk bonfile alıp baharatlıyıp tavada pişirdim çok lezzetli oldu aklında bulunsun yanına da salatayla ayran oh miss.
Bu leptin denen şey cidden çalışıyo kızlar sabahdan akşama 500 500 gidiyo bende çok mutluyum aman nazar değmesinnn

Canım merhaba, teşekkür ederim hepiniz bana moral veriyorsunuz :)

İncirim_06 bişey sormak istiyorum bu pazartesiden perşembeye mi yani 4 gündemi 2,5 kilo farketti. Öyleyse çok iyi.

leneva'cım teşekkür ediyorum. olacak diye umut ediyorum. Kızlar ya bu saate kadar yediklerimi yazsam yanlış yapmışmıyım. bakarmısınız.

Sabah-10:00 - 1 adet çok haşlanmış yumurta, beyaz peynir ve kaşar peniri, 10-13 adet arası zeytin.
Öğlen- 15:00- 1 adet lahmacun, 1 adet peymacun, 1 adet büyük hazır ayran.
Ara - 16:15- 8 tane kadar badem ve kuşburnu.

ya ara öğün yapmayacaktım ama birden canım istedi. aralarda bol bol su içmeye çalıştım.

nasıl tatlım ya senin leptin muhteşem çalışıyor o zaman. ya birde bende çok kabızlık var kızlar. ben ya ilaç ya da fitil ile tuvalete çıkabiliyorum. napıcam ben ya ((((

Canım merhaba, teşekkür ederim hepiniz bana moral veriyorsunuz :)

İncirim_06 bişey sormak istiyorum bu pazartesiden perşembeye mi yani 4 gündemi 2,5 kilo farketti. Öyleyse çok iyi.

evet canım hatta pazar bozmasaydım geçen perşembeden pazara 1,5 2 ye yakın kilo vermiştim ahhh ahh nyse

Pztsi bi tartıldım 62,5 ayy allahım kimseye de söyleyemedim regl olunca şişkinliğimde gitti bi de gerçekten o kahvaltıyla öğlen 2 ye 3 kadar acıkmıyorum ama 1 gibi yemem lazım yemek o saatte ondan sonra 4 gibi fındık atıştırıyorum akşam yemeği maceralarım var 8 den önce yicem diye gece biraz acıkıyorum ben ya yürüyüşe çıkıyorum yada süt içiyorum uyuyorum

Mesela bugun 12 de kratay kahvaltısı yaptım bak hala bi gram acıkmadım ceviziyle yumurtası peyniri acayip tok tutuyo akşamda salata ve ızgar bişeyler yicem, dün ben de bi tane biskrem attım ağzıma başım döner gibi oldu bi de arabamın aynasını kırmışla çok sinirlendim hepimiz yapıyoruz ufak kaçamaklar sıkma canını acıkırsan süt le yada yoğurla bi tane meyve ye gün içinde o senin tatlı isteğini de alır :)

Ben de daha yeni başladım hemen sonuç almak istiyo insan bu diyette öyle de oluyo sadece 1 hafta sabret bi de bi kaç sayfa önce law_yer e söyledğim egzersiz programını uygula kilo verdiğini gördükce canın bişey istemicek emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…