Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hahahha seam çok şekersin genelde bi gün önceden kalmış oluyo ya da dediği gibi biraz ondan biraz bundan yiyoruz zaten karnımız doyuyo hafif hissedip daha da gaza geliyoruz burda da birbirimize gaz verip kiloları veriyoruz

Ben de 40 yıllık karataycı gibi konuştum ben de yeni başladım oysa kii

gül...sen de hastaymışsın,sen de umarım bir an önce sağlığına kavşursun:109:
teskkur ederim canim snada gecmis olsun sonclari aldinmi

Slm kızlar,bişey danışmak istiyorum,bugün alışverişde işlenmemiş tuz buldum ve aldım uzu nasıl öğütcem fikri olan var mi?
arkadas nasil kullanacagini anlatmis........islenmemis tuzz derken kristal kaya tuzundan bahsediyor salamura tuzla karistiriyor bazilari ben internetten cankiri kristal kaya tuzu aldim himalayadaki gibi pembe barut parcalari yok bembeyaz fiatida 8000 civari...himalaya cok el degistirdigi icin 30,000 tl

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Ben normalde 1 saat koşu bandında yürüyüş, 15-20 dk. da karın egzersizleri yapıyorum. o zaman bir gün böyle ertesi gün 30 dk yürüyüş ve karın egzersizi olarak devam edeyim bari. yüzme imkanım yok malesef Denizli'de yaşıyorum, yüzme kursuna gideyim desem ona da vaktim yok çünkü işten geç çıkıyorum. keşke yapabilsem ben de çok severim yüzmeyi

Ezogelin içme çünkü içine pirinç konuluyor. Ben geçen hafta bunu unutup içtim de nasıl pişman oldum anlatamam. Öğle yemeğinde süt ve kuruyemiş yiyebilirsin. mesela bugün benim de canım yemek istemedi sadece ayran içip yanında biraz fıstık yedim. yasak olmayan yiyeceklerden istediğin gibi oluşturabilirsin öğünlerini. canın ne istiyorsa onu ye

geçmiş olsun. acil şifalar

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et

sağolun kızlar.dikkat etmeye çalışıyorum.bugün öğlen yemek yoktu çaylı yumurtalı kahvaltılık yedik.akşama mercimek çorba ve organik tavuk haşlama var.yanınada salata yaparım bugünü kaçamaksız kapatırız çok şükür.tavuğun suyuna çorba yapsam nasıl bir tarif verirsiniz.şehriye yasak ya .

bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

öğle 12.30
arnavut ciğer
salata
bulgur pilavı 4 kaşık
süzme mercimek çorbası

akşam 17:00 da aynılarından yedim inş artık sadece su içerim
sahilde yürüyüş yapacağım yarım saat yarın görüşürüzzzz

Bi de canım hep aynı harektlerti yapma karın bölgesine yine yoğunlaş ama ara ara değiştir hareketlerini ,hergün mekik çekiyosan 2 gün çek 1 gün çekme gibi araya bi kaç bacak hareketi at ki kilo verdikce bacakların sıkı kalsın hem selüliti de engellemiş olursun

lawyer tekrar söylemiş oluyorum ama inan body tr ye gir ve gör evde yapılması gereken 10 hareket diye geçiyor yazı tabi vaktin varsa bende lisanslı taekwondocuydum bizde çok kültürfizik çok kas çalışması yapmıştık ama inan çok öz ve güzel hareketler göstermişler bir tur yap 4-5 set tekrarla inan her yakan çalışır

Bu arada bütün hasta arkadaşlara acil şifalar. herkese geçmiş olsun.
Teşekkürler canım:)

Yenilenilir.süt glisemik indeksi düşük gıdalardan olduğu için en çok önerilenler arasında.sabahları yumurtayı 2'ye çıkarsan daha uzun süre tok kalabilirsin...
Evet bir hafta düzenli menü bildiriminde bulunan yarışmaya katılabiliyor.hoş geldiinnn:)
Seaaam.!! Seni görmek ne güzelll.!! Özlendin canım..maalesef sorunlu bir hafta geçiriyorum..4 tane yakalandı başka yok gibi,yatak odalarımız üst katta ve orada fare yok allahtan..yoksa uyuyamazdık.!! Yarın kadın geliyor tüm mutfağı döküp temizleyecez.bi daha böyle bir durum yaşanırsa da bahçeli evden rezidansa taşınacam valla:))

Cnm arkadaşlarım nasılsınızzz.. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.. Menümü bildirip gideyim.. Sabah 8:30 kkk saat 13:30 yoğurt çorba biraz nohut .. Saat 17:00 1 kibrit kutusu peynir.. Akşam da biraz bamya yerim.. Bu gün neden bilmem acıkıyorum.. Sanırım öğünümü tam yiyemedimm.. Az yiyince karnım acıktı sanırım.. Bu hafta listeyi ben yapıyorum..hepinizi eksilerde görmek istiyorum... Öpüyorum

Geçmiş olsun,sanırım rahatsızlığımız aynı, ben de de bu sefer iştahsızlık oldu.kendimi yemek yiyebilmek için zorluyorum ...neyse ki bugün çok daha iyiyim:)dünya varmış:)öksürük için limonlu zencefil çayı iyi geldi.! Öneririm.!

Kızlar akşam kıymalı fasulye pişircem yanında da yoğurt, öğlen de mercimek çorbayla 3 tane brokoli yedim valla açım saat 3 gibi fındık yedim ama ııı ıhh akşama doymam lazım gece saldırmıyım ne yesem ki şöyle tok tutucak?

hemen bakıyorum canım sağol

selam arkadaşlar bende karatay hocamın kitabını bir arkadaşımın diyabetli annesindeki müthiş değişimin sebebini öğrendikten sonra hemen aldım ve okumaya koyuldum bitirmek üzereyim yarından itibaren başlıyorum son iki yıldır 70li rakamlalarla arkadaşız tartıda 75in üzerine çıkmıyoruz ama 70in altınada inemiyoruz :18: ümidim tez zamanda 50li rakamları görebilmek merak ettiğim birşeyi sizlere sormak istiyorum antioksidan vitamin ve omega 3 desteği olarak neler kullanıyorsunuz

yemekten kalkmadan biraz kuruyemiş atıştır doymazsan. gerçi kıymalı fasulye ile doyarsın, öğlen çorba fazla tutmamıştır hazmı kolay diye.

offff cok uzuldum simdi.ama maalesef ictim.

Merhaba*bende karatay diyeti uyguluyorum bir aydır* üstelik sabah akşam birer saat yürüdüm* asla kaçamak yapmadım*lakin ilginçtir sadece iki kilo verdim* bedenim sıkılaştı sadece* yine de bırakmıyorum devam edeceğim pes etmek yok* bundan sonra geleceğini umut ediyorum kilo kaybının* bu sürede bir haftadır sitenizi takip ediyorum* diğer insanların deneyimleri rehber oluyor* hepinize kolay gelsin*bu işin sırrı azimle direnmek* rastgelsin arkadaşlar*

omaga 3 olarak marincap sipesial olanı dr karatay önermiş antiolsidan üzüm çekirdeği olabilir sarmısak bile olabiilir gece yatarken 2 diş sütle iç yat süt kokmasını engelliyor sarmısaktan daha iyi antioksidan bulamazsın aslında ben vitamin olarak b12 dil altı calsiyumlu c vitamini sandoz bide magnezyum ağızda eriyen taplet kullanıyorum Allah a çok şükür ne yorgunluğum ne açlığım ne halsizliğim oldu normalde ben diyet yaparken hep hasta olurdum oda nedenmiş onu söyleyeyim bir yerde okudum yağlarımız hastalıkları hapsedermiş o yüzden şişman insanlar daha hasta olurmuş obezlerden bahsetmiyorum tabi kilo verdikçe bu hapsolan hastalıklar açığa çıkarmış o yüzden bağışıklığa destek vitamin almak gerekiyormuş

Son düzenleme:
uysaliye merhaba tekrar...içtiğin ezogelin için canını sıkma...law-yer arkadaşın da dediği gibi içinde pirinç var ama sonuçta 1 tabak pirinçten bahsetmiyoruz:) içine bulgur da giriyor,pirinçte...ne kadar pirinç denk gelebilir ki kasene?onu düşünüp öyle yazdım...içine sinmiyorsa tabi ki içme

tşk ederim cnm :)
sorunu çözdüm :) annem de varmış o değirmenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…