Arkadaşlar ben de doğumdan sonra üstüme yapışan 18 kiloyu vermek için karataya başladım.dikkatimi çeken nokta burda herkes 2 kaşık 3 kaşık yemekten bahsediyor ama karatay hoca gözünüz doyana kadar yiyin demiyor mu.
teskkur ederim canim snada gecmis olsun sonclari aldinmigül...sen de hastaymışsın,sen de umarım bir an önce sağlığına kavşursun:109:
arkadas nasil kullanacagini anlatmis........islenmemis tuzz derken kristal kaya tuzundan bahsediyor salamura tuzla karistiriyor bazilari ben internetten cankiri kristal kaya tuzu aldim himalayadaki gibi pembe barut parcalari yok bembeyaz fiatida 8000 civari...himalaya cok el degistirdigi icin 30,000 tlSlm kızlar,bişey danışmak istiyorum,bugün alışverişde işlenmemiş tuz buldum ve aldım uzu nasıl öğütcem fikri olan var mi?
Canım sadece bu forumda değil spor hocaları da onu söylüyor, ben kendim de eğitimini aldım okulda (odtü spor) ama şöyle ki bi gün çok ağır yapıp bi gün dinlenmek yerine mesela bi gün kardiyo dediğimiz yürüyüş ve tempolu koşu + plates ertesi gün 30-40 dk tempolu yürüyüş herkes için çok faydalı kilo vermek istediğimiz için iki güne bir kardiyonun yanına ek bi spor daha eklersen (pilates, yoga, hafif ağırlıklarla yapılan hareketler) vücudun hem zinde olur hem de sağlık açısından çok faydalı. Ayrıca mesela 1 gün yürüyüş 1 gün imkanın varsa 45 dk yüzme (suda durmadan ordan oraya gezinmek bile!) de olur. Yüzme başlı başına muhteşem bişey zaten 40 45 dk sı 7-8 km koşuya eşit neredeyse.
Ama bigün yüklenip ertesi gün yiyip yiyip yatmak olmaz :)
Hergün spor yapan insanlar var ama bu zamanla olucak bişey hergün canın çıkana kadar spor yapcam diye uğraşırsan çabuk bıkarsın ve vücudun bi alışma süreci var o da malesef biraz yavaş ilerlediği için sonuç alamadığını düşünüp bırakırsan daha fena.
doğruluğundan emin olduğum bunlar :)
Seam merhaba,
cevap verdiğin için teşekkürler. Evet yeni başladım ve yine evet çabuk acıkıyorum. Ben öğlen yemeği olarak süt ve kuruyemiş düşünmüştüm. yani bir daha bişey yemicem akşama kadar. yanlışmı olur bu. eğer süt içme doyurucu bişeyler ye dersen. çorba içmek serbest ise mercimek veya ezogelin çorbası içebilirim. offf ya kafam karıştı. bugünü atlatmak için bana yardımcı olun. lütfen
geçmiş olsun. acil şifalar
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Ben normalde 1 saat koşu bandında yürüyüş, 15-20 dk. da karın egzersizleri yapıyorum. o zaman bir gün böyle ertesi gün 30 dk yürüyüş ve karın egzersizi olarak devam edeyim bari. yüzme imkanım yok malesef Denizli'de yaşıyorum, yüzme kursuna gideyim desem ona da vaktim yok çünkü işten geç çıkıyorum. keşke yapabilsem ben de çok severim yüzmeyi
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Ben normalde 1 saat koşu bandında yürüyüş, 15-20 dk. da karın egzersizleri yapıyorum. o zaman bir gün böyle ertesi gün 30 dk yürüyüş ve karın egzersizi olarak devam edeyim bari. yüzme imkanım yok malesef Denizli'de yaşıyorum, yüzme kursuna gideyim desem ona da vaktim yok çünkü işten geç çıkıyorum. keşke yapabilsem ben de çok severim yüzmeyi
Teşekkürler canım:)Bu arada bütün hasta arkadaşlara acil şifalar. herkese geçmiş olsun.
Yenilenilir.süt glisemik indeksi düşük gıdalardan olduğu için en çok önerilenler arasında.sabahları yumurtayı 2'ye çıkarsan daha uzun süre tok kalabilirsin...Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. ben şimdi kahvaltımı saat: 10:00 gibi bitirdim. öğlen yemeği olarak 1 sade süt ve 1 çay bardağı badem yiyebilirmiyim. Sütü çok önermiyormu canan hanım. Öğlen yemeğini saat:14 den sonra yiyeceğim.
sabah da: 1 katı haşlanmış yumurta, peynir, zeytin ve 1 avuç fındık yedim. sabah fındık yedim ya öğlen yememde sakınca olmaz değil mi?
Evet bir hafta düzenli menü bildiriminde bulunan yarışmaya katılabiliyor.hoş geldiinnn:)bugün öğlen hazırda uygun yemek yok yoğurt yiyeceğim sonra kpss hazırlığım var ona bakarım
akşama da bol yeşil salata ve turna balığı var onu düşünüyorum
herkese hayırlı ve mutlu günler
burası maşallah bayağı hareketli motivasyonumuz yüksek olacak
kilo bildirimi pazartesileri mi?
Seaaam.!! Seni görmek ne güzelll.!! Özlendin canım..maalesef sorunlu bir hafta geçiriyorum..4 tane yakalandı başka yok gibi,yatak odalarımız üst katta ve orada fare yok allahtan..yoksa uyuyamazdık.!! Yarın kadın geliyor tüm mutfağı döküp temizleyecez.bi daha böyle bir durum yaşanırsa da bahçeli evden rezidansa taşınacam valla:))gül süper kilo vermişsin tebrik ederim,koşturmacana değmişayrıca geçmiş olsun,tez zamanda atlatırsın umarım...felluz sana ve oğluna da geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum,oğluna okul hayatında başarılar diliyorum...farelerle olan maceralarını da merakla bekliyorum ıyyyy şaka bir yana düşünemiyorum bile evde gezindiklerini...ayyy bi de maaile:18:elifçe sen de hastaymışsın,sen de umarım bir an önce sağlığına kavşursun:109:
Dun sabah...kkk ...istahim yok yarisini zor yedim
Aksam....mercimek corba. Yarima yakin Palamut. Salata
Boll limonlu ihlamur...hala hiriltim ve oksurugum gecmedi bazen cok terliyorum bazen ates basiyor bazen usuyorum istahsizlik var eskiden hastada olsam da yerdim millet nasil istahsiz oluyorki derdim simdi bende istahsizim her serde bir hayir vardir derler ya pazartesiye fayda versede kg gitse iyi olur :)
lawyer tekrar söylemiş oluyorum ama inan body tr ye gir ve gör evde yapılması gereken 10 hareket diye geçiyor yazı tabi vaktin varsa bende lisanslı taekwondocuydum bizde çok kültürfizik çok kas çalışması yapmıştık ama inan çok öz ve güzel hareketler göstermişler bir tur yap 4-5 set tekrarla inan her yakan çalışır
Kızlar akşam kıymalı fasulye pişircem yanında da yoğurt, öğlen de mercimek çorbayla 3 tane brokoli yedim valla açımsaat 3 gibi fındık yedim ama ııı ıhh akşama doymam lazım gece saldırmıyım ne yesem ki şöyle tok tutucak?
Ezogelin içme çünkü içine pirinç konuluyor. Ben geçen hafta bunu unutup içtim de nasıl pişman oldum anlatamam. Öğle yemeğinde süt ve kuruyemiş yiyebilirsin. mesela bugün benim de canım yemek istemedi sadece ayran içip yanında biraz fıstık yedim. yasak olmayan yiyeceklerden istediğin gibi oluşturabilirsin öğünlerini. canın ne istiyorsa onu ye
selam arkadaşlarbende karatay hocamın kitabını bir arkadaşımın diyabetli annesindeki müthiş değişimin sebebini öğrendikten sonra hemen aldım ve okumaya koyuldum bitirmek üzereyim yarından itibaren başlıyorum son iki yıldır 70li rakamlalarla arkadaşız tartıda 75in üzerine çıkmıyoruz ama 70in altınada inemiyoruz :18: ümidim tez zamanda 50li rakamları görebilmek merak ettiğim birşeyi sizlere sormak istiyorum antioksidan vitamin ve omega 3 desteği olarak neler kullanıyorsunuz
tuz değirmeni var tuzu değirmenin içine koy çevir toz halinde dökülüyor yemeklerin salataların üstüne çevirerek serp ayrıca işlenmemiş tuzu minarallerini kaybetmemesi için yemek piştikten sonra dök tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?